2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Merhabalar :)

benim SAT tarihim 10 temmuz, doktorum dogum tarihini 16 nisan 2013 olarak soylemisti

ilk bebegimiz olacak insallah..

daha erken biliyorum ama karnim cikti sanki baya baya :)

Merhabalar :)

benim SAT tarihim 10 temmuz, doktorum dogum tarihini 16 nisan 2013 olarak soylemisti

ilk bebegimiz olacak insallah..

daha erken biliyorum ama karnim cikti sanki baya baya :)

Hosgeldin canim aramiza, normaldir rahim buyuyor artik canim

Hosgeldin canim aramiza, normaldir rahim buyuyor artik canim

tesekkur ederim... insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi

hamileligim genelde rahat geciyor ne aserme ne de bulantim cok olmadi bu zamana kadar ama bu hafta bulantilarim cok kotuydu, ilk trimesterim bitiyor bulantilarimin azalmasini beklerken niye boyle oldu bilmiyorum

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle

allah yardımcınız olsun canım. dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.

he walla hani pazar yeri dağılır,durumu olmayanlar böle çürükleri filan toplar arkadan,hava kararmıştır,soğuktur,hatta belki yağmur yada kar yağmaya başlar,öle işte

Ha ha ha çöpçü gibi mi, deli :) Ama insan atladığı sayfa yorum olunca kendini kötü hissediyor :)

​.

Hadii git gel bekliyorum senin için giricem aksam nete he ona göre yazmayı unutma buraya hemen :))

:/

çok geçmiş olsun canım
kızlar yaaaa hamilelikte hurma yasakmıymış ben 4 gözle çıkmasını bekliyorum yemek için amaaa
ilk aylar yasak,son zamanda yiyebilirsin die biliyorum ama 1-2 taneden bişe olmaz heralde
zaten herşeyin fazlası zararlı
hormonların tavan yaptığı haftaymış 14. hafta özellikle bende de normalde olmadı ama geçtiğimiz hafta hem mide bulantısı hem de baş ağrısı çok oldu
az kaldı sabret:)

bu arada kızlar hepinize teşekkür ederim,doktor iyi bi sorun yok dedi,ama bizim bebiş bi doğru düzgün poz vermedi
doğuncada böle yatmaya kalkarsa şimdiden çift kişilik yatak almayı düşünüyorum,yoksa yerlerden toplarız biz,çok deli yatıyo çoook
kan sonuçlarıda haftaya çıkıcak bakalım inşallah hayırlısıyla bi sorun çıkmaz o zamanda

bide benden önce 2 kişiye kız demiş,biliyo benimde kız istediğimi,banada söle dedim
sana kalmamıştır kız filan dedi
sora istersen bi dahaki gelişine söliym dedi,yok söle dedim
kısacası tabikiiiii bu topicin %90u gibi pipi gördü
biz görmedik tabi:))kesin konuştu ama bilmiyom

hee bide 17.haftaya kadar bişe hissetmezsin,takma kafana hissetmiyorum die filan dedi
bide eleviti gün aşırı al kilo yapmasın dedi ki en son kontrolümden beri almamışım hiç çook sevindim

Haydi sana da gecmis olsun canım bir şehzade daha geliyor yani :) bende kız istiyorum ya ama gördüğüm kadarıyla hep kız isteyenler paşam demeye başladı :) erkek anası da olmak güzel aslında yeğenimden biliyorum ben zaten kızı yeğenim erkek olduğu için istiyorum araya çeşit olsun hihi:)

benim ilk yeğen kız,ikincisi erkek,üçüncüsü kız,sırayı bozmadı bizimki:))
herşeyde bi hayır vardır,ben 1 taneyle kalmayı düşünüyodum,belki içimde kalmasın belki kız olur diye ikinciyi yaparım bellimi olur:))kısmet kısmet
bu arada yeğeninin bütün eşyalrını kullabilirsin,beğendiklerini seçersin aradan,güzel olur yani:))

Abimde öyle diyor benimki erkek olursa masraftan yırtmıştım kız olursa onlar yırtacakmış :) ikinci kız olsun istiyorlar da :) hayırlısı ne olursa artık :)
Sende ikinciyi duşun tabii ben hamilelikten korktum ama ben ikinciyi yapıcım Allah izin verirse kardes güzel şey çok evlat da güzel şey :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…