2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
37 yaşındayım doğumda 38 olcem :) nasıl öpüyor resimleri babaannesi dedesi annem şuan şehirdışında gösteremedim ekim başı gelecek inşallah. Onu direk yanımda doktora götürürüm torununu görsün duysun :)

he orası bizde de öle canım:)
herkesle tanıştı şimdiden
annemler kese olarak gördü sadece ama olsun:)
yaşın kaçki

selam 2013 nisan anneleri

sayfalari okurken topic in ilk erkek annesini ve kiz annesini gorucem diye heyecanlandim sanirim henuz erken...Allah hayirli saglikli evladlar nasip etsin insaAllah

Doktoruma 20 Eylül de gideceğim diyordum ama bugün ateşim çıkınca doktorum yarın hemen gel kontrol edelim dedi bir anda ne oldu bende anlamadım.
Dereceye baktığımda ateşim çok yüksek değil ama sanki 40 dereceymiş gibi hissediyorum. Gözlerim, yanaklarım ve boğazım çok yanıyor.
İnşallah bebişle ilgili bir şey değildir. Dua edin benim için

bende 20 güne kadar 33ü doldurcam:)
bizim bebiş anne tarafından 4.,baba tarafından 3. olucak:)
Allahtan çocuk seven bi aile iki tarafta,yoksa sona kaldı bizimki garibim:)
benim annemlerde,kayınvalidemlerde başka şehirde

inşallah bi sorun çıkmaz,gelince haber ver bizede

çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin..ben bebekle ilgili düşünmüyorum onu..ortalıkta bi salgın var yada grip olabilirsin..
istersen ılık limonlu su yap kendine..tam 1 limonu sık ama bardağa..

Allah uzun ömürler versin yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun canımmm. Olsun sonra kalmak iyidir her iki tarafın da en küçük ferdi olacak ne güzel işte ayyyy maşallah. Bizim de eşimin tarafında 4. Benim tarafta da 2. Olacak. En miniş o olacak :) elden ele dolaşır artık şımarık bişey olur :) ha aha haa ha biz hep istanbuldayız ama ablam ankarada yeğenimi de çok sık göremiyorum benim çocuğum da teyzesini pek göremeyecek

Allah korusun yok canım bebekle ilgili değildir allahın izni ile. Grip dolaşıyo geçen hafta da ben öyle oldum geçti telaşlanma canım

Ne demek arkadaşım burda kader birliği içinde hepbirlikteyiz yeri geliyor gülüyor yeri geliyor birlikte ağlıyoruz allahım herzaman sadece sevinç gözyaşları nasip etsin. Keşke yanında olsak ta limonlu suyunu eşin gelmeden biz verebilsek. Kendini kötü hissetme bak yarın güle oynaya döneceksin doktordan inşallah.

ne bileyim, ilk defa kendimi böyle kötü hissediyorum. Bir tuhaf oldum işte

destekleriniz için hepinize bin teşekkür arkadaşlar.

kızlar ben kaçıyorum artık evime gideyim..yemek yapıcam daha off off..kadının işi gücü bitermi..
hepinizi öpüyorum..bebişlerinizin totolarındanda ısırıyorummmm ohh mis..

ikili test canım,adı gibi ikisi de dahil
yani hem kan hem ultrason:)
ben tecrübeliyim

Yahu ağlattın beni :.(

İnşallah hep mutluluktan ağlayalım innşallahhh.

ne güzell
ben de gezerdim hep 41 +2 de doğum yapmıştım da
doğumua sebep olmayalım diye yaklaşmayanlar vardı

geçmiş olsun canım
üzülme
sanmam, bebekten değildir
bildiğimiz grip,nezle filan olmuşsundur ben de öyleydim yeni geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…