2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın

Mergen eksik bilgilerimi vereyim

sat: 17.07.2012 yaş 26 yer istanbul

Canım hiç çekinme,düşünme bile,direkt ara doktorunu,için rahat etsin...

Allah korusun bir sorun olsayda kesinlikle söylerdi doktorun emin ol...

Doktorların bu gibi durumlarda,yeterince açıklayıcı olmaları,anne adayını bilgilendirip,rahatlatmaları ne kadar önemli...Zorla laf alıyoruz ne yazık ki bir çoğundan...

ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın

Eki Görüntüle 531719
Evet o bildigin burun :) maşallah
ikili test ense kalınlığı annenin kan ve yas degerleri dikkate alınarak yapılıyor burun geç olusabiliyor kimse panik yapmasın
Test için gerekli bir bilgi olmadıgı için doktorlar yazmamislardir

Eki Görüntüle 531719

muhteşem birşey bu ya.. her seferinde bu ne büyük mucize Allahım diyorum.. şu görüntüye bak :) ben yerim onun burnunu ağzını :)) ne tatlı gözüküyor maşallah

kıııız benim burnum kadar burnu varmış ya bebeğimin ilerleyen yıllarda estetik şart ense kalınlığı sanırım 1.5 dedi çünkü başka değer söylemedi birde birşeye normal dedi ama ne mümkün dillerinden anlamak o söyledi hemşire formu doldurdu demekki dr bebişimin koca burnunu görünce ölçme gereği duymadı

ay maşallah ya çok güzel burnuda çok güzel :))))) rabbim sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin:))

muhteşem birşey bu ya.. her seferinde bu ne büyük mucize Allahım diyorum.. şu görüntüye bak :) ben yerim onun burnunu ağzını :)) ne tatlı gözüküyor maşallah

çok sağolun teyzeleri çok duygulandım Ey yüce Allahım hepimize kolay doğumlar, yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip eyle inşallah...

arkadaşlar testleri kafanıza takıpta lütfen kendinizi ve bebillerinizi üzmeyin. benim yengeme 7 yıl önce kızınız gerizekalı olacak dedi doktorlar. yengem bu benim imtihanım aldırmam bunu aldırırım diğer sağlıklı çocuklarıma bişey olur.kaderimde ne varsa o dedi. varya şimdi kızı bi görseniz valla herkesten daha akıllı ve maşallah çok güzel bi kız. o annenin doğuma kadar yaşadıklarını siz düşünün artık. keşke şu testler daha güvenilir olsa.

benim bebekler ikiz olduğu için hiç bir test yapılmıyormuş. allaha emanetiz artık. rabbim hepimize sağlıklı, akıllı evlatlar versin. geçen hafta ense kalınlığı ölçüldü, burun kemiğine bakıldı doktor iyi dedi.

canım bir yandanda iyi test olayının olmaması en azından bu stresi yaşamamış olursun Rabbimin izniyle sağlıcakla doğar bebişlerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…