2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkese günaydınlar güzel anneler :) hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah arkadaşlardan dua ediyorum sürekli allah ağzımızın tadını bozmasın inşallahhh.

bnm normal muayene sgk ile 35 tl ama ikili test için 150 tl istediler
yarın 2.30 da randevum ne yapsam ki bilmiyorum

canım ben özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti ssk lıya 35 tl.veriyorum. ikili test için neresi sana uygun gelirse orda yaptır dedi bende devlet hastanesine gittim ücret ödemedim orda yaptırdım 10 gün sonrada sonuçlarımı aldım doktoruma gösterdim.

Herkese günaydınlar güzel anneler :) hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah arkadaşlardan dua ediyorum sürekli allah ağzımızın tadını bozmasın inşallahhh.

hayırlı sabahlar canım. Amin inşallah Rabbim ağız tadımızı bozmasın.

Arkadaşlarım ilk defa bu gece tuvalete kalktığımda midemin yandığını hissettim. Sabahtan beri gitgide artıyor. Ne yapmam lazım mide yanması için?

günaydın kızlar..bende geldim..
hanipeks ben midem yandıgında ayran içiyorum..bana faydası oluyo..bi dene istersen..

VALLA BİZİM SSK LI FİYATLAR ŞÖYLE MUAYENE 55 İKİLİ TEST 217 NE YAPALIM BEBEİŞ İÇİN HERŞEYE RAZIYIZ.

​Bana biraz çokmuş gibi geldi, benim hastane 1. sınıf özel olmasına rağmen muayene 41tl ikili test 60 tl

bnm normal muayene sgk ile 35 tl ama ikili test için 150 tl istediler
yarın 2.30 da randevum ne yapsam ki bilmiyorum

BENİM DE ABLAMIN DA GÖRÜMCEMİN DE ERKEK İNŞALLAH ERKEK OLUR DA BÜTÜN EŞYALARINI ALCAZ ÇÜNKÜ BİZ :) BELEŞÇİ GİBİ TÖVBE YARABBİM E NE YAPALIM DAHA GİYMEYE KALMADAN BÜYÜYOLAR ESKİMEDEN KALDIRDILAR HEP. YATAKLARI MAMA SANDALYELERİ ANA KUCAKLARI FALAN DA ÖYLE :) SEÇ BEĞEN AL DEDİLER GERÇİ ABLAM ANKARADA AMA SEVKİYATI ZOR OLUR DİYE GÖRÜMCEMDEN ALCAZ HERHALDE. SAKIN BİZE VAR MI YOK MU SORMADAN BİRŞEY SATIN ALMAYIN DİYE İSRAR EDİYORLAR. BELKİ 2. YAPARSINIZ DİYORUM YOK ARTIK YAPMICAZ 1 TANE YETER DİYORLAR. GERÇİ KIZ DA OLSA KULLANILIR ÇOĞU ŞEY :) ŞANSLIYIZ ANLAYACAĞINIZ MAŞALLAH BEBEK KISMETLİ :) BİZ DE ALIRIZ ALMAYA AMA VARKEN NEDEN ALALIM Kİ GÜNAH. HEM ONLARA VERECEĞİMİZ PARAYI BEBEĞE SAKLARIZ İNŞALLAH YİNE O KULLANACAK YANİ BAŞKA ŞEKİLLERDE İNŞALLAH NEYİMİZ VAR NEYİMİZ YOKSA ONUN. :)

BİZİM KIZ OLURSA BAYAĞA Bİ DEĞİŞİKLİK OLACAK ÇÜNKÜ ÇOK UZUN YILLARDIR BÜTÜN KUZENLERİMİN GÖRÜMCEMİN ABLAMIN HERKESİN ÇOCUĞU ERKEK KIZ OLURSA TEK PRENSES OLCAK RESMEN HA AHA HA AHA:)

BANA DECAVIT VERDİ DOKTOR ONU KULLANIYRUM

arkadaşım war benden 3 hafta önce ona vermemiş bile eleviti walla

HAYIRLI UĞURLU OLSUN SENİNLE AYNI GÜN DOĞUM YAPACAĞIZ HERHALDE TARİHLER ŞAŞMAZ İSE :) BİZİM DE İLK BEBEK :) İNŞALLAH BENİM KARNIM DA OTOBÜSTE YER VERİLME MODUNA GELDİ. :) AMA YER VEREN YOK O AYRI BUGÜNE KADAR TOPLAM 3 KİŞİ YER VERDİ ONLAR DA BAYANDI HEP ERKEKLER KULAĞINDA KULAKLIK ELİNDE TELEFON GÖZLER KAPALI YAŞLI VEYA HAMİLE GELECEK DİYE ÖDLERİ KOPUYOR VALLAHİ.

Merhabalar :)

benim SAT tarihim 10 temmuz, doktorum dogum tarihini 16 nisan 2013 olarak soylemisti

ilk bebegimiz olacak insallah..

daha erken biliyorum ama karnim cikti sanki baya baya :)

ALEMSİN :) GÜLDÜRDÜN BİZİ. AALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN. TESTİNİN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH CANIM HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN. İNŞALLAH DARISI KAN TESTİNE BENİM DE SİZLERİN DE :)

HAYDİ SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIM BİZİM EKİP KAN TESTİNİ BEKLER OLDUK YANİ DUALARLA İNŞALLAH :) BEN DE DUA EDİYORUM sedagg DEN HAYIRLI HABERLER ALIRIZ İNŞALLAH DİYE AKLIM ONDA KALDI.

ah güzelim üzüldüm çok fena oluyor mide yanması bakalım katinamın dediğini deneyelim biz de. geçmiş olsun.

Arkadaşlarım ilk defa bu gece tuvalete kalktığımda midemin yandığını hissettim. Sabahtan beri gitgide artıyor. Ne yapmam lazım mide yanması için?

hoşgeldin :)

günaydın kızlar..bende geldim..
hanipeks ben midem yandıgında ayran içiyorum..bana faydası oluyo..bi dene istersen..

Kızlar kimse yok meydan bize kaldı yazın yazabildiğiniz kadar 50 sayfa dolduralım gelince ceza olarak okumak zorunda kalsınlar ha aha haahaah:) şaka bir tarafa nerde bu kızlar :)

Günaydın güzel anneler :)) Dün dışarıdaydım geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

Benim göbüşüm iki gün içinde büyüdü resmen :) şişman göbeğinden hamile göbeği kıvamına gelmeye başladı. Daha almadım ama dün LCW ye baktım 50 liraya çok güzel jean pantolonlar vardı. Önümüzdeki ay alırım heralde :)

Günaydın canım maşallah sana da bebişine de :) benim de göbüşüm var :) hamile göbüşü kıvamında :) ben lcw den çok güzel bir kot almıştım ama iç çamaşırlarımı falan boyadı koyu lacivertti. çok rahattı güzeldi ama eşim geri verdirtti hatalı diye verdik alt yoktu başka bedenşme göre ben de evde veya haftasonu dışarıda giyilecek kollu bir üst aldım bir de bir siyah bir beyaz hamile atleti vardı onu aldım canım. Yani anlayacağın kotsuz kaldım

günaydın güzel anneler, bende hamilelik göbeği değil de daha çok yeme göbeği var. dün akşam yine ipin ucunu kaçırdım ama söz verdim kendime bir daha öyle bir hata yapmayacağım çok zor uyudum. yemeğe davetliydik biyere, hamileyim ondanda yiyim bundan da yiyim eşimde sağolsun onu da yemen lazım bunu da yemen lazım derken bi güzel doyurdum karnımı. Aman Allahım sonra bir rahatsızlık, çatlayacak karnım. zaten hamilelikten dolayı yoğun bir gerginlik var yani kasık bölgem çok gergin bir de o kadar yemeği yiyince fenalık geçirecektim. yok yok bundan sonra asla öyle yemeyeceğim açlığım geçsin tamam, yeterli... böyle giderse 100 kilo olurum valla

canım dün eşim balık yağı hapını sordu kullanabilir miyiz diye. doktor bu aylarda değilde son 3 ay öneriyorum ben dedi. ismini yazdı yinede marincapmış. piyasada satılan bazı haplar balığın karaciğerinden yapılıyormuş onları önermiyoruz sakın başka hap alma dedi.

ben balığı kendim yapamıyorum ama dışarıda olunca yiyorum. haftasonu eşim beni balık çiftliğine götürdü. (yeni keşfettik) bundan sonra her haftasonu ordayız. salata malzemelerini tarladan kendim topladım. herşey organik. zaten hamilelikten önce haftada 2 kez kesin balık yerdik. bu bulantılarım geçsin kendim de yapmaya başlarım.

geçmiş olsun kendine dikkat et canım. tatlım seninde ikili testin dün değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.

Hamile reyonu çok kısıtlı ve bedenler kalmamış oluyor genelde okdar uğraşmamıza rağmen sadece bir siyah işe giyilecek pantalon bulabildim. Resmen kirlenince akşam yıkıyorum sabah kuruyor kurumasa da ütüyle kurutup giyiyorum forma gibi ne yapim başka şeyle rahat edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…