2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kırk yıl düşünsem zorla yemek yiyeceğim aklıma gelmezdi normalde yememek için uğraşırım :) tövbe yarabbim. Bende aş ermenin tersi oldu bazı yiyeceklerden tiksinme yani. Ve de genel bir iştahsızlık. Ama zorla da olsa yiyorum. Evden meyveler domatesler salatalıklar sütler falan taşıyorum görev gibi yiyip içiyorum. Yazık acıyorum be karnımızda bizden yiyecek beklerler kurban olurum bebeğime beeen :)

kızlar merhaba
bende nisan annesi olcağım inşallahh
allahım o günleri hepimize göstersinn inşallahh
6 yıl bekledikten sonra geldi benim mucizemmmm
rabbim hepimizi kavuştursun yavrularımıza...

Hoşgeldin :) tebrik ederim çok sevindim. Biz de 7 senelik evliyiz daha önce bu konunun üstüne pek düşmemiştik bu sene gerçekten çok istedik ve oldu bakalım allahın izni ile allah tamamını erdirirse. Bütün dualarına amin diyorum ağzına sağlık :)

kızlar merhaba

kızlar 2'li testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız..benim doktorum 10 gün sonra bekliyorda

canım bende 2 hafta sonra gidicem inş 2 li teste . randevu aldım ama ne kadar olduğunu bilmiyorum bu arada burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..

kızlar merhaba

hoşgeldin nisan annesi :) bebişin hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah

Evet ben de yeni öğrendim bazen 2li testte kemik yapısına göre bebeğin cinsiyetini anlamak mümkün olabiliyormuş.ama bunlar pek bir netlik kazanmayan tahminden öteye geçemeyen şeyler sanırım.

12. haftada bebeğin cinsiyeti ultrasonda görünüyor senin ki göstermedi mi kendini?kaç haftalıksın?

benim daha 23 gün var 2 li teste ben nisan sonu annesi olduğum için. Neyse sizlerden önden hayırlı haberler aldıkça bize de moral olcak inşallah.

canım bende 2 hafta sonra gidicem inş 2 li teste . randevu aldım ama ne kadar olduğunu bilmiyorum bu arada burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..

ay hadi hayırlısı inşallah ALLAH SAĞLIKLA GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN. EVET YAAAA ÇOK HEYECANLI :) OĞLUN KAÇ YAŞINDA? MAŞALLAH.

nazcım oğlum 7 buçuk yaşında oda nisanda doğmuştu şimdi ikinci sınıfa geçti;bu bebişle her şeye sil baştan başlıyorum :)

valla cinsiyetle ilgili enteresan ama benim içime hiçbirşey doğmuyor. Bazıları hisseder. Bana henüz öyle bir his gelmedi. AMA MERAKTAN ÇATLIYORUM O AYRI. SANA NASIL GELİYOR?

önce saglık sonra kızzz :) içime kız doguyor ama sanırım çook istediğim için bilmiorum hayırlısı eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun sonrada kız olsun :))

slm kızlar ben bugün ikili test için 95 lira ödedim özel hastane ssk anlaşmalı

10+5 günlük oldu bebişim

canım ikili test için çok erken değil mi? neden bu haftada cağırdığını söyledi mi doktorun?? benim doktorumda ayın 20 sinde cağırdı 12+4 günlükken gitmiş olacagım ense kalınlığınıda ölçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…