mrb arkadaşlar benim drum ikili test için tarih vermedi. Gördüğüm kadarıyla sizlere hep vermiş. Bana niye vermedi acaba?yoksa kontrole gittiğimde mi yapcak ??
Mrb arkadaşlar benim drum ikili test için tarih vermedi. Gördüğüm kadarıyla sizlere hep vermiş. Bana niye vermedi acaba?Yoksa kontrole gittiğimde mi yapcak ??
doğumda leyla ve sema yı bildiğim için onlardan bahsedebiliiyorum. Leylanın dikişleri filan çok iyidir. Yani acısız sorunsuz geçti tanıdıkların sonrası.
Normal doğumda ise benimde şöyle çekincem var , bu hastane gece ekibi oluşturacak ve takipli dr. Nöbette değilse gece doğumuna gelmeyecek. Böyle bir durum duydum. Bu yüzden normal olur gece olursa ne yapıcam kararsızlığı var ..ancak iş yerinden bir arkadaşım amerikada doğum yaptı. Diyorki normal doğumda hemsire yada ebeler müdahele ediyor ,en son bebeğin alınmasına doktor geliyor. O yüzden çok düşünme dedi başka hastaneyede gitsen seni hazırlayacak ekip önemli. Sezeryanda zaten randevulu olacak. Leyla hanıma güveniyorum o konunada. Tek duam inşallah nöbetine denk gelir gece olursada :))
canım doktoruna bi görünsen..vitaminsiz kaldıgın için halsizsin..verdikleri serumlar işe yarıyo başka topiklerdede okumustum..Slm kızlar 1 hafta öncesi bulantılarım kesilmişti fakat 2 gündür durmadan çıkarıorum midemde bişi durmuyor çalışıorumda artık halim kalmadı yığılıp kalcam masaya önerisi olan varmı neden tekrarladı yine yaw geçiodu ne güzel.
vallahi arkadaşım mideni hiç boş bırakma eçken daha kötü oluyor. Ben de daha çıkarmadım ama midem bulanıyor şöyle atlatıyorum çıkarmadan idare ediyorum.
Sabah: Peynir ekmek söğüş salata (keşke hergün yiyebilsem ama tiksinti geldi malesef yiyebildiğim zamanlar yumurta
saat 10 gibi meyve (tercihen erik, ekşi elma, armut)
öğlen ne çıkıyorsa yemek
akşamüstü peynir ekmek (kaşar mide bulantısını kesiyor sanki ) salatalık domates biber biber çok iyi geliyor
akşam yemeğinden önce gündüz hiç içemediğim için 2 küçük süt (zorla) ve ttlı büsküvi birkaç tane
akşam yemeği artık ne varsa
gece de yine meyve
yani 6-7 öğün azar azar hep yiyorum yoksa lıkır lıkır oluyor midem su içmekten falan.
Bak limonlu sıcak su da mideyi rahatlatıyor.
Hamile kaldığımdan beri tavuğa tahammül edemiyorum yiyemiyorum bakamıyorum bile ne yapim zorlamıyorum kendimi allahtan zorla da olsa kırmızı et yiyorum haftada 1 balık yemeye çalışıyorum (zorla)
çok yiyor gibi görünüyorum ama 2 ayda sadece 600 gr almışım daha sabah tartıldım. Bebeğe gidiyo herhalde yediklerim. ışyerindekiler sürekli birşey yiyorsun diyorlar. :) henüz kimseye açıklamadım da hamileyim diye ama anlamışlardır sigara içmemeye başladım çay kahve içmem etmem ondan cinler zaten çakmışlardır :)
saol canım önerilerin için için bende tiksintide çok oluyor burnuma acayip kokular geliyor ve hiç birşey yiyemiyorum allah yardımcımız olsun
[selam kızlar rica etsem sizde yazarmısınız ben açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...aylasalim.html (2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım)
Bence bu durumun kıymetini bil. Benim 4. Hafta başladı bulantı kusma hala feci sekilde devam ediyo
Ben seminerlere gitmedim okula da gidemeyeceğim doktorum heyet raporu verdi 30 günlük . Es durumu ataması bekliyorum bi yandan dabulanmayan herkes maşallah desin sürekli
tabi tabi zaten herşeyi az az yiyip mideyi yormayalım ki çıkarmayalım. Bende maalesef kusma var o yüzden herşeyde korkarak yiyorum
benim ikili test 8 ekim de bu arada, aslında sen call centerdan alırken direk hakan beye ikili test için dersen bir daha ikinci muayene parasını ödemeden ona girersin.
ay kızlarr bugün arkadaşımla gezmeye cıktık bu arada doğurmak üzere ha geldi ha gelecek :) ama o haline ragmen bayılıyo gezmeye.sonra onu evine bırakmaya gittik gitmişken bebişine aldıklarına baktık hepsi bir tatlı bir güzel allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.kızı olacak pembiş pembiş herşeyi.kıyafetlerini yıkayıp ütülemiş hazır bekliyor.bizde o günlere bi an önce ulaşsak çok heyecanlıyım yaaaa bi an önce cinsiyetini ögrensekte alışverişine başlasak
diyorum hep maşallah,annem ve ablamında olmamış bulantıları,onlara çekmişim heralde
inşallah geçer canım seninde,zaten aniden kesiliyo dio çevremdekiler
benim pazar günü öğleden sonraya kadar bulanmıştı
kahve canım çekti türk kahvesi,zaten bulanıyo içiym bari dedim,yarım saat sora tık diye kesildi
enerji doldum resmen,hemen yemek yaptım:)
değil mi canım yaaamiiiinnn....... son kontrolde kızlar parmaklarına kadar gördük kuzumu çok şeker ya bir de benim de doktorum ikili testten bahsetmedi 29 unda görüşelim belki gösterirse cinsiyetini de öğreniriz dedi arkadaşın dediği gibi gittiğimizde mi yapacak ne?
değil mi canım yaaamiiiinnn....... son kontrolde kızlar parmaklarına kadar gördük kuzumu çok şeker ya bir de benim de doktorum ikili testten bahsetmedi 29 unda görüşelim belki gösterirse cinsiyetini de öğreniriz dedi arkadaşın dediği gibi gittiğimizde mi yapacak ne?
nası gördünüz kıs
biz dün drdaydık göremedik öle parmak filan
günlerimizde yakın halbuki
ultrason resmi varsa,rahatsız olmazsan tabi eklesene bizde görelim
valla böyle işin rahatsızlığı mı olur :) kayınvalidem ve kayınpederim bizi kutlamaya geldiler geçen hafta sağolsun benim kocam ultrason rahim resimlerini salonun ortasına koydu ha aha aha ah:) biri kese resmi diğeri ise yolk kesesi ve bebek :) ha aha aha haaha. TAM GÖRMEMİŞ GİBİYİZ BİZ BU YAŞTAN SONRA :)
haklısın leyla hn. çok yoğun, sema hn.da var orda tavsiye dr.lardandır. şimdiden al mesela bir sonraki randevuna kasım için. Ekimde hakan bey ikili yapacaksa eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?