2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben hiç bişi almadım galiba biraz şanşlı benim oluşum biz kendimiz satıyoruz bebek çeğiz mazamız var eksikleri söyle göndeririz tatlım

beğendiğin için çok teşekkür ederiz teyzesi. bende park yatak arasında kararsız kalmıştım ama izindeyken eşimin kuzenine gittik 1,5 yaşında oğlu vardı. biz gittiğimizde uyuyordu. uyanınca doğrulmaya çalıştı yatak sallanmaya başladı noluyor dedik eşimle. kuzen bişey olmaz düşmez dese de bizim içimize sinmedi. (belkide markasından kaynaklıyor olabilir) oturma odama bişey almayı düşünüyorum park yatak mı, portatif beşik mi karar veremedim. park yatak alırsam şimdi bi de onun içine de yatak uyku seti de alma gerekecek. ne yapıcam bilmiyorum. bizim burda bebek görmeye gelen çok olur. yatak odama girsinler istemiyorum. kafam karışık. bi de eşim bu yıl tayin isticem deyip duruyor. tayinimiz çıkarsa nisanda doğum yapıcam haziranda eşya toplucam. kafam çok karışık.

hepinize maaşallah kızlar..bnmde kan uyuşmazlığı konusu kafamı kurcalıyor şu an kurup kurup ağlıyorum dr bir sorun yok dese de ..ayrıca bende bebişe pek birşey almadım bakalım..yavaş yavaş tamamlıyorum ama ..gereksiz birşey de almak istemiyorum..ama tezcanlıyım hepsi bir an da olsun da istiyorum ..doğumdan sonra çalışmıycam para ayırmam gerek..kredi borcumuza bir miktar yatırmam gerekiyor ki ödemesi düşsün ve daha sonra biraz rahat geçinelim ...

o zaman bunu alabirim ben aytı aylık olduktan sonra oda beni değil çevreyi görmek isticek zatennn

sende kendine göre hakılısın canım ordaki kış şartlarına göre senin içinde buldukça almak daha mantıklı...
burası bugün günlük güneşlikzaten istanbulda kış olmuyor gibi :26::26:

Herkese merhaba,

Kızıma oda takımı aldım henüz eve gelmediği için internet sitesindeki resmini paylaşayım dedim .

Bebek arabası olarakta cybex onyx 2012(baston) modelini alacağım bi arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.Onun bebişi büyüdüğü için puset ve puset adaptörünü bana verdi sağolsun şimdi sadece bana bastonunu almak kaldı :)

Canım bende hep Şubat diyordum ama Allah'ın izniyle o dönemler iyice ağırlaşmış olacağız,zor olur,yorar sanki...

Aynı kararsızlığı bende yaşıyorum canım.:26:Sanırım bu gidişle bir park,bir normal alacağız,hangisinden memnun kalırsak evde kalacak,diğeri anneannenin evine gidecek

canım yaş 31 ilk bebeğim cinsiyet erkek ismi emir doğum tarihi 11 nisan hamiş kaldığım kilo 80 ​87 kilodayım şehir konya

Teşekkür ederim canım,ilk düzenlemede ekleyeceğim.Allah adıyla,sağlıklı,analı,babalı,hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Canım benim hayırlı olsun isminiz,çok güzel İlk düzenlemede ekleyeceğim.

Kayınvaliden hevesli demek canım maşallah...Bizimlede paylaş mutlaka cicileri

Teşekkür ederim canım,ilk düzenlemede ekleyeceğim.Allah adıyla,sağlıklı,analı,babalı,hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)

temmuz, nemu ve esrasm canlar masallah gobuslerinize tu tu tu nazar degmesin

gulimier canim inan inan hatta bu sabah 81 olmusum

tuncss sevindim cnm iyi haberlerine masallah yegnimize

nemu canim okumus da olabilirim yarin donus yaparim mutlaka cnm bugun telden giriorum

ben hiç bişi almadım galiba biraz şanşlı benim oluşum biz kendimiz satıyoruz bebek çeğiz mazamız var eksikleri söyle göndeririz tatlım
aaa ne güzel gerçekten çok şansıymış senin oğlannnn
çoksağ ol canım düşünüp söylemen yeter

canım kan uyuşmazlığı bu kadar dert edilecek birşey değil ki bizde de var burda çoğu arkadaşımızda vardır belkide
bebeğin kan grubuna göre doğumdan sonra iğne yapılacak sana ki bu da doğan bebeğin için değil iknci hamileliğin için yapılması gereken bir iğne
bebeğinde rıskıyla gelir emin ol burda bir çoğumuzun kredi borcu var benimde tam bebeğim doğacak kredi borcumuz bitmiş olacak ama yine birsürü masrafa giricem evdeki değişiklikler için allah yardımcı olur hepimizeeee inşallahhhh

ben alıcam yerleri belirledim canım önceden o yüzden çok sıkıntı yaşamıcammm ama ocakta almak daha mantıklı gibi
benimde kiloyu düzenle canım 61 den 73,5 olmuş yazzzzz
Eki Görüntüle 575019 Eki Görüntüle 575020

kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)

maşallah canımmmmmm çok tatlı görünüyorsun sendee

geçici birsey düşünüyorsan portatif ucuz seyler var onlardan al canım. ben sözde bu iş için anakucağı aldım sallanan.salonda durur bazen de kendi odama çekerim diye. ama dün kurduk hiç öyle pratik çekilecek birsey değil. eşim zor götürdü ben hiç ittiremem hele de dikişli mikişli olucam. o iş yattı . bence hafif bi beşik al gitti gidiyorda cok tatlı ucuz seyler var

Eki Görüntüle 575020

ofelya kızzzz bu mu göbüş. benimki ne acaba ?? gıcıksınızzzz siz yaaa bebekleriniz nerde sizin :26:

Egomego canim gecmis olsun dun gece benim de tuttu ama ucuz atlattim suanda da inceden bir sizi var

bebeci cnm o parti o gunluk degildi birkac kez daha the party is here yaptim hihihi, masallah gobusune

bizim yeni başladı cnm kredi en kötüsü bu inşallah eşim geçindirebilir yoksa doğru işe
inşallah herşey iyi olur canım sizin içinnn

tazesinden sende eklesene canım bir resim çok merak ettim seni ben yaaa
sen kaç kilo aldın
ben hamile kalmadan önce 64-65 kiloydum yaza girmeden rejim yapıp 3-4 kilosunu vermiştim iyi ki vermişim yani yoksa şimdiden 80 ni bulurdum doğuma kadar 90-95 olurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…