canım benim aşımı kolumdan değilde tam omuzdan yaptı. koldan yapınca daha çok ağrı olur bi de kalın iğneyle yapmıyorum üzerine yatabilirsin demişti. yatarken çok farketmedim zaten ama ağırlık var kolumda. 2. dozu başka bir hemşire yapıcakmış. 1. dozu yapan geçici görevle gelmiş. başka biri gelicek ben ona nasıl güvenicem onu düşünüyorum.Dertsizim bende de ateş olmadı çok şükür dün biraz bacaklarım sızlıyordu hasta olucam gibiydi ama sonra gecti çok şükür
Kolum düne göre daha iyi ama dün çok fenaydi soğuk birşeyler koy o çok iyi geliyor
kraft=)
hoşgeldinnn bacımm benimmm benimde hep bi rahatsızlığım çıktı bide bu aralar iş yerinde nette problem var donuo gidio ağ düşüo falan sinir oluyorum girsemde şöyle bir göz atıp yazabildiğime yazıp çıkıyorum=)telden de ıpadden de vazgeçtim laptop alacaaamm daha doğrusu aldıracağım duygu sömürüsü yaptım annemle kocişe hangisine yerse alacak kesinde bebek oldu artık beni hiç önemsemiyorsunuz kendimi hiç gibi hissediyorum eskiden isteklerime karşılık verirdiniz artık ben yokmuşum önemsizmişim gibi ne istesem onun yerine bebeğe şunu alırız diyorsunuz tamam oda önemli benim canım o bebek ama kırılıyorum moralim bozuluyor yokoluyormuşum gibi hissediyorum dedim =) annemin gözleri doldu öptü beni bakalım hangisi alacak =)
kuzum 3tekerlekleri diyorsun sanırım onları kimsenn tavsiye ettiğini duymadım benim iş yerinden bi arkadas almıstı tekrar diğerlerinden aldı sürekli devrilecek gibi oluyor ve hiç kullanışlı değil dedi ama sen yinede bi araştır kuzu travel sistemlere bak bence daha iyiler =) hatta kraft twist premium al bende ondan alacağım ve satıcı dedi ki 15 kg a kadar yazıyorda çocuğı 30 kiloya kadar taşıyor bu dedi özellikleri falanda çok süperrr
YOK CANIM BİR TANEikiz bebekmi bekliyorsun bu ne böyle korktum walla.:)
Kız çok tatlı sipsivri göbek.. Benim de bu t-shirtten var ama böyle doldurmıyorum içini.. Sana çok yakışmış canım..
Ben karyola almayı düşünüyorum, uzun ömürlü olur diye büyüyen karyola alacağım..
eğer bebeğe ayrı bir oda oluşturacaksan park yatak heryere taşınabildiği için alınabilir.ama yatak odasında bebek sizinle beraber olacaksa karyola derim.
ahşap karyola istiyodum ama park yataklar da hoşuma gitmeye başladı bu aralarKızlar yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz karyola mı yoksa şu park yatak olanlardan mı alsak acaba bilemedim.Şimdiden alan var mı aranızda.
Eki Görüntüle 574941 buda benim göbeğimmm[/QUOTE
seninle aynı haftadayız canım benimde göbeğim senin gibi maşallah çok güzel göbüşlerimiz ve bebişlerimiz:)))
mersi canımmmmmVALLA BENİM ELTİMDE VARDI 3 TEKERLEKLİ KAÇ KERE DEVİRDİ ÇOCUĞUN KAŞI GÖZÜ ŞİŞTİ BİRAZ SAKAR KENDİLERİDE BENDE KULLANDIM ONUNKİNİ ARADA AMA BEN RAHAT EDEMEDİM BENDE 4 TEKER SIRADAN VAR AĞIR BİRAZ chicco NUN BABTON MODELLERİNE BAKTIM 1-2 TANESİ HOŞUMA GİTTİ ONLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BAYILDIM GÖBÜŞÜŞÜNE BENDE AYNEN BÖYLEYİM KUZENİM HAMİLE İKİZ BEBİŞ BEKLİO BENİM GÖBÜŞ ONDAN BÜYÜK VALLA GÖREN 2 TANEMİ DİOO
umutege tatlım çok şeker duruyor ya. hamile bir bayan gördüm şimdi.
Mersi kuzum senin kilo belli oldu göbeğin demek ki alıyor kiloyu hem bebek hem yağ depolaniyor herhalde maşallah çok tatlıBENCE FISTIK GİBİSİN CANIMMM
DEMEKKİ BİZİ GÖRSELER NE DİYECEKLER ALLAH BİLİRRRRRR
benim hemşirem de izindeymis başka hemşire yaptı iğneyi benim önceki aşılarımin oraya yaptı yani kolumun en üst bölgesine , kanatti biraz da zillicanım benim aşımı kolumdan değilde tam omuzdan yaptı. koldan yapınca daha çok ağrı olur bi de kalın iğneyle yapmıyorum üzerine yatabilirsin demişti. yatarken çok farketmedim zaten ama ağırlık var kolumda. 2. dozu başka bir hemşire yapıcakmış. 1. dozu yapan geçici görevle gelmiş. başka biri gelicek ben ona nasıl güvenicem onu düşünüyorum.
çoksağ ol canımmmm benim ki hem göbek hem bebekhah şöyle bana içinde bebiş olan göbeklerle gelin
maşallah canım çok tatlısın
ahşap karyola istiyodum ama park yataklar da hoşuma gitmeye başladı bu aralar
Eki Görüntüle 574941 buda benim göbeğimmm[/QUOTE
seninle aynı haftadayız canım benimde göbeğim senin gibi maşallah çok güzel göbüşlerimiz ve bebişlerimiz:)))
Mersi kuzum senin kilo belli oldu göbeğin demek ki alıyor kiloyu hem bebek hem yağ depolaniyor herhalde maşallah çok tatlı
bende istiyorum öyle olsun
benim hemşirem de izindeymis başka hemşire yaptı iğneyi benim önceki aşılarımin oraya yaptı yani kolumun en üst bölgesine , kanatti biraz da zilliinşallah benim kendi hemşiremi. Eli hafiftir
geçen yolda bi kadından gördüm böyle önünde 2 küçük tekerleği olandan, çok rahat sürüyodu, sanki araba kendi kendine gidiyo gibiydi, yiğenimin arabasını ittir ittir anca gidiyo pierre cardin in bi modeli ama hangisiydi hatırlamıyorumKızlar bu da bizim bebeğimizi arabası.. Fiyatı uygun diye 3. ayda almıştım. Travel sistem, üst aparatı değiştiği için iskeletin üzerine sadece birini takıp gezebiliyorsun. Umarım bebeğim de beğenir ve rahat ederiz.
Kızlar yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz karyola mı yoksa şu park yatak olanlardan mı alsak acaba bilemedim.Şimdiden alan var mı aranızda.
yaaa bunlar göbek değil, maaşallah:84::84:
bebişi nere sakladınız kızlar yaaaa, :84::84:
geçmiş olsun canım,
ahhh nedir bu migrenlerden çektiğimiz bizim yaaa
doktorda uyku sersemi falan mıydı acaba? delimidir nedir ayyy öyle denir mi manyak herif
kusman iyi olmuş, keşke dinlenecek de vaktim olsaymış canım, çok geçmiş olsun
benimde dün tuttu öğlenden sonra, gerçi üzüntüden oldu ama şimdi iyiyim ben, ne kadar ağır olursa olsun hastaneye gitmemek için direniyorum her seferinde, hastane fobim var galiba
Biz oda aldık tatlım büyüyebilen yataklı aldık bide yanımıza port beşik alacağız =)
ne güzel canım ikisini birden almışsın çelişkide kalmamışsın :)
ben kıyafetleri, ana kucağını, telsizi, burun aspiratörünü, emziği, biberonu aldım.. beşik, puset bi de bezleri falan kaldı
Canım benim çok geçmiş olsun kıyamam,Allah iyilik,şifa versin.Günaydın kızlar dün sabaha kadar ölüyorum sandım
migrenim tuttu acile gittik uyuz bi doktor vardı
''ben bişi yapmam hamilesin'' dedi ''daha önce iğne yapıyorlardı'' dedim ''ya kalbi falan delikse nasıl risk alayım'' dedi manyak mıdır nedir eve gittim sabaha kadar kustum
sabaha karşı biraz ağrılarım hafiflemişti uyumuşum alarm çaldı az sonra işe geldim
uykum var uymak istiyorummm....
mergen bacım hastane çantanız hazır olsun da gerisini sonra yaparsınız amaaaa şuan aralıkta olduğumuzu hatırladım ocağa ne kaldı ki zaten sorryy bacişkomm =)
Aramıza hoşgeldin canım.benide ekle lütfen sat 13 temmuz, ilk bebeğim kız ve ismi ela olucak nasipse, tahmini doğum tarihi 19 nisan (babasıda 20 nisan denk getirebilirsem güzel olucak hihii) marmariste yaşıyorum 52 kilo ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum
en çok kilo alan ilan ediyorum kendimi ben zaten12,5 kilo aldım
ben hep diyordum sadece göbeğim büyüsün diğer yerlerim aynı kalsın diye çok şükür şimdilik öyle gidiyorrrr kalcamda falan hiç genişleme olmadı yağları doğumdan sonra yakmak daha kolay olacak
hamile kalmadan önce kullandığım iç çamaşırların hepsi oluyorrr burdan da anlıyorum birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?