cinsiyetlerini bende çok merak ediyorum. cinsiyet sayfasına baktım ama bişey anlayamadım. 13+3 olduk ama doktorlar hala söylemiyorlar. bide 3 doktor gördü, ama ağızlarını bıçak açmıyo.
doktorun birisi çok ısrar edince şu kıza benziyo dedi okadar. eşim belli etmemeye çalışıyo ama erkek istiyo. hatta ikisinide erkek istiyodu. birisi kıza benzeyince eminim diğeri bari erkek olsun diye dua ediyodur. ben kızacam diye çaktırmıyo.
sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil diyorum ama gönlümdende 1 oğlan 1 kız geçmiyor değil.
canım yaaa daha dün gittim cinsiyet diye belli olmaz 3 hafta sonra gel dedi yolladı beni ama dr un ultrasonuda net değil zaten bir aklım daha net olan bir yere git diyor zaten bugün yada yarın eşimin memleketine yola çıkacağım eltim gel burada ayrıntılı usg si olan dr var benim gittiğim ona gideriz dedi ama bu defada eşim ben olmadan öğrenme dönünce 3 hafta sonrasına yani gideriz diyo bilemedim valla tek dileğim sağlıklı olması cinsiyet hiç umrumda değil benimki sadece tatlı merak işteCanım sen ne zaman gitceksin tekrar kontorle :)) Önemli olan sağlıkları öncelikle tabii ama insan da merak ediyor valla
lili anladım nasıl olacağını bebeğin poposunun devamında bir çizgi çizersen çıkıntı paralel olmuyor dik oluyor o bahsettiğiniz konuda öyle yapmışlar ona göre erkek ozaman
canım yaaa daha dün gittim cinsiyet diye belli olmaz 3 hafta sonra gel dedi yolladı beni ama dr un ultrasonuda net değil zaten bir aklım daha net olan bir yere git diyor zaten bugün yada yarın eşimin memleketine yola çıkacağım eltim gel burada ayrıntılı usg si olan dr var benim gittiğim ona gideriz dedi ama bu defada eşim ben olmadan öğrenme dönünce 3 hafta sonrasına yani gideriz diyo bilemedim valla tek dileğim sağlıklı olması cinsiyet hiç umrumda değil benimki sadece tatlı merak işte
İyi akşamlar arkadaşlaaar :)))
İki gündür yoğun çalıştığım için hiç bir şey yazamadımbir sürü şey konuşmuşunuz yine :))
Okuduğum kadarıyla herkesin keyfi yerinde ohh ne güzel :) Naz da kafasını bu kadar yormasa daha da süper olacak
Sedagg dan hala haber yokmuş, çok merak ediyorum ne olduğunu.
Bende bebişimi göreli 15 gün oldu ama acaba iyi mi diye meraktan çatlıcamarada aklıma kötü düşünceler geliyor hemen kovalıyorum. Neyse az kaldı perşembe günü görüşücez miniğimle. Cinsiyette kesinleşmiş olacak. Bayramı merasız, keyifli geçiricem inşallah :))
Hepinizin musssmutlu haftasonları geçirmeniz dileğiyle..
Merhaba Naz,
Forumu yeni takip etmeye başladığım için yaşını bilemiyorum ama 35 yaşından fazlaysa eğer bu değerler yüksek çıkmış olabilir. Benim de yengem ve yakın bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve birisi amniyosentez yaptırdı, birisi yaptırmadı. Ama ikisi de sağlıkla kavuştular bebeklerine:) Sen de canını sıkma, eminim amniyo sonucu sana huzur verecek.
Bebisim hic kipirdamadi kalp atislarini gordum sonra cok hafif elini oynatti sag eli basindaydi ama. Dr cinsiyet soylemedi gulumsedi. Dr un doldurdugu kagitta natal kemik kismi bos dr bi sey yazmamis sonradan kafam cok takildi aramaya da cekiniyorum. Saglik ocagina da gittim kaydimi yaptirdim. Ense 1,2 cikti, dr gayet iyi dedi ama nie natal kemik yani burun kemigi kismi bos?
kızlar günaydınya hafta içi okuldan internete giremiyorum haftasonu da siz yoksunuz of ama yaaa... Allah ım hepimize biciklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin... ah bir de şu aylar bir an evvel geçse
Ya kızlar bir de su Çin takvimine göre bakın bakalım doğru mü bu yasınızı doğru hesaplayin ama önce okuyun sonra bakın yas farklı hesaplanıyor çünkü
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?