sana da geçmiş olsun canım inşallah şimdi rahim büyüyor bebek yerleşiyor vs diye olmuştur bizlere böyle geçer inşallah. Akşamları geceleri daha çok kötüleştiğine göre yorgunluktan oluyor sanki
Uzun süre masamda oturunca oluyor bana, ya da gece felan tuvalet için kalktığımda. Aman fıtık olmasında bebeğimden gelen ağrı hoşgelsin :)
selam kızlar..
beni bir kısmızın belki tanır.. mesela katinamm.. nasılsın güzelim, nasıl gidiyor hamilelik?
ben daha bat beklerken yazmıstım nisa annelerine belki aranızda olruum diye, ramazan bayramının günü gelecekti kırmızılar ama gelmediler çok şükür..
şimdi gerçekten ben de bir nisan annesi olacağım inş..
hatta nisan sonu gibi görünüyor ama sizin de hesaplarınıza göre ortasında falan olur herhalde diyorum :)
size sormak istediğim bulantılarınız nasıl ne durumlardasınız?
kızlar az önce bişi oldu..ben bi kaç gündür wc ye çıkamıyordum..bugun çıktım ama biraz zor oldu..çok afedersiniz makattan kan geldi..ıkınmaya bağlı bi durumdur diye kendimi telkin ediyorum ama Allah korusun başka bişi yoktur değilmi..:26:
Kızlar bebişlerinize isim buldunuz mu :) ?
sana da geçmiş olsun canım inşallah şimdi rahim büyüyor bebek yerleşiyor vs diye olmuştur bizlere böyle geçer inşallah. Akşamları geceleri daha çok kötüleştiğine göre yorgunluktan oluyor sanki
Uzun süre masamda oturunca oluyor bana, ya da gece felan tuvalet için kalktığımda. Aman fıtık olmasında bebeğimden gelen ağrı hoşgelsin :)
Yahu medipol e kadar pahalı o halde.. 220 tl gibi bir fiyat aldım.
Bu fiyatlar sadece ikili test ultrason mu , kan değerlemesi filanda dahil mi ? Birkaç işlem oluyormuş ikili testte , hem kan alıp hem görüntülü bakıyorlar fiyatları ayrıymış sanıyorum. Bilginiz var mı?
ben önce ultrasona girilecek bebeğin ense kalınlıgı boy ölçümü iç dış herşeysine bakılıyor ordanda kan verip çıkıyorsun diye biliyorum..Yahu medipol e kadar pahalı o halde.. 220 tl gibi bir fiyat aldım.
Bu fiyatlar sadece ikili test ultrason mu , kan değerlemesi filanda dahil mi ? Birkaç işlem oluyormuş ikili testte , hem kan alıp hem görüntülü bakıyorlar fiyatları ayrıymış sanıyorum. Bilginiz var mı?
sabahları kuru kayısı yemeye devam etmem gerekicek.aman bidaha olmasın sanada banada..kanı görünce korktum..Endişelenme, aynısı benim de başıma gelmişti. Çok zorlamamaya çalış.
yok canım korkma geçmiş olsun kabız olunca olur öyle
hayırlı haberler alalım inşallah ikimizinde test aynı gün
uykum var kızlar kafayı koysam masaya gitcem bilgisayara bakarken bile gözlerim kapanıyor
uykum var kızlar kafayı koysam masaya gitcem bilgisayara bakarken bile gözlerim kapanıyor
İyi haberlerinizi bekleyeceğim:)
benim uykum yok ama çalışasım yok :) Allahtan işlerim hafif buara. Allah azıdı bana herhalde de çok yorulmuyorum ofiste.
benim uykum yok ama çalışasım yok :) Allahtan işlerim hafif buara. Allah azıdı bana herhalde de çok yorulmuyorum ofiste.
benimde benimde
kim çalışmak isterki..sürekli dinleneyim uzatayım ayaklarımı istiyorum..ama malesef
orası öyle de ben haftasonları evde de fanalaşıyorum sıkılıyorum falan yaramıyo dinlenmek alışmamışım vakit hiç geçmiyor iş te yaptırmıyo eşim. O yanımdayken sıkılmıyorum da cmt yarım gün çalışıyor yok evde çok bunalıyorum. Hep şööyle ayaklarımı uzatayım yatayım falan isterdim hamilelikten önce ama şimdi de hasta gibi oluyorum çok yatınca. Yemek konusu da öyle yiyim içim çok severdim rejim yapmaya çalışırdım yapamazdım ama şimdi hiç iştahım yok ilaç niyetine yemek yiyorum. Serbest ya yemem cazip gelmiyor.Demek ki herşey yasak olunca cazip oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?