2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ohhhhhh yarsın arkadaşıma ve güzel bebişine :) iyi etmişsin boşver bişey olmaz herzaman mı öyle yiyorsun çok şükür iyiymişsin keyfin yerindeymiş işthaın varmış ki yemişsin ohhhh maşallah afiyetler olsun.

hımmmm yani şimdi balığın kendisini yememiz lazımmış diyorsun ban biraz külfet oluyor yakın yolumuzun üstünde dışarıda da yok. Zaten içim almıyor. Markasını not aldım teşekkür ederim.canım.

Ne güzelmiş ohhhh balık çiftliği olsa ben de yerdim o ortamda herhalde kendi topladığın sebzelerle birlikte ohhhhh maşallah afiyetler olsun arkadaşıma ve tatlı bebişine

günaydın arkadaşlar,

mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.

Kötü olmuş Nazcım Ama bir daha k sefere aklında bulunsun bir iki yıkama sonra boyaması geçiyor. Benim eşim 7 yıl mavi jean de çalıştı jeanlerle pek içiçeyiz :) koyu renk olanlar ilaaki boyuyor ama dediğim gibi bir kaç yıkama sonrasında üstündeki fazla boya akıyor. Aklında bulunsun

Kızlar dün doktorum balık yaği hapı için şöyle söyledi ; haftada iki gün balık yiyorsan hiç içmeyeceksin, haftada bir gün yiyorsan gün aşırı içeceksin, hiç balık yiyemiyorsan hergün içeceksin.

Çok yakın bir arkadaşımda benim doktoruma gitmaya başladı, dün onun konyrolüne hittim. Arada belki bana da bakar diye hayal kurmuştum ama olmadı tabi :)) Muayene çok kalabalıktı teklif bile etmedi, benim de hevesim kursağımda kaldı :)) neyse allahtan 9 günüm kaldı kontrol için. Zaman ne kadar yavaş geçiyor yahu. Bebeğimi çok özledim ben

1 kere yıkadım geçmeyince daha geçmez sandım canım demek öyle tamam bundan sonra öyle yaparım tatlım. Içi koyu değil açık renk dışı koyu ama ona ramen kendi ceplerini falan da boyamıştı krem rengi bütün çamaşırlarımı yeni de almıştım yüksek bel hamile kilodu gibi :) eşim tutturdu bebeğe zararı olacak yok efendim tenin boyanacak teninden bebeğe gidecek diye kıllandırınca geri verdim. Bundan sonr aya okadar koyu renk almam ya da dediğin gibi 2-3 kere makinada 30 dk tek başına yıkarım öyle giyerim sağol canım bilgi için :)

günaydın canım hoşgeldin :)
günaydın güzeller

ayy canımmmmm demek elma yerdi sağmı anneannen benim rahmetli oldu çok özlüyorum anneannler çok seviliyor yaaaa allah ölenlerinkine rahmet eylesin sağ olanlara sağlık selamet versin inşallah. Elmayı duymamıştım da sütün iyi geldiğini biliyorum zaten talcıd kompensan gibi mide ilaçlarının sıvısı da süt gibi değil mi mideyi kaplıyor asit dengesini ayarlıyor.
günaydın arkadaşlar,

mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. Offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. Kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.

1 kere yıkadım geçmeyince daha geçmez sandım canım demek öyle tamam bundan sonra öyle yaparım tatlım. Içi koyu değil açık renk dışı koyu ama ona ramen kendi ceplerini falan da boyamıştı krem rengi bütün çamaşırlarımı yeni de almıştım yüksek bel hamile kilodu gibi :) eşim tutturdu bebeğe zararı olacak yok efendim tenin boyanacak teninden bebeğe gidecek diye kıllandırınca geri verdim. Bundan sonr aya okadar koyu renk almam ya da dediğin gibi 2-3 kere makinada 30 dk tek başına yıkarım öyle giyerim sağol canım bilgi için :)

günaydın güzeller

ayy canımmmmm demek elma yerdi sağmı anneannen benim rahmetli oldu çok özlüyorum anneannler çok seviliyor yaaaa allah ölenlerinkine rahmet eylesin sağ olanlara sağlık selamet versin inşallah. Elmayı duymamıştım da sütün iyi geldiğini biliyorum zaten talcıd kompensan gibi mide ilaçlarının sıvısı da süt gibi değil mi mideyi kaplıyor asit dengesini ayarlıyor.
günaydın arkadaşlar,

mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. Offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. Kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.

günaydın güzeller

günaydın arkadaşlar,

Hay allahım ya ben bikere cevaplaya basıyorum 3 kere gidiyor çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

ben de lcwdan siyah pantolon almıştım. 38 beden aldım boyama falan yapmadı ama şimdi bol geliyor.36 beden almam gerekiyormuş haftasonu başka pantolon baktım bulamadım. annem dün bayram hediyesi almış siyah kumaş pantolon, gömlek ve hırka almış bugün kargoyla gönderiyor. yarın gelir herhalde.

kızlar benim işim olmadı mülakata çağrılmadım. kaymakamlığın listesinde mülakat listesi açıklanmış 3 kişi çağrılmış onlarında puanları yüksek. herşeyde bir hayır var napalım artık.

nazcım bana da decavit verdi. elevit mi verceksiniz dedim elevit decavit aynı şeyler zaten dedi. ben 1 ayda 800 gr almışım. çok iyi dedi doktorum. doktor biraz yaşlı olunca pilatesten falan haberi yok. pilates yapabilir miyim diye sordum net bir cevap vermedi. bana hamilelerin son aylarında yapacağı egzersizleri verdi. ne yapsam bilmiyorum. bir de beslenme listesi istedim. ben öyle beslenme listesi falan vermiyorum dedi. ne yemen gerekiyorsa sen de bilirsin şimdi anneler daha bilinçli zaten dedi. 2 tane bademmiş 2 tane fındıkmış öyle sınırlandırma yapmıyorum dedi. verseydi daha iyi olurdu aslında çünkü öğünleri çok geç yapıyorum bulantıdan dolayı. farketmez 1 ay sonra herşey düzene girer dedi.

Doğru işte ben hiç yiyemediğimi söyleyince hergün alacaksın dedi diyetisyen ama kadın doğum doktoruna danışmadan içme dedi.

Ay kıyamam orda sana da bakar belki beklerkenki halin gözümün önüne geldi ay yazık yaaaa bebeişlerimizi görebilmek için neler geçiyor aklımızdan analık işte :)

Hiç sorma :)) nasıl içim gittiyse eşim bile arayıp sordu doktor baktımı sana da diye :)) yok bakmadı dedim, hımmm baksaydı keşke yaa dedi :) eşim benden daha heyecanlı aslında. Bugüne kadar bütün kontrollerimde yanımdaydı, hiç kaçırmıyor. Bende sen yanımda yoksun diye söylemedim doktora dedim :)

En çok merak ettiğim şey kızım hala kız mı acaba eheheheheheh.. %90 büyük bir oran ama acaba pipisi çıkmış mıdır diye rahat rahat kızım diye sevemiyorum minnoşumu.

Olsun son aylarda giyersin sende küçük olmasın büyük olsun:) ayyyy ne güzel hediyeler almış annen sağolsun ne varsa annelerde var zaten güle güle iyigünlerde giyin bebeğinle birlikte :) benim annem de bana getirmiş :)

herşeyde bir hayır vardır dedğin gibi iş konusunda hayırlısı buymuş.

Evet yaaa çok detay bilmiyorlar tabi yaşlı olsun genç olsun herkes herşeyi bilecek diye bişey yok ne yapsınlar. :)kendi işini bilsin iyi de o yeter :) benim doktor da liste veremem ben diyetisyene git demişti 100 tl imiş ssk geçmediği için bayıldım paracıkları elime bi liste verdi ilk gidişte ama ben kiloluyum diye çok almayım diye bri liste dün de ücretsiz kontrole gittim. Hergün ne yediğimi yazdırtmıştı şöyle yalapşap yediklerime baktı tarttı aaa iyi 400 gr vermişsin dedi sanki zayıflama rejimi mi yapıyorum bebeği düzgün besleyim diye mi ben anlamadım . Yani çok verim alamadım açıkçası. Kadın doğumcu yürüyüş verdiğinde arttıracak mıyım miktarları falan dedim bir de altıncı ayda mı ne bebek için daha çok yemek lazımmış diyodu o listeyi de sorayım dedim anlaşılan para bayılıp bir daha gitmemi istedi 15 gün sonra söylerim randevu alın dedi ben de gitmicem 15 günde bir 100 küsür veremem kusur abakmasın. Ne vaktim var ne param taksit taksit söyleyecek onu ye bunu yeme.

ayy canımmmmm demek elma yerdi sağmı anneannen benim rahmetli oldu çok özlüyorum anneannler çok seviliyor yaaaa allah ölenlerinkine rahmet eylesin sağ olanlara sağlık selamet versin inşallah. Elmayı duymamıştım da sütün iyi geldiğini biliyorum zaten talcıd kompensan gibi mide ilaçlarının sıvısı da süt gibi değil mi mideyi kaplıyor asit dengesini ayarlıyor.[/QUOTE]

amin canım anneannem yaşıyor tatlım 84 yaşında maşallah. senin anneannende nur içinde yatsın canım.

Ayy canım yaaaaa yavrularından haber almak isteyen karı koca ne hoş ne romantik :) ha ha aha ah beni çok güldürdün yaaa hala kız mı acaba :) dedin ya :) bakalım hayırlısı.

sağol canım seninkine de allah sağlıkla uzuun uzuuun ömürler versin başınızdan eksik etmesin inşallah torun çocuğu görecek maşallah :) ne mutlu :)

amin canım anneannem yaşıyor tatlım 84 yaşında maşallah. Senin anneannende nur içinde yatsın canım.

kızlar çatlaklar için bişeyler kullanmaya başladınız mı? zamanı geldi artık 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş.

kızlar çatlaklar için bişeyler kullanmaya başladınız mı? zamanı geldi artık 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş.

Ben dün itibariyle lierac kullanmaya başladım. Benim tenim çatlamaya çok müsait olduğu için çatlak çutlak olmaktan çok korkuyorum. İşe yarar inşallah.

canım gözümüz aydın,geçmiş olsun.. hareketli bebişimize 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…