aaaaaaaaaa bi sürü alıntı yapmıştım yok oldular..
sernl canım çok geçmiş olsun..
herkesler iyi dimi?
ego mego canımcım hürrem dün açıktı ama ben çok meşguldüm.. hiç konsantre olamadım.. ki zaten normalde kuzey güney izlerdim iki haftadır .okunu çıkardılar dizinin yeniden hürreme döndüm :))
biz bebeğimizin odasında fikir birliğine vardık dün akşam.. şimdi fotoları atıcam.. fikre çok ihtiyacım var..
Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
birinci resimde göğüs bölgesi görülüyor ve dümdüz bir karın.
Ikinci resimde bebişi görüyoruz. Bebiş sarılmaya çalışıyor.
üçüncü resim genel bilgiler veriyor bebek yapmak için farklı cinsten iki kişi gerekir ve bu kişilerin birbirini sevmesi tercih sebebidir falan.
Dördüncü resimde ise işte hamilemiz.maşallah göbüşe, o ultrason cihazına sarılmaya çalışan oğlan işte burda ikamet ediyor.
Nasıl, doğru yorumladım mı resimleri
Canım ben günde 3 litreden fazla su içiyorum, hatta bazen abartıyormuyum diye korkuyorum, krem de sürmeye çalışıyorum ama dediğim gibi eğer genetikse bu işler ben baştan şanssızım.
Zamanında anneciğimin göbeğini çok çatlatmışız çünkü.
selam fıstıklar
wosgi göbüşüne maşallah fıstığım
umutege ayakta ki resmini de gördüm;dediğim gibi bizi kandırmaya çalışmışsın büyük diyemaşallah sana da fıstık
tuncss gerçekten çok hoş bir model bulmuşsun,fiyatını öğrenince yaz;gönlümüze göre bşy bulamazsak bizde oğluma Ankara'dan alalım diye düşünüyoruz
huysuz melek geçmiş olsun tatlım bol bol sıvı gıdalar tüket,meyve ye,ıhlamur iççabuk iyileş
sernil canım çok büyük geçmiş olsun,Allah bir daha öyle korku yaşatmasın inşallah(
Kızlar günaydın :)!
Sernilcim çok gecmis olsun, acil şifalar diliyorum abine , abimi çok severim çok da özledim yaşadıklarını tahmin edebiliyorum Allah tekrarını yaşatmasın cnm
chosy gecmis olsun kuzum ağlama niye ağlıyorsun ki bende kullandım antibiyotik hemde 12 hafta anca bitmişti doktor önermezdi biz onlardan daha iyi mı biliyoruz canım icini ferah tut onu içeride kasan sensin su anda, antibiyotik kullanmasan iltihap ona gitse daha mı iyi Allah korusun doktor bana bin tane versin antibiyotik icerim hamile kalmadan once herseyi bitkisel çözmeye çalışırdim ama hamileyken dikkat ediyorum tip ilaçlarına güveniyorum bence ilaç kullanmamak daha zararlı merak etme cnm su an ilaçlar degil sen aglayarak zarar veririyorsun evladınaRahat ol bakalım
Egomego ilk resimde göğüs sandığın aslında göbek :) bende şaşırdım ilk görünce :) ama aşağıdan çekmiş ya o yüzden göbek görünüyor bende önce göğüs sandim ondan şaşırdım bu ne diye
Detaylilara girecek olan arkadaslarım bugün bende girecek saat 6 da inşallah güzel haberler alırız canlarım
Yuksek Voltaj nerede Dün de sordum ama cvp vermediniz en son yatağa girdi Sefa yapıyordu sonra ben çıktım geri geldi, yok arada kaçırdığım bir yazı mı oldu tansiyonu var onun korktum o yüzden :18:
kızlar hissettim ki aranızda en küçük ben olduğum için bana toplanıp hediye alasınız var sanki
şunu alabilirsiniz =)
kızlar doktorum bana göbeğine birşey dürüyormusun diye sordu bende hayır dedi artık başla dedi...
ve kullanmam için önerdiği şey vazelin yada badem yağı bende vazelin kullanmaya başlıcam bugün badem yağı kıllanma yapabilir zaten kıllıyım dahada güçlendirmeye gerek yokk:26::26::26:
modele bayıldım bittim..
90*130 boyutları yatağın.. büyüyen beşiklerden alacaktık ama bu mağazayı görünce eşim de bende deli olduk..
mağazanın sahibi mimar.. bi gidip konuşacağız bakalım.. odamız çok küçük.. oraya neler olabilir, tasarım ürünler yapıyor.. fiyattada anlaşırsak böyle bir yatak olacağı kesin :)))
:2:bi hastayım kiiiiiiiii sormayın
kaç zamandır yatıorum artık bi bakim foruma dedim özledim ayol ...
ne salgınmış bu grip nezle yaa mahwetti beni,hamile olunca daha da ağır geçiyo... Aman canlar siz dikkat edin bari yakalanmayın bnm gibi , bnm kocişde hasta 2mizde perişanız..
umarım herbiriniz iyisinizdir alıntı yapamadım geçmişide pek okuyamadım açıkcası ..
resimler eklenmiş göbişlerinmaşşALLAH herbirinize çok yakışmış hamilelik bizlere yaa..biraz iyileşim bende eklerim bi göbiş resmi :)
gittim gittim canım,dr dediki kanal tedavisi yapalım,en azından dişi kurtarma şansımız olur (bende pek azı dişi kalmadı zaten çekildi hep),diş çekme işlemi ile aynı durum dedi,bana da mantıklı geldi,başladı kanal tedavisine,ama dişimin hassasiyeti geçmemiş daha,iğne yapmasına rağmen işlemi hissettim,yarıda kesti,tekrar ilaç verdi,çok üzgünüm şu an,çok ağladım,kaçıncı antibiyotik,kendi druma sordum bişe olmaz kullanabilirsin dedi,inşallah bişe olmaz bebeğime...
doğru aslında. Ben kabullenemiyorum sadece.annem ve kız kardeşiminkileri görünce yapılabilecek bişeyler olmalı diye yakarıyorum. Ama bu aylar daha erken değil mi,
göbeklerimiz aynı canımmmSlm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
selam fıstıklar
umutege ayakta ki resmini de gördüm;dediğim gibi bizi kandırmaya çalışmışsın büyük diyemaşallah sana da fıstık
tuncss gerçekten çok hoş bir model bulmuşsun,fiyatını öğrenince yaz;gönlümüze göre bşy bulamazsak bizde oğluma Ankara'dan alalım diye düşünüyoruz
huysuz melek geçmiş olsun tatlım bol bol sıvı gıdalar tüket,meyve ye,ıhlamur iççabuk iyileş
sernil canım çok büyük geçmiş olsun,Allah bir daha öyle korku yaşatmasın inşallah(
Canım benim 41 kere maşallah,çok tatlısın,Allah nazarlardan korusun
Kuzum en küçük annişimiz EmlersnSen büyüdün artık
Canım bencede badem yağı kıl köklerini besler...Ben direkt en doğalından zeytinyağ kullanıyorum...
Canım güzelmiş gerçekten...İnşallah gönlünce olur kuzucuğunun odası
Çok geçmiş olsun canım,Alla acil şifalar versin.Bana ıhlamur+limon+bal çok iyi geliyor.Öksürüğün varsa bal+zencefil iyi geliyor.
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun...Doktoruna danışmışsın Allah'ın izniyle birsey olmaz kuzucuğa...Bende idrar yolları enfek. nedeniyle çok antibiyotik kullandım....İçini ferah tut,üzme kendinide,bebişinide...
Canım oda takımı çok güzel ve konsept birşey olduğu belli. Asansörlü (korkulukların veya yatağın indirilip kaldırılması) olmasına dikkat et yoksa bebek ayağa kalkınca sarkabilir.
Sen küçük oda görmemişsin bizim bebek odamız 2.50*2.50.
Umarım hayalindeki gibi bir bebek odası yapabilirsin.
evettt bende bayıldımm inşallah kuzu anlaşırsınız da olur istediğin gibi bir bebiş odasııı=)
kızlar hissettim ki aranızda en küçük ben olduğum için bana toplanıp hediye alasınız var sanki
şunu alabilirsiniz =)
Eki Görüntüle 575936
hahhahahaa istiyommm bunu istiommmm noluo yani yetkililere sesleniyorum altı üstü sağı solu bir bebek arabası bu fiyatlar noluo yani
selam fıstıklar
cnm doktorum bana 3 aydan itibaren aşla dedi bende başladım lierac kullanıyorum şimdilik bişey yok inş da olmaz çünkü benimde annemde ablamda var
egomego canım dün erkenden uyumuşsun,dinlenebildin mi bari?nasılsın şimdi??
hürremi ben de seyredemedim misafirliğe gittik akşam( ama belki birazdan netten izlerim,sana da anlatırım
mergen canım benim ikizlerimin anası bi fotoda sen koyda ikiz göbişi sevelimbu arada zeytinyağının etkisini hissediyo musun catlama başladı mı yoksa erkenden başlayım mı dedin:26:çok sordum sanki
sağol bitaneem :2: ıhlamur zencefil yok, bina görewliside serwise gitti geldi,ztn pek de beceremez bunları almayı,akşam kociş arabalı gelirse çıkıp alalım bari , arabayı sattıkda yine... bnm kociş inip-bindiği yere hemende satar kar edeceğini bilsin yeter senayici kocişim bnm kayserili ticarette çok fenaa bnmki çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?