2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aynıyız canım bende öyle korkuyorum ters hareket yapıcam diye:26::26:
birde tuvalet sorunu var hala gece tuvalete kalkınca uykum kaçıyor

İki gündür geçmişi okuyorum,tam yazıcam mesai bitiyor eve gidiyorum..eve gidince de yemek yiyip hoop yatağa atıyorum kendimi 9.30 a kadar uyuyorum,bir iyi geliyor ki sormayın..kocişim de saolsun çok yardımcı oluyor bana,oğlumun ödevlerini yaptırıyor,onunla ilgileniyor.Annemler de bir o kadar yardımcı,çoğu zman yemekleri orda yiyoruz,e bir sokak var aramızda ,sefasını sürüyorum bende..

Hasta olanlara çok çok geçmiş olsun,bir de çok fazla hemşerim varmış onu öğrendim,zira bende bulgaristan göçmeniyim beyaa..:)

Kızımın adı belli oldu babası Nehir istiyordu,ben Meriç..herkes Nehir ismini daha çok sevdi..Annemler şimdiden Nehir diye bahsediyorlar zaten..Hem oğlumun ismiyle de uyumlu oldu: Tuna+Nehir..

Bizden şimdilik bu kadar,ben gidip yemek yiycem,12 e kadar sabredemiyorum..Sizi takip ediyorum kızlar ama noolur çok hızlı gitmeyin yetişemiyorum..

biz evlenirken herşeyi kendimiz yaptık, eşimin ailesi hiçbişe yapmadı, annemler yatak odası bi de akrablara hafif çıtlatmıştık, düğünde takı yerine eşya alın diye öle sordular da bişeler alındı yoksa evlenemiyoduk zaten:)düğünü bile (ki zaten herkes eşya alınca düğünde çok az takı takıldı)üstümdeki paraları çıkarıp salona verdik, yani o gece o da takılmasaydı rehin kalıcaktık orda, bizdeki de ne cesaret, ve o gün kyınpederim düğün yerine insanları götürdüğü ve 150 şira harcadığı için o parayı istedi bizden düğün sırasında yani, bunu hiç unutamıyorum, ondan sonra da zaten hep eşimden para istedi, evlendiğimizin ilk haftası ve sonrasında , eşimin üstüne kredi çekti falan, daha bu ay bitti Alalhıma şükürler olsun, yine yapmıycaklar bişe biliyorum, kayınvalidem geçen gün aradı bi yorgan yaptırmış, çok pahalıymış, almaya gidiyomuş şimdi, hiç sormadım paarsını tabiki, onu dillendirmeye çalışıyo yani, yeni taşındık ya, çay içmeye gelirken getiriirm dedi maalesef
neyse işte demem o ki, bu kadar masrafın altından nası kalkıcaz hiç para yok, eksideyiz çok ama yine de istemem onlardan bişe, evlenirken içimde çok şey kaldı, belki yine kalıcak ama yine de istemem artık, benden uzak olsunlar yeter, maddi manevi, annemlere yakınız artık çok şükür, onlarda da pek bişe yok ama , yine de son güçleriyle bişeler yapmaya çalışıyolar, annem odasını ben almak hiç olmazsa yardım etmek istiyorum dio, inşallah beklediği para gelir, ötekiler de arabayı alsalar ya, ama yok almazlar istemem de, yine kayınvalidem belki 2-3 parça beğenmiyceğim tulum falan alır belki, bilemem

Günaydın mis kokulu anneler,kuzuları ...

Secilce dolabın cok tatlı güle güle kullan.

Hastalara şifa inşallah.

Wosgi,gecmis olsun canım ,bu kazalar ne çoğaldı yahu.Az evvel gecmis olsun tlf aldım yine yeni yaşanmış gibi tepem atıyor hani bastan anlatıyorsun keske vermeseydiniz diyorlarya abo kızıyorum herseye.

Makinaya yarın öğlene teşrif edecekler bura başka bakalım atlatmazlar inşallah.

Rüyamda annem vefat ediyordu,mezarına gidip konuşurken toprağı elimle duzledim altından kızım çıktı.cok beter iki durumda iyiki ruya.soluma tükürdüm dus aldim suya anlattım ,ağladım cok kotu.
Annemi aradım oda benden korktu sabahın 7 si :)

Mezos 2. Bence ilkin rengi biraz itici.

Hem 2. Yatak içindeymiş, daha uygun ,renkte iyi.

tşk ederim canım ucuz diye kıllandım biraz markayı hiç bilmiyom inş sağlam bişeydir. alıcam artık bugünn yettii garii :))

yavrum bence 120 liraya aldım, nolucak ne kadar kaliteli olabilir ki zaten naylon işte :)boşver sıkılıcaklar zaten biraz akıllanınca o zamana kadar gitse yeter boşveerr:)

Mezos 2. Bence ilkin rengi biraz itici.

Hem 2. Yatak içindeymiş, daha uygun ,renkte iyi.

ahanda 2 etti. alırım artık ben bunu :))

kız seni bekliyordum ben birsey soracagım sana aslında. iki gecedir yatarken nerdeyse doğuracak gibi oluyorum. tabi doğum nasıl bilmiyorum ama alttan bir sancı giriyo Voltaj ben tavana değsem ancak yani.. dayananılmaz oluyo. allahtan kısa sürüyo yoksa nefesim kesilir kesin ( çok acı veriyo be eşimde iki satır okumus ya netten yok rahim kendini doğuma hazırlıyo bilmem ne diye açıklıyo kendince :) sence ne oluyo hiç yaşadın mı böyle seyler doğumdan önce

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bazen başkalarından duyunca sadece bende değilmiş herkeste olabiliyormuş deyip geçiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyor yinede.

kayınvalidem çok uyanık canım. eşimi can evinden vuruyor.
eşim bişey söylese beni korusa kayınvalidem kendini hastaneye atıyor. geceyi acilde geçiriyor.
bende zaman zaman onun taktiğini uyguluyorum bende akıllandım. eşiminin ödü kopuyor.

canım eltine geçmiş olsun. misafir falan derken dikkat et çok yorma kendini. efeyi ısırmak istiyorum bennnnnn

canım bebekler kısmetiyle gelir derler ya hiç canını sıkma. rabbim büyük tatlım.

ewt cnm eşine çok teşekkürler banada fikir verdi yani

hayırlara çıksın canım rüyannn:26::26::26:
serviste inşallah vaktinde gelirrr

ne güzel canım... artık benim eşim de dışardan farkediyor kızımızı... allah elimize almayı nasip etsin inşallah...
canım kendini strese sokma... benim de kalbim güp güp atmıştı ükür doktor olumlu konuşmaya başlayınca rahatladım... bi de kızıcım o esnada pıt pıtlıyordu gülmek geldi bana iyi düşün dua ederek git inşallah bişey olmaz... rabbim babana da şifa versin...

oh ne güzel canım keşke benimkiler de öyle olsa ama malesef... ben daha hiç alışverişe başlayamadım... küçücük ilçedeyiz alacak pek yer yok

haklısın canımm ya

thank you bebeemmm biz iyiyiz seni sormalı kurabiyeci güzeli

bnde çok şükür iyiyim yeni yıl için bikaç bişeler araştırıyorum bitanem

yenı yılda yenı yıl temalı kurabiye yapabilirim belki..belki diyorum çnki misafirim çok yemek şu bu yatak yorgan hazırlığı derken wakit bulursam yapçeeeem

morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işte bir muhalefettttt :))

hamarat şey seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…