kızlar merhaba ya ben 3 haftadı kontrole gitmedim sanki bebeğime bişeyler olmuş gibi hissediyorum çok korkuyorum bulantılarımda azaldı dua edin haftaya kontrolüm var inşallah bebişim iyidir(( ben mi kuruntu yapıyorum acaba benim gibi hisseden oldumu
Sanki benden bahsediyorsun Allah korusun canım bende aklıma getirmemeye çalışıyorum ama endişelerim var.
Göbeğim de geriledi sanki kilo göbeği gibi duruyor.
Benle aynı hafta gebeliği olan biri var iş yerinde karşılaşınca senin niye göbeğin yok diyor iyice canımı sıkıyor.
Sanki arada bir karnımın yanları gıdıklanır gibi oluyor diyorum bebeğim hissettir bana kendini endişe etmeyeyim.
Yarın merakımdan farklı bir doktora gideceğim görmek ve kalp atışını duymak istiyorum.
Allah korusun bebeklerimizi. Kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim.
Öncelikle hoşgeldin,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım.
Canım biz girdik ikiliye...Hatta üçlü,dörtlü,ayrıntılı ult. Allah ne verdiyse yaptıracagız galiba doktor amcamız öyle istiyo
sağol canım hoş bulduk. allah güzel sonuçlar almak nasip etsin inş.
bişey soracam geçen hafta doktordaydım.
benim bebekler 12+1 olması gerekirken ultrason kağıdında biri 12+5, biride 13+0 yazıyo. problem olurmu. bayramdan sonra gidince sorayım doktora.
sağol canım hoş bulduk. allah güzel sonuçlar almak nasip etsin inş.
bişey soracam geçen hafta doktordaydım.
benim bebekler 12+1 olması gerekirken ultrason kağıdında biri 12+5, biride 13+0 yazıyo. problem olurmu. bayramdan sonra gidince sorayım doktora.
kızlar benimkinide yorumlayın çıkıntı burda net diye bunları koydum
Eki Görüntüle 531844 Eki Görüntüle 531846
Bana cvs diye bir test önerdiler bebeğin plesentasında parça alıp inceleme ( down sendromu riski araştırma) allah korusun. Biraz riskli bir iş diye kabul etmedim amniyosentezi bekleyebilecek durumum var ise onu tercih ederim dedim. Olur dedi. Bütün alternatifleri sunmak zorunda olduğumuz için söyledik dedi. Acelem yok benim ben bebeğimin sağlıklı olacağına inanıyorum inşallah allahın izni ile bişey var mı derken baktırıcam diye kaybedemem. O cvs çok yapılan birşey değil zaten 2 tane prof adı verdi orda yaptır bizim hastanede olmuyor yapılmıyor dedi. Ben de şimdi o proflardan birine amniyosentez randevusu aldım o daha az riskli ve prof yaparsa bişey olmaz evelallah inşallah. Diye düşündüm. Arada da detaylı ultrasona karar veremedim porfa mı yaptırsam onu da yoksa hastanede mi diye zamanında bu recep hasa görümcem de gitmiş çok memnun kalmış internette de çok geçiyor methini duydum. Kendimi rhaatlıkla teslim edebilecem gibi hissettim. Bakalım hayırlısı allah yardımcım olsun zor işler. Ama dün emin oldum bu tanı koyma testi değil dediler ikili test için risk belirleme oran belrleme testi dediler bebeğin her ne kadar 1- 182 riskli çıktıysa da bu yaştan dolayı dediler yoksa büyük bir ihtimal % 99 bebeğin salıklı doğacak ama bu kromozon testini yani amniyosentezi yaptırmanı öneriyoruz dediler. Işte bende detaylı durumlar böyle. Bu yaşta herkese öneriyorlarmış israrla sordum yaşımdan hariç başka özel kötü bir durumum var mı diye yok deddiler hatta sevindirici şeyler var burun göründü ense kalınlığı normal dediler. çok şükür.
Bana kız gibi geldi , benimkinin de belli belirsiz erkek gibi yakızlar benimkinide yorumlayın çıkıntı burda net diye bunları koydum
Eki Görüntüle 531844 Eki Görüntüle 531846
Ya kızlar bir de su Çin takvimine göre bakın bakalım doğru mü bu yasınızı doğru hesaplayin ama önce okuyun sonra bakın yas farklı hesaplanıyor çünkü
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
İlk fotoda bana sanki kız gibi geldi canım ama bi taraftan da çok belirgin :)) Bilemedim gitti...
canım banada kız gibi geldi ondan bunları ekleyim dedm az önce dertsiz erkek dedi ya belirgin olan ne canım?
Bende kendiminkine baktım da belli belirsiz tepeye doğru çıkıntı var , ama benimkinin görüntüsü 11 haftalıkti ense kalınlığını ölçmeye gittiğimde vermediler bana resimcanım banada kız gibi geldi ondan bunları ekleyim dedm az önce dertsiz erkek dedi ya belirgin olan ne canım?
İlk fotoda genital bölgede bir çıkıntı var ya beyaz görünüyor... o genital nub denen şey ... bebişin vücuduna paralel olursa kız dik olursa erkek oluomuş... Bana senin bebişte paralel gibi geldi... Ama bi taraftan bebişin duruşuna da bakıorum benim fotoda bebiş tam yatay ama seninki biraz dik duruyor ondan emin olamadım :))
Bende kendiminkine baktım da belli belirsiz tepeye doğru çıkıntı var , ama benimkinin görüntüsü 11 haftalıkti ense kalınlığını ölçmeye gittiğimde vermediler bana resimondan ne kadar doğru bilmiyorum ama o çıkıntıysa benimki erkek seninki kız
vaaaaay prensesimmi geliyor acabalili senin dediğin gibi bende bebeğin şeklinden dolayı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?