2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah canımmmm bebeğineçok net hissetiğine göre büyümüştür merak etme benim ki de dışardan bakınca belli oluyorrrr

Kızlar bir çoğunuz bebeğin eksiklerini tamamlamak üzere
Ben de hala birkaç parça kıyafetten başka birşey yok

Bizim bebişin de daha hiç kıyafeti yok. Sadece arabası var artıkın arabada yatar kalkar bide battaniye tamamdır

Biz oda aldık tatlım büyüyebilen yataklı aldık bide yanımıza port beşik alacağız =)d

Merak ediyorum eve geldiyse bir ara çekip paylaşırmısın canım. Bizde oda takımını bu hafta sipariş vermeyi düşünüyoruz. Görüştüğümüz yer 20-25 güne ancak hazırlayıp yolluyormuş.

ikiz olduğu için senin ki çok normal canımmm
senden de bekliyoruz göbek resmi
bi ikiz göbeği görelim

Son düzenleme:
mezopotamya, egomego kızlar bende karyolamızın resmini albüme ekledim.
siz yoktunuz o gün. bakalım beğenecek misiniz?

Kızlaaaar ben neden hala aşı olmadım beni unuttular mı acaba ben kendim mi gidiyorum onlar beni aramıyorlar mı?

Kızlar merhaba
Bilgilerinizi uygun zamanda bana bildirirseniz,listeye eklerim canlar

(Yaş , son adet tarihi, beklenen doğum tarihi,kacıncı bebiş,cinsiyet,belliyse bebişin ismi,hamile kalınan & şimdiki kilo,şehir)

selam güzellerim

ay valla çatlayacağım herkes resim yüklemiş (

daha bakamadım ama hepinize toptan maşallah diyorum fıstıklarım benim

Kızlar bir çoğunuz bebeğin eksiklerini tamamlamak üzere
Ben de hala birkaç parça kıyafetten başka birşey yok

Canım bende seninle aynı durumdayım bebeğimin 3-5 kıyafetinden başka bişeyciği yok :)) ama bizde artık yavaş yavaş bişeyler almaya başlasak iyi olur.

amin canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahhh
23+4 bugün canımmm senle aynı zamanlarda olmalıyız hemen hemen,
sende hamilelik takvimi yapsana gün gün bebeğin gelişimini okursun hem de biz kaç haftalık olduğunu görürüz canımmm

herşey bitmiş maşallah,
senin bebiş herşeyim hazır nasıl olsa diyip vaktinden önce gelmesin kız

bu benimde aklıma gelmedi değil kız.. düştü bi kere karpuz kabuğu :)) dün ana kucağını çalıştırdık gel kızımmm gell dedim babası da diyo bak dayanamayıp gelecek sonra diye.. aman Allah korusun zamanında gelsin , akıllı olsun... zaten korkak bi anası var daha da deli etmesin

çok tatlı görünüyor. koltuk 6 aylık olana kadar aktif kullanılıyor dedi arkadaşım bana. sonra da arabalarına sabitlemişler. 1-1.5 bebegine göre değişirmiş.

mezopotamya, egomego kızlar bende karyolamızın resmini albüme ekledim.
siz yoktunuz o gün. bakalım beğenecek misiniz?

dertsizimmmm.. canım kuzumm.. ben gerçekten çokkk beğendim.. Rabbim huzurla sağlıkla uyumasını nasip etsin içinde melekler gibi görüneceğinden eminim.. ayy böyle görünce insan hemen bebek de gelsin istiyo ya :26: ben çok sabırsızımmm çokkkk..

ancak okuyabildim geçmişi
- GÖBÜŞLERİNİZE BAYILDIM MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN İNŞALLAH :)

- ALDIKLARINIZ HARİKA BEBİŞLER GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSINLAR ÇOK KULLANIŞLI VE GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR.

- HASTA OLAN ARKADAŞLARA GEÇMİŞLER OLSUN MİGRENİN BU KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU BİLMEZDİM. ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN.

- AŞI OLAN ARKADAŞLARA DA GEÇMİŞ OLSUN.

Kızlar merhaba

(Yaş , son adet tarihi, beklenen doğum tarihi,kacıncı bebiş,cinsiyet,belliyse bebişin ismi,hamile kalınan & şimdiki kilo,şehir)
canım yaş 31 ilk bebeğim cinsiyet erkek ismi emir doğum tarihi 11 nisan hamiş kaldığım kilo 80 ​87 kilodayım şehir konya

Canım bende seninle aynı durumdayım bebeğimin 3-5 kıyafetinden başka bişeyciği yok :)) ama bizde artık yavaş yavaş bişeyler almaya başlasak iyi olur.

biz hepsini toptan alıcaz diye bekliyorum ama böyle kızlar eksikleri tamamlamaya çalışıncada geç kalma korkusu başladı bende de
şubatta işten çıkınca alırım herşeyini yıkayıp ütüler kaldırım diyordum ama sanırım ocakta başlasam daha iyi olacak gibi

bak ben park yatakta kesin kararlıydım bu ev geçici diye amaaa bu beşiği görünce de yine karıştı aklım.. ben bezi bile alıcam heralde en son beşik alıcam..bi onda netleşemedim.. simdı senınkını de görünce bu parktan daha ağır geliyo insanın gözüne. bilemedimmmmmmmm :26:

Kızlar günaydın hepinize bu aralar işler yoğun pek giremiorum dün kaynanam geldi bugun yawruma bişeylr alacakmış bakalım akşama göreceğim merak ediyorum mergencim kızımın isnimi elif zümra olarak netleştirdik hayatım kilomu da 60 olarak değiştirebilirsin kuzum.

​evet tatlım bende 23. haftadayın aynıyız negüzel

senin düşündüğün doğru bence.. biz acele ediyoruz canım sabırsızlık var bende.. bi de heves :) dayanamıyorum. burda kış sertleşince çevre illere gitmek zor oluyo o yüzden ben gördükçe alıyorum...

Kızlar merhaba

Merhaba canım,
son adet :15/07/2012
beklenen doğ.tar. :21/04/2012
ilk bebeğim
hamile kalınan kilo :52 şimdiki kilo :58

Bende çoktandır düşünüyodum yazmayı zaten senin söylemende iyi oldu :) öpüldün tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…