ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın
Eki Görüntüle 531719
sağol teyzesi dünde amuda kalkmıştı bebeğim dr dalga geçti başı dönmüş bunun diye
çok yaramaz olacak heralde kız amuda kalkmakta neymiş küçücük başıylabenimki boyna yatıyo :)
benim bebekler ikiz olduğu için hiç bir test yapılmıyormuş. allaha emanetiz artık. rabbim hepimize sağlıklı, akıllı evlatlar versin. geçen hafta ense kalınlığı ölçüldü, burun kemiğine bakıldı doktor iyi dedi.
Yavrum o ne güzellik öyle. Duruşunu yesinler. Ne kadar net. Bende böyle net bir fotosu bebeğimin.
Benim burum küçücük ama kocamın burnu maşş (karadenizlidir kendi)
Allahın gücüne gitmesin hamile kaldığımdan beri bakarken gözüm burnuna takılmasın diye dikkat ediyorum
ya burun kemiği muhabbetini ilk defa burada duydum dr hiçbirşey demedi bana benimde sanki bebeğimin burnu kocaman gibi gülmeyin bana sakın buruna benzettim valla sizde bakın
Eki Görüntüle 531719
maşallah maşallah ya çok güzel bu bebişler şirinler burnu sanırım o kocaman değildir annesi miniciktir onun burnu ben iki hafta önce idrar yolları enfeksiyonundan doktora gittim ultrason cihazıyla baktı bebişin burnunun önünde parmakları gelmiş yavrum pinokyo gibi çıkmış çok gülmüştüm canım o benim canım
Eki Görüntüle 531719
Yavrum o ne güzellik öyle. Duruşunu yesinler. Ne kadar net. Bende böyle net bir fotosu bebeğimin.
Allahın gücüne gitmesin hamile kaldığımdan beri bakarken gözüm burnuna takılmasın diye dikkat ediyorum
Eki Görüntüle 531719
Bebisim hic kipirdamadi kalp atislarini gordum sonra cok hafif elini oynatti sag eli basindaydi ama. Dr cinsiyet soylemedi gulumsedi. Dr un doldurdugu kagitta natal kemik kismi bos dr bi sey yazmamis sonradan kafam cok takildi aramaya da cekiniyorum. Saglik ocagina da gittim kaydimi yaptirdim. Ense 1,2 cikti, dr gayet iyi dedi ama nie natal kemik yani burun kemigi kismi bos?
ahh çok komik annesi hünerli yetenekli bir bebek geliyor doğsun büyüsün yetenek sizsiniz programına katılır maşalah valla seninkine benimki kızz ya sakin sakin oturuyor dışarı çıkınca kudurur mu ne yapar bilmiyorum artık
Eki Görüntüle 531719
Bebisim hic kipirdamadi kalp atislarini gordum sonra cok hafif elini oynatti sag eli basindaydi ama. Dr cinsiyet soylemedi gulumsedi. Dr un doldurdugu kagitta natal kemik kismi bos dr bi sey yazmamis sonradan kafam cok takildi aramaya da cekiniyorum. Saglik ocagina da gittim kaydimi yaptirdim. Ense 1,2 cikti, dr gayet iyi dedi ama nie natal kemik yani burun kemigi kismi bos?
o nedir canım hiç duymadım linkini atsanapericim maşallah yeğenimize. nub teorisine göre erkek gibi geldi bebişin bana. kk da bununla ilgili bir konu var ultrason fotoğrafını yorumluyorlar.
ayyy nemucum çok hoşsun. benimde eşimin burnu kemerli aynı şey aklımdan hep geçiyo.. kıpırdayınca bebek bakmamak lazım :))) ben bu avatar resmimi duvar kağıdı yaptım cok tatlı maş. ona bakıp duruyorum :)))) kocam bunu duysa ne alınır canım benim ya. ama benım bebiş kız olacak yazık değil mi öyle koca burun :)))
kuzum benimkide kız olabilir belli değil henüz cinsiyeti
Eki Görüntüle 531840
İşte genital nub teorisi ve benim paşam:))
O gördüğümüz ve pipi sandığımız şey genital nub... Erkek bebişlerde yukarı doğru kız bebişlerde paralel oluyormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?