2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım bu dediklerini ben de duydum öyle olacakmış artık. Ben normal doğum pek düşünmüyorum bu yaştan sonra :) inşallah dediğin doktorları denk getirebilirim. çok sağol eksik olma. Inşallah sen normal düşünüyorsan gece denk gelmez de istediğin gibi olursun canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bence bu durumun kıymetini bil. Benim 4. Hafta başladı bulantı kusma hala feci sekilde devam ediyo
Ben seminerlere gitmedim okula da gidemeyeceğim doktorum heyet raporu verdi 30 günlük . Es durumu ataması bekliyorum bi yandan da bulanmayan herkes maşallah desin sürekli

QUOTE=chosy;26426768]selam kızlar
benim 8+4 başlayan midem bulantılarım tam 1 hafta sonra aniden kesildi
bulantılarım öğleden sonra başlayıp yatana kadar devam ediyodu ama hiç çıkarmadım o derece olmadı yani
geçtiğimiz pazardan beri hiç bi şikayetim yok çok şükür
hatta eşim dr u aramış ,bebeğe bişeymi oldu acaba diye,dr çağırdı bakalım diye
bişeyi yok maşallah

onun dışında ne baş ağrısı,ne tiksinme sadece halsizliğim var
ama önceden de işten eve gelince bacaklarım ağrırdı
şimdide öle
şimdi seminer dönemi iide,haftaya okul açılınca bakalım napıcam

bana en zor gelen şey zamanın çabuk geçmemesi:))

bide nisan anneleri genelde sabahtan muhabbetini yapıp sora çekiliyo galiba
ben eve gelince kiiimsecikler kalmamış oluyo:))[/QUOTE]

canım doktoruna bi görünsen..vitaminsiz kaldıgın için halsizsin..verdikleri serumlar işe yarıyo başka topiklerdede okumustum..
geçmiş olsun ayrıca..beyaz leblebi çubuk kraker tarhana çorbası duyduklarım..

saol canım önerilerin için için bende tiksintide çok oluyor burnuma acayip kokular geliyor ve hiç birşey yiyemiyorum allah yardımcımız olsun

diyorum hep maşallah,annem ve ablamında olmamış bulantıları,onlara çekmişim heralde
inşallah geçer canım seninde,zaten aniden kesiliyo dio çevremdekiler
benim pazar günü öğleden sonraya kadar bulanmıştı
kahve canım çekti türk kahvesi,zaten bulanıyo içiym bari dedim,yarım saat sora tık diye kesildi
enerji doldum resmen,hemen yemek yaptım:)

Canım bu yazıyı atlamışım şimdi gördüm benim de 6 ekim hayırlısı ile randevum 2 li test öyle diyerek aldım ama bana dediler ki başka doktorun takibinde olman lazım o istek yapacak 2 li test için ancak öyle yaptırabilirsin. Bizim de zaten özelde ilk gidicem hamile kaldığımdan beri dvlet hastanesinde soramadığım şeyleri sorarım eşim kalp atışı dinlemek istiyo onu dinleriz genel bir kontrol olur diye haftaya cmt yani 22 eylüle aldım bahar hanımdan randevu. Acaba cmt dediğim için mi leyla hanımın adını saymıyorlar dur bi bakim olmazsa haftarası giderim canım. Bak o da olabilir şimdi aklıma geldi. Buarada yardımların için minnettarım :)

ay kızlarr bugün arkadaşımla gezmeye cıktık bu arada doğurmak üzere ha geldi ha gelecek :) ama o haline ragmen bayılıyo gezmeye.sonra onu evine bırakmaya gittik gitmişken bebişine aldıklarına baktık hepsi bir tatlı bir güzel allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.kızı olacak pembiş pembiş herşeyi.kıyafetlerini yıkayıp ütülemiş hazır bekliyor.bizde o günlere bi an önce ulaşsak çok heyecanlıyım yaaaa bi an önce cinsiyetini ögrensekte alışverişine başlasak

maşallah Allahım bizlere de ogünleri göstersin inşallah

değil mi canım yaa amiiiinnn....... son kontrolde kızlar parmaklarına kadar gördük kuzumu çok şeker ya bir de benim de doktorum ikili testten bahsetmedi 29 unda görüşelim belki gösterirse cinsiyetini de öğreniriz dedi arkadaşın dediği gibi gittiğimizde mi yapacak ne?

Yemek yaptın ha :) süper valla. Maşallah diyeyim.. Daha iyi olur inşallah

ay canım maşallahhhhh ne güzel ne mutlu sana darısı başıma :) 10-11 gün sasbretcem :)

nası gördünüz kıs
biz dün drdaydık göremedik öle parmak filan
günlerimizde yakın halbuki
ultrason resmi varsa,rahatsız olmazsan tabi eklesene bizde görelim

Gözümü açamıyorum kızlar Mesaimin bitmesine 50 dakika var, iş çıkışı bir sürü işim var, ardından 1 saat kursum var, eve gidişim 8 buçuğu bulacak :........(

valla böyle işin rahatsızlığı mı olur :) kayınvalidem ve kayınpederim bizi kutlamaya geldiler geçen hafta sağolsun benim kocam ultrason rahim resimlerini salonun ortasına koydu ha aha aha ah:) biri kese resmi diğeri ise yolk kesesi ve bebek :) ha aha aha haaha. TAM GÖRMEMİŞ GİBİYİZ BİZ BU YAŞTAN SONRA :)

nası gördünüz kıs
biz dün drdaydık göremedik öle parmak filan
günlerimizde yakın halbuki
ultrason resmi varsa,rahatsız olmazsan tabi eklesene bizde görelim

he orası bizde de öle canım:)
herkesle tanıştı şimdiden
annemler kese olarak gördü sadece ama olsun:)
yaşın kaçki

Canım çok mutluyum medipolü aradım benim istediğim tarihte değil de kendisi ne zmaan müsait diye sordum bi tanecik gün 25 eylül salı günü sadece 15:15 müsaimiş hemen aldım randevuyu leyla hanımdan :) nasıl olsa acelem yok . 10-11 gün kaldı şunun şurasında . Zaten ikidebirde gidilecek halimiz yok dimi bir sonrakini de nezaman derse hemen alırım öyle öyle hallederiz. Yeni hasta kabul ediyormuş ya ne güzel onu öğrendim :) senden başka da herkes onu tavsye ediyor çok mutlu oldum :) allah senden razı olsun sayende içim rahatladı bugün.

haklısın leyla hn. çok yoğun, sema hn.da var orda tavsiye dr.lardandır. şimdiden al mesela bir sonraki randevuna kasım için. Ekimde hakan bey ikili yapacaksa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…