ilişki pozisyonları paylaşımı iyi olmuş..
bizim doktor ilk yasaklamıştı, kanamam olunca yasak devam dedi.. son kontrolde haftada 1 max 2 kez olabilir ama kontrollü hareketlerle dedi. 16. haftama giricem yarın ve biz daha hiç birlikte olmadık.. bazen üzülüyorum kocama ama napıyım.. içimden gelmiyor.. bu kadar zor elde etmişken yavrumu bişey olursa korkusu daha ağır basıyor..hatta sanırım işime geliyor durum
Yok kız ne sakası kırıp koymamış direk yumurtaları koymuş iste :) inek sabanligi tutuyor arada iste :)) yerim onu yer :)
He ben ortalık toplandığım için yetişiyorum sanırım buraya :)) kız öyle iştahli anlattın ki canım o ilaçtan çekti he:)
Belki yarından da yakın derken hihi:) gercekten faydalı bilgiler oZellikle göğüs yasak , bizim bebislere bak hele daha dogmadan memeleri sahipleniyorlar demek ki :)
Belki yarından da yakın derken hihi:) gercekten faydalı bilgiler oZellikle göğüs yasak , bizim bebislere bak hele daha dogmadan memeleri sahipleniyorlar demek ki :)
Doktor bize bir sakınca yok dedi ama eşim istemiyor, bebeğe bir şey olur diyor korkuyorum ısrar etme diyor, fikrini değiştirmeye de çalışmadım açıkcası.
Yok kız ne sakası kırıp koymamış direk yumurtaları koymuş iste :) inek sabanligi tutuyor arada iste :)) yerim onu yer :)
Hanipeks değil de naz olmasın o
Geçmiş olsun canım, iyi sonuçlarını bekliyoruz inş.
Hoşgeldin canım, doktora danışmadan ilaç kullanmayayım diyorum, tabi dayanabilirsem
arkadaşlar size doktor hergün yumurta hergün et yiyeceksin diye birşey dedi mi merak ettim?
He ben ortalık toplandığım için yetişiyorum sanırım buraya :)) kız öyle iştahli anlattın ki canım o ilaçtan çekti he:)
haklısın ne diyim bebek için herşeyden mahrum kalabiliyor insan vallahi bir de herşeyden korkar oluyorbizde de durumalr aynı biraz daha bi zaman geçsin de inşallah huzursuz huzursuz olacağına hiç olmasın daha iyi sanki bir süre.
Doktor bize bir sakınca yok dedi ama eşim istemiyor, bebeğe bir şey olur diyor korkuyorum ısrar etme diyor, fikrini değiştirmeye de çalışmadım açıkcası.
slm kızlar bende kısmetse nisan annesi olacağım daha önce yazmıştım ama aktif olarak katılmaya vaktim olmadı.
arada takip ediyorum sizi ama artık bende sık katılmak istiyorum. beni de listeye eklerseniz sevinirim..
sat:10 temmuz
tahmini doğum tarihi: 16 nisan
ikinci bebeğim olacak kısmetse 1 oğlum var
doktorumuz geçen haftaki kontrolde erkek olma ihtimali çok yüksek dedi
ama bu perşembe tekrar gideceğiz inşallah daha net söyler çok merak ediyorum :))
bugün öğlen eşim süt getirmiş eve. köyleri aramış. hayvanların neyle beslendiğini sormuş doğal ortamda beslenmiş ineğin sütünden istemiş. sütü pişirdim biraz öncede yoğurt mayaladım. ilk defa yapıyorum bakalım olacak mı? ya tutarsa diyorum artık. tutmazsada yoğurt yapma makinası alcam.
bende daha önce denememiştim hiç. anneme sordum yaptım. hazır meyve suyu içmiyorum kendim sıkıyorum. katı meyve sıkacağı değil ama suyunu sıkıyorum ya o da yeter napayım. sen de al canım valla iyi oluyor.İnşallah tutar canım.
Ben o konularda pek becerikli değilim.
Ama bende meyve sıkma makinesi istiyorum.
Biz dun denedik itiraf ediyorum :) aynı hisler icinde birşey anlamadım habire ona birey olursa korkusu fena birşeyilişki pozisyonları paylaşımı iyi olmuş..
bizim doktor ilk yasaklamıştı, kanamam olunca yasak devam dedi.. son kontrolde haftada 1 max 2 kez olabilir ama kontrollü hareketlerle dedi. 16. haftama giricem yarın ve biz daha hiç birlikte olmadık.. bazen üzülüyorum kocama ama napıyım.. içimden gelmiyor.. bu kadar zor elde etmişken yavrumu bişey olursa korkusu daha ağır basıyor..hatta sanırım işime geliyor durum
Karıştırdım ya kız :) olsun ne fark eder sen yapmiyorsun sanki :)))Hanipeks değil de naz olmasın o
Anam dur baksınlar ya cocuk dogunca biz çok yorulcaz gercekten hem ese bak hem bebeğe bak hem eve bak dinlenelim bol bol :)hay Allahım yaaaa çok alem vallahi :) kız hiç insanın canı ilaç çeker mi bi o kalmıştı aş ermediğimiz ha aa :) bana yatak toplamak bie yasak kalktığım gibi geliyorum ha haa ha ah:) kocamı seviyorum :) çok alıştım bu yasaklara vallahi ama ona çok üzülüyorum şaka bir tarafa kıyamıyorum hiç hem içeri hem dışarı koşup duruyor şimdi de girip girip kıyamamzevkle yapıyorum yeter ki siz iyi olun diyor ama bazen bizden nefret edecek dürekli bizim yüzümüzden yoruluyor diye korkup üzülüyorum
Hahaha okudukça kopuyorum ya vallahi benim de çok fena ağrıyor göğüslerim o yüzden elletmem :)yok kız şaka yaptım :) daha nerden baksan 1 ay var bana göre :) ha haa ha aha ah neye göre ayarlıyorsam :) hakkaten yaaa sorma göğüsler yasakmış ha? bak şu keretalara sen. hoş göğüsler serbest olsa ne olacak ağrı sızı içinde :) tövbe yarabbim.
bana da öyle dedi serbest kanama yoksa serbest kanama olursa yasak diyince kanama olana kadar uğraşmayım dedim Allah korusun yaaa. deneme yanılma için yaşım biraz geç. :) aaaa bu bebek olmadı başka diyemem Allah korusun
Bende paylaşırken azıcık utandım ama dedim bunu kızlar görmeli utanmamalıim dedim ve gorevimi tamamladım :)Hahahaha çok güldürdü beni yahu :)
Bu arada o posizyonlara bende bakdım okudum.
Resimler bana çok komik geldi sanki ben hiç yaşamamışım gibi:)
Kızardım birden görünce :)
Eşimede okutucam akşam.
Bana da esim dedi ki nasıl yapıldığını unutcam bu gidişle dalga geçiyor bol bol :) gülüp geçiyoruz en azından ben gülüyorum hihipericim gözün aydın. inşallah tahlil sonuçlarımızda iyi çıkar.
kızlar bizde eşimle kardeş olduk. hamileliğimi öğrendiğimizden beri tık yok valla.
benim beeen :) tabi şaka ben tırsıyorum vallahi benim gözümü çok korkutmuşlar ilk 3 ay efendime söyleyim son 5 ay sonden ikinci 7 ay falan popomdan korkar hale geldim öyle taraklarda bezim yok şimdi :)
pericim gözün aydın. inşallah tahlil sonuçlarımızda iyi çıkar.
kızlar bizde eşimle kardeş olduk. hamileliğimi öğrendiğimizden beri tık yok valla.
Hahahaha çok güldürdü beni yahu :)
Bu arada o posizyonlara bende bakdım okudum.
Resimler bana çok komik geldi sanki ben hiç yaşamamışım gibi:)
Kızardım birden görünce :)
Eşimede okutucam akşam.
slm kızlar bende kısmetse nisan annesi olacağım daha önce yazmıştım ama aktif olarak katılmaya vaktim olmadı.
arada takip ediyorum sizi ama artık bende sık katılmak istiyorum. beni de listeye eklerseniz sevinirim..
ama bu perşembe tekrar gideceğiz inşallah daha net söyler çok merak ediyorum :))
canım rennie için telefonla danışabilirsin aslında. eğer dayanılmıcak gibiyse yanma kesinlikle rahatlarsın.
bu arada soğuk sütten küçük yudumlar al 3 kez.. o da çok rahatlatıyor.
canım bana yumurta her gün dedi. süt,peynir söyledi birde.. bol kalsiyum almak gerekli diye özellikle uyardı. onun haricinde bir de balık söyledi. haftada en az 1 kez balık tüket dedi. et tavuk bişey demedi.
puhahahacanın çeke çeke rennie mi çekti..
ahh ahh benim koca pek iyi yardımcıydı bana herşeyi o yapıyordu. geçen kuzenime gittik. orda kuzen abuk subuk konuştu. yok kendini böyle salma, işini gücünü yap bilmem ne. herifde hemen gaza geldi. sürekli dilinde dünyadaki tek hamile sen değilsin. herkes işini gücünü yapıyor sende yap, hareketlen biraz filan deyip duruyor. beni deli ediyorr
aynen işte. eşim bazen yanaşıyor ben resmen panikliyorum. korkma korkma bişey olmayacak ben senden çok tedirginim diyor.. ahh ahh bebiş şimdiden girdi aramıza
bizim kanamalı başladığı için doktor yasaklamıştı.. erkekler genelde ürkerlermiş zaten hamilelikte ilişkiden pek hoşlanmazlarmış.
ama bende bi görümce var ki, son gün bile ilişki olmuş, hatta kalkıp duş alıp doğuma gitmiş o derece deli yani
bugün öğlen eşim süt getirmiş eve. köyleri aramış. hayvanların neyle beslendiğini sormuş doğal ortamda beslenmiş ineğin sütünden istemiş. sütü pişirdim biraz öncede yoğurt mayaladım. ilk defa yapıyorum bakalım olacak mı? ya tutarsa diyorum artık. tutmazsada yoğurt yapma makinası alcam.
İnşallah tutar canım.
Ben o konularda pek becerikli değilim.
Ama bende meyve sıkma makinesi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?