ben hiç bişi almadım galiba biraz şanşlı benim oluşum biz kendimiz satıyoruz bebek çeğiz mazamız var eksikleri söyle göndeririz tatlımbiz hepsini toptan alıcaz diye bekliyorum ama böyle kızlar eksikleri tamamlamaya çalışıncada geç kalma korkusu başladı bende de
şubatta işten çıkınca alırım herşeyini yıkayıp ütüler kaldırım diyordum ama sanırım ocakta başlasam daha iyi olacak gibi
dertsizimmmm.. canım kuzumm.. ben gerçekten çokkk beğendim..Rabbim huzurla sağlıkla uyumasını nasip etsin içinde melekler gibi görüneceğinden eminim.. ayy böyle görünce insan hemen bebek de gelsin istiyo ya :26: ben çok sabırsızımmm çokkkk..
beğendiğin için çok teşekkür ederiz teyzesi. bende park yatak arasında kararsız kalmıştım ama izindeyken eşimin kuzenine gittik 1,5 yaşında oğlu vardı. biz gittiğimizde uyuyordu. uyanınca doğrulmaya çalıştı yatak sallanmaya başladı noluyor dedik eşimle. kuzen bişey olmaz düşmez dese de bizim içimize sinmedi. (belkide markasından kaynaklıyor olabilir) oturma odama bişey almayı düşünüyorum park yatak mı, portatif beşik mi karar veremedim. park yatak alırsam şimdi bi de onun içine de yatak uyku seti de alma gerekecek. ne yapıcam bilmiyorum. bizim burda bebek görmeye gelen çok olur. yatak odama girsinler istemiyorum. kafam karışık. bi de eşim bu yıl tayin isticem deyip duruyor. tayinimiz çıkarsa nisanda doğum yapıcam haziranda eşya toplucam. kafam çok karışık.bak ben park yatakta kesin kararlıydım bu ev geçici diye amaaa bu beşiği görünce de yine karıştı aklım.. ben bezi bile alıcam heralde en son beşik alıcam..bi onda netleşemedim.. simdı senınkını de görünce bu parktan daha ağır geliyo insanın gözüne. bilemedimmmmmmmm :26:
o zaman bunu alabirim ben aytı aylık olduktan sonra oda beni değil çevreyi görmek isticek zatennnbu benimde aklıma gelmedi değil kız.. düştü bi kere karpuz kabuğu :)) dün ana kucağını çalıştırdık gel kızımmm gell dedim babası da diyo bak dayanamayıp gelecek sonra diye.. aman Allah korusun zamanında gelsin , akıllı olsun... zaten korkak bi anası var daha da deli etmesin
çok tatlı görünüyor. koltuk 6 aylık olana kadar aktif kullanılıyor dedi arkadaşım bana. sonra da arabalarına sabitlemişler. 1-1.5 bebegine göre değişirmiş.
dertsizimmmm.. canım kuzumm.. ben gerçekten çokkk beğendim..Rabbim huzurla sağlıkla uyumasını nasip etsin içinde melekler gibi görüneceğinden eminim.. ayy böyle görünce insan hemen bebek de gelsin istiyo ya :26: ben çok sabırsızımmm çokkkk..
senin düşündüğün doğru bence.. biz acele ediyoruz canım sabırsızlık var bende.. bi de heves :) dayanamıyorum. burda kış sertleşince çevre illere gitmek zor oluyo o yüzden ben gördükçe alıyorum...
biz hepsini toptan alıcaz diye bekliyorum ama böyle kızlar eksikleri tamamlamaya çalışıncada geç kalma korkusu başladı bende de
şubatta işten çıkınca alırım herşeyini yıkayıp ütüler kaldırım diyordum ama sanırım ocakta başlasam daha iyi olacak gibi
bak ben park yatakta kesin kararlıydım bu ev geçici diye amaaa bu beşiği görünce de yine karıştı aklım.. ben bezi bile alıcam heralde en son beşik alıcam..bi onda netleşemedim.. simdı senınkını de görünce bu parktan daha ağır geliyo insanın gözüne. bilemedimmmmmmmm
canım yaş 31 ilk bebeğim cinsiyet erkek ismi emir doğum tarihi 11 nisan hamiş kaldığım kilo 80​87 kilodayım şehir konya
Kızlar günaydın hepinize bu aralar işler yoğun pek giremiorum dün kaynanam geldi bugun yawruma bişeylr alacakmış bakalım akşama göreceğim merak ediyorum mergencim kızımın isnimi elif zümra olarak netleştirdik hayatım kilomu da 60olarak değiştirebilirsin kuzum.
Merhaba canım,
son adet :15/07/2012
beklenen doğ.tar. :21/04/2012
ilk bebeğim
hamile kalınan kilo :52 şimdiki kilo :58
Bende çoktandır düşünüyodum yazmayı zaten senin söylemende iyi oldu :) öpüldün tatlım.
aaa ne güzel gerçekten çok şansıymış senin oğlannnnben hiç bişi almadım galiba biraz şanşlı benim oluşum biz kendimiz satıyoruz bebek çeğiz mazamız var eksikleri söyle göndeririz tatlım
hepinize maaşallah kızlar..bnmde kan uyuşmazlığı konusu kafamı kurcalıyor şu an kurup kurup ağlıyorum dr bir sorun yok dese de ..ayrıca bende bebişe pek birşey almadım bakalım..yavaş yavaş tamamlıyorum ama ..gereksiz birşey de almak istemiyorum..ama tezcanlıyım hepsi bir an da olsun da istiyorum ..doğumdan sonra çalışmıycam para ayırmam gerek..kredi borcumuza bir miktar yatırmam gerekiyor ki ödemesi düşsün ve daha sonra biraz rahat geçinelim ...
ben alıcam yerleri belirledim canım önceden o yüzden çok sıkıntı yaşamıcammm ama ocakta almak daha mantıklı gibiCanım bende hep Şubat diyordum ama Allah'ın izniyle o dönemler iyice ağırlaşmış olacağız,zor olur,yorar sanki...
Aynı kararsızlığı bende yaşıyorum canım.:26:Sanırım bu gidişle bir park,bir normal alacağız,hangisinden memnun kalırsak evde kalacak,diğeri anneannenin evine gidecek
Teşekkür ederim canım,ilk düzenlemede ekleyeceğim.Allah adıyla,sağlıklı,analı,babalı,hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
Canım benim hayırlı olsun isminiz,çok güzelİlk düzenlemede ekleyeceğim.
Kayınvaliden hevesli demek canım maşallah...Bizimlede paylaş mutlaka cicileri
Teşekkür ederim canım,ilk düzenlemede ekleyeceğim.Allah adıyla,sağlıklı,analı,babalı,hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 575019 Eki Görüntüle 575020
kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)
beğendiğin için çok teşekkür ederiz teyzesi. bende park yatak arasında kararsız kalmıştım ama izindeyken eşimin kuzenine gittik 1,5 yaşında oğlu vardı. biz gittiğimizde uyuyordu. uyanınca doğrulmaya çalıştı yatak sallanmaya başladı noluyor dedik eşimle. kuzen bişey olmaz düşmez dese de bizim içimize sinmedi. (belkide markasından kaynaklıyor olabilir) oturma odama bişey almayı düşünüyorum park yatak mı, portatif beşik mi karar veremedim. park yatak alırsam şimdi bi de onun içine de yatak uyku seti de alma gerekecek. ne yapıcam bilmiyorum. bizim burda bebek görmeye gelen çok olur. yatak odama girsinler istemiyorum. kafam karışık. bi de eşim bu yıl tayin isticem deyip duruyor. tayinimiz çıkarsa nisanda doğum yapıcam haziranda eşya toplucam. kafam çok karışık.
Eki Görüntüle 575020
kızlar bu da benim göbüşüm ve bebişim, biz şimdi yemeğe gidiyoruz bebişimle:):)çok acıktım:)
resmi ekleyememişim :) Eki Görüntüle 575018
inşallah herşey iyi olur canım sizin içinnnbizim yeni başladı cnm kredi en kötüsü bu inşallah eşim geçindirebilir yoksa doğru işe
geçici birsey düşünüyorsan portatif ucuz seyler var onlardan al canım. ben sözde bu iş için anakucağı aldım sallanan.salonda durur bazen de kendi odama çekerim diye. ama dün kurduk hiç öyle pratik çekilecek birsey değil. eşim zor götürdü ben hiç ittiremem hele de dikişli mikişli olucam. o iş yattı . bence hafif bi beşik al gitti gidiyorda cok tatlı ucuz seyler var
ofelya kızzzz bu mu göbüş. benimki ne acaba ?? gıcıksınızzzz siz yaaa bebekleriniz nerde sizin :26:
Eki Görüntüle 574920 Eki Görüntüle 574922
Bir gobek modasidir gidiyor geri kalmiyim dedim gunaydin kizlar :)
öyle ama canım yaaa.. benim şu an bile çok kocaman akşama doğru yırtılacak gibi oluyo.. kocamannn... bazen bebek el atıp çıkacak gibi gergin hissediyom.. şunların koydukları fotolara bak. benim o kadar göbeğim hamile kalmadan da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?