he orası bizde de öle canım:)
herkesle tanıştı şimdiden
annemler kese olarak gördü sadece ama olsun:)
yaşın kaçki
gözümü açamıyorum kızlarmesaimin bitmesine 50 dakika var, iş çıkışı bir sürü işim var, ardından 1 saat kursum var, eve gidişim 8 buçuğu bulacak :........(
selam 2013 nisan anneleri
sayfalari okurken topic in ilk erkek annesini ve kiz annesini gorucem diye heyecanlandim sanirim henuz erken...Allah hayirli saglikli evladlar nasip etsin insaAllah
37 yaşındayım doğumda 38 olcem :) nasıl öpüyor resimleri babaannesi dedesi annem şuan şehirdışında gösteremedim ekim başı gelecek inşallah. Onu direk yanımda doktora götürürüm torununu görsün duysun :)
10-15 gün içinde söyleriz teker teker inşallah :)
Doktoruma 20 Eylül de gideceğim diyordum ama bugün ateşim çıkınca doktorum yarın hemen gel kontrol edelim dedibir anda ne oldu bende anlamadım.
Dereceye baktığımda ateşim çok yüksek değil ama sanki 40 dereceymiş gibi hissediyorum. Gözlerim, yanaklarım ve boğazım çok yanıyor.
İnşallah bebişle ilgili bir şey değildir. Dua edin benim için
Doktoruma 20 Eylül de gideceğim diyordum ama bugün ateşim çıkınca doktorum yarın hemen gel kontrol edelim dedibir anda ne oldu bende anlamadım.
Dereceye baktığımda ateşim çok yüksek değil ama sanki 40 dereceymiş gibi hissediyorum. Gözlerim, yanaklarım ve boğazım çok yanıyor.
bende 20 güne kadar 33ü doldurcam:)
bizim bebiş anne tarafından 4.,baba tarafından 3. Olucak:)
allahtan çocuk seven bi aile iki tarafta,yoksa sona kaldı bizimki garibim:)
benim annemlerde,kayınvalidemlerde başka şehirde
inşallah bi sorun çıkmaz,gelince haber ver bizede
çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin..ben bebekle ilgili düşünmüyorum onu..ortalıkta bi salgın var yada grip olabilirsin..
istersen ılık limonlu su yap kendine..tam 1 limonu sık ama bardağa..
doktoruma 20 eylül de gideceğim diyordum ama bugün ateşim çıkınca doktorum yarın hemen gel kontrol edelim dedibir anda ne oldu bende anlamadım.
Inşallah bebişle ilgili bir şey değildir. Dua edin benim için
Allah korusun yok canım bebekle ilgili değildir allahın izni ile. Grip dolaşıyo geçen hafta da ben öyle oldum geçti telaşlanma canım
ne bileyim, ilk defa kendimi böyle kötü hissediyorum. Bir tuhaf oldum işte
destekleriniz için hepinize bin teşekkür arkadaşlar.
Yahu medipol e kadar pahalı o halde.. 220 tl gibi bir fiyat aldım.
Bu fiyatlar sadece ikili test ultrason mu , kan değerlemesi filanda dahil mi ? Birkaç işlem oluyormuş ikili testte , hem kan alıp hem görüntülü bakıyorlar fiyatları ayrıymış sanıyorum. Bilginiz var mı?
Ne demek arkadaşım burda kader birliği içinde hepbirlikteyiz yeri geliyor gülüyor yeri geliyor birlikte ağlıyoruz allahım herzaman sadece sevinç gözyaşları nasip etsin. Keşke yanında olsak ta limonlu suyunu eşin gelmeden biz verebilsek. Kendini kötü hissetme bak yarın güle oynaya döneceksin doktordan inşallah.
ay kızlarr bugün arkadaşımla gezmeye cıktık bu arada doğurmak üzere ha geldi ha gelecek :) ama o haline ragmen bayılıyo gezmeye.sonra onu evine bırakmaya gittik gitmişken bebişine aldıklarına baktık hepsi bir tatlı bir güzel allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.kızı olacak pembiş pembiş herşeyi.kıyafetlerini yıkayıp ütülemiş hazır bekliyor.bizde o günlere bi an önce ulaşsak çok heyecanlıyım yaaaa bi an önce cinsiyetini ögrensekte alışverişine başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?