Ben tekli elektriklisine 175 vermiştim.garantiye sorucam bakalım belki değiştirirler. Üzüldüm bak hem hesaplıymıs hem de memnun kalmışsın.saol canım önerin içinbende burda fikir danışmıştım ve birkaç arkadaş bana LANSİNOH elektrikli çiftli pompayı önerdi aldım 20 gündür kullanıyorum çok memnunum öneren arkadaşlardan Allah razı olsun 10 dakika sağdım geçen gün 150ml çıktı ben gece tek göğsümü emziriyorum sabaha karşı 5 gibi falan diğer göğsü sağıyorum bu şekilde stok yapmaya başladım şimdilik 500-600 ml birikti bakalım buzlukta inşallah kızım ben işe başladığımda sorun çıkarmadan içer bu sütleri...
(bu arada akakçe.com diye bir site var orası en uygun nerde olduğunu gösteriyor ben baktığımda bebekmağazası.com de 129 tlydi hemen aldım ertesi gün elimdeydi)
Videoya baktim ama esmer bebek daha zayif ve ufak..birde kadin sarisin bebege daha bi istekli davrandi gibi geldi...demekki her bebek ayni degil..
Evet canım esmer bebek zaten gelişim geriliği tespit edilmiş bir bebek o yüzden çok zorlamıyor kadın onu,Allah şifasını versin
Benimki tutyor canım hatta ayak parmaklarını emmekten çok zevk alıyor :) ama yüzüstü kollarıyla çok tartamıyor kendini, doktora sordum ağır çocuklar biraz fazla zorlanırlarmış. Yani minyon veya orta kiloda bebekler genelde daha hızlı geliştiriyorlarmış kaslarını vücutlarını daha iyi kontrol ettikleri için. Bazı hareketleri ögrenmesi bir anda oluyor mesela ayak parmaklarının bir hafta önce tadına baktı odur budur ayak ağızda :) o yüzden şimdi yapmasa da yakındır endişelenmeMerhaba
Youtube`deki videoyu ben de izledim. Cogunu yapiyor sayilir kizim. Bir seyi merak ettim. Bebekleriniz sirt üstü yatarken ayaklarini tutabiliyor mu?
Kizim saat 16.30 beri uyuyor cok merak ediorum gece uyicakmi?? Hic uyanacak gibi durmuyor gayet derin uyku icinde..
Kizim saat 16.30 beri uyuyor cok merak ediorum gece uyicakmi?? Hic uyanacak gibi durmuyor gayet derin uyku icinde..
senin kizina da maasallah cnm.uyandi mi gece uykusuna mi gecti merak ettim
bende görürmüyüm acaba uzun uykulu günlerii....
Sabah erken kalkti oglende uyumadi galiba ondan..gerci geri zamanda aksam 20.00 sabah 8e kadar uyur masallah..darisi basina cnm..
Merhaba
Youtube`deki videoyu ben de izledim. Cogunu yapiyor sayilir kizim. Bir seyi merak ettim. Bebekleriniz sirt üstü yatarken ayaklarini tutabiliyor mu?
Persembe gunu asimiz var..pnömokok sizlerde yaptiracakmisiniz??
Bu asi hangi asi canım? 4. ay aşısı mi? Hic duymamistim da
Gunaydin canim evet kakanin rengini degistiriyor bir de kabizlik yapıyor. Demir ilacini verip vermeme konusunda cok tereddutluyum her doktorun fikri ayri. Kimisi verilmesinden yana kimisi kan testi yapmadan verilmesine gerek yok görüşünde.Gunaydin herkese
Demir ilaci bebeginizin kakasinin rengini degistirdi mi? Benim daha iki gun oldu kullanmaya baslayali ama kakasinda kahverengi lekeler var. ilactan mi acaba baska bisey mi var.
Gunaydin canim evet kakanin rengini degistiriyor bir de kabizlik yapıyor. Demir ilacini verip vermeme konusunda cok tereddutluyum her doktorun fikri ayri. Kimisi verilmesinden yana kimisi kan testi yapmadan verilmesine gerek yok görüşünde.
Hala uyuyor cnm..en son saat 16 mama icti birazdan altini temizler pijamasini giydirip doyurcam..uyanacigini hic zannetmiyorum sabah 6.30kalkmisti bugun ondan galiba[/QUO
ne kadar güzel yaaa benim kızım gece 9-9 buçuk gibi yatıyor sabah en geç 5 de ayaktayız bazen akşam 8 de uyuyor o zaman gece 3 de ayaktayız ki bu aralıktada saat başı emmeye kalkıyor hasret kaldım uykuya acaba mama daha tok tutuyorda o yüzdenmi uyanmıyorkine? şeytan diyorki daya birgün mamayı bolca uyu uzuuuun uzuuun
4. ay aşısına gitcez yarın giderken ateş düşürücü verdinizmi????
benim kız hiperaktif galiba 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı habire dönüp duruyo tersden düze düzden terse :))
birde benim kız sürekli onu yürütmemizi istiyor sizdede varmı bu durum gece kollarımın belimin ağrısından duramıyorum sürekli eğilerek yürütüyoruz ama çok yorucu oluyor bildiğim kadarıyla yürüteç 6.aydan önce önerilmiyor 2 ay böyle mi geçcekki
maşallah kızına erken yürüyecek demekki.4. ay aşısına gitcez yarın giderken ateş düşürücü verdinizmi????
benim kız hiperaktif galiba 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı habire dönüp duruyo tersden düze düzden terse :))
birde benim kız sürekli onu yürütmemizi istiyor sizdede varmı bu durum gece kollarımın belimin ağrısından duramıyorum sürekli eğilerek yürütüyoruz ama çok yorucu oluyor bildiğim kadarıyla yürüteç 6.aydan önce önerilmiyor 2 ay böyle mi geçcekki
bence ilac verme. biz de dun olduk 4. ay asisini gece olctum 37,3 oldu en fazla. dr da cok yukselirse verin demisti. biraz atesle vucut direnmeyi ogrenmesi gerekiyor, yoksa buyudukce korumak cok zorlasir. tabi 39-40 derece atesten bahsetmiyorum
maşallah kızına erken yürüyecek demekki.bizde öyle bi çaba yok henüz ama oturmayı çok seviyo. doğduğundan beri yatmak istemedi zaten.
aşı konusuna gelince ben ilaç verip gitmiştim ve noldu biliyo musun? sağlık ocağında aşı kalmamış. verdiğim ilaç çocuğuma zarardan başka bi şey yapmadı. bikaç gün sonra telefon edip gittik. zaten hemşire bu ayki aşının ateş yapmayacağını söyledi. olur da ateşlenirse ilacını verirsin demişti. bu ayki aşı daha çok yaparken yakıyomuş. kızım çok ağlamıştı. öyle ateşi falan da olmadı.
vermeyeyim o zaman bende bu ateş konusundan oldum olası korkmuşumdur çok yükselince Allah korusun havale falan geçirir die inşallah bişeycik olmaz rahat atlatırız aşı zamanı gelince mideme kıramplar giriyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?