2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın arkadaşlar

karında gerginlik sırtüstü yatmışken yana dönerken veya öksürürken biraz oluyor hatta ters bir hareket yapınca hapşırınca falan kramp gibi oluyor. Ayyy tuvalet geldiği zaman demişsin ya ben ilk başlarda ultrasona idrara sıkışık girmek lazım diyorlardı diye öyle gidiyordum ayyy gebericem o ne ağrı ne şişkinlik ne acı . Neyse artık gerek yokmuş öyle gitmeye :)

bende batma değilde böle değişik bi küçük ağrı oluyo ama hep değil özellikle tuvaletimin çok geldiği zamanlar

Ben de 25 yaşındayım, ilk bebeğim olacak. Pişmanlık yerini bir kaç aya kalmaz mutluluğa bırakır.

Merhaba;

Bende 25 yaşındayım :)

3 yıldır evliyim, çocuk sahibi olmak için doğru zamanda olduğumu düşündüm ve kararımı ona göre verdim.
Allahın izniyle 26 yaşında bebeğimi kucağıma alacağım ve anne olmak için çok güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum.

Keyifli bir hamilelik dilerim.

geceleri 2 kere wc ye gitmekten bıkmış durumdayım bendeee..artık gece bişi içmiyorum su bile

benim düngece cok başım ağrıdı. hafif bi ağrı oluyordu ama dün doruk yaptı. sizinde başınız ağrıyor mu

evet yaaa kış gelsin yazın kapılar bacalar açık yakın yerde inşaat var çok toz toprak oluyor zaten iş yapamıyoruz.

günaaaydııın ... Şimdi kalkıp işe gidicem hiç gidesim yok sonra ev berbat halde, acil temizlik şart :) eşim saolsun ortalığı dağıtmakta 1 numara bideee artık kış gelsin yahuuu ...

Bence de çok güzel olmuş maşallah Allah tamamına erdirsin. :)

canım şuan erken olduğunu düşünmen normal özellikle de bu bebişi planlamadıysanız ama bebek için genellikle doğru zaman diye birşey yoktur;o geldiğinde zaman yavaş yavaş doğru zamana geçer zaten :) biz eşimle uzun bir çıkma süreci yaşadık sonra evlendik,evlendikten sonra hemen bebek istemedik gezelim evliliğin tadını çıkaralım dedik 4 yıl da öyle geçti;sadece bir kez bebek olmasından korkmadan birlikte olduk ve oğlumuz oğlu :) o gün oğlum tutunmasaydı her ikimizde bir süre daha bebek istemezdik gezip tozmak çok güzeldi:) ama o hayatımıza dahil olduktan sonra neden daha önce yapmadık diye hayıflandık,aile olmak için çocuk şart,sevdiğin insanı bile çocuk sayesinde tam anlamıyla tanıyorsun. Ve bırak içinde özlemlerin gezip tozma hayallerin kalsın ki bebeğin azcık büyüdüğünde bu bastırdığın duygular yeniden canlansın,evliliğine,hayatına renk katsın!bebekli genç evli olarak hayatın tadını çıkarmak inan bana çok daha keyif verici.. çok konuştum canım ama bunları düşün!mutluluk senin elinde iste yeter ki

geçmiş olsun canım bende pek olmadı baş ağrısı ama okumuştum normalmiş olması artan beta hcg hepimizde farklı etkiler yapıyor.

maşallah bende bütün belirtiler var mide bulantısı baş ağrısı gaz kasık ağrısı uyku halsizlik

Size de merhaba,

Ben de 1,5 yıldır evliyim, 26 annelik için çok güzel bir yaş, size katılıyorum.
İnşallah keyfini 3. ayımızdan sonra hep beraber çıkaracağız.

benim düngece cok başım ağrıdı. hafif bi ağrı oluyordu ama dün doruk yaptı. sizinde başınız ağrıyor mu

Benimde başım ağrıyor. Önceden hiç olmazdı. İki haftadır rahatsız ediyor. Bazen gözlerime kadar iniyor ağrısı ama inatla ilaç içmiyorum. Bazen yemek yiyince geçiyor, sonra tekrar ediyor. Geçecek inşallah. Dua edin ve unutacak başka şeyler düşünmeye çalışın derim.

izmir de oturuom basmane şifa hastanesinde yapıldı ssk anlaşmalı oldugu için hastane 95 lira ücret aldılar

Merhabalar arkadaslar, ben de 12. Haftaya girdim. 22 Eylül'de randevum var.2'li test o gun yapılacak, egepol'den Alsancak'a yonlendireceklermiş, ücret 90 lira diye duydum. O gün içinde sonuçlanacağını söylediler, bakalım 22'sinde göreceğiz. Mutlu bir gün dilerim sizlere.

ee annesi az daha büyüsün geçicek..3 hafta öncesine kadr bendede vardı..uyku ve hafif mide bulantısı hala var..seninde zamanla geçicek..

canım kurban yawrum ne yaparsa yapsın sağ salim gelsinde ben dayanırım herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…