iyi haberlerini aldım şüküürrr kalp atışını duydum ense kalınlıgına bakıldı ve 2li tarama testi yapıldı cuma alıcam sonucu inşallah ondada bi sorun cıkmaz
kızlar merhaba
bende nisan annesi olcağım inşallahh
allahım o günleri hepimize göstersinn inşallahh
6 yıl bekledikten sonra geldi benim mucizemmmm
rabbim hepimizi kavuştursun yavrularımıza...
kızlar merhaba
kızlar 2'li testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız..benim doktorum 10 gün sonra bekliyorda
kızlar merhaba
Evet ben de yeni öğrendim bazen 2li testte kemik yapısına göre bebeğin cinsiyetini anlamak mümkün olabiliyormuş.ama bunlar pek bir netlik kazanmayan tahminden öteye geçemeyen şeyler sanırım.
12. haftada bebeğin cinsiyeti ultrasonda görünüyorsenin ki göstermedi mi kendini?kaç haftalıksın?
12. haftada bebeğin cinsiyeti ultrasonda görünüyorsenin ki göstermedi mi kendini?kaç haftalıksın?
canım bende 2 hafta sonra gidicem inş 2 li teste . randevu aldım ama ne kadar olduğunu bilmiyorumbu arada burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..
senin belli oldu mu cinsiyet?
canım ben 21'in de gideceğim,eğer bebiş gösterirse öğreneceğiz inşallah :) doktoruma da sordum belli olur mu diye,olur dedi :) oğlumu da 2li test için gittiğimde öğrenmiştimçok heyecanlı bekleyişler bunlar çok
Kaçıncı haftanızdasınız?
valla cinsiyetle ilgili enteresan ama benim içime hiçbirşey doğmuyor. Bazıları hisseder. Bana henüz öyle bir his gelmedi. AMA MERAKTAN ÇATLIYORUM O AYRI. SANA NASIL GELİYOR?
canım bende 2 hafta sonra gidicem inş 2 li teste . randevu aldım ama ne kadar olduğunu bilmiyorumbu arada burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..
kızlar 2'li testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız..benim doktorum 10 gün sonra bekliyorda
10+5 günlük oldu bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?