2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aaaaaaaaaa bi sürü alıntı yapmıştım yok oldular..

sernl canım çok geçmiş olsun..

herkesler iyi dimi?

ego mego canımcım hürrem dün açıktı ama ben çok meşguldüm.. hiç konsantre olamadım.. ki zaten normalde kuzey güney izlerdim iki haftadır .okunu çıkardılar dizinin yeniden hürreme döndüm :))

biz bebeğimizin odasında fikir birliğine vardık dün akşam.. şimdi fotoları atıcam.. fikre çok ihtiyacım var..

Kızlar bu arada dün akşam bloglarda falan gezerken gördüm jua bambu diye bir marka var havluları ve uyku setleri güzele benziyor.
Biraz araştırdım bi çok kişi memnun gibi gerçi kendi internet sitesinde nerelerde mağazaları falan olduğu yazmıyor ama bilen gören varsa paylaşabilirmi ?
Ben kızıma uyku seti baka baka bi hal oldum hiç birinide beğenemedim hala deli gibi araştırıyorum en son çare olarak sanırım diktireceğim .

bak bebefix.com a gir aynısı orda da var bebefix.com da bizim burda bi mağzanın sitesiymiş sonra farkettim bende kampanyadaydı 1,400 e aldım aldım derken annişkomlar aldılar da ve içinde uyku seti cibinliği dönenceside hediyeydi ama uyku seti çok kalitesiz gibi ben istemiorum yenilerini alcam annemde diktiriolar bi kaçtane =) misss

kuzu bebefix.com hakkında konuşurken beğendiğim uyku setleri var %100pamuk lar ama pahalıma geldi bilmiyorum azcık bak istersem taksit falan yaptırırsan ama diktir bencede kendin seç kumaşını falan mağza mağza dolaş az bak fiyat araştırması yap ben alacaktım az önce 259 tl ye arkadas durdurdu =))) sende dolaş bulursun ucuz ve kaliteli marka mağzalara değilde ara mağzalara bak dediler sende öyle yap

att att bakemm hemen =) bence hepinize tavsiyem beyaz alın oda takımlarını istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz sende beyaz bak bence ama yinede bi yükle bakem bakalım hürremi izlemek istiyorummmm off gidip eve netmi çektirsem aceba =)

kızlar doktorum bana göbeğine birşey dürüyormusun diye sordu bende hayır dedi artık başla dedi...
ve kullanmam için önerdiği şey vazelin yada badem yağı bende vazelin kullanmaya başlıcam bugün badem yağı kıllanma yapabilir zaten kıllıyım dahada güçlendirmeye gerek yokk:26::26::26:

modele bayıldım bittim..
90*130 boyutları yatağın.. büyüyen beşiklerden alacaktık ama bu mağazayı görünce eşim de bende deli olduk..
mağazanın sahibi mimar.. bi gidip konuşacağız bakalım.. odamız çok küçük.. oraya neler olabilir, tasarım ürünler yapıyor.. fiyattada anlaşırsak böyle bir yatak olacağı kesin :)))

renk olarak da beyaz olsun dedik.. başlıktaki kumaş kısım turkuaz mavisi.. duvarları da kumaşa uygun duvar kağıdı.. odam öyle küçük ki.. 2.10*4.05 yani 8 metrekare bi yer.. büyüyen beşiklerden alsam odanın yarısını kaplıyor.. bir büyük odam daha var.. ama orda da büyük dolap yaptırdık, yüklük gibi kullanıyorum.. yavrumun kendine ait ortamı olsun istiyorum herşeyi ile onun olsun.. allak bullak durumdayım anlayacağınız.. tecrübeli analar bu beşik sizde kullanışlı olur mu? çok rahat 4-5 yaşına dek yatar gibi geliyor bana..

:2:bi hastayım kiiiiiiiii sormayın

kaç zamandır yatıorum artık bi bakim foruma dedim özledim ayol ...

ne salgınmış bu grip nezle yaa mahwetti beni,hamile olunca daha da ağır geçiyo... Aman canlar siz dikkat edin bari yakalanmayın bnm gibi , bnm kocişde hasta 2mizde perişanız..

umarım herbiriniz iyisinizdir alıntı yapamadım geçmişide pek okuyamadım açıkcası ..

resimler eklenmiş göbişlerin maşşALLAH herbirinize çok yakışmış hamilelik bizlere yaa..biraz iyileşim bende eklerim bi göbiş resmi :)

gunaydınlar,,

bu koydugun modellerı bende cok begenmıstım..markası kepikids mı? ne kadar fıyat verdıler yataga cok merak edıyorum....

gunaydınlar,,

bu koydugun modellerı bende cok begenmıstım..markası kepikids mı? ne kadar fıyat verdıler yataga cok merak edıyorum....

canım konsept bi mağaza idi.. Ankara siteler'de babycasati mağazanın ismi..
yatak için 1.100 tl dediler. sizin baktığınız ne kadardı?

Çok geçmiş olsun sernilciğim, Allah acil şifalar versin inşallah.

Lierac kullanıyorum canım aslında, arada da normal nemlendirici sürüyorum ama annemin çok çatlağı var, o yüzden benim de sonum belli bence :)

Canım ben günde 3 litreden fazla su içiyorum, hatta bazen abartıyormuyum diye korkuyorum, krem de sürmeye çalışıyorum ama dediğim gibi eğer genetikse bu işler ben baştan şanssızım.
Zamanında anneciğimin göbeğini çok çatlatmışız çünkü.

Canım oda takımı çok güzel ve konsept birşey olduğu belli. Asansörlü (korkulukların veya yatağın indirilip kaldırılması) olmasına dikkat et yoksa bebek ayağa kalkınca sarkabilir.
Sen küçük oda görmemişsin bizim bebek odamız 2.50*2.50.
Umarım hayalindeki gibi bir bebek odası yapabilirsin.

Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim

Eklentiler

• $Göbüş.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $28112012592.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
  • $22112012589.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $12.12.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 44

evettt bende bayıldımm inşallah kuzu anlaşırsınız da olur istediğin gibi bir bebiş odasııı=)

Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim

ilk fotoda bebek nerde son fotoda birden mi çıktı kuzu anlamadım ki en altta ki bariz göbüş üsttekinde nerde göbüşş acıklama yapppp wosgiiiii nerdeee göbüş diğerinde nasıl pat diye çıktı ne kadar zaman farkısı var

kızlar hissettim ki aranızda en küçük ben olduğum için bana toplanıp hediye alasınız var sanki
şunu alabilirsiniz =)

hahhahahaa istiyommm bunu istiommmm noluo yani yetkililere sesleniyorum altı üstü sağı solu bir bebek arabası bu fiyatlar noluo yani

Son düzenleme:

ilk foto 3 hafta önceydi eklemek için çekmiştim fırsatım olmamıştı büyük göbüşde dün akşam eşime çektirdim devasal boyutlara ulaştı artık oğluşum... Demiştim zaten benim göbüş çok büyük die ikizleri olan kuzenimden bile büyük yani neyse oğlum sağlıklı olsunda gerisini takmıyorum

Lierac kullanıyorum canım aslında, arada da normal nemlendirici sürüyorum ama annemin çok çatlağı var, o yüzden benim de sonum belli bence :)

doğru aslında. ben kabullenemiyorum sadece.annem ve kız kardeşiminkileri görünce yapılabilecek bişeyler olmalı diye yakarıyorum. ama bu aylar daha erken değil mi,

Bence de çok tatlı göbüşün ama ilk bakınca şok oldum ilki sıfır göbek diğerinde belli oluyor ama şok şekeerrr =)durun yeni halini yarın bende paylaşayım büyümüş mü bakın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…