Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. İçini ferah tut..
Eğer mide yanman varsa çok. Gaviscon içebilirsin. İlacın kendi içeriğinde hamileler içebilir yazıyor zaten. ayrıca tam emin olmadığım için doktoruma da sordum geçen gittiğimde içebilirsin dedi. Aklında bulunsun.Geçmiş olsun canım. ayrıca çiğ köfte yasak demişti doktor. Çiğ et yeme dedi.. Bazen bende istiyorum ama tutuorum kendimi...
canım ben de öleyim, bak sana şöle diyim hatta,
eşim 4 gündür yurtdışındaydı dün geldi ben de annemlerdeydim, sözde eve gidip güzel güzel yemekler yapıp karşılıycaktım onu zaten 11 gibi gelicekti ama gel gör ki, önce yemeği savsakladım, buzluktan çıkardım köfte koydum aman dedim boşver zaten 11de gelicek çok fazla bişe hazırlamaya gerek yok, evi toparladım, çamaşırları attım makineye astım banyoya girdim çıktım,10da uyuyakalmışım, kocam aradı da ben indim uçakta yedim bişe hazırlama diye öle uyandım valla, gedldi sonra ay o kadar uykum var ki, hiç bişe dinleyemedim bile uyumuşum yine, sen beni hiç özlememişsin dio, sarılıyo itiyorum falan ay iğrençtim, halbuki ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık, çok ilgisiz oldum kocama karşı ya her anlamda yani, nolucak böle bilmiyorum, o da kendini kötü hissediyo anlıyorum yani ama umarım hamilelikten ve geçicidir bu durum
bende çok yiyorum çiğ köfte ama etsiz... dediğin gibi sırf bulgur salça, bi zararı olmaz herhalde. ben bide geçen gün 1lt turşu suyu aldım afiyetle içtim. Allahım çok yaramaz bi hamileyim ama napim tutamıyorum kendimi
benimde haziran da 3 hafta çalışmam lazım şimdiki hesaba göre okul kapanmadan seminer dönemine kadar. ama dediğin gibi o zaman bi gelsin de hayırlısı artık ..
evett gelsinlerr bende dün ona ciciler aldığımdan beri doğsun da giydireyim modundayım. barbi bebeğine kıyafet almış kız çocuğu gibiyim :))))
canım bozma moralini,yaşadığın şey depresyon değil hamileliğin verdiği halsizlik.. hepimiz yaşadık/yaşıyoruz.. 14. haftadan sonra hayat yavaş yavaş güzelleşmeye başlıyor gözünde,vücudunda ihtiyacın olan enerjiyi bulmaya başlıyorsun;eşler daha çekici görünmeye başlıyor hatta rüyana girebiliyor :) az kaldı yani,daha mutlu haftalar bekliyor bizi :)
teşekkürlerrr teşekkürlerrr :))) kızlar ilk günlerimizi bebeklerin huysuzluklarını da paylaşmak nasip olur inşallahhhhhh
sizin ortam nası bilmiyom ama alırsın bebişi gidersin seminere huysuz değilse ordan gezmelere oh:))
bizde bu dersten sora yemek yicez:)
hepinize şimdiden afiyet şeker olsun ,yedikleriniz içinizde kalsın,içinize yakışsın:))
Amin canım.. Allah izin verirse hamileliklerimizi konuştuğumuz gibi bebişlerimizin gelişimlerini de buradan takip ederiz;kaç kilo doğdu,kaç saatte bir emiyor,kaç kere kaka yapıyorsonra kırk mevlüdü hazırlıkları,ilk dişi,vs. vs. ooo paylaşacağımız bir sürü şey olacak kısmetse :)
sonra da bebişlere bir konu açarız '' 2013 nisan annelerinin çocukları ''diye
Canım Fakir'de iyidir...
Benim alınacaklar listemin başında katı meyve sıkacağı var.Evdeki narenciye sıkacağı hiçbir işe yaramıyor.
Hemen ardından bu temizleyiciyi almak istiyorum.:97:
canım sakin ol, sabah benimde kontrolüm vardı. içim herzamanki gibi kaynıyo... olumsuz bişey duyacağım diye ödüm kopuyo... eşimde ne oldu iyimisin? kötü görünüyosun diye beni sıkıştırıyo... neyseki kötü bişeyler duymadım. içinden dua et bol bol canım iyi haberlerini bekliyorum.
bu arada biz daha bu bebecikler karnımızdayken onlar için böyle strese giriyoruz. doğunca ne olacak bilmiyorum... yanımızdan ayırmayacağız herhalde. bide benimki erkek olacak, ayırmak istemem onu yanımdan gelinle hiç anlaşamam artık
neyse sağolun kızlar..
aaa doktora gidip geldin mi?yazdıysan kaçırmış olabilirimrapor aldın mı?kaç günlük?
41 kere maşallah paşamıza
Allah yavrularımızın hep sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah..
10 gün daha rapor aldım canım, göndericez bugün inşallah sorun olmaz. hakkaten maşallah teyzesi oğluma ellerini oynatıyo bi güzel yüzüne dokunuyo falan çok seviyorum onu çok :)
doktora sordum çatlak olayını 'pregnacare' diye bi krem tavsiye etti birde 'bepanthol'ü söyledi ikisinden birini kullanabilirsin dedi. bi araştırıcam bunları...
slm kzılar hepinizeee
birşey sorucam ben sizce çok mu hızlı gidiyorum kilo konusunda5,5 kilo aldım 15 haftalık oldum bugün içinizde benim kadar kilo alan var mı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?