2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

gulimier seninle aynı gün doğum yaptık heralde bizim doğum da 24 nisan:)) bugün bizim aşı günümüzdü bacaklardan iki tane bi de rota virüsünün 2. dozunu vurdurduk küçük paşam baya ağladı( ebemiz bi de kan damlası verdi.

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba herkese
Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.

Bana sağlık ocağında hemşire kaşıklı biberonu önerdi emmeyi bırakmaz dedi onu kullanırsan. Netten bir araştır istersen. Ucunda silikon kaşık var sen ne kadar sıkarsan biberondan o kadar kaşığa dökülüyormuş sanırım.
Ben sana bir kutu kullandım ama bir şey anlamadım doğrusu.
Dertsizim, çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce düzelir kuzucuk.
Lansinoh ikili elektrikli pompadan memnunum ben 169 TL ye almıştım şu an webannemarket sitesinde 130 TL sanırım. Tercihe göre tek göğsü sağabilme şansın da var.

hayır canım benim kızımda malesef sadece mamayla besleniyor ve bir öğünde en fazla 120 cc içiyorbazen 2 satte acıkıyor bazende 3-4 saatte bir

Sudocrem kullanın ben çok memnunun isiliği bile bir günde geçiriyor eczanelerde var pişin kremi sudocrem. :) kıyamam bebişe Allah acil şifa versin.

çok geçmiş olsun canım, antibiyotik biraz zaman alır ya etkisini göstermesi belki bikaç gün sürer, Allah ona tez zamanda şifa tabi bu sürede sana da sabır versin canım

Merhaba kızlar
Aranızda medelanın süt pompasını kullanan var mı? Benim ilk aldığımız zamanlarda muhtesem ceken pompam artık gücünü bayağı kaybetmiş bir durumda. Birisi yazmıştı galiba medela sonradan yavaşlıyor diye. Gögüslerim dolu kaldı yarım saat pompayla çekmeye çalışmama rağmen başka pompa kullanan arkadaşlar hangi marka kaça aldınız acaba yeni bir tane almaya kalksam.

Bir dekızlar youtube da şöyle bir video gördüm; 4.aydaki bir bebeğin beklenen özelliklerini bir de gelişim geriliği olan bir bebeği gösteriyor. Bana ilginç geldi. Belki sizin içinizde de benim gibi merak eden vardır diye paylaşayım dedim.

'4 month old baby typical and atypical development" adı alıntı yapamadım linki. Sarışın çocuk tipik bir 4 aylık ve esmer olan da sorunlu olan.

Gösterdikleri hareketleri tek tek kontrol ettik bizim oğlan hepsini azçok yapıyor :) ingilizce video ama olmayanlar da anlayabilir çünkü her hareketi gösteriyor.

Amin:) canlari sagolsunda camasir balkon beklesin...istersen dene kizimi yan yatiriyordum yaninada yastik koyuyordum ona sariliyordu bende kalkiyordum yanindan:) hem daha uzun uyuyor oyle yaninda birisi var zannedior:)
evet canları sağolsun hepsinin. ben de denicem bu yastığı inşallah benim kızım da kanar :)

bizimki de yapıyo bu hareketleri. ama ben gelişim geriliği olana üzüldüm yaa..

manuel ile yeteri kadar sağabliyorsan bravo...
ben ilk oğlumda çok zorlandım manuel ile.çok da acıtıyordu.şimdi aventim elektiklisini kullanıyorum.bu bile zaman alıyor.ama manuel den daha iyi. her gün elimin altında. iyiki almışım diyorum.özellikle çalışan kadınlar için çok iyi. sabah hemen sağıp bakıcıya bırakıyorum.

bende burda fikir danışmıştım ve birkaç arkadaş bana LANSİNOH elektrikli çiftli pompayı önerdi aldım 20 gündür kullanıyorum çok memnunum öneren arkadaşlardan Allah razı olsun 10 dakika sağdım geçen gün 150ml çıktı ben gece tek göğsümü emziriyorum sabaha karşı 5 gibi falan diğer göğsü sağıyorum bu şekilde stok yapmaya başladım şimdilik 500-600 ml birikti bakalım buzlukta inşallah kızım ben işe başladığımda sorun çıkarmadan içer bu sütleri...
(bu arada akakçe.com diye bir site var orası en uygun nerde olduğunu gösteriyor ben baktığımda bebekmağazası.com de 129 tlydi hemen aldım ertesi gün elimdeydi)

Videoya baktim ama esmer bebek daha zayif ve ufak..birde kadin sarisin bebege daha bi istekli davrandi gibi geldi...demekki her bebek ayni degil..

Benim kizim karnindan sirtina donemiyor sirt ustunden karnina donuyor sadece sizlerde nasil?

Merhaba
Youtube`deki videoyu ben de izledim. Cogunu yapiyor sayilir kizim. Bir seyi merak ettim. Bebekleriniz sirt üstü yatarken ayaklarini tutabiliyor mu?

Videoya baktim ama esmer bebek daha zayif ve ufak..birde kadin sarisin bebege daha bi istekli davrandi gibi geldi...demekki her bebek ayni degil..

Benim kizim karnindan sirtina donemiyor sirt ustunden karnina donuyor sadece sizlerde nasil?

Bence o bebegin biraz gelisimi ilerde :) benim kizim daha dönemiyor, ama cok calisiyor :) hele yattigi yerden surekli kalkmaya calisiyor. Yatmayi pek sevmez de

benim oglum bir haftadir yuzukoyun sirtustu rahat donuyo hatta uykusunda bile kipir kipir.ordaki tum hareketkeri yapiyor.sadece kafaustu yere uzatinca her seferinde elini koymuyo.zaten bebek tam olaak alti aylik olunca donermis benimki fazla aceleci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…