- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
4. ay aşısına gitcez yarın giderken ateş düşürücü verdinizmi????
benim kız hiperaktif galiba 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı habire dönüp duruyo tersden düze düzden terse :))
birde benim kız sürekli onu yürütmemizi istiyor sizdede varmı bu durum gece kollarımın belimin ağrısından duramıyorum sürekli eğilerek yürütüyoruz ama çok yorucu oluyor bildiğim kadarıyla yürüteç 6.aydan önce önerilmiyor 2 ay böyle mi geçcekki
bebegim..
yastıkla kandıramadım kızımıkucak kuşum benim
bebeklerinie ek mama olarak ne vermeye başladınız.ben aptamil 1 veriyordum. şimdi aptamil 2 ye geçtik.gece veriyorum.
bebelacın da mamasından aldım ama çok da vermiyorum.
Hala uyuyor cnm..en son saat 16 mama icti birazdan altini temizler pijamasini giydirip doyurcam..uyanacigini hic zannetmiyorum sabah 6.30kalkmisti bugun ondan galiba[/QUO
ne kadar güzel yaaa benim kızım gece 9-9 buçuk gibi yatıyor sabah en geç 5 de ayaktayız bazen akşam 8 de uyuyor o zaman gece 3 de ayaktayız ki bu aralıktada saat başı emmeye kalkıyor hasret kaldım uykuya acaba mama daha tok tutuyorda o yüzdenmi uyanmıyorkine? şeytan diyorki daya birgün mamayı bolca uyu uzuuuun uzuuun
Mamayla ilgisi oldugunu pek zannetmiyorum birsuru anne taniyorum emzirip sabaha kadar uyuyan..sutun yeterliyse hic mamaya baslama bence:) yakinda ek besine baslicaksiniz zaten
canım benim bebişte 2,5 aylıkken dönmeye başladı.bizimkide kucaktayken sürekli bisiklet sürüyormuş koşuyormuş gibi bacakları hep hareketli..merak ettim bebeğin ayda kaç gr alıyor.bizimki 3 aylık kontrolde 700 almıştı bu ayda en fazla 500 alır gibi..ben hareketine bağlıyorum bu az artışı çünkü ilk iki ay 1 kilonun üzerinde almıştı..anne sütü alıyor sadece..o yüzden senin bebişin kilo artışını merak ettim
Mamayla ilgisi oldugunu pek zannetmiyorum birsuru anne taniyorum emzirip sabaha kadar uyuyan..sutun yeterliyse hic mamaya baslama bence:) yakinda ek besine baslicaksiniz zaten
doğru söylüyorsun aman ya insanda bazen imreniyor burdan okuyorum gece 9da yattı sabah 9 da kalktı arada sadece 1 kere kalktı diye bizim kız 4 aydır hiç öyle uyumadı( neyse Allah acılarını tasalarını göstermesinde uykusuda düzene gircektir inşallaaaah :)
3,95 doğdu;
1. ay sonunda 5.200
2. ay sonunda 6.200
3. ay gitmedik
4.ay sonunda 7.500
bende sadece anne sütü veriyorum kilo alımı dediğin gibi hareketlenmelerinden dolayı düşüyor olabilir ama zaten bebekler büyüdükçe daha az kilo alırmışya ben endişe etmiyorum o yüzden. 2. aylık kontrolümüzde doktor oturttu ayaklarının üzerine bastırttı dikiltti ve maşallah kaslı dirençli bir bebek dedi seninkide öyle sanırım :))
doğru söylüyorsun aman ya insanda bazen imreniyor burdan okuyorum gece 9da yattı sabah 9 da kalktı arada sadece 1 kere kalktı diye bizim kız 4 aydır hiç öyle uyumadı( neyse Allah acılarını tasalarını göstermesinde uykusuda düzene gircektir inşallaaaah :)
Amin cnm insallah..
Merabayın kızlar,
Nazar değdirdim herhalde oğluma. Akşam 11.30 da falan yatar sabah 5 ya da 6 da kalkardı sadece anne sütü veriyorum.dün gece 10.30 da yattı sonra her iki saatte bir uyandı ve emdi.hiç böyle olmamıştıbakalım bugün nasıl olcak? Sizce neden olmuştur bu düzensizlik bir anormallikte yoktu gün içinde.
bizim doktor öyle şeyler yaptırmadı ama ayakları üstüne uzun zamandır basıyor umarım öyledir :)bende sadece anne sütü veriyorum kilo alımı dediğin gibi hareketlenmelerinden dolayı düşüyor olabilir ama zaten bebekler büyüdükçe daha az kilo alırmışya ben endişe etmiyorum o yüzden. 2. aylık kontrolümüzde doktor oturttu ayaklarının üzerine bastırttı dikiltti ve maşallah kaslı dirençli bir bebek dedi seninkide öyle sanırım :))
Merabayın kızlar,
Nazar değdirdim herhalde oğluma. Akşam 11.30 da falan yatar sabah 5 ya da 6 da kalkardı sadece anne sütü veriyorum.dün gece 10.30 da yattı sonra her iki saatte bir uyandı ve emdi.hiç böyle olmamıştıbakalım bugün nasıl olcak? Sizce neden olmuştur bu düzensizlik bir anormallikte yoktu gün içinde.
Cnm panik yapma once biguzel oku oglunu..belki buyume evresindedir ozaman daha sIk acikiyorlar..eger oyleyse birkac gune duzelir..
bizim nazarımız değiyor boşuna demiyorlar anne nazarı değer diye
bende ne zmn desem o gece yatmaz
çok kusardı bebeğimdoğduğu günden beri ve hıçkırık tutardı
ne zmn aaa kusmuyor hıçkırık tutmuyor desem 10 dk sürmez kusar ve hıçkırık tutar
Merabayın kızlar,
sağol canım.Uzuuuun bir aradan sonra merhaba herkese
Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.
Bana sağlık ocağında hemşire kaşıklı biberonu önerdi emmeyi bırakmaz dedi onu kullanırsan. Netten bir araştır istersen. Ucunda silikon kaşık var sen ne kadar sıkarsan biberondan o kadar kaşığa dökülüyormuş sanırım.
Ben sana bir kutu kullandım ama bir şey anlamadım doğrusu.
Dertsizim, çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce düzelir kuzucuk.
Lansinoh ikili elektrikli pompadan memnunum ben 169 TL ye almıştım şu an webannemarket sitesinde 130 TL sanırım. Tercihe göre tek göğsü sağabilme şansın da var.
inşallah canım ya bugün 9. gün ama huzursuzluğu devam ediyor hala. dönmeye çalışıyor dönemiyor sinirleniyor.burda arkadaşlar büyüme atağı geçiyorsa o zamanda huysuz olur demişlerdi acaba öyle birşey de mi var ki? bi de sütüm yine azaldı ahhh bu stres ahhh...çok geçmiş olsun canım, antibiyotik biraz zaman alır ya etkisini göstermesi belki bikaç gün sürer, Allah ona tez zamanda şifa tabi bu sürede sana da sabır versin canım
Günaydın.Bugün 4. ayımız bitti.Doktor kontrolümüz ve aşımız var.Dün geçe oğlum çok ağladıi bir huzursuzluğu vardı ama anlayamadım.Yatağında kendi kendine dönüp yüzüstü yatıyor bazen.Kafasını bir yerlere gömüp uyumayı seviyor.:)Bugün ürolojiye de gideceğiz.Sünnet için muayene olacağız bakalım doktor ne diyecek...Ve bugün sabah kanamam oldu:)Tam 4. ayın bittiği gün.Doktorum da 4 ay sonra olur demişti.Nokta atışı yapmış maşallah:)Herkese mutlu günleeer...
bende dün akşam adet oldum, cuma günü tam 4 aylık oldu,
aşırı gergin ve sinirliydim bikaç gündür sanırım ondan,
sabah yine çıldırmaya az kalmıştı,
herşeyi bırakıp kaçasım varr
bende dün akşam adet oldum, cuma günü tam 4 aylık oldu,
aşırı gergin ve sinirliydim bikaç gündür sanırım ondan,
sabah yine çıldırmaya az kalmıştı,
herşeyi bırakıp kaçasım varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?