2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım sedagg'ın tarama test sonucu 1/185 çıkmış
gittiği dr normal demiş ama başka bir dr'a daha gidiyor o gel bir bakalım demiş.. dün öğlenden beri girmedi,o nedenle merak ediyoruz

son mesajımı aynı anda yazdık sanırım anladım canım inşallah herşey yolundadır şimdi bu ikilinin normal değerleri neler?

son mesajımı aynı anda yazdık sanırım anladım canım inşallah herşey yolundadır şimdi bu ikilinin normal değerleri neler?

canım güvenli sınır 1/300 olarak belirlenmiş.. ama ikili test tek başına çok bşy ifade etmiyor tabi;risk oranı veriyor sadece tanı koymuyor yani..

kızlar selam dün biraz rahatsızdım işe gelemedim haliyle nete giremedim şimide ancak girebildim az çok okuyabildiğim kadarıyla hemen hemen herkesler iyiler sedag ile ilgili bir sorun var galiba inşallah ciddi bişey yoktur bu arada mergen benide ekle lütfen
SAT: 15.07.2012
TDT: 22.04.2013

Şanlıurfa'dan
ilk bebeğim

ah güzelim üzüldüm çok fena oluyor mide yanması bakalım katinamın dediğini deneyelim biz de. geçmiş olsun.

günaydın arkadaşlar,
mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.

Canım gavisc.. şurup yazmadı mı doktorun.. 9 ay boyunca rahatlıkla kullanabilirsin.. :)

İlk defa gece başladı, doktora cuma gideceğim, doktoru zırt pırt aramak da istemiyorum. Cumaya kadar bitkisel çözüm yani doğal çözüm bulmam lazım.

günaydın güzeller

Sana da günaydın tatlım. Nasılsın?

Hayırlı olsun cicilerin, güle güle giy canım. İşin için olmasını dilemiştim ama hayırlısı olsun, evde dinlenirsin, bebişin büyüdükten sonra başlarsın.

Çok geçmiş olsun canım. Ben de hapşuruyorum , hapşurdukça da kramp giriyor. Korkuyorum doğrusu.

:103::103::103::103::103::103:

Merhaba kızlar...

Hepimiz için güzel birgün olması dileğiyle inş...

Listeyi güncellemeye çalıştım.:87:Eksik bilgileri yazarsanız tamamlarım canlar.

Merhaba canım, ellerine sağlık, şehir yazmamışsınız ama, bence şehşr de yazalım aynı şehirdekiler birbirini bulsun :)

Çok geçmiş olsun canım benim. Tez zamanda geçer inşallah.

kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))

Aferim yeğenimize, senin yüzünü güldürmüş. Ben de yanıp tutuşuyorum hasretiyle Akşamdan beri de diğer konu için üzülüyorum hala

he he he he olsun istemiş emek harcamış, ellerine sağlık, yiyiverseydin kabuklu caanım sende

Âmin hepimizi gülelim canım benim , bana doktorum söylemişti hapsirirken oksururken karnına destek ver diye bende oturmaya çalışıyorum oturmazsam one doğru eğiliyorum zaten hemen valla ağırlasinca eli ordan çekmiyçez herhalde :)
bebeci harikasın valla :) ben hiç sevmediğim halde 1.'yi güvenli sanıyordum
ehh zararın neresinden dönsek kardır öyle değil mi?

bende 1. Yi güvenli sanıyordum bize yasakti zaten garibim kocam evlendikten 1 ay sonra cinsel iliski yasağını yedi :)
Şimdi güvenli bir sekilde olursa serbest ama ben yine de tedirgin oldugum için olmuyor bakalım zamanla alisiriz inşallah oksa koca isyanlarda :)

selam canlar..

ancak geldim, oku oku ancak geçmişi bitirdim..

çoğunuz çalışıyorsunuz sabahın köründe kaynatmaya başlıyorsunuz..hızınıza yetişmek için sayfaları oku oku gözlerim dönüyor

* mide yanması için ''rennie duo'' verdi benim doktorum, ki ileri seviyede reflüm var benim.. önceden de şişeyle yaşıyordum.. şimdilerde de öyleyim.. haftada 1 şişe civarı bitiyor.. hiçbir zararı yok dedi doktorum. içebilirsin dedi.. çok rahatlatıyor.

* sedagg'dan haber yok okuduğum kadarı ile.. inşallah testte hata olmuştur. iyi haberlerle gelir.

* liste düzenlemek mantıklı olmuş. aslında editörlere söylesek belki ilk sayfanın kullanımı birine verebilirler. olabilir mi öyle bişey bilmiyorum ama. hem takibi de kolay olur ilk sayfada olursa. ya da yeni bir başlık açıp ordan devam edelim. böyle liste sayfalar arasında kaybolup gidebilir.

* ehh hazır liste yenileniyorken artık bende ekleneyim listeye..

SAT: 28.06.2012
TDT: 04.04.2013
ilk bebek
cinsiyet henüz belli değil.. :)

Sende benim gb erken kalkmaya başla :) ben yetişmek için eskiye oranla daha erken kalkıyorum hihi
Editörle konuşmak mantıklı konuyu direk devredebilirler belki ya da bende yeni sayfa açılması taraftarıyım
Mide yanman için de gecmis olsun ilacın bir zararı yoksa icmek en mantıklisi eziyete ne gerek

kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))

Çok sevindim canım senin adına :) Darısı diğer arkadaşların başına inş.

Hahahaha ay çok güldüm ya.Şaka yapıyor olmasın kız hiç bir şey bilmiyor ki senin kocişin :)
Ama yapmaya çalışma çabası çok hoşuma gitti:)

evet yaaa sorma ben de çok merak etmeye başladım inşallah hayırlı haberlerle gelir

İniaşşah hayırlı haberler gelir

ayy ben pek erken sayılmasa da en geç 10da kalkıyorum ama pcyi ancak açabiliyorum.
biraz uyuşuk hareket ediyorum sanırım.. kalk kahvaltı hazırla, ortalık topla filan falan derken öğlen oluyor..
valla uzun süre içmedim ama baktım ki kıvranıyorum.. 3 aya yakındı başladım içemeye.. dün mesela bişey dokundu mideme resmen ve 5 kaşık filan içtim toplamda.. çok rahatlatıyor. o asitli yanma hissi gidiyor..

aynen hiç sorma :) valla biz de ayıptır söylemesi ilk trimester çıksın öyle serbest olsun diye karar almıştık ama şimdi sizler 12. hafta ilk tirimester bitmiyor diyinc eyine ertelendi :) zaten hal yok oram buram ağrıyor sürekli bir gerginlik rhatsızlık karnımda kasıklarımda hayırlısı bakalım. ama bilgiler için sağol bebeci illaki işimize yarayacak ama bugün ama yarın ama yarından da yakın :)

sen de benim gibisin aramaktan eçkiniyorum çok aşırı önemli birşey olmadıkça ama gittiğimde de sayfalarca soru sor Allah sor bayıyorum :) sağol canımmmmm sen de dikkat et.

sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah. sen de güle güle giy tatlım.

diyetisyene bende mi gitsem diyordum ama senin yazını okuyunca vazgeçtim sanki. ben çok kilolu değilim canım 52 kiloyla hamile kaldım ama 1 kilo alsam aklım çıkıyordu hamilelikten önce. şimdide kıyafetlerim olmadıkça ne yapıcam diyorum. inşallah doğumdan sonra veririz kilolarımızı. abur cuburu hamur işini tatlıyı kesersek çok kilo almayız herhalde.

kızlar çatlaklar için bişeyler kullanmaya başladınız mı? zamanı geldi artık 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş.
tatlım ben dün doktoruma sordum çatlak kremini daha erken dedi. ama yinede bir reçete verdi. devlet karşılamıyormuş zaten. bence en etkili çözüm badem yağı dedi. ama istersen bu kremleri de al dedi. eczaneye sordum elimizde yok isterseniz getirelim dediler. reçeteyi okuyabilsem ismini yazıcam da adam ne yazmış anlayabilene aşkolsun.

pcyi sedadan haber vardır inşallah diyerek açtım ama hala bir haber yok galiba. umarım testi yanlış çıkmıştır.:18:

sağol canım yok hiç tavsiye etmiyorum ben vallahi zaten kilon da yok merak etme bişeycik olmaz :) çatlak kremine ben de başlamadım vallahi.

ilişki pozisyonları paylaşımı iyi olmuş..
bizim doktor ilk yasaklamıştı, kanamam olunca yasak devam dedi.. son kontrolde haftada 1 max 2 kez olabilir ama kontrollü hareketlerle dedi. 16. haftama giricem yarın ve biz daha hiç birlikte olmadık.. bazen üzülüyorum kocama ama napıyım.. içimden gelmiyor.. bu kadar zor elde etmişken yavrumu bişey olursa korkusu daha ağır basıyor.. hatta sanırım işime geliyor durum

sağol canım benim inşallah her geçen gün daha iyi oluruz hepimiz

kızlarrr bugün 2li taramayı yaptırdık dua edin nolur bebeğim için herşey yolunda olsun...

Geçmiş olsun canım, iyi sonuçlarını bekliyoruz inş.

Hoşgeldin canım, doktora danışmadan ilaç kullanmayayım diyorum, tabi dayanabilirsem

Sanırım sedagg bugün işe gitmedi, yarına kadar haber alamayacakmışız gibi gözüküyor inşallah bebişi ve morali iyidir, güzel haberlerle gelir.

Yok kız ne sakası kırıp koymamış direk yumurtaları koymuş iste :) inek sabanligi tutuyor arada iste :)) yerim onu yer :)

He ben ortalık toplamadığım için yetişiyorum sanırım buraya :)) kız öyle iştahli anlattın ki canım o ilaçtan çekti he:)

Son düzenleme:
haklısın ne diyim bebek için herşeyden mahrum kalabiliyor insan vallahi bir de herşeyden korkar oluyor bizde de durumalr aynı biraz daha bi zaman geçsin de inşallah huzursuz huzursuz olacağına hiç olmasın daha iyi sanki bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…