2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın

Eki Görüntüle 531719

Yavrum o ne güzellik öyle. Duruşunu yesinler. Ne kadar net. Bende böyle net bir fotosu bebeğimin.
Benim burum küçücük ama kocamın burnu maşş (karadenizlidir kendi)
Allahın gücüne gitmesin hamile kaldığımdan beri bakarken gözüm burnuna takılmasın diye dikkat ediyorum

sağol teyzesi dünde amuda kalkmıştı bebeğim dr dalga geçti başı dönmüş bunun diye

Ayy maşallah,enerjik yavrucak deseneAllah sağlığını daim etsin inş.

çok yaramaz olacak heralde kız amuda kalkmakta neymiş küçücük başıyla benimki boyna yatıyo :)

Küçücük başlarını yerim onların...

Yatsın,uyusun,büyüsün annesi

Öncelikle hoşgeldin,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım.

Canım biz girdik ikiliye...Hatta üçlü,dörtlü,ayrıntılı ult. Allah ne verdiyse yaptıracagız galiba doktor amcamız öyle istiyo

çok güldüm yaaa bizim babamızın burnu küçük benimkide eh idare eder ama bebeğimin burnunun maşallahı var

ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın

Eki Görüntüle 531719

maşallah maşallah ya çok güzel bu bebişler şirinler burnu sanırım o kocaman değildir annesi miniciktir onun burnu ben iki hafta önce idrar yolları enfeksiyonundan doktora gittim ultrason cihazıyla baktı bebişin burnunun önünde parmakları gelmiş yavrum pinokyo gibi çıkmış çok gülmüştüm canım o benim canım

bilmiyorum valla canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil işte takılıyoruz bebeğimize önceki haftalar gündemimiz kıçından büyük kafasıydı şimdi burnu

Eki Görüntüle 531719

babası gibi aksi anacım belli ahanda amuda kalkmış bebiş
Eki Görüntüle 531777

ahh çok komik annesi hünerli yetenekli bir bebek geliyor doğsun büyüsün yetenek sizsiniz programına katılır maşalah valla seninkine benimki kızz ya sakin sakin oturuyor dışarı çıkınca kudurur mu ne yapar bilmiyorum artık

Süpersin canım ya...

Bende mümkün olduğunca k.v ve kızını görmemeye gayret ediyorum.:83:

pericim maşallah yeğenimize. nub teorisine göre erkek gibi geldi bebişin bana. kk da bununla ilgili bir konu var ultrason fotoğrafını yorumluyorlar.

Eki Görüntüle 531719

Kızlar ikili test yapılırken bana doktor forma nazal kemik değerlendirilemedi yazmıştı... Tabii burdan okuduğum kadarı ile doktoru bir çok kişiye burun kemiği oluşmuş çok güzel gibi şeyler sölemişti... O an yaşadığım şoku anlatamam doktora dedim neden değerlendirilemedi ben sanki görüyorum burnunu da kemiğini de... Dotorun cevabı: Nazal kemik oluşumu ile ilgili henüz kesinleşmiş birşey yok orada gördüğümüzün burun kemiği olduğu da kesin değil... burun kemiği oluşmuş fakat ense kalınlığı yüksek çıkan bebeklerde var. Ben forma nazal kemik oluşumu var yazsam riskin daha düşük çıkacak bu nedenle değerlendirilemedi yazıyorum demişti... Bu nedenle doktorunuz değerlendirmeye almamış olabilir canlar... Her doktorun bakış açısı farklı içinizi ferah tutun

kuzum benimkide kız olabilir belli değil henüz cinsiyeti

Eki Görüntüle 531719

Kızlar ikili test yapılırken bana doktor forma nazal kemik değerlendirilemedi yazmıştı... Tabii burdan okuduğum kadarı ile doktoru bir çok kişiye burun kemiği oluşmuş çok güzel gibi şeyler sölemişti... O an yaşadığım şoku anlatamam doktora dedim neden değerlendirilemedi ben sanki görüyorum burnunu da kemiğini de... Dotorun cevabı: Nazal kemik oluşumu ile ilgili henüz kesinleşmiş birşey yok orada gördüğümüzün burun kemiği olduğu da kesin değil... burun kemiği oluşmuş fakat ense kalınlığı yüksek çıkan bebeklerde var. Ben forma nazal kemik oluşumu var yazsam riskin daha düşük çıkacak bu nedenle değerlendirilemedi yazıyorum demişti... Bu nedenle doktorunuz değerlendirmeye almamış olabilir canlar... Her doktorun bakış açısı farklı içinizi ferah tutun

ayyy nemucum çok hoşsun. benimde eşimin burnu kemerli aynı şey aklımdan hep geçiyo.. kıpırdayınca bebek bakmamak lazım :))) ben bu avatar resmimi duvar kağıdı yaptım cok tatlı maş. ona bakıp duruyorum :)))) kocam bunu duysa ne alınır canım benim ya. ama benım bebiş kız olacak yazık değil mi öyle koca burun :)))

Ne yapalım hersey yavrularımız için

kuzum benimkide kız olabilir belli değil henüz cinsiyeti

haaa okey canım kontrolün ne zman senin ben ikili için gittiğimde tahmini söyledi ama bebiş o kadar hareketsizdi ki bence bacak arasından herşey çıkabilir :)kutu mu çıkar pipi mi bilmiyorum artık hayırlısı

Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum ben de inşallah nisan annesi olucam geçen hafta doktora gittim normalde 12 hafta olması gerekiyordu ama 13 hafta yazıyor ultrasonda sanırım kesenin boyuyla ilgili bişey.. Ben hala hiç kilo almadım hiç yemek yiyemiyordum şimdi akşamları yemeye başladım ama gün içinde yine yiyemiyorum çok üzülüyorum bebeğim beslenemicek diye Ben size birşey sorucaktım bebişinizin ağırlığı ne kadar ultrasonda Pctl değeri 92.10 yazıyor acaba o ağırlığı mı 9 gram mı yani çok az değil mi? Sizin bebişinizin ağırlığıyla ilgili bi bilginiz var mı?

canım benim iki doktorum var biri bakıyo gördüklerini kendine saklıyo bize hiç bişey söylemiyo. bende burdan okuyup merak ediyorum tabi. eşim bişey bilmiyo zaten.ben doktordan şikayet edince çok pimpiriklisin diye kızıyo.
o yüzden sen doktora giderken soracaklarını kağıda yaz git şu nasıl bu nasıl diye sor. bazılarının ağzından laf cımbızla alınıyo. ha bişey unuttuysanda telefon aç sor. gerçi çekiniyoruz ama ben kendi kendime aman bebişimi doğurunca bidahamı görecem kızarsa kızsın arayacam diyorum.

canım maşallah paşana dur ben birazdan ben bitane ultrason fotosu koyayımda yorumla yaa ben yorumllayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…