ahh ahh, beni gerginlikte mahvediyor.. güya geçen cuma gidiyorduk adaya, kaldı bu cumaya.. bakalım cuma gelince ne zamana erteleyecek eşim ki bu sefer de ertelerse hiç şansı yok biner otobüse giderim. yetti artık.. babamda aklım sürekli.. iyi ki şu akıllı telefonlar var da, görüntülü filan konuşuyoruz en azından iyi olduğunu gözüm görüyor..
senin de belin ağrıyor dimi? ben uygun pozisyon bulamıyorum yatmak için. burnumda kemik eğriliği var soluma yatınca nefes almam imkansız hale geliyor, sağa yatınca da daralıyorum.. her yanım uyuşuyor gibi oluyor.. göbek iyice büyüdü artık yüzüstü yatmak imkansız.. yastıklarla filan dengelemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor.. son haftaları düşünemiyorum.. zaten pek bişey kalmadı.. şöyle bir bakıyorum da 8-10 hafta içerisinde bir bir doğurmaya başlarız..
canım benimm.. gurbet kuşu olmak ne zor değil mi? benim de babam kasımın 20sinden beri yatıyor evde.. onunda ayağında sıkıntı, mantardan sebep enfeksiyon kemiğe damara kadar ilerlemiş ve pıhtı olmuş bacaktaki damarda. hiç kalkmadan yatıyordu çok şükür birkaç gündür kalkmasına müsade etmiş doktor.. ama aklım sürekli orda. gidemiyorum da.. otobüsle eşim göndermiyo ben götürcem bu hafta yok bi dahakine derken 1,5 ay oldu.. kafayı yicem.. birazda ondan gerginim.. eşim de bi o kadar rahat.. kendi ailesi burnunun dibinde tabi, gık deseler koşuyoruz.. çok canım sıkılıyo çooookkk
detaylıya gelince sakin ol ki bebişinde güzel güzel dursun annesi.. herşey çok güzel olacak
ahh ahh, beni gerginlikte mahvediyor.. güya geçen cuma gidiyorduk adaya, kaldı bu cumaya.. bakalım cuma gelince ne zamana erteleyecek eşim ki bu sefer de ertelerse hiç şansı yok biner otobüse giderim. yetti artık.. babamda aklım sürekli.. iyi ki şu akıllı telefonlar var da, görüntülü filan konuşuyoruz en azından iyi olduğunu gözüm görüyor..
senin de belin ağrıyor dimi? ben uygun pozisyon bulamıyorum yatmak için. burnumda kemik eğriliği var soluma yatınca nefes almam imkansız hale geliyor, sağa yatınca da daralıyorum.. her yanım uyuşuyor gibi oluyor.. göbek iyice büyüdü artık yüzüstü yatmak imkansız.. yastıklarla filan dengelemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor.. son haftaları düşünemiyorum.. zaten pek bişey kalmadı.. şöyle bir bakıyorum da 8-10 hafta içerisinde bir bir doğurmaya başlarız..
ahh bu kocalar..!!! odun alıp kovalamalı.. bi de laf ediyo çok hakkı varmış gibi.. keşke benim içimde olaydı da bu kadar naz kapris yapılmadan da hamilelik geçermiş göreydin diyor.. ve ben varya normal zamanda bunun 10 misli nazlı kaprisli bi insandım.. hamilelik beni sakin dingin bir insan yaptı.. ama beyimiz göremiyor bunu.. bu günlerde çok gıcığım çok.. hani derler ya cin görüyorum diye.. aha işte ben eşimi aynen öyle görüyorum
Tabi 0-3 ay neredeyse tüm kıyafetlerini, 3-6 ay da bazı kıyafetlerini, yeleklerini almış kayınvalidem. Hastane çıkışı bir tane hediye gelmişti kirveden, bir tane de ben alcam sen beğen diyor kayınvalidem. Annem de 10 parça badisini tulumunu felan aldı. Bize halısı, perdesi, duvar kağıdı, elektronikler ana kucağı vb kaldı. Tabi bir de beşik var, onun da yarısını vercez diyor kayınvalidem. Bebek arabasını eylül ekim kasım gibi almayı düşünüyorum.
ahh bu kocalar..!!! odun alıp kovalamalı.. bi de laf ediyo çok hakkı varmış gibi.. keşke benim içimde olaydı da bu kadar naz kapris yapılmadan da hamilelik geçermiş göreydin diyor.. ve ben varya normal zamanda bunun 10 misli nazlı kaprisli bi insandım.. hamilelik beni sakin dingin bir insan yaptı.. ama beyimiz göremiyor bunu.. bu günlerde çok gıcığım çok.. hani derler ya cin görüyorum diye.. aha işte ben eşimi aynen öyle görüyorum
Canım benim çok geçmiş olsun.
Benim babişkomda 2 hafta önce anju oldu damarında daralma varmış.
Çok şükür iki gün sonra ayaktaydı.
Hamişim diye bana sadece kolestrol yüksek demişlerdi,sonradan öğrendim şok oldum.
Hastanede yanında değildim,eve gittim gelmelerini bekledim eşimle.
İnsan uzak kalınca herşey daha bir zor oluyor...
Haftasonu oğluşuma mobilya baktık, mobilyacılar sitesini gezdik hep aynı modeller var ruhum daraldı en kötüsü 3000 den başlıyor, indirim mindirim yok. Eşimin iş arkadaşı Tepe Home'a bakın demişti ben de orda sadece genç odası var demiştim. 2 sene önce salon takımımı ve yemek odası takımımı ordan almıştık o zaman gezerken yoktu. Şimdi yeni yerine de taşındı, bir bakalım madem dedik, 3-4 model vardı, bir tanesini beğendik, internete koymamışlar modelini yoksa gösterecektim size de. 2 kapılı gardolap, büyüyen yatak ve şifonyer, bu haliyle 2900'den 2050 TL ye düşmüş 31 aralığa kadar. Ama ben gardolabı 3 kapılı istedim 250 Tl fark biniyor, 2300 TL oluyor. Fiyatı uygun geldi, hem devamlılığı olan bir marka, salon takımım hala revanşta showroomda, memnunum. İleride bir çalışma masası takviyesiyle harika bir genç odası olur diye düşünüyorum. Bonus karta da 4 ay erteleme 12 taksit yapıyor. Kayınvalidemler yarısını biz ödeyeceğiz diye tutturdu. Bizim hediyemiz bu oluyor, başka da hediye yapmıyoruz dedi, ilk torunda da öyle yaptılardı. Biz olmaz felan dedik önce ama sonra razı olduk. Pazar günü de kendi annemlerle konuştum, onlar da diğer yarısını da biz ödeyelim o zaman dedi. Ben sevindirik oldum.
Tabi 0-3 ay neredeyse tüm kıyafetlerini, 3-6 ay da bazı kıyafetlerini, yeleklerini almış kayınvalidem. Hastane çıkışı bir tane hediye gelmişti kirveden, bir tane de ben alcam sen beğen diyor kayınvalidem. Annem de 10 parça badisini tulumunu felan aldı. Bize halısı, perdesi, duvar kağıdı, elektronikler ana kucağı vb kaldı. Tabi bir de beşik var, onun da yarısını vercez diyor kayınvalidem. Bebek arabasını eylül ekim kasım gibi almayı düşünüyorum.
Haftasonu oğluşuma mobilya baktık, mobilyacılar sitesini gezdik hep aynı modeller var ruhum daraldı en kötüsü 3000 den başlıyor, indirim mindirim yok. Eşimin iş arkadaşı Tepe Home'a bakın demişti ben de orda sadece genç odası var demiştim. 2 sene önce salon takımımı ve yemek odası takımımı ordan almıştık o zaman gezerken yoktu. Şimdi yeni yerine de taşındı, bir bakalım madem dedik, 3-4 model vardı, bir tanesini beğendik, internete koymamışlar modelini yoksa gösterecektim size de. 2 kapılı gardolap, büyüyen yatak ve şifonyer, bu haliyle 2900'den 2050 TL ye düşmüş 31 aralığa kadar. Ama ben gardolabı 3 kapılı istedim 250 Tl fark biniyor, 2300 TL oluyor. Fiyatı uygun geldi, hem devamlılığı olan bir marka, salon takımım hala revanşta showroomda, memnunum. İleride bir çalışma masası takviyesiyle harika bir genç odası olur diye düşünüyorum. Bonus karta da 4 ay erteleme 12 taksit yapıyor. Kayınvalidemler yarısını biz ödeyeceğiz diye tutturdu. Bizim hediyemiz bu oluyor, başka da hediye yapmıyoruz dedi, ilk torunda da öyle yaptılardı. Biz olmaz felan dedik önce ama sonra razı olduk. Pazar günü de kendi annemlerle konuştum, onlar da diğer yarısını da biz ödeyelim o zaman dedi. Ben sevindirik oldum.
gündüz bi şekilde sorunsuz geçebiliyor ama gece olmasın o yatağa girmemeyeyim.. Allahım sağdan sola vinçle çevirseler ancak. fıtık yüzünden sağ bacağımı oynatamıyorum. etrafımda 4-5 yastık oluyo karnımın altına, bacagımın arasına, sırtıma destek derken onlarla boğuşurken sabah ediyorum. bir de zırt pırt wc mesaisiama anladım yorgunluktan azıyor bu meret. hafta sonu böyle zor olmuyo hafta içi ızdırap (
doğurmak mı dedin sen.. tuncss gece bu alttan ağrılar girince aklıma geldi bi gece böyle tutacak napıcam diye :18::18::18:
Çok geçmiş olsun canım benim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Eşinde seni düşünüyordur yolda yorulmanı istemiyordur.
Sonuçda havalarda soğuk artık bahar,yaz havası değil ki üşütmenden korkuyordur.
Sen sıkma canını elbet gidersiniz,baban iyi olsunda gerisi yalan.
şöyle bir bakıyorum da 8-10 hafta içerisinde bir bir doğurmaya başlarız..
Şu kurduğun cümle varya resmen keyfimi yerine getirdi.
Az kaldı dimi ya azalttık baya.Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin bize inşallah.
Yok bizimki laf etmiyor Allahtan hamilelikten önce de sonra da su desem kalkıp getirir meyve desem kalkıp getirir bir de soyar verir, ama bu günlerde yaptığını suratı asık yapıyor, işte de çok yoruluyor hak vermeye çalışıyorum saat akşam 9 da gelip bir de bana hizmet ediyor. Malesef ben güleryüz bekliyorum. Kankalığın bir sonucu mu bu yoksa
​Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl babişin?
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
linkteki bebek arabasını kullanan arkadaşlar
bu setteki oto koltuğunu direkt olarak arabada kullanabiliyor muyuz
ayrıca başka bir aparat daha mı almamız gerekiyor
yanıtlar için şimdiden teşekkürler
gündüz bi şekilde sorunsuz geçebiliyor ama gece olmasın o yatağa girmemeyeyim.. Allahım sağdan sola vinçle çevirseler ancak. fıtık yüzünden sağ bacağımı oynatamıyorum. etrafımda 4-5 yastık oluyo karnımın altına, bacagımın arasına, sırtıma destek derken onlarla boğuşurken sabah ediyorum. bir de zırt pırt wc mesaisiama anladım yorgunluktan azıyor bu meret. hafta sonu böyle zor olmuyo hafta içi ızdırap (
doğurmak mı dedin sen.. tuncss gece bu alttan ağrılar girince aklıma geldi bi gece böyle tutacak napıcam diye :18::18::18:
Yok bizimki laf etmiyor Allahtan hamilelikten önce de sonra da su desem kalkıp getirir meyve desem kalkıp getirir bir de soyar verir, ama bu günlerde yaptığını suratı asık yapıyor, işte de çok yoruluyor hak vermeye çalışıyorum saat akşam 9 da gelip bir de bana hizmet ediyor. Malesef ben güleryüz bekliyorum. Kankalığın bir sonucu mu bu yoksa
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl babişin?
Darısı başımıza inşşşşş ya ne güzel, ben pıt pıtlayınca bile sevindirik oluyorum, kim bilir senin yerinde olsam ne yapardım
Ne güzel yavaş yavaş hazır oluyor bebişin eşyalar... bebek odasını merak ettim. bende çok istiyorum şöyle güzel bi bebek odası hazırlamayı ama sanırım şimdilik sadece beşik alacağız. annemle konuştum bende oda almış baya bişey hatta benim gereksiz gördüğüm bi kaç parça şeyden bile almış. dedim sürekli söyleyelim aldıklarımızı bide aynı şeylerden alırız bir sürü. beşiğimizi annemler, bebek arabasını kavınvalidemler alacak. valla ben bu sefer evlenirken yaptığım cesurluğu yapmayacağım. iki tarafında ilk torunu alsınlar herşeyi, hiç hayır dememeye karar verdik eşimle.
bugün benimde detaylı usg var. akşama kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum :/
Günaydınn kızlar,
Öncelikle rahatsızlık haberlerine çok üzüldüm, dertsiz, tuncs, ersnil çok geçmiş olsun, eminim babalarınız torunlarını kucaklamak için hızlıca rahatsızlıklarından kurtulacaklar:) Çok çok geçmiş olsun.. Benim de babam tek böbrekli yıllardır o yüzden ben de çok üstüne titrerim onunAllah tüm anne babaları korusun...
Laterne sanırım Ankara'dasınız. İnanıyorum rahat bir operasyon olacak ve eşin çektiği sıkıntılardan kurtulacak, şimdiden geçmiş olsun..
Dertsiz detaylı için gerilme lütfen, gerçi sana diyorum ben de geçen cuma giderken çok gergindim:) Ama dr. uzun uzun inceledi ve de bir de üç boyutlu fotosunu gösterdi, inanılmaz bir mutluluktu.. Senin de böyle yüzünde güller açacak bence:)
Zapzup sizin beğendiğinizle aynı değil ama eşim dün bana sürpriz yapmış, kızımızın dolabını almış ve de kurmuş bile:) IKEA'dan almış o da, fiyatı da uygun 249 lira. Sana fotoları eklemeye çalışacağım. Belki bunu da beğenirsin..Eki Görüntüle 586837 Eki Görüntüle 586835 Eki Görüntüle 586836
Herkese çok sevgiler..Aaaaaaa bu arada Hanipeks çınar yapraklarına bayıldımmm bayıldımmmm çook güzel:))
doğum hediyesini geçtim, oğlumun eşyalarından bi kısmını alsalar razıyım. düğünümüzü tüm eşyalarımızı kendimiz yaptık. o zaman gençtik cahildikBende şimdilik sadece beşik alacak olanlardanım canım,ama oda şart.
8.yada 9. ayında odası olucak oğluşumun inşallah.
En güzelini yaparsınız valla.Bizimkide ilk torun kim ne almak istiyorsa alın diyorum.
Hatta oğluşun yanında kendime doğum hediyesi ne istiyorsam onuda söylüyorum
Allahtan herkes çok heveslide çok fazla sitrese girmiyorum.
ahh ahhh ben o kocayı bi düşünücem varya az kaldı.. bi gideyim annemlere.. o böyle hadi dön artık diye yalvarıcakaynen böyle yapıcam ona..
babacığım iyi çok şükür ama onun gibi kıpır kıpır bir adam 1,5 aydır yatıyor.. öyle bunalmışki artık.. mantar deyip geçmemek lazım işte.. bir tırnaktaki mantar nelere sebep oldu..
o cümleden öyle korkanlar var ki; bknz: mezoş
ben de düşündükçe doğum filan değil ama bebeğin sorumluluğu çok ürkütüyor..
bu arada senin de babacığına çok geçmiş olsun.. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin.
CNM YA SEPETLER ÇOK HOŞUMAA GİTTİ DİREK ONLAR GÖZÜME ÇARPTI WALLA DA EŞİNEDE MAŞALLAH SEPETİDE Mİ O ALMIŞ İÇİNE NE KOYMUŞ SORMASI AYIP BAK BENDE GÖRDÜM ÖZENDİM ALABİLİRİM:d
doğum hediyesini geçtim, oğlumun eşyalarından bi kısmını alsalar razıyım. düğünümüzü tüm eşyalarımızı kendimiz yaptık. o zaman gençtik cahildikçok zor ödedik borçları. kimsede sormadı ne yaptınız ödeyebildiniz mi diye... o yüzden dilim yandı yani bu sefer öyle yapmayacağım.
Herkese günaydın kızlar yaa sizde de bacak ağrıları oluyor mu? acayip bacaklarım ağrıyo ve yavaş yavaş şişmeye başladı.Doktora gittiğimde bir şikayetin var mı diyor bende biraz ağrım var falan diyince bu daha hamileliğinin iyi günleri diyor :) sonlara doğru herhalde mahvolurum ben.Bu arada Ankarada olan arkadaşlar hangi hastanelere ya da muayenehaneye gidiyorsunuz.Ben Yenimahalle Devlet Hastanesine gidiyorum doğumuda orda yapmayı düşünüyorum ama pazar günleri doğum yokmuş ya pazara denk gelirse napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?