2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bebeklerinie ek mama olarak ne vermeye başladınız.ben aptamil 1 veriyordum. şimdi aptamil 2 ye geçtik.gece veriyorum.
bebelacın da mamasından aldım ama çok da vermiyorum.

canım benim bebişte 2,5 aylıkken dönmeye başladı.bizimkide kucaktayken sürekli bisiklet sürüyormuş koşuyormuş gibi bacakları hep hareketli..merak ettim bebeğin ayda kaç gr alıyor.bizimki 3 aylık kontrolde 700 almıştı bu ayda en fazla 500 alır gibi..ben hareketine bağlıyorum bu az artışı çünkü ilk iki ay 1 kilonun üzerinde almıştı..anne sütü alıyor sadece..o yüzden senin bebişin kilo artışını merak ettim

bebeklerinie ek mama olarak ne vermeye başladınız.ben aptamil 1 veriyordum. şimdi aptamil 2 ye geçtik.gece veriyorum.
bebelacın da mamasından aldım ama çok da vermiyorum.

Ben hala hipp pre veriyorum..ek olarakta degisik..havucu denedik..balkabagini..armut..kayisi..muz..bebe biskuvisi gunluk 2 cay kasigi simdilik bi reaksiyon gostermedi sadece cilek yalatmistim kirmizi nokta cikti yuzunde..5.5 aylik olsun bir mama ogun yerine sebze corbasi vermeyi dusunuyorum

3,95 doğdu;
1. ay sonunda 5.200
2. ay sonunda 6.200
3. ay gitmedik
4.ay sonunda 7.500

bende sadece anne sütü veriyorum kilo alımı dediğin gibi hareketlenmelerinden dolayı düşüyor olabilir ama zaten bebekler büyüdükçe daha az kilo alırmışya ben endişe etmiyorum o yüzden. 2. aylık kontrolümüzde doktor oturttu ayaklarının üzerine bastırttı dikiltti ve maşallah kaslı dirençli bir bebek dedi seninkide öyle sanırım :))

Merabayın kızlar,
Nazar değdirdim herhalde oğluma. Akşam 11.30 da falan yatar sabah 5 ya da 6 da kalkardı sadece anne sütü veriyorum.dün gece 10.30 da yattı sonra her iki saatte bir uyandı ve emdi.hiç böyle olmamıştı bakalım bugün nasıl olcak? Sizce neden olmuştur bu düzensizlik bir anormallikte yoktu gün içinde.

Cnm panik yapma once biguzel oku oglunu..belki buyume evresindedir ozaman daha sIk acikiyorlar..eger oyleyse birkac gune duzelir..

bizim doktor öyle şeyler yaptırmadı ama ayakları üstüne uzun zamandır basıyor umarım öyledir :)

bizim nazarımız değiyor boşuna demiyorlar anne nazarı değer diye
bende ne zmn desem o gece yatmaz
çok kusardı bebeğimdoğduğu günden beri ve hıçkırık tutardı

ne zmn aaa kusmuyor hıçkırık tutmuyor desem 10 dk sürmez kusar ve hıçkırık tutar

Cnm panik yapma once biguzel oku oglunu..belki buyume evresindedir ozaman daha sIk acikiyorlar..eger oyleyse birkac gune duzelir..

Okudum üfledim yatırdım bakalım inş. Sabaha kadar uyur

sanırım büyüdükçe daha çok acıkıyorlar... bizde 10 gündür öyleyiz gece sürekli emmeye kalkıyoo pirinç unlu muhallebi yedrip yatırıyorum yine aynı. bugün mama aldım gece uyandığında vericem bakalı nasıl olucak.. yoksa hiç uyumuyo saat başı emiyooduu

Günaydın güzel nisan anneleri sabah gene iş gene iş bebeğimi bırakıp gelmek çok zor geliyor artık bana üzülüyorum eşimlede bebek yüzünden tartışıorum hep, o yüzden işe gelmek daha zorlaşıyor. Bebeğim sıcaktan hiç durmuyor, ağlama krizine giriyor ferahlayana kadar hiç susmuyor pişiğimiz daha iyi oldu. Uykuya gelince gece eğer 1 satte uyanırsa hiç ses yapmıyorum yerinden kaldırmadan beşiğinde sallıyorum uyuyana kadar derin dallıyor o zaman 5 saate kadar uyuyor

Günaydın.Bugün 4. ayımız bitti.Doktor kontrolümüz ve aşımız var.Dün geçe oğlum çok ağladıi bir huzursuzluğu vardı ama anlayamadım.Yatağında kendi kendine dönüp yüzüstü yatıyor bazen.Kafasını bir yerlere gömüp uyumayı seviyor.:)Bugün ürolojiye de gideceğiz.Sünnet için muayene olacağız bakalım doktor ne diyecek...Ve bugün sabah kanamam oldu:)Tam 4. ayın bittiği gün.Doktorum da 4 ay sonra olur demişti.Nokta atışı yapmış maşallah:)Herkese mutlu günleeer...

sağol canım.

çok geçmiş olsun canım, antibiyotik biraz zaman alır ya etkisini göstermesi belki bikaç gün sürer, Allah ona tez zamanda şifa tabi bu sürede sana da sabır versin canım
inşallah canım ya bugün 9. gün ama huzursuzluğu devam ediyor hala. dönmeye çalışıyor dönemiyor sinirleniyor.burda arkadaşlar büyüme atağı geçiyorsa o zamanda huysuz olur demişlerdi acaba öyle birşey de mi var ki? bi de sütüm yine azaldı ahhh bu stres ahhh...

bende dün akşam adet oldum, cuma günü tam 4 aylık oldu,

aşırı gergin ve sinirliydim bikaç gündür sanırım ondan,

sabah yine çıldırmaya az kalmıştı,

herşeyi bırakıp kaçasım varr

hayırdır canım biye ki huysuzluk mu yaptı bebiş?

gerginlik bende de oluyor o dönemde...

Dün gece zor uyudu oğlum.Uyuyor ama ağlamaları arttı ve uyku düzeni değişti.Üstelik az emiyor...Aaah Bu bebekler ne zor büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…