bende batma değilde böle değişik bi küçük ağrı oluyo ama hep değil özellikle tuvaletimin çok geldiği zamanlar
Ben de 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak. Pişmanlık yerini bir kaç aya kalmaz mutluluğa bırakır.
günaydın arkadaşlar
karında gerginlik sırtüstü yatmışken yana dönerken veya öksürürken biraz oluyor hatta ters bir hareket yapınca hapşırınca falan kramp gibi oluyor. Ayyy tuvalet geldiği zaman demişsin ya ben ilk başlarda ultrasona idrara sıkışık girmek lazım diyorlardı diye öyle gidiyordum ayyy gebericem o ne ağrı ne şişkinlik ne acı . Neyse artık gerek yokmuş öyle gitmeye :)
günaydın kızlar..nasılsınız bebişlerimizde iyilerdir inşallah..bende bu ayın 22 sinde gidicem ikili teste...hayırlı haberler alırız inşallah :)
geceleri 2 kere wc ye gitmekten bıkmış durumdayım bendeee..artık gece bişi içmiyorum su bile
günaaaydııın ... Şimdi kalkıp işe gidicem hiç gidesim yok sonra ev berbat halde, acil temizlik şart :) eşim saolsun ortalığı dağıtmakta 1 numara bideee artık kış gelsin yahuuu ...
benim düngece cok başım ağrıdı. hafif bi ağrı oluyordu ama dün doruk yaptı. sizinde başınız ağrıyor mu
Merhaba;
Bende 25 yaşındayım :)
3 yıldır evliyim, çocuk sahibi olmak için doğru zamanda olduğumu düşündüm ve kararımı ona göre verdim.
Allahın izniyle 26 yaşında bebeğimi kucağıma alacağım ve anne olmak için çok güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Keyifli bir hamilelik dilerim.
Selam kızlar ben evliliğimin 3. ayında hamile kaldım öğrenince çok kötü olmuştum eski topikte de yazmıştım sürekli ağlıyordumben şimdi hala kendimi suçluyorum çok erken diyorum etrafıma bakıyorum millet evleniyor 3 yıl çocuk yapmıyor 30-31 yaşında hanımlar çocuksuz bazen kendimi öyle kötü hissediyorum ki çok erken mi oldu bilmiyorum ama tam mutlu olamıyorum hala(;((((
benim düngece cok başım ağrıdı. hafif bi ağrı oluyordu ama dün doruk yaptı. sizinde başınız ağrıyor mu
geçmiş olsun canım bende pek olmadı baş ağrısı ama okumuştum normalmiş olması artan beta hcg hepimizde farklı etkiler yapıyor.
Bence de çok güzel olmuş maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
Bence de çok güzel olmuş maşallah Allah tamamına erdirsin. :)
maşallah bende bütün belirtiler varmide bulantısı baş ağrısı gaz kasık ağrısı uyku halsizlik
Merhaba;
Bende 25 yaşındayım :)
3 yıldır evliyim, çocuk sahibi olmak için doğru zamanda olduğumu düşündüm ve kararımı ona göre verdim.
Allahın izniyle 26 yaşında bebeğimi kucağıma alacağım ve anne olmak için çok güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Keyifli bir hamilelik dilerim.
izmir de oturuom basmane şifa hastanesinde yapıldı ssk anlaşmalı oldugu için hastane 95 lira ücret aldılar
ee annesi az daha büyüsün geçicek..3 hafta öncesine kadr bendede vardı..uyku ve hafif mide bulantısı hala var..seninde zamanla geçicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?