günaydın güzel anneler, bende hamilelik göbeği değil de daha çok yeme göbeği var. Dün akşam yine ipin ucunu kaçırdım ama söz verdim kendime bir daha öyle bir hata yapmayacağım çok zor uyudum. Yemeğe davetliydik biyere, hamileyim ondanda yiyim bundan da yiyim eşimde sağolsun onu da yemen lazım bunu da yemen lazım derken bi güzel doyurdum karnımı. Aman allahım sonra bir rahatsızlık, çatlayacak karnım. Zaten hamilelikten dolayı yoğun bir gerginlik var yani kasık bölgem çok gergin bir de o kadar yemeği yiyince fenalık geçirecektim. Yok yok bundan sonra asla öyle yemeyeceğim açlığım geçsin tamam, yeterli... Böyle giderse 100 kilo olurum valla
canım dün eşim balık yağı hapını sordu kullanabilir miyiz diye. Doktor bu aylarda değilde son 3 ay öneriyorum ben dedi. Ismini yazdı yinede marincapmış. Piyasada satılan bazı haplar balığın karaciğerinden yapılıyormuş onları önermiyoruz sakın başka hap alma dedi.
Ben balığı kendim yapamıyorum ama dışarıda olunca yiyorum. Haftasonu eşim beni balık çiftliğine götürdü. (yeni keşfettik) bundan sonra her haftasonu ordayız. Salata malzemelerini tarladan kendim topladım. Herşey organik. Zaten hamilelikten önce haftada 2 kez kesin balık yerdik. Bu bulantılarım geçsin kendim de yapmaya başlarım.
Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Tatlım seninde ikili testin dün değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Günaydın canım maşallah sana da bebişine de :) benim de göbüşüm var :) hamile göbüşü kıvamında :) ben lcw den çok güzel bir kot almıştım ama iç çamaşırlarımı falan boyadıkoyu lacivertti. çok rahattı güzeldi ama eşim geri verdirtti hatalı diye verdik alt yoktu başka bedenşme göre ben de evde veya haftasonu dışarıda giyilecek kollu bir üst aldım bir de bir siyah bir beyaz hamile atleti vardı onu aldım canım. Yani anlayacağın kotsuz kaldım
kötü olmuş nazcımama bir daha k sefere aklında bulunsun bir iki yıkama sonra boyaması geçiyor. Benim eşim 7 yıl mavi jean de çalıştı jeanlerle pek içiçeyiz :) koyu renk olanlar ilaaki boyuyor ama dediğim gibi bir kaç yıkama sonrasında üstündeki fazla boya akıyor. Aklında bulunsun
günaydın güzeller
günaydın arkadaşlar,
mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. Offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. Kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.
kötü olmuş nazcımama bir daha k sefere aklında bulunsun bir iki yıkama sonra boyaması geçiyor. Benim eşim 7 yıl mavi jean de çalıştı jeanlerle pek içiçeyiz :) koyu renk olanlar ilaaki boyuyor ama dediğim gibi bir kaç yıkama sonrasında üstündeki fazla boya akıyor. Aklında bulunsun
günaydın güzeller
günaydın arkadaşlar,
mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. Offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. Kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.
günaydın güzeller
günaydın arkadaşlar,
kızlar dün doktorum balık yaği hapı için şöyle söyledi ; haftada iki gün balık yiyorsan hiç içmeyeceksin, haftada bir gün yiyorsan gün aşırı içeceksin, hiç balık yiyemiyorsan hergün içeceksin.
çok yakın bir arkadaşımda benim doktoruma gitmaya başladı, dün onun konyrolüne hittim. Arada belki bana da bakar diye hayal kurmuştum ama olmadı tabi :)) muayene çok kalabalıktı teklif bile etmedi, benim de hevesim kursağımda kaldı :)) neyse allahtan 9 günüm kaldı kontrol için. Zaman ne kadar yavaş geçiyor yahu. Bebeğimi çok özledim ben
Doğru işte ben hiç yiyemediğimi söyleyince hergün alacaksın dedi diyetisyen ama kadın doğum doktoruna danışmadan içme dedi.
Ay kıyamam orda sana da bakar belki beklerkenki halin gözümün önüne geldi ay yazık yaaaa bebeişlerimizi görebilmek için neler geçiyor aklımızdan analık işte :)
ben de lcwdan siyah pantolon almıştım. 38 beden aldım boyama falan yapmadı ama şimdi bol geliyor.36 beden almam gerekiyormuş haftasonu başka pantolon baktım bulamadım. Annem dün bayram hediyesi almış siyah kumaş pantolon, gömlek ve hırka almış bugün kargoyla gönderiyor. Yarın gelir herhalde.
Kızlar benim işim olmadı mülakata çağrılmadım. Kaymakamlığın listesinde mülakat listesi açıklanmış 3 kişi çağrılmış onlarında puanları yüksek. Herşeyde bir hayır var napalım artık.
Nazcım bana da decavit verdi. Elevit mi verceksiniz dedim elevit decavit aynı şeyler zaten dedi. Ben 1 ayda 800 gr almışım. çok iyi dedi doktorum. Doktor biraz yaşlı olunca pilatesten falan haberi yok. Pilates yapabilir miyim diye sordum net bir cevap vermedi. Bana hamilelerin son aylarında yapacağı egzersizleri verdi. Ne yapsam bilmiyorum. Bir de beslenme listesi istedim. Ben öyle beslenme listesi falan vermiyorum dedi. Ne yemen gerekiyorsa sen de bilirsin şimdi anneler daha bilinçli zaten dedi. 2 tane bademmiş 2 tane fındıkmış öyle sınırlandırma yapmıyorum dedi. Verseydi daha iyi olurdu aslında çünkü öğünleri çok geç yapıyorum bulantıdan dolayı. Farketmez 1 ay sonra herşey düzene girer dedi.
hiç sorma :)) nasıl içim gittiyse eşim bile arayıp sordu doktor baktımı sana da diye :)) yok bakmadı dedim, hımmm baksaydı keşke yaa dedi :) eşim benden daha heyecanlı aslında. Bugüne kadar bütün kontrollerimde yanımdaydı, hiç kaçırmıyor. Bende sen yanımda yoksun diye söylemedim doktora dedim :)
en çok merak ettiğim şey kızım hala kız mı acaba eheheheheheh.. %90 büyük bir oran ama acaba pipisi çıkmış mıdır diye rahat rahat kızım diye sevemiyorum minnoşumu.
amin canım anneannem yaşıyor tatlım 84 yaşında maşallah. Senin anneannende nur içinde yatsın canım.
kızlar çatlaklar için bişeyler kullanmaya başladınız mı? zamanı geldi artık 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş.
he walla hani pazar yeri dağılır,durumu olmayanlar böle çürükleri filan toplar arkadan,hava kararmıştır,soğuktur,hatta belki yağmur yada kar yağmaya başlar,öle işte
çok geçmiş olsun canım
ilk aylar yasak,son zamanda yiyebilirsin die biliyorum ama 1-2 taneden bişe olmaz heralde
zaten herşeyin fazlası zararlı
hormonların tavan yaptığı haftaymış 14. hafta özellikle bende de normalde olmadı ama geçtiğimiz hafta hem mide bulantısı hem de baş ağrısı çok oldu
az kaldı sabret:)
bu arada kızlar hepinize teşekkür ederim,doktor iyi bi sorun yok dedi,ama bizim bebiş bi doğru düzgün poz vermedi
doğuncada böle yatmaya kalkarsa şimdiden çift kişilik yatak almayı düşünüyorum,yoksa yerlerden toplarız biz,çok deli yatıyo çoook
kan sonuçlarıda haftaya çıkıcak bakalım inşallah hayırlısıyla bi sorun çıkmaz o zamanda
bide benden önce 2 kişiye kız demiş,biliyo benimde kız istediğimi,banada söle dedim
sana kalmamıştır kız filan dedi
sora istersen bi dahaki gelişine söliym dedi,yok söle dedim
kısacası tabikiiiii bu topicin %90u gibi pipi gördü
biz görmedik tabi:))kesin konuştu ama bilmiyom
hee bide 17.haftaya kadar bişe hissetmezsin,takma kafana hissetmiyorum die filan dedi
bide eleviti gün aşırı al kilo yapmasın dedi ki en son kontrolümden beri almamışım hiç çook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?