selam kızlar benim ikili testim ayın 28 eylülde. 13+1 de gitmiş olacam.Sinir oldum doktoruma. Geç bir tarih verdi. Oysa ben bebeişimi çok özlemiştim.
selam kızlar
benim 8+4 başlayan midem bulantılarım tam 1 hafta sonra aniden kesildi
bulantılarım öğleden sonra başlayıp yatana kadar devam ediyodu ama hiç çıkarmadım o derece olmadı yani
geçtiğimiz pazardan beri hiç bi şikayetim yok çok şükür
hatta eşim dr u aramış ,bebeğe bişeymi oldu acaba diye,dr çağırdı bakalım diye
bişeyi yok maşallah
onun dışında ne baş ağrısı,ne tiksinme sadece halsizliğim var
ama önceden de işten eve gelince bacaklarım ağrırdı
şimdide öle
şimdi seminer dönemi iide,haftaya okul açılınca bakalım napıcam
bana en zor gelen şey zamanın çabuk geçmemesi:))
bide nisan anneleri genelde sabahtan muhabbetini yapıp sora çekiliyo galiba
ben eve gelince kiiimsecikler kalmamış oluyo:))
hayırlı haberler al inşallah..kazıklıyolar vallahi hepimizi
canım medipole mi gidiyorsun ben de ordan randevu aldım. Senin doktorun kim? Testleri hakan Apaydın adında çok methi geçen bir doktor yapıyormuş ama o normal baştan sona hasta takibi yapmıyor malesef. Ben erkek doktor istiyordum ama diğerleri de hep bayan. herhangi müsait olan birtanesinden aldım Bahar Çağlar adında randevuyu önümüzdeki hafta cmt ye. Çünkü direk 2'li teste gitmeyim dedim istek kağıdı mı ne yazması lazımmış doktorun. Şuana kadar da E-5 te bizim şirketin karşısındaki devlet hastanesine gitmiştim. Nasıl olsa keseye bakıldı, bebek görüldü kalp atışı duyuldu olaylar netleşene kadar hep oraya gittim.Kan ve idrar (rutin anne adaylarına yapılan) testlerimi de orda yaptırdım :) bedava :) Ama birşey atlanmasın diye korkuyorum haftaya bi özelde görünmek istiyorum. Zaten gittiğim devlet hastanesinde o testler yapılmıyormuş. Bundan sonra artık pamuk eller cebe :)
Allahım hep böyle devam ettirsin gebeliğini
topik konusunda da çok üzülüyordum burda çok paylaşım olmuyor diye..ama bugun den itibaren toparlıcaz inşallah..
evet canım ben yıllardır medipol leyla hn. Hastasıyım.
Ikili testi hakan bey yapıyor sadece , o çok tecrubeli bu konuda. Benim sülale medipolde doğurdu diyebilirim. Kadın doğumda tecrubeli hastane...
Ben tüm testleri filan burda yaptırdım.özel sigorta ödüyor büyük kısmını o yüzden devlette sıra al filan uğraşmayım dedim. Ama senin karşında olunca hastane değerlendir tabi. Aynen öyle bebek olunca cebi düşünmüyorsun , napalım :)
arkadaşlarrrr,
mide bulantısına leblebi iyi gelirmiş. . Bunu birkaç kişi ısrarla söyledi. Aldım az önce yedim. Inşallah işe yarar ,,
bilginiz olsun.. :)
inşallah canım hepimizin inşallah sorunsuz geçer hamileliği,bebişleri sağlıklı alırız kucağımıza:))
topik konusunda haklısın,ama bulantılar filan yavaş yavaş geçince daha yoğun olur eminim
daha alışamadık belkide
ben mesela 2 yıldır başka topikleri okuduğum için alışmışım heralde okuyup gidiyorum öle
kendimi unutuyorum:))
Canım ben ne zaman sorsam o leyla hanım dolu görünüyor acaba yeni hasta almıyor mu? Aynı hastaneye giden bir arkadaş bulduğuma sevindim. :) ben de artık herşeyimi orda devam edicem doktor konusunda pek bilgim yok (yani randevu aldığım bahar çağlar) ama beğenmezsem değiştirme imkanım var nasıl olsa leyla hanımı denk getirmeye çalışayım. Benim özel sigortam yok malesef ama ssk indirimi ile yaptırcaz artık ne gerekiyorsa.
bende senden farksız sayılmam okuyup kaçıyorum cvb verip gene kaçıyorum
Vallahi çok süper fikir ben de değerlendiricem bu öneriyi :) midenin suyunu alıp toparlar leblebi özellikle beyaz herhalde. Ama çok abartmamak lazım bu sefer de gaz yapar bizlerde. Nane molla olduk ya herşey dokunur ha aha haah:)
haklısın leyla hn. çok yoğun, sema hn.da var orda tavsiye dr.lardandır. şimdiden al mesela bir sonraki randevuna kasım için. Ekimde hakan bey ikili yapacaksa eğer.
slm kızlarr nasılzınızzzz meleklerinizzz nasıl :)) size bişeyy sorucamm istanbuldaa ikili test nerede yapılıyorr bilen yaptıran varmı acabaa cvp verirseniz çok sevinirim araştırıyorum ama bir sonucaa ulaşamadımmalesef yardımcı olurmusunuz...
slm kızlar 1 hafta öncesi bulantılarım kesilmişti fakat 2 gündür durmadan çıkarıorum midemde bişi durmuyor çalışıorumda artık halim kalmadı yığılıp kalcam masaya önerisi olan varmı neden tekrarladı yine yaw geçiodu ne güzel.
Evet hakan beyden alabildim 2 li testi çok şükür şimdi o bahar hanıma gideyim olmazsa haftaya mecburen sonrakileri senin tavsiye ettiğin doktorlardan almaya çalışırım. Ama alamazsam da üzülmeyeceğim sonuçta bütün testleri o yaptığı için hakan bey beni birşekild egörmüş olacak e normal doğum veya sezeryanı da sanırım ordaki bütün doktorlar yaparlar. Ben de bu konuda çok strese girdim de kendimi rhaatlatmaya çalışıyorum her durum için :)
çok teşekkürler ilgine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?