anammm benim aldığımdan ama bizim gardrobumuz farklı bebefix in sitesinden mi baktın kuzum
Yok canım belis in internet sitesindeki resmi bu Antalya'da bi bebe mağazasında kampanyası vardı çok uygun fiyata aldım :)
Kızlar bu arada dün akşam bloglarda falan gezerken gördüm jua bambu diye bir marka var havluları ve uyku setleri güzele benziyor.
Biraz araştırdım bi çok kişi memnun gibi gerçi kendi internet sitesinde nerelerde mağazaları falan olduğu yazmıyor ama bilen gören varsa paylaşabilirmi ?
Ben kızıma uyku seti baka baka bi hal oldum hiç birinide beğenemedim hala deli gibi araştırıyorum en son çare olarak sanırım diktireceğim .
aaaaaaaaaa bi sürü alıntı yapmıştım yok oldular..
sernl canım çok geçmiş olsun..
herkesler iyi dimi?
ego mego canımcım hürrem dün açıktı ama ben çok meşguldüm.. hiç konsantre olamadım.. ki zaten normalde kuzey güney izlerdim iki haftadır .okunu çıkardılar dizinin yeniden hürreme döndüm :))
biz bebeğimizin odasında fikir birliğine vardık dün akşam.. şimdi fotoları atıcam.. fikre çok ihtiyacım var..
renk olarak da beyaz olsun dedik.. başlıktaki kumaş kısım turkuaz mavisi.. duvarları da kumaşa uygun duvar kağıdı.. odam öyle küçük ki.. 2.10*4.05 yani 8 metrekare bi yer.. büyüyen beşiklerden alsam odanın yarısını kaplıyor.. bir büyük odam daha var.. ama orda da büyük dolap yaptırdık, yüklük gibi kullanıyorum.. yavrumun kendine ait ortamı olsun istiyorum herşeyi ile onun olsun.. allak bullak durumdayım anlayacağınız.. tecrübeli analar bu beşik sizde kullanışlı olur mu? çok rahat 4-5 yaşına dek yatar gibi geliyor bana..
gunaydınlar,,
bu koydugun modellerı bende cok begenmıstım..markası kepikids mı? ne kadar fıyat verdıler yataga cok merak edıyorum....
Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
kızlar buda ayakta çekildiğimiz fotomuzzz bugün denemiştim olmadı şimde becerdimEki Görüntüle 575493
sabah şöyle altlara bir bakayım dedim ama görünmüyor ki bacım. ama kış da geldi ya zaten ciltlerimiz aşırı kuruyor. sabah akşam, yağlara kremlere devam. bu arada çatlaklara beyazlaşmadan yani yerleşmeden yani daha pembe iken müdahale edersek düzeliyormuş. önce kullandığın krem miktarını arttır olmazsa kremini değiştirelim
günaydın kızlar sonunda iş yerinde nete kavuştuk.bugün yarısını tamamladıgım tefriciyelerimi bitireceğim inşallah.kızlar yaaa daha erken değil mi çatlamak için? limonluparfecim nemlendirici yada herhangi bişey kullanmıyo musun? bol bol su içmek ve göbüşü nemlendirmek en aza indirgiyormuş oluşacaksa bile.tabi beslenme şeklide çok önemliymiş.inşallah olmaz yaa
renk olarak da beyaz olsun dedik.. başlıktaki kumaş kısım turkuaz mavisi.. duvarları da kumaşa uygun duvar kağıdı.. odam öyle küçük ki.. 2.10*4.05 yani 8 metrekare bi yer.. büyüyen beşiklerden alsam odanın yarısını kaplıyor.. bir büyük odam daha var.. ama orda da büyük dolap yaptırdık, yüklük gibi kullanıyorum.. yavrumun kendine ait ortamı olsun istiyorum herşeyi ile onun olsun.. allak bullak durumdayım anlayacağınız.. tecrübeli analar bu beşik sizde kullanışlı olur mu? çok rahat 4-5 yaşına dek yatar gibi geliyor bana..
Eki Görüntüle 575884 Eki Görüntüle 575885
modele bayıldım bittim..
90*130 boyutları yatağın.. büyüyen beşiklerden alacaktık ama bu mağazayı görünce eşim de bende deli olduk..
mağazanın sahibi mimar.. bi gidip konuşacağız bakalım.. odamız çok küçük.. oraya neler olabilir, tasarım ürünler yapıyor.. fiyattada anlaşırsak böyle bir yatak olacağı kesin :)))
Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
evettt bende bayıldımm inşallah kuzu anlaşırsınız da olur istediğin gibi bir bebiş odasııı=)
ilk fotoda bebek nerde son fotoda birden mi çıktı kuzu anlamadım ki en altta ki bariz göbüş üsttekinde nerde göbüşş acıklama yapppp wosgiiiii nerdeee göbüş diğerinde nasıl pat diye çıktı ne kadar zaman farkısı var
Lierac kullanıyorum canım aslında, arada da normal nemlendirici sürüyorum ama annemin çok çatlağı var, o yüzden benim de sonum belli bence :)
ilk foto 3 hafta önceydi eklemek için çekmiştim fırsatım olmamıştı büyük göbüşde dün akşam eşime çektirdim devasal boyutlara ulaştı artık oğluşum... Demiştim zaten benim göbüş çok büyük die ikizleri olan kuzenimden bile büyük yani neyse oğlum sağlıklı olsunda gerisini takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?