Selam kızlar ben evliliğimin 3. ayında hamile kaldım öğrenince çok kötü olmuştum eski topikte de yazmıştım sürekli ağlıyordumben şimdi hala kendimi suçluyorum çok erken diyorum etrafıma bakıyorum millet evleniyor 3 yıl çocuk yapmıyor 30-31 yaşında hanımlar çocuksuz bazen kendimi öyle kötü hissediyorum ki çok erken mi oldu bilmiyorum ama tam mutlu olamıyorum hala(;((((
Selam kızlar ben evliliğimin 3. ayında hamile kaldım öğrenince çok kötü olmuştum eski topikte de yazmıştım sürekli ağlıyordumben şimdi hala kendimi suçluyorum çok erken diyorum etrafıma bakıyorum millet evleniyor 3 yıl çocuk yapmıyor 30-31 yaşında hanımlar çocuksuz bazen kendimi öyle kötü hissediyorum ki çok erken mi oldu bilmiyorum ama tam mutlu olamıyorum hala(;((((
BENİM DE MASABAŞI İŞİ İŞTE HEM İYİ HEM KÖTÜ DEDİĞİN GİBİ. BENİM 10 GÜNDÜR NASIL KALÇAMA BİŞEY BASKI YAPIYOR SANKİ AĞLIYORUM ACIDAN SIZIDAN OKDAR KRAMP GİRİYOR SİNİRLER SIKIŞIYOR SANKİ KALÇAMDA SİYATİK GİBİ BU HAMİLELİKTEN ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR PROBLEMİM YOKTU. ARTIK OTURMAKTAN MI OLDU NE OLDU BİLEMEDİM. ÜSTÜNE BASAMIYORUM YAAA BACAĞIMIN O KADAR YANİ. GECELERİ HEPTEN KÖTÜLEŞİYOR BAZEN YATAKTAN BİLE KALKAMIYORUM AFEDERSİNİZ TUVALETE OTURUP KALKAMIYORUMDAHA ÇOK ERKEN BÖYLE BİRŞEY İÇİN KİLOLUYUM BELKİ DE ONDAN ERKENDEN YAŞIYORUM BÖYLE BİLEMEDİM. KASIK KARIN BEL AĞRISI DUYMUŞTUM DA BENDEN BAŞKA KALÇASI AĞRIYAN VAR MI?
Aaaaaaaaa benim de öyle, daha önce de olmuştu fakat üşüttüğüm zamanlarda idi. Bunu da ona bağladım. Böyle sağ kalçamdan dizime kadar mil sokuyorlar gibi batıyor.
Canım benim, benim de aynı şekilde bir sıkıntım var. Aniden bıçak saplanmış gibi oluyor. Ve ben de daha önce belimle ilgili
problemler yaşamıştım. Özellikle sabit bir biçimde ayakta çok uzun süre durduğumda oluyor. İleriki aylarda umarım daha ciddi
sıkıntılar yaşatmaz.
Kızlaar, size üç sorum var:))
1)Çay içiyor musunuz?
2)Oje sürüyor musunuz?
3)Hamileyken saç kesilmez diye bi kaç kişiden duydum,bu da neyin nesi??
Günaydın herkese,
Bugün burun akıntısı ve hapşurma başladı.. Umarım ilerlemeden durdururum..
Kendinize dikkat edin , Kimselerle öpüşüp tokalaşmayın , Direncimz zaten düşük hemen kaparız
Bulantısız güzel bir gün diliyorum
günaydın kızlaarr bişey sorcam ya ben yatarken sağa ve sola dönerek yattığımda karnım batıyo özellikle sola döndüğüm yüz üstü veya sırt üstü yatabiliyorum bunu yaşayan var mı başkaa ???
Günaydın;
Bende üşüyorum bu sabah umarım şifayı kapmadan geçer gider.
İş yerinde klima falan da dokuyor.
Zaten bir haftadır baş ağrısı yaşıyorum. Bu haftalarda normal heralde. Sizde var mı baş ağrısı ?
Bende neyse ki baş ağrısı hiç olmadı. Hamileleik öncesindede çok yaşamazdım zaten . İlaç çok nadir yılda bir iki kez denecek kadar az kullandım.
Bu nezle başlangıç durumlarındada annemin yöntemi tuzlu su ile burnunu sürekli yıkayarak ve has zeytinyağını ağrıyan yerlerine sürüp sıcak tutarak ılık sirkeli su içerek ilerletmeden durdurur, ende tuzlu su olayına başlıcam ama sirkeli su şimdi nasıl tükenir bilmiyorum:) bu bulantılar eşliğinde...
Birde zaten çay , kahve hamilelikle otomatik kesildi. Hiç içemiyorum görmek dahi istemiyorum. Ihlamur + su sadece.. Umarım işe yarar
Sizde sıkı giyinin çünkü bende üşüyordum geçen günlerde .. Demek başlıyormuş.
Amin canım amin umarım hayırlısı olur..
25 yaşındayım sen ?
bende 25 yaşındayım tam zamanı emin ol.sakın pişmanlık duyupta bunları dile getirme bebişlerimiz hissediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?