2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam kızlar ben evliliğimin 3. ayında hamile kaldım öğrenince çok kötü olmuştum eski topikte de yazmıştım sürekli ağlıyordumben şimdi hala kendimi suçluyorum çok erken diyorum etrafıma bakıyorum millet evleniyor 3 yıl çocuk yapmıyor 30-31 yaşında hanımlar çocuksuz bazen kendimi öyle kötü hissediyorum ki çok erken mi oldu bilmiyorum ama tam mutlu olamıyorum hala (;((((

valla canım bizde biraz gezelim hayatımızı yaşayalım çocuğu sonra düşünürüz dedik düşündükten 5-6 ay sonra anca kavuştuk ben yinede coğundan sanşlıyım yıllarca isteyipte olmayanlar var.şükür ki hemen kavusacaksın yavruna.biz hemen yapmadığımız için çok pişmanız.emin ol biraz hareketlensin hissetmeye başla unutacaksın herşeyi.allahım sağlık versin bebişlerimize.bu arada kaç yaşındasın??

evliliğimin 1. ayında hamile kaldım ve erken diye aldırdım.. Aylarca rüyalarımda bana küs bir çocuk çağırıyorum mezarlığa doğru koşuyor fln.. Atlatmam uzun sürdü.. Şimdiki aklım olsa aldırmazdım.. ne fark ederdi ha 1 yıl önce ha 1 yıl sonra..

Bende evliliğimin 3.ayında hamile kaldım, gerçi senden 4 yas büyüğüm ama şimdiki aklım olsa daha erken evlenip daha çabuk cocuk sahibi olmak isterdim. Üstelik es durumundan tayinim çıkmadı , eşim sürekli yanımda olamayacak, hamileliğim zor geçiyor hastanelerdeyim sürekli buna rağmen hiç pişman değilim .. Lütfen rahatla artık .. Hediye gibi duşun bebeğini .. Bu mucizenin tadını çıkarmaya çalış . Bu düşünceden uzaklas artık stres yapıp ona zarar verme. İcini rahatlatmanın bir yolu olsa bunu yapmak isterdim İnan .

Kızlaar, size üç sorum var:))
1)Çay içiyor musunuz?
2)Oje sürüyor musunuz?
3)Hamileyken saç kesilmez diye bi kaç kişiden duydum,bu da neyin nesi??

Kızlaar, size üç sorum var:))
1)Çay içiyor musunuz?
2)Oje sürüyor musunuz?
3)Hamileyken saç kesilmez diye bi kaç kişiden duydum,bu da neyin nesi??

Bende su sekilde durumlar;
1) çayı çok sevmeme rağmen çok az iciyorum dayanamadigim için ( icmemek daha iyi)
2) oje sürdüğümde vicdanen çok rahatsız oluyorum çünkü oje degilse bile aseton zarar veriyor
3) sac kestirme konusu tamamen batıl inanç . Bebeğin ömrünü kisaltir diye bir düşünce var.. Ama duyduğumdan beri ayağım gitmiyor kestirmeye :))

Günaydın herkese,

Bugün burun akıntısı ve hapşurma başladı.. Umarım ilerlemeden durdururum..

Kendinize dikkat edin , Kimselerle öpüşüp tokalaşmayın , Direncimz zaten düşük hemen kaparız

Bulantısız güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlaarr bişey sorcam ya ben yatarken sağa ve sola dönerek yattığımda karnım batıyo özellikle sola döndüğüm yüz üstü veya sırt üstü yatabiliyorum bunu yaşayan var mı başkaa ???

günaaaydııın ... Şimdi kalkıp işe gidicem hiç gidesim yok sonra ev berbat halde, acil temizlik şart :) eşim saolsun ortalığı dağıtmakta 1 numara bideee artık kış gelsin yahuuu ...

Günaydın;
Bende üşüyorum bu sabah umarım şifayı kapmadan geçer gider.
İş yerinde klima falan da dokuyor.
Zaten bir haftadır baş ağrısı yaşıyorum. Bu haftalarda normal heralde. Sizde var mı baş ağrısı ?

bende batma değilde böle değişik bi küçük ağrı oluyo ama hep değil özellikle tuvaletimin çok geldiği zamanlar

Bende neyse ki baş ağrısı hiç olmadı. Hamileleik öncesindede çok yaşamazdım zaten . İlaç çok nadir yılda bir iki kez denecek kadar az kullandım.

Bu nezle başlangıç durumlarındada annemin yöntemi tuzlu su ile burnunu sürekli yıkayarak ve has zeytinyağını ağrıyan yerlerine sürüp sıcak tutarak ılık sirkeli su içerek ilerletmeden durdurur, ende tuzlu su olayına başlıcam ama sirkeli su şimdi nasıl tükenir bilmiyorum:) bu bulantılar eşliğinde...

Birde zaten çay , kahve hamilelikle otomatik kesildi. Hiç içemiyorum görmek dahi istemiyorum. Ihlamur + su sadece.. Umarım işe yarar

Sizde sıkı giyinin çünkü bende üşüyordum geçen günlerde .. Demek başlıyormuş.

Bende bol su içiyorum ama bulantı olayından dolayı herşeyi yiyip içemiyor insan.
Faydalı şeylerin çoğunu ilk haftalarda tükettim sonra bulantılar başlayınca hepsinden tiksindim.
Bu baş ağrısı da hamileliğin eseri bende hiç baş ağrısı çekmezdim.
Huzurlu bir hamilelik dilerim.

günaydın kızlar..nasılsınız bebişlerimizde iyilerdir inşallah..bende bu ayın 22 sinde gidicem ikili teste...hayırlı haberler alırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…