2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok saol canım,
evet canım gidicem inş., maşallah diyeim şimdilik evet ama bi gösterse de kendini tamam desek iyi olucak yani, neyse artık farketmez zaten sağlıklı olsun da hiç önemli diik

çok saol canım, merak etmeden duramıyorum canım ya, ultrasonda iyi çıkarken bazen kanda olabiliyo ya yüksek değerler korkuyorum açıkçası ama beklemekten başka yapıcak bişe yok, evet bu hafta fazla olucak ama ondan sonra yine 20 günde bir ayda bir falan, yazık ona bu hafta affetsin artık annesini:)

Hayırlı olsun bebişin cicileri, güle güle giydirmeyi nasip etin Allah'ım. iyi haberlerini bekliyoruz.

​Canım benim ne çok yorulmuşsun, aklımız hep sendeydi, amniyosentez sonuçların iyi çıkar inşşş. Ama ben amniyosentez sonuçları da kötü çıkıp sağlıklı mis gibi çocukları olan aileler tanıyorum. Zor günler belki ama beraber aşacağız.

saol cnm benim walla hamileliğimi bile unuttum günler geçmek bilmior bir ay nasıl geçecek bilmiorum sadece dua ediorum allah hayırlısını versin

cnm kayınbabamın evi tadilat falan yaptım 3 milyarlık iki ay oldu okumuşsundur evden def edildik o laftan sonra durmam ben arkadaşım

saol canım inş. ben de sabırsızlıkla bekliyorum, Allah böle başlatıyo herhalde anneliğin getirmesi gereken sabır duygusunu...

inş kızlar ya walla artık hamileliğin tadını çıkartamıyorum hala sinirim çok bozuk çok kızgınım diyorum acaba benmi abartıyorum ama hamile bi insana böle yapılırmı siz tarafsız dinlediniz olayıda anlattım haksızsam bana haksızsın deyin

walla bi bebek gördümü eşime diorum bizde böle kucağımıza alabilecekmiyiz die allah kimseye yaşatmasın

öle eşim saolsun halletti hepsini ama kızlar kocalarınıza sahip çıkın kimseden fayda yok eşime bişey olsa demekkş bunlar beni iki günde kapıya koyacaklar

amin cnm ama sizlerde ihmal etmeyin testleri 3 tarama yaptırın muhakkak hastanede arkadaş vardı aynı ben gibi 2 test sonucu iyi çıkmış ama 3 test yüksek çıkmış oda bekleyecek allah korusun kötü çıkarsa alacaklar bebeği ve 6 aylıkbebek onu görünce şükrettim kendime

cnm kayınbabamın evi tadilat falan yaptım 3 milyarlık iki ay oldu okumuşsundur evden def edildik o laftan sonra durmam ben arkadaşım

​Canım kayınbaban bir şey demedi mi?

Mergencim beni 25 nisan doğumluların en üstüne koy banane banane, zaten kıskanıyorum üstteki herkesi :) Sondan 2. olmaktan kurtulurum

kızlar günaydınnn

bu akşam doktoruma gideceğim , cinsiyet için daha çok erken değil mi

ama belki birşeyler görür olma mı :)

ne dersiniz?
bu haftalarda öğrenen var mı arkadaşlar?

kızlar günaydınnn

bu akşam doktoruma gideceğim , cinsiyet için daha çok erken değil mi

ama belki birşeyler görür olma mı :)

ne dersiniz?
bu haftalarda öğrenen var mı arkadaşlar?

Bana doktorum söylemedi, ama bir tahmini vardı bence çünkü gülümsedi.

Mergencim mergencim bak ENABE'nin doğumu da benden sonra yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…