Merhabalar :)
benim SAT tarihim 10 temmuz, doktorum dogum tarihini 16 nisan 2013 olarak soylemisti
ilk bebegimiz olacak insallah..
daha erken biliyorum ama karnim cikti sanki baya baya :)
Hosgeldin canim aramiza, normaldir rahim buyuyor artik canim
Valla bende genişledim resmen belim kalmadı gibi bişey ya doğurduktan sonra da böyle olmaz demi belime kavuşurum yine ?
Hosgeldin canim aramiza, normaldir rahim buyuyor artik canim
kavusursun hayatim ins biz dunyanin en guzel kadinlariyiz ha hay
geldim geldim.. bende genelde akşamları daha aktif olabiliyorum ama burda mesai bitimi ile kimsecikler kalmıyo
ikiliden hiç korkma bişeycik olmuyo.. sen minnoşunu izlerken doktor ölçümleri yapacak bi de kan verdin mi tamamdır.. sonuçların da miss gibi geldimi hele değmeyin keyfinize
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle
allah yardımcınız olsun canım. dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.
he walla hani pazar yeri dağılır,durumu olmayanlar böle çürükleri filan toplar arkadan,hava kararmıştır,soğuktur,hatta belki yağmur yada kar yağmaya başlar,öle işteh aha ah:) alemsin çöpçü gibi ha? artıkları okuyorsun :)
ay ikili testin iyi geçer inşallah canım benim bize yazma fırsatın olursa çok memnun oluruz haydi bakalım bismillahla :) Hiç heyecanlanma korkma hayırlı haberlerle geleceksin inşallah canım.
Ha ha ha çöpçü gibi mi, deli :) Ama insan atladığı sayfa yorum olunca kendini kötü hissediyor :)
​.
Hadii git gel bekliyorum senin için giricem aksam nete he ona göre yazmayı unutma buraya hemen :))
:/
çok geçmiş olsun canımCanım merak ediodum seni iyiymişsin çok şükür
Kızlar ben bugün otobüsle küçük bir kaza geçirdimbelimi ve karın boşluğumu çarptım demire... hemen doktora koştum.. bebişim iyiymiş çok şükür ama benim biraz ağrılarım var... Doktor kanaman olursa gel dedi... Bu haftalarda rahim küçük olduğundan çarpmalardan çok etkilenmez ama ilerleyen haftalarda daha dikkatli ol dedi Allah korusun plesanta ayrılması olabiliomuş o da bebeğin kaybedilmesi demekmiş Rabbim tüm anneleri ve bebişlerini korusun bizi de unutmasın inşallahh
ilk aylar yasak,son zamanda yiyebilirsin die biliyorum ama 1-2 taneden bişe olmaz heraldekızlar yaaaa hamilelikte hurma yasakmıymış ben 4 gözle çıkmasını bekliyorum yemek için amaaa
hormonların tavan yaptığı haftaymış 14. hafta özellikle bende de normalde olmadı ama geçtiğimiz hafta hem mide bulantısı hem de baş ağrısı çok oldutesekkur ederim... insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi
hamileligim genelde rahat geciyor ne aserme ne de bulantim cok olmadi bu zamana kadar ama bu hafta bulantilarim cok kotuydu, ilk trimesterim bitiyor bulantilarimin azalmasini beklerken niye boyle oldu bilmiyorum
Elevit kilo mu yapıyormuş ???
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada kızlar hepinize teşekkür ederim,doktor iyi bi sorun yok dedi,ama bizim bebiş bi doğru düzgün poz vermedi
doğuncada böle yatmaya kalkarsa şimdiden çift kişilik yatak almayı düşünüyorum,yoksa yerlerden toplarız biz,çok deli yatıyo çoook
kan sonuçlarıda haftaya çıkıcak bakalım inşallah hayırlısıyla bi sorun çıkmaz o zamanda
bide benden önce 2 kişiye kız demiş,biliyo benimde kız istediğimi,banada söle dedim
sana kalmamıştır kız filan dedi
sora istersen bi dahaki gelişine söliym dedi,yok söle dedim
kısacası tabikiiiii bu topicin %90u gibi pipi gördü
biz görmedik tabi:))kesin konuştu ama bilmiyom
hee bide 17.haftaya kadar bişe hissetmezsin,takma kafana hissetmiyorum die filan dedi
bide eleviti gün aşırı al kilo yapmasın dedi ki en son kontrolümden beri almamışım hiç çook sevindim
Haydi sana da gecmis olsun canım bir şehzade daha geliyor yani :) bende kız istiyorum ya ama gördüğüm kadarıyla hep kız isteyenler paşam demeye başladı :) erkek anası da olmak güzel aslında yeğenimden biliyorum ben zaten kızı yeğenim erkek olduğu için istiyorum araya çeşit olsun hihi:)
Ya cok uzuldum BoO canim, yemiyorum ben de, asla da agzima surmem
benim ilk yeğen kız,ikincisi erkek,üçüncüsü kız,sırayı bozmadı bizimki:))
herşeyde bi hayır vardır,ben 1 taneyle kalmayı düşünüyodum,belki içimde kalmasın belki kız olur diye ikinciyi yaparım bellimi olur:))kısmet kısmet
bu arada yeğeninin bütün eşyalrını kullabilirsin,beğendiklerini seçersin aradan,güzel olur yani:))
canım benimde bugün 12+0 ikili testim yapıldı.
ben de özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 30 tl.
tahlil için bugün ayrıca bir ücret ödemedim.
bnm normal muayene sgk ile 35 tl ama ikili test için 150 tl istediler
yarın 2.30 da randevum ne yapsam ki bilmiyorum
Günaydın :)
Akıllı bıdıklar ve güzel anneleri keyifli bir gün dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?