Merhabalar arkadaslar, ben de 12. Haftaya girdim. 22 Eylül'de randevum var.2'li test o gun yapılacak, egepol'den Alsancak'a yonlendireceklermiş, ücret 90 lira diye duydum. O gün içinde sonuçlanacağını söylediler, bakalım 22'sinde göreceğiz. Mutlu bir gün dilerim sizlere.
Ben de uykumun en tatlı yerlerinde uyanıyorum, ilk önce 5-10 dakika direniyorum ama sonra tıpış tıpış tuvaletin yolunu tutuyorum.
Nisanın ilk günlerinde bebeklerine kavuşacak olanları kıskanıyorum :Ş
kıskanma fıstık,hayırlısı ile hepimiz nisanda yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah ( amin ), başı sonu farketmez
kızlar sizde gördünüzmü bilmiyorum..
benim geçenlerde gözüm 2012 nisan anneleri topiğine çarptı..
hepsi hemen hemen martta doğum yapmış..1-2 tanesi nisanda yapmış..
nisan sonları nisan başında nisan başındakilerde martın ortası ve sonlarına doğru doğum yapmışlar..
farkındaysanız çoğu gebeler 2 hafta önce geliyor..ben martın 20 sinden sonra herşeyi hazır edicem nasipse..
aynen öyle canım doktorum tahmini doğum tarihin 2 nisan fakat 15gün öncede gelebilir dedi o zman marta denk geliyor haliyle.hayırlısıyla sağlıkla doğum yapalımda zaman farketmez.insallah normal doğum olur normal istiyorum allah gönlümüze göre versin aminn
hepimiz çatır çatır normal yapalım inşallah
selam kızlar..
beni bir kısmızın belki tanır.. mesela katinamm.. nasılsın güzelim, nasıl gidiyor hamilelik?
ben daha bat beklerken yazmıstım nisa annelerine belki aranızda olruum diye, ramazan bayramının günü gelecekti kırmızılar ama gelmediler çok şükür..
şimdi gerçekten ben de bir nisan annesi olacağım inş..
hatta nisan sonu gibi görünüyor ama sizin de hesaplarınıza göre ortasında falan olur herhalde diyorum :)
size sormak istediğim bulantılarınız nasıl ne durumlardasınız?
selam kızlar..
beni bir kısmızın belki tanır.. mesela katinamm.. nasılsın güzelim, nasıl gidiyor hamilelik?
ben daha bat beklerken yazmıstım nisa annelerine belki aranızda olruum diye, ramazan bayramının günü gelecekti kırmızılar ama gelmediler çok şükür..
şimdi gerçekten ben de bir nisan annesi olacağım inş..
hatta nisan sonu gibi görünüyor ama sizin de hesaplarınıza göre ortasında falan olur herhalde diyorum :)
size sormak istediğim bulantılarınız nasıl ne durumlardasınız?
benim bulantılarım azaldı artık daha da azalacak inş. :)
canım hoşgeldinnn iyiyim ben bebişimi gördüm pazartesi elleri ayakları maşalllah..çok güzel bir duyguymuş :) sen nasılsın ?? hayırlı uğurlu olsun gebeliğin..hatırladım seni hemen
mide bulantıları bende uykumu alamadıgım zaman çok oluyo mesela bugun..onun haricinde pek bulantı çekmiyorum..
ama çok halsizim ve midem yanıyor ara ara..şükürler olsun bunada..
Hanımlar Elevit kaçıncı haftada başlanıyor acaba ?
Folik asit unutup içmesem de bişey olmaz heralde dimi??
Doktorum biraz serbest daranıyor vitamilerin bebeğe geçtiği ispat edilmedi daha diyor. O yüzden fazla vitamin verme taraftarı değil.
benim bulantım aslında çok olmuoyr biliyor musunuz? sebebini doktoruma da sordum.. bu arada bir önceki gebeliğim ikiz gebeklikti ve 3.5 aylıkken kaybetmiştimRabb im aldıklarını geri veriyor sanırım , yine ikiz gebelik yaşıyorum :)) bir önceki gebeliğim çok kötüydü 2 ay yerimden kalkamadım, ama şimdi hiç öyle değil, çok az mide bulantısı var çok şükür, yemek de yiyorum hatta kilo almaktan çok korkuyorum 59 kilo ile hamile kaldım zaten
neyse doktoruma sordum dedi ki vücun hcg hormonuna alışkın oldugu için çok fazla olmayabilirmiş bu sefer, nisan da kürtaj olmuştum üzerinden çok geçmediği için vücut hcg ye alışıkmış,, o yüzden dedi, inş daha da artmaz , bilmiyorum bi yandan da korkuyorum asıl bu haftadan sonra başlar diye ama hayırlısı bakalım...
MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
değil mi ama :))
Doktorum biraz serbest daranıyor vitamilerin bebeğe geçtiği ispat edilmedi daha diyor. O yüzden fazla vitamin verme taraftarı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?