2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam kızlar benim ikili testim ayın 28 eylülde. 13+1 de gitmiş olacam.Sinir oldum doktoruma. Geç bir tarih verdi. Oysa ben bebeişimi çok özlemiştim.

fıstık sen nerelerdesinn yaa .. sıkılma boşver bende bu p.tesi gittim 10 gün sonra gel dedi..ama ben 12,ve ya 14, gün gidicem..hem daha iyi cinsiyeti pat diye söyler dilemcim..zaten geç kalmıs sayılmıyosun..

Allahım hep böyle devam ettirsin gebeliğini
topik konusunda da çok üzülüyordum burda çok paylaşım olmuyor diye..ama bugun den itibaren toparlıcaz inşallah..

hayırlı haberler al inşallah..kazıklıyolar vallahi hepimizi

Evet canım ben yıllardır medipol Leyla hn. hastasıyım.
İkili testi Hakan bey yapıyor sadece , O çok tecrubeli bu konuda. Benim sülale Medipolde doğurdu diyebilirim. Kadın Doğumda tecrubeli hastane...

Ben tüm testleri filan burda yaptırdım.Özel sigorta ödüyor büyük kısmını o yüzden devlette sıra al filan uğraşmayım dedim. ama senin karşında olunca hastane değerlendir tabi. aynen öyle bebek olunca cebi düşünmüyorsun , Napalım :)

Kızlar öyle mi böyle mi derken doğrudüzgün sevinemiyoruz gibi halbuki ne kadar şanslı insanlarız maşallah :) şuanda yerimizde olmak isteyen çok kişi vardır allah bizeleri tamamına erdirsin ve olmayanlara da versin inşallah.

Allahım hep böyle devam ettirsin gebeliğini
topik konusunda da çok üzülüyordum burda çok paylaşım olmuyor diye..ama bugun den itibaren toparlıcaz inşallah..

inşallah canım hepimizin inşallah sorunsuz geçer hamileliği,bebişleri sağlıklı alırız kucağımıza:))

topik konusunda haklısın,ama bulantılar filan yavaş yavaş geçince daha yoğun olur eminim
daha alışamadık belkide
ben mesela 2 yıldır başka topikleri okuduğum için alışmışım heralde okuyup gidiyorum öle
kendimi unutuyorum:))

Arkadaşlarrrr,

mide bulantısına leblebi iyi gelirmiş. . Bunu birkaç kişi ısrarla söyledi. Aldım az önce yedim. İnşallah işe yarar ,,

Bilginiz olsun.. :)

Canım ben ne zaman sorsam o leyla hanım dolu görünüyor acaba yeni hasta almıyor mu? Aynı hastaneye giden bir arkadaş bulduğuma sevindim. :) ben de artık herşeyimi orda devam edicem doktor konusunda pek bilgim yok (yani randevu aldığım bahar çağlar) ama beğenmezsem değiştirme imkanım var nasıl olsa leyla hanımı denk getirmeye çalışayım. Benim özel sigortam yok malesef ama ssk indirimi ile yaptırcaz artık ne gerekiyorsa.

Vallahi çok süper fikir ben de değerlendiricem bu öneriyi :) midenin suyunu alıp toparlar leblebi özellikle beyaz herhalde. Ama çok abartmamak lazım bu sefer de gaz yapar bizlerde. Nane molla olduk ya herşey dokunur ha aha haah:)

arkadaşlarrrr,

mide bulantısına leblebi iyi gelirmiş. . Bunu birkaç kişi ısrarla söyledi. Aldım az önce yedim. Inşallah işe yarar ,,

bilginiz olsun.. :)

bende senden farksız sayılmam okuyup kaçıyorum cvb verip gene kaçıyorum

Haklısın Leyla hn. çok yoğun, Sema hn.da var orda tavsiye dr.lardandır. Şimdiden al mesela bir sonraki randevuna Kasım için. Ekimde Hakan bey ikili yapacaksa eğer.

Ben topiğime vefalıyım valla ha aha aha h sürekli açık ve her yazdığınızı okuyorum sabah gelince de dünden bu yana ne yazmışsınız takip eidyorum :) şuanda başka konu olsa böyle olmam da ağzınızdan çıkan her laf bir işime yarıyor vallahi allah sizlerden razı olsun. Bir de acılarımı sızılarımı unutuyorum aynı durumda arkadaşlarım olduğunu bilince.

bende senden farksız sayılmam okuyup kaçıyorum cvb verip gene kaçıyorum

Tabi tabi zaten herşeyi az az yiyip mideyi yormayalım ki çıkarmayalım. Bende maalesef kusma var o yüzden herşeyde korkarak yiyorum

Benim ikili test 8 ekim de bu arada, aslında sen call centerdan alırken direk hakan beye ikili test için dersen bir daha ikinci muayene parasını ödemeden ona girersin.

slm kızlarr nasılzınızzzz meleklerinizzz nasıl :)) SİZE BİŞEYY SORUCAMM İSTANBULDAA İKİLİ TEST NEREDE YAPILIYORR BİLEN YAPTIRAN VARMI ACABAA CVP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ARAŞTIRIYORUM AMA BİR SONUCAA ULAŞAMADIM MALESEF YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Evet hakan beyden alabildim 2 li testi çok şükür şimdi o bahar hanıma gideyim olmazsa haftaya mecburen sonrakileri senin tavsiye ettiğin doktorlardan almaya çalışırım. Ama alamazsam da üzülmeyeceğim sonuçta bütün testleri o yaptığı için hakan bey beni birşekild egörmüş olacak e normal doğum veya sezeryanı da sanırım ordaki bütün doktorlar yaparlar. Ben de bu konuda çok strese girdim de kendimi rhaatlatmaya çalışıyorum her durum için :)

çok teşekkürler ilgine.

haklısın leyla hn. çok yoğun, sema hn.da var orda tavsiye dr.lardandır. şimdiden al mesela bir sonraki randevuna kasım için. Ekimde hakan bey ikili yapacaksa eğer.

Slm kızlar 1 hafta öncesi bulantılarım kesilmişti fakat 2 gündür durmadan çıkarıorum midemde bişi durmuyor çalışıorumda artık halim kalmadı yığılıp kalcam masaya önerisi olan varmı neden tekrarladı yine yaw geçiodu ne güzel.

Mrb arkadaşlar benim drum ikili test için tarih vermedi. Gördüğüm kadarıyla sizlere hep vermiş. Bana niye vermedi acaba?Yoksa kontrole gittiğimde mi yapcak ??

Vallahi arkadaşım mideni hiç boş bırakma eçken daha kötü oluyor. Ben de daha çıkarmadım ama midem bulanıyor şöyle atlatıyorum çıkarmadan idare ediyorum.

Sabah: Peynir ekmek söğüş salata (keşke hergün yiyebilsem ama tiksinti geldi malesef yiyebildiğim zamanlar yumurta

saat 10 gibi meyve (tercihen erik, ekşi elma, armut)

öğlen ne çıkıyorsa yemek

akşamüstü peynir ekmek (kaşar mide bulantısını kesiyor sanki ) salatalık domates biber biber çok iyi geliyor

akşam yemeğinden önce gündüz hiç içemediğim için 2 küçük süt (zorla) ve ttlı büsküvi birkaç tane

akşam yemeği artık ne varsa

gece de yine meyve

yani 6-7 öğün azar azar hep yiyorum yoksa lıkır lıkır oluyor midem su içmekten falan.

Bak limonlu sıcak su da mideyi rahatlatıyor.

Hamile kaldığımdan beri tavuğa tahammül edemiyorum yiyemiyorum bakamıyorum bile ne yapim zorlamıyorum kendimi allahtan zorla da olsa kırmızı et yiyorum haftada 1 balık yemeye çalışıyorum (zorla)

çok yiyor gibi görünüyorum ama 2 ayda sadece 600 gr almışım daha sabah tartıldım. Bebeğe gidiyo herhalde yediklerim. Işyerindekiler sürekli birşey yiyorsun diyorlar. :) henüz kimseye açıklamadım da hamileyim diye ama anlamışlardır sigara içmemeye başladım çay kahve içmem etmem ondan cinler zaten çakmışlardır :)

Doğumda Leyla ve Sema yı bildiğim için onlardan bahsedebiliiyorum. Leylanın dikişleri filan çok iyidir. Yani acısız sorunsuz geçti tanıdıkların sonrası.
Normal doğumda ise benimde şöyle çekincem var , bu hastane gece ekibi oluşturacak ve takipli dr. nöbette değilse gece doğumuna gelmeyecek. Böyle bir durum duydum. Bu yüzden normal olur gece olursa ne yapıcam kararsızlığı var ..Ancak iş yerinden bir arkadaşım amerikada doğum yaptı. Diyorki normal doğumda hemsire yada ebeler müdahele ediyor ,en son bebeğin alınmasına doktor geliyor. o yüzden çok düşünme dedi başka hastaneyede gitsen seni hazırlayacak ekip önemli. Sezeryanda zaten randevulu olacak. Leyla hanıma güveniyorum o konunada. Tek duam inşallah nöbetine denk gelir gece olursada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…