Ben 2 hafta önce 4 kilo almıştım şimdi de almışsam vay geldi Halimeslm kzılar hepinizeee
birşey sorucam ben sizce çok mu hızlı gidiyorum kilo konusunda5,5 kilo aldım 15 haftalık oldum bugün içinizde benim kadar kilo alan var mı:26::26:
kızlar merhaba ya ben 3 haftadı kontrole gitmedim sanki bebeğime bişeyler olmuş gibi hissediyorum çok korkuyorum bulantılarımda azaldı dua edin haftaya kontrolüm var inşallah bebişim iyidir(( ben mi kuruntu yapıyorum acaba benim gibi hisseden oldumu
kızlar merhaba ya ben 3 haftadı kontrole gitmedim sanki bebeğime bişeyler olmuş gibi hissediyorum çok korkuyorum bulantılarımda azaldı dua edin haftaya kontrolüm var inşallah bebişim iyidir(( ben mi kuruntu yapıyorum acaba benim gibi hisseden oldumu
Sanki benden bahsediyorsun Allah korusun canım bende aklıma getirmemeye çalışıyorum ama endişelerim var.
Göbeğim de geriledi sanki kilo göbeği gibi duruyor.
Benle aynı hafta gebeliği olan biri var iş yerinde karşılaşınca senin niye göbeğin yok diyor iyice canımı sıkıyor.
Sanki arada bir karnımın yanları gıdıklanır gibi oluyor diyorum bebeğim hissettir bana kendini endişe etmeyeyim.
Yarın merakımdan farklı bir doktora gideceğim görmek ve kalp atışını duymak istiyorum.
Allah korusun bebeklerimizi. Kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim.
canım allah korusun merak etme yoktur bişy. zaten bu haftalarda artık bulantıların yavaş yavaş geçmesi normaldir. bundan sonra şişme süreci başlıyo hiç kuruntu yapma bazen sanki bişy yokmuş karnım boşmuş gibi hissedebilirsin ama bilki bebeğin içerde uyuyodur annesi :) zaten eğer ilk bebeğinse hareketlerini şimdi hissedemessin en az bikaç haftaya daha ihtiyaç var onun için.
ayrıca kızlar hç başkalarının lafına bakmayın göbek büyüklüğü anneden anneye değişir endişe etmeyin sakin olun ki bebeğiniz de ilerde sakin olsun
evet aynen karnım boşmuş gibi hissediyorum hatta sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum ve korkuyorum içimi çok rahatlattın teşekkür ederim inşallah hissettiğim günler gelir o minicik ayaklarını hissederim karnımda pıt pıt:)))
tatlım katı meyve sıkacağı olarak phillips öneririm,oğlum doğunca almıştım hala memnunum;elmaları yıkayıp bütün bütün bile atabiliyorsun;posasında nem bile olmuyor neredeyse.. meyveler tamamen sıkılıyor ve temizlemesi de kolay
Canım evet araştırmalarım sonucunda bende Philips'e karar verdim.Sendeki hangi modeli?
Teşekkür ederim
mezocum her sabah burnum kanıyo benim..sendede oluyomu..gerçi takvimimizde normal oldugu söyleniyo..
bide doğum iznimize tam olarak kaçında çıkıyoruz..4 şubattamı..
bide bide bide yazdım ama kimse cvb vermedi ne kadar doğum parası alıcaz bilginiz varmı kızlar..
Sanki benden bahsediyorsun Allah korusun canım bende aklıma getirmemeye çalışıyorum ama endişelerim var.
Göbeğim de geriledi sanki kilo göbeği gibi duruyor.
Benle aynı hafta gebeliği olan biri var iş yerinde karşılaşınca senin niye göbeğin yok diyor iyice canımı sıkıyor.
Sanki arada bir karnımın yanları gıdıklanır gibi oluyor diyorum bebeğim hissettir bana kendini endişe etmeyeyim.
Yarın merakımdan farklı bir doktora gideceğim görmek ve kalp atışını duymak istiyorum.
Allah korusun bebeklerimizi. Kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim.
bi meyve sıkavcağı bende alıcam kısmetse ve philips, moulinex veya tefal almayı düşünüyorum.
Sedagg
Egomego
+
Ersnil (2 gündür yok)
Nerdesiniz kızlar ? İnşallah iyisinizdir ve herşey yolundadır.
Ersnil izinli Pazartesi gelecekSedagg
Egomego
+
Ersnil (2 gündür yok)
Nerdesiniz kızlar ? İnşallah iyisinizdir ve herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?