amin canım. ben de senin gibiyim canım. doktora gitmeden önce afedersiz ishal oluyorum.elim ayağım buz gibi oluyor ve titremeye başlıyorum. doktor bir sorun yok dediğinde titremem anında kesiliyor. ben daha öncede böyleydim annem babam eşim kardeşim kimin doktorda işi varsa o çıkana kadar ben dışarıda hasta oluyorum resmen.İnşallah kızlar. İyi haberlerle döneceğim umut ediyorum.
Arkadaşlarım benden yine soğuk terler boşalmaya başladı. Başıma ağrılar girdi. Tansiyonum bi iniyor bi çıkıyor. Titremeler sıklaştı. Ben her doktor öncesi neden bunları yaşıyorum? İyi düşünüyorum ama acaba bilinçaltımda mı kötü düşünceler var? Bu fiziksel sıkıntılar yüzünden heyecanımı da doya doya yaşayamıyorum.
ben 6. aya kadar hiçbirsey almayacağım diye kendime sözler verdim ama dün akşam yürüyüşe çıktığımızda açık bir çocuk mağazası gördük öyle oyalanalım diye girdik. kendimi kaybettim resmen. hiçbirsey almayacağım diyerek herşeye dokundum resmen :) o arada iki üç parça birşey parmaklarımın arasına sıkıştı. çok tatlılar ya :))) bir an önce bebeğim doğsun bunları giysin istiyorum. ve ben yarın kesinlikle alışverişe çıkıyorum :))))) ya çok ama çokkk eğlenceli birsey bu.. Rabbim bu cuma günü hepimize hayırlar nasip etsin ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.. size göstermek için fotosunu da çektim cicilerin.. Eki Görüntüle 531395
İnşallah kızlar. İyi haberlerle döneceğim umut ediyorum.
Arkadaşlarım benden yine soğuk terler boşalmaya başladı. Başıma ağrılar girdi. Tansiyonum bi iniyor bi çıkıyor. Titremeler sıklaştı. Ben her doktor öncesi neden bunları yaşıyorum? İyi düşünüyorum ama acaba bilinçaltımda mı kötü düşünceler var? Bu fiziksel sıkıntılar yüzünden heyecanımı da doya doya yaşayamıyorum.
çok çok güzel hepsi. İyi günlerde giysin inşallah..
Ben de yazın H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici almıştım, kullanışlı ama kullanmaya vaktim yok
gerçi ben 2.dönem 1 hafta filan çalışmam lazım galiba ama bakıcam o gün geldiğinde keyfim yerindeyse gelirim okula,baktım zor alıcak rapor alırım
Allah'ım kış gelsin hemen,sonrada ilk baharrr
bebişleri görelim,koklayalım,sıkıştırmak isteyip kıyamayalım,Allahım uyusun da büyüsün dielim ama uyansa da sevsek dielim:)))))
canım aynı şeyleri yaşıyoruz.hatta aynı haftadayız:) ben birkaç hafta once daha kötuydum.yani kocama kıyamasam yatakdan falan atacaktım.sıkıntı geliyodu.elinı kolunu falan uzerıme atsa hemen arkamı donuyodum.sıkıntı gelıyodu bunalıyodum.yatağa sığmayorum.şuan daha azaldı.ama hala ilgizim hemde haftalardırumarım duzelirim.zaen yemek yapma olayım Allah a emanet.doğru dürüst yemek yapamıyorum.yaptığım gun kusuyorum.ayrıca yaptığım yemekler çok lezzetlı olmuyor.nolcak biliyom halım.haaa bide çok ilginç ama banyo yaptıkdan sonrada genelde ya kusuyorum yada mığdem bulanıyor çok.resmen duştan akan su burnuma kokuyo
ben de kötüyüm canım, yediğim hiç bişeyden de böle doya doya tat alamıyorum, ama yine de çok kilo aldım çok mutsuzum, ay biraz önce de bi çocuk çalışanlardan dombili olmuşsun dedi bana ya, ay nası bozuldum sinir oldum
kızlar bu arada ben bişi sorucam..ne kadr doğum parası alacagınızı biliyomusunuz
ben 6. aya kadar hiçbirsey almayacağım diye kendime sözler verdim ama dün akşam yürüyüşe çıktığımızda açık bir çocuk mağazası gördük öyle oyalanalım diye girdik. kendimi kaybettim resmen. hiçbirsey almayacağım diyerek herşeye dokundum resmen :) o arada iki üç parça birşey parmaklarımın arasına sıkıştı. çok tatlılar ya :))) bir an önce bebeğim doğsun bunları giysin istiyorum. ve ben yarın kesinlikle alışverişe çıkıyorum :))))) ya çok ama çokkk eğlenceli birsey bu.. Rabbim bu cuma günü hepimize hayırlar nasip etsin ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.. size göstermek için fotosunu da çektim cicilerin.. Eki Görüntüle 531395
Günaydın kızlar.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben cepten girdiğim için alıntı yapamıyorum hanipekscim yolculuğum şükür iyi geçti ailemin yanındayım iyiyim çok şükür :)
Dün doktora gittim ama doktor o kadar gıcık bir kadındı ki sinirden kulağıma ağrılar girdi.
Bir kere ultrason aleti çok kötüydü bebeği hiç net göremedim.
'Bebek hiç hareket etmiyor,geçen kontrolde çok hareketliydi' dedim.
'Onu bana değil bebeğine sor' dedi ya!
ayrıca benim bebek geç döllenme olmuş 12+5 çıktı ben de 'SAT'ne göre 14 haftalık olmadı lazım dedim.'Hayır senin bebeğin geç oluşmuş,normalde bunu hastalarıma anlatırım,anlarlar ama....' dedi...yani bana afedersiniz gerizekalı muamelesi yaptı resmen...
o kadar canımı sıktı ki....
başka bir doktora mı gitsem acaba diyorum..
hayırlı sabahlar herkese:)
Günaydın kızlar,
Günaydıııın
:79:Hayırlı cumalar arkadaşlar.
canım bence götürme içi bir garip olabilir bazen büyük insanlar bile anne karnındaki görüntüye garip tepkiler gösterebiliyorlar aklında kötü kalmasın daha küçük.
GÜNAYDIN HERKESE
DUYMAMIŞTIM AMA BENDE DENERİM NE KAYBEDERİZKİBİZDE OĞLUŞUMA GÜZEL BİR OYUNCAK ALDIK ŞİMDİDEN EVİN BİR KÖŞESİNE SAKLADIK BEBİŞ OLUNCA KARDEŞİN BUNU SANA GETİRDİ HEDİYE DİCEZ İNŞ. TÜM BU ÇABALAR İŞE YARAR ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYOR AMA OLUNCA NE OLUR BİLİNMEZ BİRŞEY YERKEN ANNE SEN BUNU YE KARDEŞİME DE GİTSİN DİO GÖBÜŞÜMÜ ÖPÜO İYİ GECELER ÖPÜCÜĞÜ VERMEDEN YATMIO MESELA İNŞ. BÖYLE DEVAM EDERR
ohhhh hayırlı olsun cnaım gözümüz aydın :) işte de sıkıntı kalmadı galiba çok sevindim :)
EVET CANIM İŞYERİNDEDE BİR SIKINTI KALMADI ESKİ HALİNE DÖNDÜ HERŞEY TEST SONUCUDA GÜZEL BİR TEK DOKTOR KONTROLÜ KALDI O DA PAZARTESİ İNŞ. BEBİŞİMİ GÖRCEM ÇOK HEYCANLIYIM..
hadi o işten de kurtuldun çok şükür :)
YAAAAA BİRDE KIZLAR BU KONTROLDE OĞLUMUDA GÖTÜRMEK İSTİYORUM AMA KÖTÜ ANLAMDA ETKİLENİRMİ SİZCE NE YAPAYIM??
maşallah canım Allahım nazarlardan sakınsın saklasın.
Günaydın kızlar
Bugün benim yavrum mu büyümüş teyzeleri, kuzum mu büyümüş, kocaman bebek mi olmuş, burnu mu çıkmış, ısırırım ben onun burnunu, amon da amon amon da amon
ohhh maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına al maşallah cinsiyet te kesinleşmiş ne güzel ne taşıdığını bilemk :)
günaydın kızlarr;
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.
dün doktora gittik 2li test sonucumuzu gösterdik çok şükür bir sıkıntı yok ense kalınlığı da normal burun kemiği de oluşmuş dedi.
içimiz rahatladı şükür. ufaklık çok miskin bi anındaydı sol köşeye girmiş yayılmış bi türlü kıpırdatamadık. geçen hafta bi sn durmuyordu
çok hareketli falan demiştik ama bu hafta pek keyifçiydi sıpa :))
cinsiyet söylemişmiydim dedi doktor oğlan demiştiniz dedik hala öyle diyorum hatta geçen hafta % 90 dı bu hafta % 99 oldu dedi :))
yani anlayacağınız ikinci oğluş geliyor kök söktürecekler bana sanırım Allah yüzüme baksın :))
iyi olmana çok sevindim
üç tane stajerimiz var onlar saolsun yardım ediyolar yavaş yavaş yapıcam bende bebeğim herşeyden önemli.Allaha şükür devamı gelmedi çok korktum ama şuan iyiyim doktoruma gitmedim devamı gelmediği için inşallah bebeğimde iyidir.(ben iyi hissediyorum):))
ya bende geçen haftasonu hem ikili testin sonucunu göstermek hemde belki cinsiyetini öğrenirim diye doktoruma gittim sonuca baktı çok şükür sonuçta risk falan yok ama ultrasonla bakmasını istediğimde azarı işittim daha 15 gün etti geçen geldiğin dedi 1 ay dolmadan bakmam dedi cinsiyet merakı yüzünden bakılmamalı dedi bütün hevesimi kaçırdı bende belki öğrenirim hevesiyle gitmiştim bakalım ayın yirmisine kaldı ama öğrenen de çok olunca merak etmemek elde değil dediğin gibi hareketlerini hissedince her endişelendiğinde ultrasonda baktırma gereksinimi duymayız inş
amin canım. ben de senin gibiyim canım. doktora gitmeden önce afedersiz ishal oluyorum.elim ayağım buz gibi oluyor ve titremeye başlıyorum. doktor bir sorun yok dediğinde titremem anında kesiliyor. ben daha öncede böyleydim annem babam eşim kardeşim kimin doktorda işi varsa o çıkana kadar ben dışarıda hasta oluyorum resmen.
dua et kendini o şekilde sakinleştir.. burda olumsuz sonuçlar alan arkadaşlar oldu ister istemez hepimizin bilinçaltı aynı şekilde işliyo.. bebeğim sağlıklı mı endişesi hepimizde yoğun şekilde var. ne kadar bastırmaya çalışsak da !! şu an kendini sadece dua ederek sakinleştirebilirsin. bi ayetel kürsi oku. bende şimdi senin için okuyorum . Allah yüreğine rahatlık versin inşallah .. olumlu şeyler düşün lütfen
Canım benim kıyamam,heyecan ve stres yaşıyoruz ister istemez,sakin olmaya çalış.Çikolata ye hem kendini,hem kuzunu mutlu et.Dualarımız seninle...Hayırlı haberlerle döneceksin Allah'ın izniyle...
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. İçini ferah tut..
Eğer mide yanman varsa çok. Gaviscon içebilirsin. İlacın kendi içeriğinde hamileler içebilir yazıyor zaten. ayrıca tam emin olmadığım için doktoruma da sordum geçen gittiğimde içebilirsin dedi. Aklında bulunsun.Geçmiş olsun canım. ayrıca çiğ köfte yasak demişti doktor. Çiğ et yeme dedi.. Bazen bende istiyorum ama tutuorum kendimi...
amin canım. ben de senin gibiyim canım. doktora gitmeden önce afedersiz ishal oluyorum.elim ayağım buz gibi oluyor ve titremeye başlıyorum. doktor bir sorun yok dediğinde titremem anında kesiliyor. ben daha öncede böyleydim annem babam eşim kardeşim kimin doktorda işi varsa o çıkana kadar ben dışarıda hasta oluyorum resmen.
Canım evet çiğ et yasak ama çiğ köfte de yasak ya artık zaten, marketten almıştım zaten , içinde et yok basmışlar bulguru, salçayı:)
Bu sefer en son ki diğer randevu öncesinden daha kötüyüm, saat 1de çıkacam iş yerinden, gözüm saatte neden bu kadar çabuk geçiyor diyorum, geçmesin zaman sakin olayım istiyorum, gittim elimi yüzümü yıkadım makyaj yaptım, sabah zaten her zamanki çizgimin dışında giyinmiştim, bebişim de beni görür belki (vizontele hesabu hahahhahaha) Hiçbir hazırlığım sıkıntılarımı geçirmedi.
Bu sefer en son ki diğer randevu öncesinden daha kötüyüm, saat 1de çıkacam iş yerinden, gözüm saatte neden bu kadar çabuk geçiyor diyorum, geçmesin zaman sakin olayım istiyorum, gittim elimi yüzümü yıkadım makyaj yaptım, sabah zaten her zamanki çizgimin dışında giyinmiştim, bebişim de beni görür belki (vizontele hesabu hahahhahaha) Hiçbir hazırlığım sıkıntılarımı geçirmedi.
ocak 25 i iple çekme sebebim okulların yarıyıl tatiline girmesi Katinamm :) sonra tekrar açıldığında doğum izni hakkımız başlamış oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?