canım sedagg'ın tarama test sonucu 1/185 çıkmış
gittiği dr normal demiş ama başka bir dr'a daha gidiyor o gel bir bakalım demiş.. dün öğlenden beri girmedi,o nedenle merak ediyoruz
son mesajımı aynı anda yazdık sanırım anladım canım inşallah herşey yolundadır şimdi bu ikilinin normal değerleri neler?
ah güzelim üzüldüm çok fena oluyor mide yanması bakalım katinamın dediğini deneyelim biz de. geçmiş olsun.
günaydın arkadaşlar,
mide yanması deyince aklıma anneannem geldi. offff kızım midem yanıyor hemen bana bir elma getir derdi. kızlar siz de elmayı deneyebilirsiniz bi de soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum.
Canım gavisc.. şurup yazmadı mı doktorun.. 9 ay boyunca rahatlıkla kullanabilirsin.. :)
günaydın güzeller
ben de lcwdan siyah pantolon almıştım. 38 beden aldım boyama falan yapmadı ama şimdi bol geliyor.36 beden almam gerekiyormuş haftasonu başka pantolon baktım bulamadım. annem dün bayram hediyesi almış siyah kumaş pantolon, gömlek ve hırka almış bugün kargoyla gönderiyor. yarın gelir herhalde.
kızlar benim işim olmadı mülakata çağrılmadım. kaymakamlığın listesinde mülakat listesi açıklanmış 3 kişi çağrılmış onlarında puanları yüksek. herşeyde bir hayır var napalım artık.
eşim çok fena grip oldu benim de genzim dolu bugün inşallah bana da geçmez ben taa hamielliğin başında bi geçirmiştim inşallah sıramı savmışımdır bebek için korkuyoorumbiraz önce de bir hapşırdım sanki yumurtalıklarım kasıklarım karnım patladı acıdı bişey olmaz dimi dize de öyle oluyor mu şiddetli hapşıınca dün de yemek yaparken yer pislendi eşim de hasta hasta pazar günü yeni yapmişti hadi bozmayım dedim o marketteyken viledayla bi sileyim dedim mutfağı sadece vileda şöyle suyu gitsein diye bastırılıp sıkılır ya tam sıkarken sanki karnım sızladı çatladı amaaan herşeye korkar oldum nanemolla :)
:103::103::103::103::103::103:
Merhaba kızlar...
Hepimiz için güzel birgün olması dileğiyle inş...
Listeyi güncellemeye çalıştım.:87:Eksik bilgileri yazarsanız tamamlarım canlar.
Kızlar bir çoğunuzun aylarca neler yaşadığını bugün ilk defa anladım((
Dördüncü ayıma girdim ama buğüne kadar bir kere bile istifra etmemiştim. Ta ki biraz önceye kadar( sabah ne yediysem hepsini çıkardım ne kadar zor bir şeymiş, içim dışıma çıktı. Üstelik şimdi yemek yemeye de korkuyorum ya yine olursa diye
Bugün biriniz 14. Haftanın zor olduğunu yazmıştı, bende o yüzden böyle oldum sanırım. İnşallah bugünlük bir şeydir de devam etmez
kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))
Kızlar bu sabah yerimden kalkıp kahvaltı hazırlamak istemedim kocama söyledim omlet için tarif istedi o mutfakta ben yatak odasında sesleniyorum " yumurtaları kâseye koy " tamam koydum dedi şaşırdı biraz ses tonundan anladım sonra 4 kasık peynirden at dedim daha da şaşkın şaşkın icine mi dedi dayanamadı almış eline kâseyi peyniri kasığı yatak odasına geldi :) bende dedim ki 4kasik o peynirden at kâseye demez mı bana yumurtaları ne yapcam ? Dedim sen yumurtaları ne yaptın ben kâsenin icinde kırılmış bı sekilde zannediyorum bana demesin mı koydum içine kâsenin , kırdın mı dedim yok öyle koydum kabuklu demez mı bastım kahkahayı :) yatağın altına girdi manyak:) ben ona yumurta yapmayı nasıl öğreticem bilemedim
Âmin hepimizi gülelim canım benim , bana doktorum söylemişti hapsirirken oksururken karnına destek ver diye bende oturmaya çalışıyorum oturmazsam one doğru eğiliyorum zaten hemen valla ağırlasinca eli ordan çekmiyçez herhalde :)Hay yaşaaaa burda kahkaha attım açık ofiste çok tatlısınız :) allah ta sizi güldürsün.
haydi hayırlı olsun canım şu kan sonuçlarını da alsak ta rahatlasak inşallah biz de.
:) sağol canım benimm giderim :) dediklerini uyguladım öksürürken hapşırırken karnımı tutunca bişey olmuyor. Hay allah razı olsun senden canım. Bir de ayakta hapşırmak öksürmek flan çok berbat oluyor ben hemen mümkünse oturmaya çalışıyorum öncesinde :) eee alışcaz daha ağırlaşmadan böyleyiz ağırlaşınca nolcaz :) allah huzurla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.
bebeci harikasın valla :) ben hiç sevmediğim halde 1.'yi güvenli sanıyordum
ehh zararın neresinden dönsek kardır öyle değil mi?
selam canlar..
ancak geldim, oku oku ancak geçmişi bitirdim..
çoğunuz çalışıyorsunuz sabahın köründe kaynatmaya başlıyorsunuz..hızınıza yetişmek için sayfaları oku oku gözlerim dönüyor
* mide yanması için ''rennie duo'' verdi benim doktorum, ki ileri seviyede reflüm var benim.. önceden de şişeyle yaşıyordum.. şimdilerde de öyleyim.. haftada 1 şişe civarı bitiyor.. hiçbir zararı yok dedi doktorum. içebilirsin dedi.. çok rahatlatıyor.
* sedagg'dan haber yok okuduğum kadarı ile.. inşallah testte hata olmuştur. iyi haberlerle gelir.
* liste düzenlemek mantıklı olmuş. aslında editörlere söylesek belki ilk sayfanın kullanımı birine verebilirler. olabilir mi öyle bişey bilmiyorum ama. hem takibi de kolay olur ilk sayfada olursa. ya da yeni bir başlık açıp ordan devam edelim. böyle liste sayfalar arasında kaybolup gidebilir.
* ehh hazır liste yenileniyorken artık bende ekleneyim listeye..
SAT: 28.06.2012
TDT: 04.04.2013
ilk bebek
cinsiyet henüz belli değil.. :)
kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))
Kızlar bu sabah yerimden kalkıp kahvaltı hazırlamak istemedim kocama söyledim omlet için tarif istedi o mutfakta ben yatak odasında sesleniyorum " yumurtaları kâseye koy " tamam koydum dedi şaşırdı biraz ses tonundan anladım sonra 4 kasık peynirden at dedim daha da şaşkın şaşkın icine mi dedi dayanamadı almış eline kâseyi peyniri kasığı yatak odasına geldi :) bende dedim ki 4kasik o peynirden at kâseye demez mı bana yumurtaları ne yapcam ? Dedim sen yumurtaları ne yaptın ben kâsenin icinde kırılmış bı sekilde zannediyorum bana demesin mı koydum içine kâsenin , kırdın mı dedim yok öyle koydum kabuklu demez mı bastım kahkahayı :) yatağın altına girdi manyak:) ben ona yumurta yapmayı nasıl öğreticem bilemedim
evet yaaa sorma ben de çok merak etmeye başladıminşallah hayırlı haberlerle gelir
Sende benim gb erken kalkmaya başla :) ben yetişmek için eskiye oranla daha erken kalkıyorum hihi
Editörle konuşmak mantıklı konuyu direk devredebilirler belki ya da bende yeni sayfa açılması taraftarıyım
Mide yanman için de gecmis olsun ilacın bir zararı yoksa icmek en mantıklisi eziyete ne gerek
Âmin hepimizi gülelim canım benim , bana doktorum söylemişti hapsirirken oksururken karnına destek ver diye bende oturmaya çalışıyorum oturmazsam one doğru eğiliyorum zaten hemen valla ağırlasinca eli ordan çekmiyçez herhalde :)
bende 1. Yi güvenli sanıyordum bize yasakti zaten garibim kocam evlendikten 1 ay sonra cinsel iliski yasağını yedi :)
Şimdi güvenli bir sekilde olursa serbest ama ben yine de tedirgin oldugum için olmuyor bakalım zamanla alisiriz inşallah oksa koca isyanlarda :)
İlk defa gece başladı, doktora cuma gideceğim, doktoru zırt pırt aramak da istemiyorum. Cumaya kadar bitkisel çözüm yani doğal çözüm bulmam lazım.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de hapşuruyorum , hapşurdukça da kramp giriyor. Korkuyorum doğrusu.
Merhaba canım, ellerine sağlık, şehir yazmamışsınız ama, bence şehşr de yazalım aynı şehirdekiler birbirini bulsun :)
akşamki konu dediğin kaçırdığım başka birşey yok değil mi ? sedagg ye mi üzüldün sen de bizim gibi? Çok pimpirikli oldum başka da bişey var da ben mi okumadım Allah korusun diye korktum birdaha
Aferim yeğenimize, senin yüzünü güldürmüş. Ben de yanıp tutuşuyorum hasretiyleAkşamdan beri de diğer konu için üzülüyorum hala
hoşgeldin canım
kızlar selam dün biraz rahatsızdım işe gelemedim haliyle nete giremedim şimide ancak girebildim az çok okuyabildiğim kadarıyla hemen hemen herkesler iyiler sedag ile ilgili bir sorun var galiba inşallah ciddi bişey yoktur bu arada mergen benide ekle lütfen
SAT: 15.07.2012
TDT: 22.04.2013
Şanlıurfa'dan
ilk bebeğim
bebeci çok sağol cnaım bilgi için
İnşallah canım inşallah öğrenir :)
Hamilelikte seks pozisyonları / Bebek Bekliyoruz / Hamilelik dönemi :: Hürriyet Aile
Kızlar bunu is yerinizde okumak ne kadar kolay olur bilmiyorum ama okunması şart müsait olduğunuzda dikkatli okuyun
sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah. sen de güle güle giy tatlım.Olsun son aylarda giyersin sende küçük olmasın büyük olsun:) ayyyy ne güzel hediyeler almış annen sağolsun ne varsa annelerde var zaten güle güle iyigünlerde giyin bebeğinle birlikte :) benim annem de bana getirmiş :)
herşeyde bir hayır vardır dedğin gibi iş konusunda hayırlısı buymuş.
Evet yaaa çok detay bilmiyorlar tabi yaşlı olsun genç olsun herkes herşeyi bilecek diye bişey yok ne yapsınlar. :)kendi işini bilsin iyi de o yeter :) benim doktor da liste veremem ben diyetisyene git demişti 100 tl imiş ssk geçmediği içinbayıldım paracıkları elime bi liste verdi ilk gidişte ama ben kiloluyum diye çok almayım diye bri liste dün de ücretsiz kontrole gittim. Hergün ne yediğimi yazdırtmıştı şöyle yalapşap yediklerime baktı tarttı aaa iyi 400 gr vermişsin dedi sanki zayıflama rejimi mi yapıyorum bebeği düzgün besleyim diye mi ben anlamadım . Yani çok verim alamadım açıkçası. Kadın doğumcu yürüyüş verdiğinde arttıracak mıyım miktarları falan dedim bir de altıncı ayda mı ne bebek için daha çok yemek lazımmış diyodu o listeyi de sorayım dedim anlaşılan para bayılıp bir daha gitmemi istedi 15 gün sonra söylerim randevu alın dedi ben de gitmicem 15 günde bir 100 küsür veremem kusur abakmasın. Ne vaktim var ne param taksit taksit söyleyecek onu ye bunu yeme.
tatlım ben dün doktoruma sordum çatlak kremini daha erken dedi. ama yinede bir reçete verdi. devlet karşılamıyormuş zaten. bence en etkili çözüm badem yağı dedi. ama istersen bu kremleri de al dedi. eczaneye sordum elimizde yok isterseniz getirelim dediler. reçeteyi okuyabilsem ismini yazıcam da adam ne yazmış anlayabilene aşkolsun.kızlar çatlaklar için bişeyler kullanmaya başladınız mı? zamanı geldi artık 3. aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş.
sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah. sen de güle güle giy tatlım.
diyetisyene bende mi gitsem diyordum ama senin yazını okuyunca vazgeçtim sanki. ben çok kilolu değilim canım 52 kiloyla hamile kaldım ama 1 kilo alsam aklım çıkıyordu hamilelikten önce. şimdide kıyafetlerim olmadıkça ne yapıcam diyorum. inşallah doğumdan sonra veririz kilolarımızı. abur cuburu hamur işini tatlıyı kesersek çok kilo almayız herhalde.
tatlım ben dün doktoruma sordum çatlak kremini daha erken dedi. ama yinede bir reçete verdi. devlet karşılamıyormuş zaten. bence en etkili çözüm badem yağı dedi. ama istersen bu kremleri de al dedi. eczaneye sordum elimizde yok isterseniz getirelim dediler. reçeteyi okuyabilsem ismini yazıcam da adam ne yazmış anlayabilene aşkolsun.
sağol canım beniminşallah her geçen gün daha iyi oluruz hepimiz
kızlarrr bugün 2li taramayı yaptırdık dua edin nolur bebeğim için herşey yolunda olsun...
selam canlar..
ancak geldim, oku oku ancak geçmişi bitirdim..
çoğunuz çalışıyorsunuz sabahın köründe kaynatmaya başlıyorsunuz..hızınıza yetişmek için sayfaları oku oku gözlerim dönüyor
* mide yanması için ''rennie duo'' verdi benim doktorum, ki ileri seviyede reflüm var benim.. önceden de şişeyle yaşıyordum.. şimdilerde de öyleyim.. haftada 1 şişe civarı bitiyor.. hiçbir zararı yok dedi doktorum. içebilirsin dedi.. çok rahatlatıyor.
Yok kız ne sakası kırıp koymamış direk yumurtaları koymuş iste :) inek sabanligi tutuyor arada iste :)) yerim onu yer :)Çok sevindim canım senin adına :) Darısı diğer arkadaşların başına inş.
Hahahaha ay çok güldüm ya.Şaka yapıyor olmasın kız hiç bir şey bilmiyor ki senin kocişin :)
Ama yapmaya çalışma çabası çok hoşuma gitti:)
İniaşşah hayırlı haberler gelir
He ben ortalık toplamadığım için yetişiyorum sanırım buraya :)) kız öyle iştahli anlattın ki canım o ilaçtan çekti he:)ayy ben pek erken sayılmasa da en geç 10da kalkıyorum ama pcyi ancak açabiliyorum.
biraz uyuşuk hareket ediyorum sanırım.. kalk kahvaltı hazırla, ortalık topla filan falan derken öğlen oluyor..
valla uzun süre içmedim ama baktım ki kıvranıyorum.. 3 aya yakındı başladım içemeye.. dün mesela bişey dokundu mideme resmen ve 5 kaşık filan içtim toplamda.. çok rahatlatıyor. o asitli yanma hissi gidiyor..
ilişki pozisyonları paylaşımı iyi olmuş..
bizim doktor ilk yasaklamıştı, kanamam olunca yasak devam dedi.. son kontrolde haftada 1 max 2 kez olabilir ama kontrollü hareketlerle dedi. 16. haftama giricem yarın ve biz daha hiç birlikte olmadık.. bazen üzülüyorum kocama ama napıyım.. içimden gelmiyor.. bu kadar zor elde etmişken yavrumu bişey olursa korkusu daha ağır basıyor..hatta sanırım işime geliyor durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?