2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım benim aşımı kolumdan değilde tam omuzdan yaptı. koldan yapınca daha çok ağrı olur bi de kalın iğneyle yapmıyorum üzerine yatabilirsin demişti. yatarken çok farketmedim zaten ama ağırlık var kolumda. 2. dozu başka bir hemşire yapıcakmış. 1. dozu yapan geçici görevle gelmiş. başka biri gelicek ben ona nasıl güvenicem onu düşünüyorum.

VALLA BENİM ELTİMDE VARDI 3 TEKERLEKLİ KAÇ KERE DEVİRDİ ÇOCUĞUN KAŞI GÖZÜ ŞİŞTİ BİRAZ SAKAR KENDİLERİDE BENDE KULLANDIM ONUNKİNİ ARADA AMA BEN RAHAT EDEMEDİM BENDE 4 TEKER SIRADAN VAR AĞIR BİRAZ chicco NUN BABTON MODELLERİNE BAKTIM 1-2 TANESİ HOŞUMA GİTTİ ONLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

BAYILDIM GÖBÜŞÜŞÜNE BENDE AYNEN BÖYLEYİM KUZENİM HAMİLE İKİZ BEBİŞ BEKLİO BENİM GÖBÜŞ ONDAN BÜYÜK VALLA GÖREN 2 TANEMİ DİOO

ikiz bebekmi bekliyorsun bu ne böyle korktum walla.:)
YOK CANIM BİR TANE

en çok kilo alan ilan ediyorum kendimi ben zaten 12,5 kilo aldım
birde oturduğum için daha çok sivri çıkmış karnım ama bu çok kilo aldığım gerçeğini değiştirmiyor malesefffffff:26::26::26:

Kızlar bu da bizim bebeğimizi arabası.. Fiyatı uygun diye 3. ayda almıştım. Travel sistem, üst aparatı değiştiği için iskeletin üzerine sadece birini takıp gezebiliyorsun. Umarım bebeğim de beğenir ve rahat ederiz.

eğer bebeğe ayrı bir oda oluşturacaksan park yatak heryere taşınabildiği için alınabilir.ama yatak odasında bebek sizinle beraber olacaksa karyola derim.

Ayrı bir odası olucak şimdilik bende park yatak almayı düşünüyorum.Zaten 4 yaşına kadar yatabiliyomuş onda daha sonrada güzel bir oda yaparız bebişime :)

mersi canımmmmm bizim ki kızlara göre çok büyük gibi sanki ama olsun ne yapalım sağlıklı olsunlarda gide kilolar bi şekilde dimi ama
umutege tatlım çok şeker duruyor ya. hamile bir bayan gördüm şimdi.

BENCE FISTIK GİBİSİN CANIMMM
DEMEKKİ BİZİ GÖRSELER NE DİYECEKLER ALLAH BİLİRRRRRR
Mersi kuzum senin kilo belli oldu göbeğin demek ki alıyor kiloyu hem bebek hem yağ depolaniyor herhalde maşallah çok tatlı
bende istiyorum öyle olsun
benim hemşirem de izindeymis başka hemşire yaptı iğneyi benim önceki aşılarımin oraya yaptı yani kolumun en üst bölgesine , kanatti biraz da zilliinşallah benim kendi hemşiremi. Eli hafiftir

hah şöyle bana içinde bebiş olan göbeklerle gelin
maşallah canım çok tatlısın

ahşap karyola istiyodum ama park yataklar da hoşuma gitmeye başladı bu aralar
çoksağ ol canımmmm benim ki hem göbek hem bebek

ben hep diyordum sadece göbeğim büyüsün diğer yerlerim aynı kalsın diye çok şükür şimdilik öyle gidiyorrrr kalcamda falan hiç genişleme olmadı yağları doğumdan sonra yakmak daha kolay olacak
hamile kalmadan önce kullandığım iç çamaşırların hepsi oluyorrr burdan da anlıyorum birazzz

geçen yolda bi kadından gördüm böyle önünde 2 küçük tekerleği olandan, çok rahat sürüyodu, sanki araba kendi kendine gidiyo gibiydi, yiğenimin arabasını ittir ittir anca gidiyo pierre cardin in bi modeli ama hangisiydi hatırlamıyorum

Kızlar yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz karyola mı yoksa şu park yatak olanlardan mı alsak acaba bilemedim.Şimdiden alan var mı aranızda.

Biz oda aldık tatlım büyüyebilen yataklı aldık bide yanımıza port beşik alacağız =)

kuzum valla öyle diyorum ki çekmeyen bilemez bu migreni doktora da beddua ettim allah sanada versin diye ben migren tedavisine aa kronik akut migren dedi en hat safada yaşıyorum baygın gibi oluyorum böyle bir acı yok (doğumu yaşamamış birisi olarak konuşuyorum)=)))d

günaydın anneler; nasılsınız??
benim çoook uykum var ( gece oğlumla uyudukk çok güzeldi. bi de öteye koyuyorum gelip gelip kolumun üstüne yatıp koluma sımsıkı sarılıyor yaa o kadar güzel ki. ama tabi kıpırtısından uykumu alamadım ayrı mesele :))
zaman geçmek bilmiyor bugün sanki. yarın bebeğimi göreceğim yaa çoook heyecanlıyım valla.
çok özledimm büyüdü mü acaba
gerçi artık hareketleri çok belirgin demek ki kocaman adam oldu kuzum :))

kızlar bende böyle birşey düşünüyorum ama oto koltu varken çift yönlü olacak sadece diğerini kullanmaya başlayınca çift yön zelliği yok oto koltuğunu kaç aylık olana kadar kullanabilirizzz:26:

Kızlar 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın Süpersiniz bayıldım....

ben kıyafetleri, ana kucağını, telsizi, burun aspiratörünü, emziği, biberonu aldım.. beşik, puset bi de bezleri falan kaldı

Canım maşallah epey kolaylamışsınız alışveriş işini...Allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin

Canım benim çok geçmiş olsun kıyamam,Allah iyilik,şifa versin.
Ocak sonuna doğru başlarız diyoruz ama duruma göre hareket edeceğiz artık canikom

Aramıza hoşgeldin canım.Allah kuzucuğunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.İlk düzenlemede ekleyeceğim

en çok kilo alan ilan ediyorum kendimi ben zaten 12,5 kilo aldım

Bende varıııııım şekerim

Aynen bende o kadar kilo aldım,hala herşeyim oluyo,bir tek pant. belleri olmuyor:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…