2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın cici anneler.dün bebeğimizin ilk alışverişini park yatak alarak başlatmış olduk.cinsiyetini bilmiyoruz ama biz zaten unisex bi renk alacaktık.sizler neler yaptınız bakalım??

merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza :) yarın bebişimin ikili test sonuçlarını öğreneceğim merakla bekliyorum, güzel sonuçlarla gelirim inşallah..

merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza :) yarın bebişimin ikili test sonuçlarını öğreneceğim merakla bekliyorum, güzel sonuçlarla gelirim inşallah..

hoşgeldin canımmm inşallah güzel haberler gelir bu arada herkese günaydın arkadaşlarrr

Canım Allah yardımcın olsun...

Vardır elbet bundada bir hayır.

Sen kendine,sağlığına dikkat et,inan bana hersey bir şekilde hallolacaktır...

ilk yüzükoyundu (ilk defa) sonra el salladı sonra yatay resmen saniye saniye değişti.dr. çok kıpırdak diyor. ikili testimiz vardı bugün,geçen hafta olamamıştı. dr. erken demişti.

Maşallah kuzucuğuna canım

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Canım Allah sabır versin çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder...

günaydın cici anneler.dün bebeğimizin ilk alışverişini park yatak alarak başlatmış olduk.cinsiyetini bilmiyoruz ama biz zaten unisex bi renk alacaktık.sizler neler yaptınız bakalım??

Hayırlı olsun,güle güle kullanın inşallah canım...

Hoşgeldin canım.Allah güzel,hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah...

Mergen'cim sana da hayırlı,neşeli pazarlar :))
Vitamin87 bebişinin parkyatağı hayırlı olsun ben de park yatak almayı düşünüyorum :)

slm kızlar benim midem kötü oldu yine dün akşam kustum ama sonrarına doğru kan gelmeye başladı ve hala boğazımda bir yumru var gibi geçmio ve dahada midemin bulanmasını sağlıo korktum ama sanki daha önce okumuştum başına gelen vardı ama çok kötü bir şey kimse yaşamasın inş. herkese iyi günler...

Canım kusarken muhtemelen burnun kanamıştır.. bende çok zor hamilelik geçiriyorum 1 haftadır fln günde 2-3 çıkarttım onun dışında 3 ay boyunca su içsem çıktı.. Midenden kan gelse kırmızı gelmez ztn asitle karışınca kahverengi olur Merak etme burnusundan gelmiştir:)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canımmm, ssağlıkla güzel günlerde kullanır minişin inşallah

selam benıde eklermısınz lısteye sat 3o hazıran ama benımkı tup bebek transfer tarıhım 24 temmuz muhtemel dogum tarıhı 11 nısan ılk bebegım olacak ınsallah cınsıyetı belı degıl mekkede yasıyorum

Mrb arkadaşlar ben kendime çok kızdım bugün. Çok rahatsız edici sinekler vardı üzerlerine raid sıktım. Öyle odanın her tarafına sıkmadım ama sineklerin üzerine sıktım ve o odada oturdum. Annem farketti sonradan napıyosun dikkat etsene kendine diye pencereyi açtı. Şuan canım çok sıkkın acaba bişy olmuşmudur? normalde ben dayanıklıyımdır raide. Çok sıksam bile bişey olmaz bana ama hamileyim ve dikkat etmeliydim. off arkadaşlar ne diyosunuz durumuma

canım benim geçmiş olsun bende çok kusuyorum ama kan yok. telaş etme zorlandıysan kan gelmiştir ama yine de bir dr a görün istersen

Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnnn
bebişleriniz nasıl kızlarr?? Sabahları karnıma elimi koyuyorum sert sert gelmeye başladı minnoşum

Günaydın kızlar

Güzel,hayırlı,sağlıklı çok pozitif,enerjik bir hafta ve gün olması dileğiyle :87:

:103::103::103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…