Benimde ölçülmedi NB karşısında mevcut yazıyor o kadar onun nesini ölçüyor ki
Bebisim hic kipirdamadi kalp atislarini gordum sonra cok hafif elini oynatti sag eli basindaydi ama. Dr cinsiyet soylemedi gulumsedi. Dr un doldurdugu kagitta natal kemik kismi bos dr bi sey yazmamis sonradan kafam cok takildi aramaya da cekiniyorum. Saglik ocagina da gittim kaydimi yaptirdim. Ense 1,2 cikti, dr gayet iyi dedi ama nie natal kemik yani burun kemigi kismi bos?
Canım ozaman şöyle diyelim:)) bebişin sana yol arkadaşı olacak orada inşallah... Rabbimin bir bildiği vardır elbet sana gönderdi mucizeni... Hem 2 sene sonra İzmirde olacağınızı bilmek süper :))
Evet o bildigin burun :) maşallahya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın
Eki Görüntüle 531719
ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın
Eki Görüntüle 531719
ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın
Eki Görüntüle 531719
Evet o bildigin burun :) maşallah
ikili test ense kalınlığı annenin kan ve yas degerleri dikkate alınarak yapılıyor burun geç olusabiliyor kimse panik yapmasın
Test için gerekli bir bilgi olmadıgı için doktorlar yazmamislardir
Eki Görüntüle 531719
ay maşallah ya çok güzel burnuda çok güzel :))))) rabbim sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin:))
muhteşem birşey bu ya.. her seferinde bu ne büyük mucize Allahım diyorum.. şu görüntüye bak :) ben yerim onun burnunu ağzını :)) ne tatlı gözüküyor maşallah
41 kere maşallahAllahım ne tatlı görünüyor yaaa yerim ben onu,keyfe bak maşallah maşallah
sağol teyzesi dünde amuda kalkmıştı bebeğim dr dalga geçti başı dönmüş bunun diye
sağol teyzesi dünde amuda kalkmıştı bebeğim dr dalga geçti başı dönmüş bunun diye
Eki Görüntüle 531719
arkadaşlar testleri kafanıza takıpta lütfen kendinizi ve bebillerinizi üzmeyin. benim yengeme 7 yıl önce kızınız gerizekalı olacak dedi doktorlar. yengem bu benim imtihanım aldırmam bunu aldırırım diğer sağlıklı çocuklarıma bişey olur.kaderimde ne varsa o dedi. varya şimdi kızı bi görseniz valla herkesten daha akıllı ve maşallah çok güzel bi kız. o annenin doğuma kadar yaşadıklarını siz düşünün artık. keşke şu testler daha güvenilir olsa.
benim bebekler ikiz olduğu için hiç bir test yapılmıyormuş. allaha emanetiz artık. rabbim hepimize sağlıklı, akıllı evlatlar versin. geçen hafta ense kalınlığı ölçüldü, burun kemiğine bakıldı doktor iyi dedi.
kocaman maşallah diyorummmmmmm
allahım hepsini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?