2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok şirin bu ya; minik aslan; hep pembe hep mavi; şöyle farklı şeyler de olsun. derbi bu akşam mıydı bu arada???????????

Babamız fanatik biraz ama bende beğendiğim için istiyorum almayı. Derbi Pazar galiba, bizim evde yer yerinden oynar o gün.

Canım benimde göbeğimin yanları kızardı acımıyor ama dediğin gibi ince çizgiler belli belirsiz. Bir de benim kalçalarımda çatlaklarım vardı zaten sanırım çoğaldı onu takip edemiyorum.

Çok büyük geçmiş olsun Sernil, hızlıca toparlanıp biran önce taburcu olmasını dilerim...

günaydın kızlarrr nasılsınız??
ben iyiyim ama çok heyecanlıyım çünküüü bugün oğluşu göreceğimmmm yaşasınnn :)) canım bebeğim yaa bugün o da çok heyecanlı sanırım sabahtan beri sanki çıkası varmış gibi dürtüp duruyor beni :)) yaa zaman geçtikçe ben daha sabırsız olmaya başlıyorum hele de sizi okudukça acaip heyecanlanıyorum oğlumun ilk doğduğu zamanlar geliyor aklıma hastanedeki o ilk anlarımız eve gelişimiz falan çoook sabırsızım bebeğim doğsun kocaman aile olalım yaa :))

canım öncelikle çok geçmiş olsun daha önce yazamadım kusura bakma. kasılma olayını bende yaşamıştım 1-1.5 ay önce baya sıkıntı verdi bana da maalesef. çok kötü bi kaç hafta geçirdik. ama çok şükür bol bol dinlenme ile geçti. 1 aydır falan tekrarlamadı. sanırım o dönemde yaşadığım yorgunlukla falan alakalıydı. detaylı ultrason için gittiğim doktora ben hiç ayakta kalmıyorum oturarak çalışıyorum diyince o da çok iyi değil demişti canım. yani sürekli oturmakta kasılmaları tetikliyebiliyormuş. akşam eve gidince hemen ayaklarını uzatıp en az yarım saat yatacaksın vücudun rahatlayacak demişti. bi de bol su içmek lazım ama bunun yanında her gün 1 bardak ılık suya bal koyup iç falan demişti. vücudu rahatlatıyormuş canım. aklında olsun seninde
inşallah çabucak geçer rahatsızlığın acil şifalar canım.

kızlar buda ayakta çekildiğimiz fotomuzzz bugün denemiştim olmadı şimde becerdimEki Görüntüle 575493

ayyy tam hamile göbeği canım yaa çok hoş duruyor maşall
ahh

canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah tez zamanda.

teşekkürler canımmmm
oğluşunu görmeye gidecekmişsin iyi haberlerle gel canımmmm doya doya bak oğluna
ben daha şimdiden özledim onu bir sonraki randevumuz da 1 ay sonraaaa:26::26::26:

kızlar ben henüz çatlaklar için hiç birşey kullanmadım, şuana kadar çatlak belirtiside yok,ayy karar veremiyorum yağlanmaya başlasammı,başlamasammı

kızlar ben henüz çatlaklar için hiç birşey kullanmadım, şuana kadar çatlak belirtiside yok,ayy karar veremiyorum yağlanmaya başlasammı,başlamasammı

canım çatlağın ne zaman olacağı belli olmuyor maalesef. ben ilkinde son haftaya kadar hiç çatlamadım son hafta olmuş sanırım doğumdan sonra farkettim göbeğimin 2 yanında küçük kırmızı çizgi olmuş bi kaç tane. sadece de badem yağı kullanmıştım arada aklıma estikçe. ama bunda bebe yağı sürüyorum banyodan sonra ve sabahları genelde. kaşıntıtı kurumayı engellesin diye. sende en azından bebe yağı kullanabilirsin çok rahatlatıyor

walla senin doktorun yoğurt yiyişi farklı sanırım ama bana bu şekilde söledi hatta kağıt verdi orada neler yapmam gerektiği yazılı gece 12 den sonra bişey yiyip içmek yok
canım benim doktorumda senin doktorun gibi söylemişti. bana 75 mglık glikoz verildi.

canım ben fetih suresini okuyorum. eşimle aramız bozuk olsa hemen okumaya başlıyorum. yasin okuduğum zamanlarda da okurum hiç bırakmam.

Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505
canım çok güzelmiş kızımızın odası. iyi günlerde kullanın.

geçmiş olsun canım allah şifa versin.

sağol canım sanırım oturma odası için böyle bişey alıcam.

mergenim canım benim hiç söylemek istemiyorum ama söyliyeyim bari ben 59 kilo olmuşum.:26:

annem,ablam,kızkardeşim bunlarda hiç çatlak olmamış ya ben buna fazla güvendim bende de olmaz diye ama çatlaklarıda şansa bırakmayayım bari dediğin gibi en azından bebe yağı kullanmaya başlıyayım:)

günaydın kızlar,

bugün günümüz var öğleden sonra süslenip püslenip gezmeye gidicem.

Günaydın canım hoşgeldin

Ohhh iyi geziyorsun maşallah Senin oğluş evde durmayacak doğunca :122:

mergenim canım benim hiç söylemek istemiyorum ama söyliyeyim bari ben 59 kilo olmuşum.:26:

İlk düzenlemede eklerim hayatım

Günaydın canım hoşgeldin

Ohhh iyi geziyorsun maşallah Senin oğluş evde durmayacak doğunca :122:

İlk düzenlemede eklerim hayatım

sana zahmet beni de ekle kızlara moral olsun bende 63 kilo olmuşum kızımın isminide artık doğduktan sonra ekleriz elif tamamda ikinci isme karar veremiyoruz

çok geçmiş olsun canım,Allah sağlık sıhhat versin inşallah..

gittim gittim canım,dr dediki kanal tedavisi yapalım,en azından dişi kurtarma şansımız olur (bende pek azı dişi kalmadı zaten çekildi hep),diş çekme işlemi ile aynı durum dedi,bana da mantıklı geldi,başladı kanal tedavisine,ama dişimin hassasiyeti geçmemiş daha,iğne yapmasına rağmen işlemi hissettim,yarıda kesti,tekrar ilaç verdi,çok üzgünüm şu an,çok ağladım,kaçıncı antibiyotik,kendi druma sordum bişe olmaz kullanabilirsin dedi,inşallah bişe olmaz bebeğime...

GÜNAYDIN KIZLAR MORALMAN EKSİLERDEYİM YANİ DÜN 7 GİBİ UYUMUŞUM KOLTUKTA HÜRREMİM BAŞLAYINCA KOCİŞ UYANDIRDI AMA UYKU O KADAR TATLIYDI Kİ KALKIP GİDİP YATTIM DÜN NELER OLDU ANLATIN ÇABUKKK

dinleyemiyorum ki ama iş yerinde açmıyor youtube çocukları uyuutub =)şu 3 ocak bi geleydi bi cmylmz a gideydim kerata çok özledim yaa bayadır görmüyorum evlendi ya pislik =)ayy hürrem izlion mu noldu

şöylee birr ağızının dolusuyla gaavattt diyeydin ya =)

kızlar buda ayakta çekildiğimiz fotomuzzz bugün denemiştim olmadı şimde becerdimEki Görüntüle 575493

anammm çok şeker duruo ya tam hamile göbişi

en son ne zaman gittin ki , ihmal etmişler galiba bence git aşını ol geç kalmadan

annem sormuşta ayın 20sinde üni de ayrıntılı usgm var ogün vurunacağım inşallah ebe hatunumuz izindeymişte o yüzden aramamıslar annemde demiş ki ne demek başkası baksın yerine bizde gelip sormasaydık kalacakmıydı yani demiş doktorda bişi dememiş =)

Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505

anammm benim aldığımdan ama bizim gardrobumuz farklı bebefix in sitesinden mi baktın kuzum

balım çok geçmiş olsun şimdi iyi olduğuna çok sevindim,zaten herşeyin başı gribal enfeksiyonlarmış ben hastanede kan verirken bi tane küçük kız çocugu ağzında maske var hemşire böbrek yetmezliği mi diye sordu oda hayır grip olmuştum kalbime sıçramış virüs kalbim iflas etmiş kalp nakli oldum kalp kapakçıklarım çalışıyormuş onuda başka çocuğa taktılar dedi içim sızladı o kadar üzüldüm ki anlatamam

Kızlar babacığımız bebişi için bu uyku setini istiyor
Kocacığımın Ocakta doğum günü var hediye etsem mi diye düşünüyorum.
Hem bebişim hem babası için bir hediye olur.

ayyy bu neee üzerinde kanarya olsa şöyle en sevilisinden ve renklerde sarı lacivert olsaydı evet süper amaa =) benim kocişte gsli ben FB li çok kavga edios ama benim oğlum benle aynı takımı tutar FENERBAHÇEli olacak yavru kanaryam benimmm

anammm benim aldığımdan ama bizim gardrobumuz farklı bebefix in sitesinden mi baktın kuzum

Yok canım belis in internet sitesindeki resmi bu Antalya'da bi bebe mağazasında kampanyası vardı çok uygun fiyata aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…