çok şirin bu ya; minik aslan; hep pembe hep mavi; şöyle farklı şeyler de olsun. derbi bu akşam mıydı bu arada???????????
belki bu konu geçti bilmiyorum ama çatlamaya başlayan var mı?
Dün akşam yatmadan önce krem sürerken bir baktım, böyle göbeğimin alt tarafından ve yanlardan başlamış benim ince ince,yol yol.
Daha erken değil mi yaa, biraz moralim bozuldu önce. Sonra da dedim sen bu yola girdin bir kere, bunlar olacak şeyler elbette ki.
Kuzun sağlıkla doğsun da, gerisi boş :)
Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
Çok büyük geçmiş olsun Sernil, hızlıca toparlanıp biran önce taburcu olmasını dilerim...
ahh sağol tatlım Allah dualarınızı kabul etsin dikkat ediyorum canım yediklerime atağımı uzatır pozisyonda çalışıyorum zaten masa başı işim ayakta pek olmuyorum yarında bebişimin kalbine baktıracağım fetal eko çekilecek hayırlısıyla onu da atlatırsak çok mutlu olacağım işallah kötü birşeyi yoktur bebişimin üzmesin beni. Sabah hastaneye gidip geleceğim size de haber veririm nasıl geçtiğini sonucu hemen veriliyorsa sonucunu yazarım öpüyorum seni ve tüm arkadaşları iyi akşamlar Rabbim sizi ve küçük meleklerinizi korusun
kızlar buda ayakta çekildiğimiz fotomuzzz bugün denemiştim olmadı şimde becerdimEki Görüntüle 575493
Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
günaydın kızlarrr nasılsınız??
ben iyiyim ama çok heyecanlıyım çünküüü bugün oğluşu göreceğimmmm yaşasınnn :)) canım bebeğim yaa bugün o da çok heyecanlı sanırım sabahtan beri sanki çıkası varmış gibi dürtüp duruyor beni :)) yaa zaman geçtikçe ben daha sabırsız olmaya başlıyorum hele de sizi okudukça acaip heyecanlanıyorum oğlumun ilk doğduğu zamanlar geliyor aklıma hastanedeki o ilk anlarımız eve gelişimiz falan çoook sabırsızım bebeğim doğsun kocaman aile olalım yaa :))
canım öncelikle çok geçmiş olsun daha önce yazamadım kusura bakma. kasılma olayını bende yaşamıştım 1-1.5 ay önce baya sıkıntı verdi bana da maalesef. çok kötü bi kaç hafta geçirdik. ama çok şükür bol bol dinlenme ile geçti. 1 aydır falan tekrarlamadı. sanırım o dönemde yaşadığım yorgunlukla falan alakalıydı. detaylı ultrason için gittiğim doktora ben hiç ayakta kalmıyorum oturarak çalışıyorum diyince o da çok iyi değil demişti canım. yani sürekli oturmakta kasılmaları tetikliyebiliyormuş. akşam eve gidince hemen ayaklarını uzatıp en az yarım saat yatacaksın vücudun rahatlayacak demişti. bi de bol su içmek lazım ama bunun yanında her gün 1 bardak ılık suya bal koyup iç falan demişti. vücudu rahatlatıyormuş canım. aklında olsun seninde
inşallah çabucak geçer rahatsızlığın acil şifalar canım.
ayyy tam hamile göbeği canım yaa çok hoş duruyor maşall
ahh
canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah tez zamanda.
kızlar ben henüz çatlaklar için hiç birşey kullanmadım, şuana kadar çatlak belirtiside yok,ayy karar veremiyorum yağlanmaya başlasammı,başlamasammı
canım benim doktorumda senin doktorun gibi söylemişti. bana 75 mglık glikoz verildi.walla senin doktorun yoğurt yiyişi farklı sanırım ama bana bu şekilde söledi hatta kağıt verdi orada neler yapmam gerektiği yazılı gece 12 den sonra bişey yiyip içmek yok
canım ben fetih suresini okuyorum. eşimle aramız bozuk olsa hemen okumaya başlıyorum. yasin okuduğum zamanlarda da okurum hiç bırakmam.maşallah göbüşüne dicem ama göbek nerde kız ben göremedim nereye sakladın sen onu
sende foto koy görelim çok merak ettim senin göbüşü
kaynanaların hepsini havaya uçurmalı 1000tl ye olacakmı herşey benimki hastane seti alacakmış battaniye birde bilezik okadar başka bişey yok örgü çok ören biri dantel falan bebeşe bir patik bile yapmadı haset kadın sende söyle yatağını anca alırsnınız diye yada muhattap olma sinir olmaya değmez bak bana sinir oluyorum sonra hasta oluyorum bebişim kötü oluyor sakin ol ne yaparsa yapsın boşver zmanı gelince suratına söylersin
eveli gün eşime yemekten sonra sen annenlere git biraz işim var dedim oda tamam falan gitti adam bir geldi bana uyuz uyuz davranıyor o gittiği günden beri agresif sinirli bende lokum gibi gidiyorsun annenlere bokum gibi geliyorsun ters ters konuşup üzüyorsun yoo ben öyle yapmıyorum diyor annesi benimkine kesin bişr boklar yapıyor ama ne bilemiyorum büyüden falan şüpheleniyorum kıskanç bir kadın yapar yani bende nefret ederim büyü olaylarından ona inanan insanlardan pek hoşlanmam işte nazar oldu hocaya muska yaptıralım falan bana göre değil ama o kadın zamanında yapmış erkek kardeşine ondan bize de yapabilir gibi geliyor eşime evine bağlansın iyi davransın sakin olsun diye dua okuyayım istiyorum ama ne okumam gerekir bilmiyorum bilen var mı
canım çok güzelmiş kızımızın odası. iyi günlerde kullanın.Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505
geçmiş olsun canım allah şifa versin.Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
sağol canım sanırım oturma odası için böyle bişey alıcam.portatif beşiklerin yatakları dış nevresimi falan hepsi içinde oluyo genelde, mağazalarda baktıkların hep öyleydi
park yatak ve karyolalar için yatak ve nevresim takımı gerekiyo
çok geçmiş olsun sernilcim, Rabbim bir an önce toparlanmayı nasip etsin inşallah
annem,ablam,kızkardeşim bunlarda hiç çatlak olmamış ya ben buna fazla güvendim bende de olmaz diye ama çatlaklarıda şansa bırakmayayım bari dediğin gibi en azından bebe yağı kullanmaya başlıyayım:)canım çatlağın ne zaman olacağı belli olmuyor maalesef. ben ilkinde son haftaya kadar hiç çatlamadım son hafta olmuş sanırım doğumdan sonra farkettim göbeğimin 2 yanında küçük kırmızı çizgi olmuş bi kaç tane. sadece de badem yağı kullanmıştım arada aklıma estikçe. ama bunda bebe yağı sürüyorum banyodan sonra ve sabahları genelde. kaşıntıtı kurumayı engellesin diye. sende en azından bebe yağı kullanabilirsin çok rahatlatıyor
günaydın kızlar,
bugün günümüz var öğleden sonra süslenip püslenip gezmeye gidicem.
mergenim canım benim hiç söylemek istemiyorum ama söyliyeyim bari ben 59 kilo olmuşum.:26:
Günaydın canım hoşgeldin
Ohhh iyi geziyorsun maşallahSenin oğluş evde durmayacak doğunca :122:
İlk düzenlemede eklerim hayatım
çok geçmiş olsun canım,Allah sağlık sıhhat versin inşallah..Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
Nil_82 çok güzel bir yazı paylaşmışsın,teşekkürler canım.Allah hepimize o bilinci,idrakı nasip etsin inşallah.
Zapzup canım Allah'a güçlü bir iman ve teslimiyetle bağlandıktan sonra, “Allah’ın izni olmadıkça onlar (büyücüler) kimseye bir zarar veremezler.Fırsat buldukça Kur’an oku,Nas,Felak,Fatiha surelerini oku bol bol...
Chosy bugün dişin çekilecekti canım...Haberlerini bekliyoruz...Geçmiş olsun şimdiden...
Sernil çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık,iyilik versin inş.
egomego bacım bak ben son günlerde buna takıldım..
münir özkul ile ilgili bir belgesel izlerken bu şarkı bi dolandı bana.. vazgeçemiyorum.. eskilere zaten hastayım.. hele de plaklardan dinlemeye.. bak yine girdi aklıma.. kurayım pikapımı akşama keyif yapalım..
Erkin Koray - Aşk Oyunu - YouTube
çok sinirliyim şu anda,
daha önce anlatmışımdır, benim bi servis problemim vardı, servis beni bi yokuşun altından alıp bırakıyo ve ben artık tahmin edersiniz ki çok zorlanıyorum çıkarken inerken de özellikle karda kışta leğen lazım öle bi yokuş, servislerden sorumlu şahsa sölemiştim işten ayrıldı, öle bi oyalandım zaten, sonra yerine gelene söledim, servisçi diomuşki, 12 km farkediyo, yalan sölüyo o bi gerçek zaten, bi de benim istediğim sokak çok darmış, sağlı sollu arabalar park etmiş, sabah arabalar girip çıkıyomuş, vakit kaybı oluyomuş, bu doğru ama kaç dk kaybedicek ya ben anlamıyorum gerçekten bu insanlarrı, bu nası bi inat bu nası bi vicdan yani
kızlar buda ayakta çekildiğimiz fotomuzzz bugün denemiştim olmadı şimde becerdimEki Görüntüle 575493
en son ne zaman gittin ki , ihmal etmişler galiba bence git aşını ol geç kalmadan
Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?