2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam arkadaşlar..
17 sini bekleyemedim bugün kan tahlili yaptırdım ve şükürler olsun hamileyim:))

bende bilgilerimi vereyim..
27 yaşındayım..
istanbuldayım tahmini doğum tarihi 23 nisan.

Rabbim nasip ederse ben de nisan annesi olucam inşallah.Listeye beni de eklerseniz iyi olur.Sat 17 temmuz ikinci bebeğim.İnşallah çok güzel paylaşımlarımız olur burda.Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir oğluşum olur inşallah.

Arkadaşlar merhabalar... Ben de Nisan annesi olucam inşallah... Daha önce Haziran 2009 annesiydim.3 yaşında bir kızım var.
Sat 13 Temmuz , Ankara...

Muhtemel doğum tarihi de 19 u gözüküyor...
bu arada doktora giden var mı? Ben yarın sabah gidicem. Bakalım kese-kalp atışı bişi görebilecek miyiz?

Muhtemel doğum tarihi de 19 u gözüküyor...
bu arada doktora giden var mı? Ben yarın sabah gidicem. Bakalım kese-kalp atışı bişi görebilecek miyiz?
Bende yarın Gitcem cnm 18 Nisan dogum tarihi...
Kese görünürmüş sadece kalp atışı icin 5 gun sonra gitcem

Bende nisan annesi olcam sanırım :)) burdaki takvimde 9 haftalık görünüyorum ama doktorum 8 haftalık diyo bi hafta önde yani burda:) sanırım martın son günleri veya nisanın ilk haftası bebeğimi kucağıma alıcam :)

kızlar bugun doktora gittim kan testi yapıldı
haftaya görmeye gitcez keseyi Allahımın izniyle
rabbim bebişlerimizi korusun. amin

merve yalnız ben oğlumu 2 hafta geç doğurmuştum:) onun için nisan annesi değilde mayıs annesi olabilirim gibi geliyor bana:)

bu arada biz çok heyecanlıyız eşimle..
rüyamda bebişimi görüyorum..
derlerdide inanmazdım ama gerçekten 2. si daha heyecanlı oluyormuş..
eşimle yüzümüzde garip bi sırıtma var sürekli:))

cnm bizde aynı durumdayız hala inanamıyoruz
bazen endişeler sarıyor
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahEki Görüntüle 491265

Endişe sadece anne karnında iken kalsa:)
Doğduktan sonra da her gün yeni bir endişe ile tanışıyor insan resmen paranoya geçirdiğim gunleri cok iyi biliyorum

merhaba kızlar hepimizin bebişleri hayırlısı ve sağlıgıyla gelir inşallah.nasipse bizim bebiş de nisanın ilk haftası doğacak.

bende bilgilerimi vereyim
yaşım 25
samsundayım tahmini doğum tarihim 2 nisan

Son düzenleme:
merhaba hanımlar... şimdilik sık sık baKAMIYORUM KULÜBE evdekii internette problem var... ama takip etmeye çalışıyorum...
hala doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem inş. doktora gitmeden etrafada duyurmadım hamileliğimi....
bende 27 yaşındayım kayseriliyim tahmini doğum tarihimizde 14 nisan .....

hepinizin arefesi mübarek olsun.... bu ramazanı bayağı zor geçirdim hiç oruç yemedim ama ramazan boyu halsiz baygın ve uykuluydum.. neyseki bu gün son gün bundan sonra sütüme yumurtama dikkat ederim inş.. ramazanda sağlıklı beslenemedik bundan sonra inş. dikkat ederim....

herkeze şimdiden iyi bayramlar

merhaba arkadaşlar benim de beklenen doğum tarihim nisan başı olur heralde ama mart sonu olacak doğumum kısmetse
iki ayın konusuna da bakıyorum
bu arada 2011 nisan annesiyim aynı zamanda
herkese kolay hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…