sağol canım inşallah bişey çıkmaz. romatizma var mı ona bakıcaz demişler ama yine de evham yapıyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.​Geçmiş olsun cnm babana, eğer bir sıkıntı varsa erken teşhis edebilmek için tahlil istemişlerdir, hemen telaşlanma, önlem olur hem. Güzel güzel git hayırlı haberlerle dön inş canım.
inşallah canım yaaa... aklım sürekli bursada. sadece annem, babam kardeşim değil hala,dayı, teyze biri hasta olmasın kendimi yiyip bitiriyorum.canım geçmiş olsun. uzak olunca aklı kalıyor insanın evham yapma.. inş birsey cıkmaz tahlillerde
al benden bi tane daha.. uyku muyku yok artık bize( ölüyorum uykusuzluktan şu an
sizede geçmiş olsun canım. mantarın o kadar büyük sorunlara yol açacağını bilmiyordum. inşallah senin babacığında bir an önce iyileşir tatlım. allah şifa versin.canım benimm.. gurbet kuşu olmak ne zor değil mi? benim de babam kasımın 20sinden beri yatıyor evde.. onunda ayağında sıkıntı, mantardan sebep enfeksiyon kemiğe damara kadar ilerlemiş ve pıhtı olmuş bacaktaki damarda. hiç kalkmadan yatıyordu çok şükür birkaç gündür kalkmasına müsade etmiş doktor.. ama aklım sürekli orda. gidemiyorum da.. otobüsle eşim göndermiyo ben götürcem bu hafta yok bi dahakine derken 1,5 ay oldu.. kafayı yicem.. birazda ondan gerginim.. eşim de bi o kadar rahat.. kendi ailesi burnunun dibinde tabi, gık deseler koşuyoruz.. çok canım sıkılıyo çooookkk
detaylıya gelince sakin ol ki bebişinde güzel güzel dursun annesi.. herşey çok güzel olacak
geçmiş olsun tatlım. hastalık çok zor aklımız kalıyor valla. sen yine şanslısın ne mutlu sana babacığını görmüşsün. rabbim acılarını göstermesin.Canım benim çok geçmiş olsun.
Benim babişkomda 2 hafta önce anju oldu damarında daralma varmış.
Çok şükür iki gün sonra ayaktaydı.
Hamişim diye bana sadece kolestrol yüksek demişlerdi,sonradan öğrendim şok oldum.
Hastanede yanında değildim,eve gittim gelmelerini bekledim eşimle.
İnsan uzak kalınca herşey daha bir zor oluyor...
amin canım. inşallah bişey çıkmaz bl fıtığından falan şüpheleniyorlarmış başka bişey olmasında.Günaydınn kızlar,
Öncelikle rahatsızlık haberlerine çok üzüldüm, dertsiz, tuncs, ersnil çok geçmiş olsun, eminim babalarınız torunlarını kucaklamak için hızlıca rahatsızlıklarından kurtulacaklar:) Çok çok geçmiş olsun.. Benim de babam tek böbrekli yıllardır o yüzden ben de çok üstüne titrerim onunAllah tüm anne babaları korusun...
Laterne sanırım Ankara'dasınız. İnanıyorum rahat bir operasyon olacak ve eşin çektiği sıkıntılardan kurtulacak, şimdiden geçmiş olsun..
Dertsiz detaylı için gerilme lütfen, gerçi sana diyorum ben de geçen cuma giderken çok gergindim:) Ama dr. uzun uzun inceledi ve de bir de üç boyutlu fotosunu gösterdi, inanılmaz bir mutluluktu.. Senin de böyle yüzünde güller açacak bence:)
Zapzup sizin beğendiğinizle aynı değil ama eşim dün bana sürpriz yapmış, kızımızın dolabını almış ve de kurmuş bile:) IKEA'dan almış o da, fiyatı da uygun 249 lira. Sana fotoları eklemeye çalışacağım. Belki bunu da beğenirsin..Eki Görüntüle 586837 Eki Görüntüle 586835 Eki Görüntüle 586836
Herkese çok sevgiler..Aaaaaaa bu arada Hanipeks çınar yapraklarına bayıldımmm bayıldımmmm çook güzel:))