2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​Geçmiş olsun cnm babana, eğer bir sıkıntı varsa erken teşhis edebilmek için tahlil istemişlerdir, hemen telaşlanma, önlem olur hem. Güzel güzel git hayırlı haberlerle dön inş canım.
sağol canım inşallah bişey çıkmaz. romatizma var mı ona bakıcaz demişler ama yine de evham yapıyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.

canım geçmiş olsun. uzak olunca aklı kalıyor insanın evham yapma.. inş birsey cıkmaz tahlillerde

al benden bi tane daha.. uyku muyku yok artık bize ( ölüyorum uykusuzluktan şu an
inşallah canım yaaa... aklım sürekli bursada. sadece annem, babam kardeşim değil hala,dayı, teyze biri hasta olmasın kendimi yiyip bitiriyorum.

sizede geçmiş olsun canım. mantarın o kadar büyük sorunlara yol açacağını bilmiyordum. inşallah senin babacığında bir an önce iyileşir tatlım. allah şifa versin.

geçmiş olsun tatlım. hastalık çok zor aklımız kalıyor valla. sen yine şanslısın ne mutlu sana babacığını görmüşsün. rabbim acılarını göstermesin.

amin canım. inşallah bişey çıkmaz bl fıtığından falan şüpheleniyorlarmış başka bişey olmasında.

Maşallah kocişine kız.Dekorasyon işine meraklı olmasıda çok hoş.
Benim koşimin elinden her iş gelir,ama öyle dekorasyondan hiç anlamaz

geçmiş olsun tatlım. hastalık çok zor aklımız kalıyor valla. sen yine şanslısın ne mutlu sana babacığını görmüşsün. rabbim acılarını göstermesin.

Allahım dermanı olmayan dert vermesin canım.
Babam öyle sık sık hastaneyegiden biri değildir,hiçde sevmez.
İlk kez yattı bende yanında yoktum,o biraz burktu içimi.
Bizde annelere gittik,anahtarım var zati eşimde saolsun sobayı yaktı hazırlığımızı yaptık çayı filan demledik babamlar geldiler zaten.
Öyle içimiz rahat etti.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

secilce dolabınızı iyi günlerde kullanın canım. benimde çok hoşuma gitti.

hanipeks anahtarlık fikri çok güzel. hiç kimsenin yapmadığı bir fikir bulmuşsun ben daha önce hiç görmemiştim. yapraklarda çok güzel olmuş.

laternam sen nasılsın?eşin nasıl?

aaa laternem gelmiş.. canım nasılsın ? eşin nasıl ? koşturmacada kendini ihmal etme sakın.. dikkatli olsun. Allah yardımcın olsun

kızlar bizim detaylı ultrason işi bugün yalan oldu. merkezden komutan geliyormuş eşimin çıkması mümkün değil.
yarında açılış mı ne varmış yarında olmayacak gibi. offf stres stres.... bir an önce bitseydi keşke.

Sitres yapma canım benim hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

günaydın 2013 güzelleri

geçmişi okucam şimdi
gece saat 4te uyandım,6da dalabildim uykuya,rüyamda da okula geç kaldığımızı gördüm, ama kalmadık şükür,10 dk da hazırlanıp çıktım evden:)
ben uyanınca deli oğlan da uyandı,sabah oldu sandı galiba,bide kramp girdi gibi oldu bacağıma
velhasıl şuan çook uykum war ama inadına güneşli güzel bi hava var izmitte:)
çıkışta çarşıyamı gitsem :44:

çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Allah, biz de kızımıza bundan alıcaz büyük ihtimal, çok güzel bence

kızlar ben kayınvalidemlerin hiçbişey almasını istemiyorum.
çünkü evlenirken mobilyalarımızı, perdelerimizi ve halılarımızı annemlerle ortak ödediler.
bize hiç borç kalmadı. sıfır borçla evlendik kayınvalidem kendi memleketlerindeki düğünde takılan takıları aldı.
benim ailem bursadakileri almadı. bi de her yerde 2 düğün yaptık diye anlattılar. bursadaki salonuda babam ödedi.
allahın bildiğini başkalarına söylemiyorlar. biz yaptık diye anlatıyorlar.
kayınvalidemle birgün tartıştık dolma yapıyordu kimyon koymayalım ben yiyemiyorum dokunuyor dedim.
sen yemezsen yeme dedi. bu evde, içindekilerde benim ne istersem yaparım, istersem hiç gitmem dedi.
(4 tane evleri var bi de)
o zaman annemlerinde evi iyi onlarda gelsin otursun madem dedim. kavgamız gürültümüz hiç bitmedi.
bende susup oturmazdım o dönemde her lafına karşılık verirdim. evi sahiplenme duygusu beni sinir ederdi.
biz aldık lafını hala söyler. bu yüzden hiçbir şey yapmalarını istemiyorum. benim çocuğumdada söz hakları olmasın.
yani şunu aldık bunu aldık demesinler. benim ailem alıyor ama daha birgün ağızlarından biz yaptık diye bişey duymadım.
kayınvalideme asla minnet etmem. bana hediye alırlar kazak vs gibi ballandıra ballandıra anlatırlar millete.
anlattıkları içinde giymem bir kenarda durur. oğlum için hiç yapmasınlar. akşam mezocuğumun aldığı bebek arabasına baktık.
tam alıyorduk eşim "annemlerede söyleyelim belki onlar alır" dedi.almasınlar biz alalım dedim. bizim istediğimiz gibi almazlar zaten.
kafalarına göre dandik bişey alırlar adı biz aldık olur. off daha bir sürü sıkıntım var kayınvalidemle ilgili. sanırım eşimide doldurmuşlar.
izinden döndüğümüzden beri eşim çok farklı.

Çınarcık bereketiyle geliyor işte

Evet canım, hepimizin bereketi bol olsun inşş.

Benim annemin aldıklarını aslında ben alıyorum, kayınvalidemle geçen hafta markafoni mothercareden seçtik ama ödemesini annem yaptı. Anne tarafı kuzenlerim arasından ilk evlenen ve bebişi olacak benim, arkadaş çevresinden de ilk anneanne olacak olan annem, dolayısıyla kaç ayda ne alınır kışlık mı yazlık mı neye ihtiyacı olur ben bilemiyorum diyor, alırım beğenmezsin sen beğen ben öderim diyor, kayınvalidem bu konuda deneyimli zevkine de güveniyorum, kendi başına aldıkları çok cici ama içten içe de kızıyorum hem bana aldırmadı hem ilk cicilerini gitti kendi aldı diye
​Evet cesur olmak canım, sağolsunlar destek olmuşlar sizinkiler de... Allah razı olsun hepsinden.

Birazdan diğer çeşitlerini eklerim canım netten bulup.

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ama anladığım kadarı ile sağlık sorunları var hepsi için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
eş aileleri konuşulmuş valla ben artık takmamayı öğrendim çünkü insan yalnızca kendine zarar veriyor yıpratıyor...

Slm kızlar nasılsınız... Geçmişe bakamadım ve vaktimde yok umarım herkes iyidir ve sağlıklıdır....
Malum son haftamız ve çok yoğunuz arada göz atmaya çalışıyorum ama yetişmek mümkün değil çooookk hızlısınızzzz.....
Ailecek de yoğun günler yaşıyoruz misafir hastalık eksik olmadı...dün eltime araba çarpmış ayakğının üstünden geçmiş ve altına almış allaha şükür sadece ayak bileğinde 2 kırık var alçıya aldılar inş. 1aya geçecek...ailesi falan geldi onları ağırladık dün gece malum bizden fayda yok bakacak kimse lazım ....

Ya bide azcık güldüreyim benim oğlan artık dışardan görünüyor hareketleri şimdeilik ben ve eşim gördük ayrıca dokunur dokunmaz acayip hareketlenio ilk bebek böyle değildi bu çoooooooooookkkkk yaramaz olucak belli
efe de durmadan ne zaman gelecek deyip duruyorr geçengün ciddi ciddi '' anne bu bebek büyümüo bunu verelim başka tardeş alalımmı''' Dedi koptum resmen tamam aşkım dedim şimdi durmadan bunu söylüo

hepinizi çooookkkk öpüyorum kendinize ve tabikide yeğenlerime iyi bakın....

senin stresi ben devralayım en iyisi. bi aksilik çıkmazsa bugün gideceğiz :18:

tabi bide olayın bu boyutu var. ama olsun bizimkiler hiç bişey almasada konuşuyo bari alsınlarda boşa konuşmuş olmasınlar. amann canım senin kayınvalide de baya problemlili benimde kayınpeder öyledir... ama pustular biraz ilk evlendiğimiz zaman çok fenaydı. eşimin iyi bir işi var çok şükür. bana diyo ki herkese nasip olmaz böylesi, hiç bişey almasakta olur. sanki ben bostan oyuğuyum.... bak hatırladıkça sinirlerim geriliyo.

Sen kendini hiç üzme canım.
Eşin gerçekden saçmalıyor.Sen hamişsin en önemlisi aynı yastığa baş koyduğu insansın hayat arkadaşısın.
Biz nişanlıyken kocişimde dolduruşa gelmişdi sadece bir kez.Enişteleri filan anneni bırakma birlikde oturun demiş,ayrılık derecesine geldik resmen.
Ama sonra ne oldu bakdım surat asarak çözümlenmicek,inadına her hafta sonu gittim eşimin yanına.
Annesi hep yanımızdaydı,her konuştuğumuzda farklı yorumlarda bulundu,moralimizi bozdu.
Eşimde en sonunda bu iş olmucak annemle biz aynı evde yapamayız huzurumuz kalmaz dedi.
Zaten herşeyi birlikde yaptık.Ailemle gittik beyaz eşya seçmeye ben hepsini istediğim gibi seçtim.
Kardeşim ödedi hepsini,bende mutfak tarafını aldım ödedim bir kaşığım bile yoktu.
Eşimin teyzesi allah razı olsun (eşimin 8 ay yanında kaldığı) annemlere bile bırakmadan evimin bütün tülünü perdesini aldı.
Kayınvalidemin evimde iki halısı birde yer sofrası var.Onuda eşimin teyzesi aldırdı:)
Bir gün evi bozcam eşyaları sizin eve koyucam memlekete gidicem diyor,birgün yanlızım diye hayıflanıyor.
Diğer gün iş görüşmelerine gidiyor bebek bakmak için.Altlı üstlü oturalım dedikde kabul etmedi.
Öylede kira vercekmiş böylede.Sanıyorki yalvarıcaz.Eşimde dediki sen bilirsin o zaman yanlızım deme..

Eşim erkek tarafına düşen şeyleride kredi çekti 10 bin onuda birlikde ödedik.
Düğünde takılan takılarıda biz aldık:)Amann hepsi boş.Kocişimle huzurum varya işde o herşeye değiyor.
Hiç beklentim yok.Biz kocişimle böyle olalım yeter.

Kolay gelsin canım benim kendini çok yorma.

Eltinede çok geçmiş olsun,allahım beterinden saklamış...

Ben o efeyi varya yerim yer maşallah ona

bende sizler gibi uykusuzum kızlar çok erken başladı sanki bizim uykusuzluk gibi geldi bana hep son aylarda oluyor diyorlardı:26::26:
neyse az kaldı 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılınca daha rahat olur evde inşallahhh

bende sizler gibi uykusuzum kızlar çok erken başladı sanki bizim uykusuzluk gibi geldi bana hep son aylarda oluyor diyorlardı:26::26:
neyse az kaldı 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılınca daha rahat olur evde inşallahhh

Çok evhamlıyız canım belkide ondan.
Sağa sola dönerken bile aklım hep oğluşumda.
Zarar vermicem diye kasılıyorum,kasıldıkça uyku tutmuyor.
Sağa dön sola dön sabah oluyor.Sabaha karşı tam uyudum rahatım derken alarmlar çalmaya başlıyor.
Kocişe bu sabah 5 dk daha diye yalvardım resmen

dillere bak yaaa :))) bu çocukların aklına bitiyorummm ben ısırırım onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…