2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

valla tamam iyi bişi değil ama ben dün bi porsiyon yedim söylemesi ayıp..çiğ köftede et yok eskiden konurdu..onlar et oldugunu sandıkları için yasaklıyo sanırım..yada baharatından da olabilir..

Paylaşım için teşekkürler,güzeldi...

Gözlerim doldu sonlara doğru...

mezocum her sabah burnum kanıyo benim..sendede oluyomu..gerçi takvimimizde normal oldugu söyleniyo..
bide doğum iznimize tam olarak kaçında çıkıyoruz..4 şubattamı..
bide bide bide yazdım ama kimse cvb vermedi ne kadar doğum parası alıcaz bilginiz varmı kızlar..

canım bozma moralini,yaşadığın şey depresyon değil hamileliğin verdiği halsizlik.. hepimiz yaşadık/yaşıyoruz.. 14. haftadan sonra hayat yavaş yavaş güzelleşmeye başlıyor gözünde,vücudunda ihtiyacın olan enerjiyi bulmaya başlıyorsun;eşler daha çekici görünmeye başlıyor hatta rüyana girebiliyor :) az kaldı yani,daha mutlu haftalar bekliyor bizi :)

off ben de ben de çok yaramazım, off turşu suyu da çok güzel ama ya

sizin ortam nası bilmiyom ama alırsın bebişi gidersin seminere huysuz değilse ordan gezmelere oh:))

bizde bu dersten sora yemek yicez:)
hepinize şimdiden afiyet şeker olsun ,yedikleriniz içinizde kalsın,içinize yakışsın:))

ay inş. canım ya ağzından bal damlyo yani, ya evet aslında hani 14 hafta bitince 3 ay bitmiş oluyomuş ya, bu da ondan heralde, ama inş. beklediğim gibi olur ya, yoksa böle bayağı çekilmezim yani

teşekkürlerrr teşekkürlerrr :))) kızlar ilk günlerimizi bebeklerin huysuzluklarını da paylaşmak nasip olur inşallahhhhhh

Amin canım.. Allah izin verirse hamileliklerimizi konuştuğumuz gibi bebişlerimizin gelişimlerini de buradan takip ederiz;kaç kilo doğdu,kaç saatte bir emiyor,kaç kere kaka yapıyor sonra kırk mevlüdü hazırlıkları,ilk dişi,vs. vs. ooo paylaşacağımız bir sürü şey olacak kısmetse :)
sonra da bebişlere bir konu açarız '' 2013 nisan annelerinin çocukları ''diye

Canım sanada afiyet,bal,şeker olsun,kuzucuğuna yarasın

Ama yediklerimiz çokta içimizde kalmasın o da dert

Ayyy canım inşallah...:97:Allah hepimize o günleri görmeyi sağlıkla,hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Canım Fakir'de iyidir...

Benim alınacaklar listemin başında katı meyve sıkacağı var.Evdeki narenciye sıkacağı hiçbir işe yaramıyor.

Hemen ardından bu temizleyiciyi almak istiyorum.:97:

tatlım katı meyve sıkacağı olarak phillips öneririm,oğlum doğunca almıştım hala memnunum;elmaları yıkayıp bütün bütün bile atabiliyorsun;posasında nem bile olmuyor neredeyse.. meyveler tamamen sıkılıyor ve temizlemesi de kolay

aaa doktora gidip geldin mi?yazdıysan kaçırmış olabilirim rapor aldın mı?kaç günlük?
41 kere maşallah paşamıza
Allah yavrularımızın hep sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah..

canım sende öğretmenmiydin? eğer öğleysen 175 tl gibi komik bir para alıyoruz. diğer çalışanları bilmiyorum.

10 gün daha rapor aldım canım, göndericez bugün inşallah sorun olmaz. hakkaten maşallah teyzesi oğluma ellerini oynatıyo bi güzel yüzüne dokunuyo falan çok seviyorum onu çok :)
doktora sordum çatlak olayını 'pregnacare' diye bi krem tavsiye etti birde 'bepanthol'ü söyledi ikisinden birini kullanabilirsin dedi. bi araştırıcam bunları...

slm kzılar hepinizeee
birşey sorucam ben sizce çok mu hızlı gidiyorum kilo konusunda 5,5 kilo aldım 15 haftalık oldum bugün içinizde benim kadar kilo alan var mı:26::26:

insan görünce çok mutlu oluyor dimi,Allah koklamayı da nasip etsin inşallah..
şimdilik bayrama kadar rahatsın o zaman inşallah..
pregnacare'i biliyorum,gebelik çatlakları için olmasına rağmen ben ellerim için kullanmıştım :) güzel olduğunu söyleyebilirim..bepanthol de epey etkili,eşim güneş yanığı olduğunda dr onu vermişti..
ikisi arasından ben bepanthol'ü seçerdim,daha ekonomik gönül rahatlığı ile bol bol kullanabilirsin sonuçta..
ben fresh line'dan üzüm çekirdeği yağı aldım,kolay emiliyor nemli tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…