bnm normal muayene sgk ile 35 tl ama ikili test için 150 tl istediler
yarın 2.30 da randevum ne yapsam ki bilmiyorum
Herkese günaydınlar güzel anneler :) hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah arkadaşlardan dua ediyorum sürekli allah ağzımızın tadını bozmasın inşallahhh.
Günaydınlar efendim, sabah şerifleriniz hayır olsun.
Elevit kilo mu yapıyormuş ???
Herkese günaydınlar güzel anneler :) hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah arkadaşlardan dua ediyorum sürekli allah ağzımızın tadını bozmasın inşallahhh.
Gününüz aydın olsun . Mutlu sabahlar...
hayırlı sabahlar canım
günaydın kızlar..bende geldim..
hanipeks ben midem yandıgında ayran içiyorum..bana faydası oluyo..bi dene istersen..
​Bana biraz çokmuş gibi geldi, benim hastane 1. sınıf özel olmasına rağmen muayene 41tl ikili test 60 tl
bnm normal muayene sgk ile 35 tl ama ikili test için 150 tl istediler
yarın 2.30 da randevum ne yapsam ki bilmiyorum
benim ilk yeğen kız,ikincisi erkek,üçüncüsü kız,sırayı bozmadı bizimki:))
herşeyde bi hayır vardır,ben 1 taneyle kalmayı düşünüyodum,belki içimde kalmasın belki kız olur diye ikinciyi yaparım bellimi olur:))kısmet kısmet
bu arada yeğeninin bütün eşyalrını kullabilirsin,beğendiklerini seçersin aradan,güzel olur yani:))
Haydi sana da gecmis olsun canım bir şehzade daha geliyor yani :) bende kız istiyorum ya ama gördüğüm kadarıyla hep kız isteyenler paşam demeye başladı :) erkek anası da olmak güzel aslında yeğenimden biliyorum ben zaten kızı yeğenim erkek olduğu için istiyorum araya çeşit olsun hihi:)
arkadaşım war benden 3 hafta önce ona vermemiş bile eleviti walla
Merhabalar :)
benim SAT tarihim 10 temmuz, doktorum dogum tarihini 16 nisan 2013 olarak soylemisti
ilk bebegimiz olacak insallah..
daha erken biliyorum ama karnim cikti sanki baya baya :)
he walla hani pazar yeri dağılır,durumu olmayanlar böle çürükleri filan toplar arkadan,hava kararmıştır,soğuktur,hatta belki yağmur yada kar yağmaya başlar,öle işte
çok geçmiş olsun canım
ilk aylar yasak,son zamanda yiyebilirsin die biliyorum ama 1-2 taneden bişe olmaz heralde
zaten herşeyin fazlası zararlı
hormonların tavan yaptığı haftaymış 14. hafta özellikle bende de normalde olmadı ama geçtiğimiz hafta hem mide bulantısı hem de baş ağrısı çok oldu
az kaldı sabret:)
bu arada kızlar hepinize teşekkür ederim,doktor iyi bi sorun yok dedi,ama bizim bebiş bi doğru düzgün poz vermedi
doğuncada böle yatmaya kalkarsa şimdiden çift kişilik yatak almayı düşünüyorum,yoksa yerlerden toplarız biz,çok deli yatıyo çoook
kan sonuçlarıda haftaya çıkıcak bakalım inşallah hayırlısıyla bi sorun çıkmaz o zamanda
bide benden önce 2 kişiye kız demiş,biliyo benimde kız istediğimi,banada söle dedim
sana kalmamıştır kız filan dedi
sora istersen bi dahaki gelişine söliym dedi,yok söle dedim
kısacası tabikiiiii bu topicin %90u gibi pipi gördü
biz görmedik tabi:))kesin konuştu ama bilmiyom
hee bide 17.haftaya kadar bişe hissetmezsin,takma kafana hissetmiyorum die filan dedi
bide eleviti gün aşırı al kilo yapmasın dedi ki en son kontrolümden beri almamışım hiç çook sevindim
merhaba kızlar,
İkili teste bugün gittim ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür :))) Kan sonuçlarını da haftaya salı alacağım. Darısı ikili teste gideceklerin başına umarım güzel sonuçlarla dönerler.
Sedagg umarım bir sorun yoktur iyi haberlerini bekliyorum. İyi akşamlar güzel anneler kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Arkadaşlarım ilk defa bu gece tuvalete kalktığımda midemin yandığını hissettim. Sabahtan beri gitgide artıyor. Ne yapmam lazım mide yanması için?
günaydın kızlar..bende geldim..
hanipeks ben midem yandıgında ayran içiyorum..bana faydası oluyo..bi dene istersen..
günaydın güzel anneler :)) dün dışarıdaydım geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
Benim göbüşüm iki gün içinde büyüdü resmen :) şişman göbeğinden hamile göbeği kıvamına gelmeye başladı. Daha almadım ama dün lcw ye baktım 50 liraya çok güzel jean pantolonlar vardı. önümüzdeki ay alırım heralde :)
canım dün eşim balık yağı hapını sordu kullanabilir miyiz diye. doktor bu aylarda değilde son 3 ay öneriyorum ben dedi. ismini yazdı yinede marincapmış. piyasada satılan bazı haplar balığın karaciğerinden yapılıyormuş onları önermiyoruz sakın başka hap alma dedi.Kızlar balık yiyemiyorum ben midem almıyo evde de pişiremiyorum zaten bugün balık hapı sordum diyetisyene olur dedi bir isim verdi ama kadın doğum doktoruna sormadan alma dedi. Ay bi olur dese de bu vicdan azabından kurtulurum vallahi yiyemiyorum diye.
Ilacın adı seven seas pulse günde 1 adet dedi bakim onay alırsam başlıcam
geçmiş olsun kendine dikkat et canım. tatlım seninde ikili testin dün değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.Canım merak ediodum seni iyiymişsin çok şükür
Kızlar ben bugün otobüsle küçük bir kaza geçirdimbelimi ve karın boşluğumu çarptım demire... hemen doktora koştum.. bebişim iyiymiş çok şükür ama benim biraz ağrılarım var... Doktor kanaman olursa gel dedi... Bu haftalarda rahim küçük olduğundan çarpmalardan çok etkilenmez ama ilerleyen haftalarda daha dikkatli ol dedi Allah korusun plesanta ayrılması olabiliomuş o da bebeğin kaybedilmesi demekmiş Rabbim tüm anneleri ve bebişlerini korusun bizi de unutmasın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?