günaydın anneler; nasılsınız??
benim çoook uykum var( gece oğlumla uyudukk çok güzeldi. bi de öteye koyuyorum gelip gelip kolumun üstüne yatıp koluma sımsıkı sarılıyor yaa o kadar güzel ki. ama tabi kıpırtısından uykumu alamadım ayrı mesele :))
zaman geçmek bilmiyor bugün sanki. yarın bebeğimi göreceğim yaa çoook heyecanlıyım valla.
çok özledimm büyüdü mü acaba
gerçi artık hareketleri çok belirgin demek ki kocaman adam oldu kuzum :))
Kızlar bir çoğunuz bebeğin eksiklerini tamamlamak üzere
Ben de hala birkaç parça kıyafetten başka birşey yok
Biz oda aldık tatlım büyüyebilen yataklı aldık bide yanımıza port beşik alacağız =)d
canım maşaallah göbüşüne
Kızlar 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasınSüpersiniz bayıldım....
Canım maşallah epey kolaylamışsınız alışveriş işini...Allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Canım benim çok geçmiş olsun kıyamam,Allah iyilik,şifa versin.
Ocak sonuna doğru başlarız diyoruz ama duruma göre hareket edeceğiz artık canikom
Aramıza hoşgeldin canım.Allah kuzucuğunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. İlk düzenlemede ekleyeceğim
Bende varıııııım şekerim
Aynen bende o kadar kilo aldım,hala herşeyim oluyo,bir tek pant. belleri olmuyor:82:
Kızlar bir çoğunuz bebeğin eksiklerini tamamlamak üzere
Ben de hala birkaç parça kıyafetten başka birşey yok
ikiz olduğu için senin ki çok normal canımmm
senden de bekliyoruz göbek resmi
bi ikiz göbeği görelim
Bizim bebişin de daha hiç kıyafeti yok. Sadece arabası varartıkın arabada yatar kalkar bide battaniye tamamdır
Merak ediyorum eve geldiyse bir ara çekip paylaşırmısın canım. Bizde oda takımını bu hafta sipariş vermeyi düşünüyoruz. Görüştüğümüz yer 20-25 güne ancak hazırlayıp yolluyormuş.
canım maşaallah göbüşüneçok yakışmış rabbim tamamına erdirsin kaç haftalık oldu baya büyümüş benim göbüşte büyüdü bende çok popo var zaten büyüktü dahada büyüdü çok murlu oldum görünce seni harika
herşey bitmiş maşallah,
senin bebiş herşeyim hazır nasıl olsa diyip vaktinden önce gelmesin kız
Eki Görüntüle 574996 kızlar bende böyle birşey düşünüyorum ama oto koltu varken çift yönlü olacak sadece diğerini kullanmaya başlayınca çift yön zelliği yok oto koltuğunu kaç aylık olana kadar kullanabilirizzz:26:
mezopotamya, egomego kızlar bende karyolamızın resmini albüme ekledim.
siz yoktunuz o gün. bakalım beğenecek misiniz?
canım yaş 31 ilk bebeğim cinsiyet erkek ismi emir doğum tarihi 11 nisan hamiş kaldığım kilo 80Kızlar merhaba
Bilgilerinizi uygun zamanda bana bildirirseniz,listeye eklerim canlar
(Yaş , son adet tarihi, beklenen doğum tarihi,kacıncı bebiş,cinsiyet,belliyse bebişin ismi,hamile kalınan & şimdiki kilo,şehir)
Canım bende seninle aynı durumdayım bebeğimin 3-5 kıyafetinden başka bişeyciği yok :)) ama bizde artık yavaş yavaş bişeyler almaya başlasak iyi olur.
​evet tatlım bende 23. haftadayın aynıyız negüzel
amin canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahhh
23+4 bugün canımmm senle aynı zamanlarda olmalıyız hemen hemen,
sende hamilelik takvimi yapsana gün gün bebeğin gelişimini okursun hem de biz kaç haftalık olduğunu görürüz canımmm
biz hepsini toptan alıcaz diye bekliyorum ama böyle kızlar eksikleri tamamlamaya çalışıncada geç kalma korkusu başladı bende de .şubatta işten çıkınca alırım herşeyini yıkayıp ütüler kaldırım diyordum ama sanırım ocakta başlasam daha iyi olacak gibi
Kızlar merhaba
Bilgilerinizi uygun zamanda bana bildirirseniz,listeye eklerim canlar
(Yaş , son adet tarihi, beklenen doğum tarihi,kacıncı bebiş,cinsiyet,belliyse bebişin ismi,hamile kalınan & şimdiki kilo,şehir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?