2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben tekli elektriklisine 175 vermiştim.garantiye sorucam bakalım belki değiştirirler. Üzüldüm bak hem hesaplıymıs hem de memnun kalmışsın.saol canım önerin için

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben uzun zamandır yazmadım buraya malum sebeplerden:) Okudum zaman zaman gelişimleri problemleri takip ettim bebişlerimiz bir diye. Bu ay dr un uyarısını sizinle de paylaşmak istiyorum,Suriye'li mültecilerden ötürü şuan Türkiy'de kızamık salgını varmış. Kızamık aşısı 1 yasından önce vurulmuyor ama yine de aşı yaptırırken dr a bir danışın. Benim eşim havalimanında çalışıyor riskli bir bölge.Bebeğim kızamıkgillerden ALTINCI HASTALIK geçirdi. Huysuzluk,uykuya dalarken ağlama,emmeme baş gösterdi bir gece ateşi 38 e çıktı hastanede viral enfeksiyon dendi.Sonra eve getirdim ama ateşi düşmedi sonra tüm vücudu kırmızı döküntü döktü ve ateş kesildi.Rahatladı.... Bu hastalığın bir zararı yok ateşi kontrol altındaysa eger...Bir ilacı veya aşısı yok.Virüs bazlı çünkü.Havalimanından almış olabilir dedi dr. Sizinle de paylaşayım dedim. Kızamık salgınına dikkat edin... Yabancılarla çok etkileşime geçirmeyın dedi dr.

Gunaydin herkese
Demir ilaci bebeginizin kakasinin rengini degistirdi mi? Benim daha iki gun oldu kullanmaya baslayali ama kakasinda kahverengi lekeler var. ilactan mi acaba baska bisey mi var.

Gunaydin herkese
Demir ilaci bebeginizin kakasinin rengini degistirdi mi? Benim daha iki gun oldu kullanmaya baslayali ama kakasinda kahverengi lekeler var. ilactan mi acaba baska bisey mi var.
Gunaydin canim evet kakanin rengini degistiriyor bir de kabizlik yapıyor. Demir ilacini verip vermeme konusunda cok tereddutluyum her doktorun fikri ayri. Kimisi verilmesinden yana kimisi kan testi yapmadan verilmesine gerek yok görüşünde.

Bebekler 4. Ayda anneden aldigi demir stoklarini bitiriyormus. Sut de kansizlik yapiyor. Yararinin daha fazla oldugunu soyluyor cogu doktor. Bana da mantikli geldigi icin kullaniyorum.
Benimki 4-5 sefer kaka yaptigi icin azaltirsa iyi olur benim icin :)

4. ay aşısına gitcez yarın giderken ateş düşürücü verdinizmi????

benim kız hiperaktif galiba 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı habire dönüp duruyo tersden düze düzden terse :))

birde benim kız sürekli onu yürütmemizi istiyor sizdede varmı bu durum gece kollarımın belimin ağrısından duramıyorum sürekli eğilerek yürütüyoruz ama çok yorucu oluyor bildiğim kadarıyla yürüteç 6.aydan önce önerilmiyor 2 ay böyle mi geçcekki

bence ilac verme. biz de dun olduk 4. ay asisini gece olctum 37,3 oldu en fazla. dr da cok yukselirse verin demisti. biraz atesle vucut direnmeyi ogrenmesi gerekiyor, yoksa buyudukce korumak cok zorlasir. tabi 39-40 derece atesten bahsetmiyorum

maşallah kızına erken yürüyecek demekki. bizde öyle bi çaba yok henüz ama oturmayı çok seviyo. doğduğundan beri yatmak istemedi zaten.
aşı konusuna gelince ben ilaç verip gitmiştim ve noldu biliyo musun? sağlık ocağında aşı kalmamış. verdiğim ilaç çocuğuma zarardan başka bi şey yapmadı. bikaç gün sonra telefon edip gittik. zaten hemşire bu ayki aşının ateş yapmayacağını söyledi. olur da ateşlenirse ilacını verirsin demişti. bu ayki aşı daha çok yaparken yakıyomuş. kızım çok ağlamıştı. öyle ateşi falan da olmadı.

bence ilac verme. biz de dun olduk 4. ay asisini gece olctum 37,3 oldu en fazla. dr da cok yukselirse verin demisti. biraz atesle vucut direnmeyi ogrenmesi gerekiyor, yoksa buyudukce korumak cok zorlasir. tabi 39-40 derece atesten bahsetmiyorum

vermeyeyim o zaman bende bu ateş konusundan oldum olası korkmuşumdur çok yükselince Allah korusun havale falan geçirir die inşallah bişeycik olmaz rahat atlatırız aşı zamanı gelince mideme kıramplar giriyor resmen

ateşten ben de korkarım. sık sık kontrol edersen hiç bi şey olmaz inşallah. yüksek ateşte ılık banyonun çok faydası oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…