2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
lili anladım nasıl olacağını bebeğin poposunun devamında bir çizgi çizersen çıkıntı paralel olmuyor dik oluyor o bahsettiğiniz konuda öyle yapmışlar ona göre erkek ozaman

Allah'ın takdiri,kısmet,sağlıklı olsunlarda inşallah...

Eşlerin bu tavrı hiç hoş değil

Ben bu konuda kimseye tek kelime ettirtmiyorum ...

Tek dileğim sağlıklı olmaları...

Canım sen ne zaman gitceksin tekrar kontorle :)) Önemli olan sağlıkları öncelikle tabii ama insan da merak ediyor valla
canım yaaa daha dün gittim cinsiyet diye belli olmaz 3 hafta sonra gel dedi yolladı beni ama dr un ultrasonuda net değil zaten bir aklım daha net olan bir yere git diyor zaten bugün yada yarın eşimin memleketine yola çıkacağım eltim gel burada ayrıntılı usg si olan dr var benim gittiğim ona gideriz dedi ama bu defada eşim ben olmadan öğrenme dönünce 3 hafta sonrasına yani gideriz diyo bilemedim valla tek dileğim sağlıklı olması cinsiyet hiç umrumda değil benimki sadece tatlı merak işte

lili anladım nasıl olacağını bebeğin poposunun devamında bir çizgi çizersen çıkıntı paralel olmuyor dik oluyor o bahsettiğiniz konuda öyle yapmışlar ona göre erkek ozaman

Haklısın pericim ozaman öyle oluyor :)) Bir de kız bebekler erken haftalarda çok hareketli olmazmış ama seninki amuda kalkmış:)) Benimki de ense kalınlığı ölçüleceği zaman resmen ters takla atmıştı da azarı işitmişti doktor amcasından:)) o teoriye göre de erkek ozaman

Ayy bu arada saat 6 olmuş kociş gelcek birazdan ben bugün evdeydim istirahatte kafa izni patlattım akşam da kayınvalideye yemeğe gitcez kalkıp hazırlanmam lazım ... Öpüyorum kızlar hepinizi bebişlere iyi bakın

canım bende hep eşimle gitmeyi hayal etmiştim ama kontorl günümde benim toplantım çıktı öne almak zorunda kaldım doktorumunda başka boş günü yoktu eşimsiz gitmek zorunda kaldım( Ama sonrasında güzel bir sürpriz yapıp söledim... Çok merak ediosan sen de öle yap...

İyi akşamlar & iyi hafta sonları kızlar.

Kendinize ve bebişlere çoook iyi bakın,Allah'a emanet olun.

Görüşmek üzere

Çin takvimine gire de Rus takvimine göre de kız benim ya :) ama bu nub dik valla salı gunü belki belli olur :)

İyi akşamlar arkadaşlaaar :)))

İki gündür yoğun çalıştığım için hiç bir şey yazamadım bir sürü şey konuşmuşunuz yine :))

Okuduğum kadarıyla herkesin keyfi yerinde ohh ne güzel :) Naz da kafasını bu kadar yormasa daha da süper olacak

Sedagg dan hala haber yokmuş, çok merak ediyorum ne olduğunu.

Bende bebişimi göreli 15 gün oldu ama acaba iyi mi diye meraktan çatlıcam arada aklıma kötü düşünceler geliyor hemen kovalıyorum. Neyse az kaldı perşembe günü görüşücez miniğimle. Cinsiyette kesinleşmiş olacak. Bayramı merasız, keyifli geçiricem inşallah :))

Hepinizin musssmutlu haftasonları geçirmeniz dileğiyle..

kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız elbiseler ciciler alınmaya başlanmış.yerim onları ben.:103:kızlar yok çinmiş yok rusmuş hepsi hikaye rabbim ne nasip ederse o.hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlarda ne farkeder kız yada erkekki onlara göre tutacak olsaydı her temmuzda oluşan bebekler kız mesela ne saçma olurdu.

mergencim bende burdan yazıyorum...
yaş 28
ilk bebiş
s.a.t 26 haziran
muhtemel doğum 03,04,2013
ankara
cinsiyet erkek

canım yormuyorum artık merak etme sağol sana da iyi tatiller :)

sağol canım tesellilerin için eksik olma yaşım 37 .iNŞALLAH HEPİMİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

Canım işyerinde birden yoğunlaştım hiç takip edemedim senden haber beklediğim için evden giriyorum hayırlı haberlerini aldığıma çok sevindim doktor sana ters birşey olsa söylerdi Allah korusun vallahi gözümüzün yaşına bakmadan pat pat söylüyorlar sakın boşu boşuna kendini üzme canım benim.

canikom benim de çoğu bilgiyi doldurmamıştı yazmayı unutmuştur eğer göremediyse görünmedi absend mevcut değil falan yazardı Allah korusun sakın kötü düşünme canım ense kalınlığı da süper çıkmış minişimizin. Kurban olurum ben hepimizin bebeklerine :)

kızlar günaydın ya hafta içi okuldan internete giremiyorum haftasonu da siz yoksunuz of ama yaaa... Allah ım hepimize biciklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin... ah bir de şu aylar bir an evvel geçse

günaydın canım hoşgeldin..hamişliğin tadını çıkarmaya çalış..kaç kere hamile kalıcaz şunun şurasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…