Çok evhamlıyız canım belkide ondan.
Sağa sola dönerken bile aklım hep oğluşumda.
Zarar vermicem diye kasılıyorum,kasıldıkça uyku tutmuyor.
Sağa dön sola dön sabah oluyor.Sabaha karşı tam uyudum rahatım derken alarmlar çalmaya başlıyor.
Kocişe bu sabah 5 dk daha diye yalvardım resmen
ya bi el atın nolur iki gündür karar veremiyorum
bu mu
Kraft 008 Oyun Parkı Leylak 70x120(Kargo Bizden) GittiGidiyor'da 59170366
bu mu
0a baby moon oyun parkı YATAK + HEDİYELER** GittiGidiyor'da 69631174
hangisi daha hoş göründü size ?
bence babymoon canım, benimkine benziyo, müzikli falan daha eğlenceli:)
tşk ederim canım ucuz diye kıllandım biraz markayı hiç bilmiyom inş sağlam bişeydir. alıcam artık bugünn yettii garii :))
Mezos 2. Bence ilkin rengi biraz itici.
Hem 2. Yatak içindeymiş, daha uygun ,renkte iyi.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bazen başkalarından duyunca sadece bende değilmiş herkeste olabiliyormuş deyip geçiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyor yinede.senin stresi ben devralayım en iyisi. bi aksilik çıkmazsa bugün gideceğiz :18:
tabi bide olayın bu boyutu var. ama olsun bizimkiler hiç bişey almasada konuşuyo bari alsınlarda boşa konuşmuş olmasınlar. amann canım senin kayınvalide de baya problemlili benimde kayınpeder öyledir... ama pustular biraz ilk evlendiğimiz zaman çok fenaydı. eşimin iyi bir işi var çok şükür. bana diyo ki herkese nasip olmaz böylesi, hiç bişey almasakta olur. sanki ben bostan oyuğuyum.... bak hatırladıkça sinirlerim geriliyo.
kayınvalidem çok uyanık canım. eşimi can evinden vuruyor.Sen kendini hiç üzme canım.
Eşin gerçekden saçmalıyor.Sen hamişsin en önemlisi aynı yastığa baş koyduğu insansın hayat arkadaşısın.
Biz nişanlıyken kocişimde dolduruşa gelmişdi sadece bir kez.Enişteleri filan anneni bırakma birlikde oturun demiş,ayrılık derecesine geldik resmen.
Ama sonra ne oldu bakdım surat asarak çözümlenmicek,inadına her hafta sonu gittim eşimin yanına.
Annesi hep yanımızdaydı,her konuştuğumuzda farklı yorumlarda bulundu,moralimizi bozdu.
Eşimde en sonunda bu iş olmucak annemle biz aynı evde yapamayız huzurumuz kalmaz dedi.
Zaten herşeyi birlikde yaptık.Ailemle gittik beyaz eşya seçmeye ben hepsini istediğim gibi seçtim.
Kardeşim ödedi hepsini,bende mutfak tarafını aldım ödedim bir kaşığım bile yoktu.
Eşimin teyzesi allah razı olsun (eşimin 8 ay yanında kaldığı) annemlere bile bırakmadan evimin bütün tülünü perdesini aldı.
Kayınvalidemin evimde iki halısı birde yer sofrası var.Onuda eşimin teyzesi aldırdı:)
Bir gün evi bozcam eşyaları sizin eve koyucam memlekete gidicem diyor,birgün yanlızım diye hayıflanıyor.
Diğer gün iş görüşmelerine gidiyor bebek bakmak için.Altlı üstlü oturalım dedikde kabul etmedi.
Öylede kira vercekmiş böylede.Sanıyorki yalvarıcaz.Eşimde dediki sen bilirsin o zaman yanlızım deme..
Eşim erkek tarafına düşen şeyleride kredi çekti 10 bin onuda birlikde ödedik.
Düğünde takılan takılarıda biz aldık:)Amann hepsi boş.Kocişimle huzurum varya işde o herşeye değiyor.
Hiç beklentim yok.Biz kocişimle böyle olalım yeter.
canım eltine geçmiş olsun. misafir falan derken dikkat et çok yorma kendini. efeyi ısırmak istiyorum bennnnnnSlm kızlar nasılsınız... Geçmişe bakamadım ve vaktimde yok umarım herkes iyidir ve sağlıklıdır....
Malum son haftamız ve çok yoğunuz arada göz atmaya çalışıyorum ama yetişmek mümkün değil çooookk hızlısınızzzz.....
Ailecek de yoğun günler yaşıyoruz misafir hastalık eksik olmadı...dün eltime araba çarpmış ayakğının üstünden geçmiş ve altına almış allaha şükür sadece ayak bileğinde 2 kırık var alçıya aldılar inş. 1aya geçecek...ailesi falan geldi onları ağırladık dün gece malum bizden fayda yok bakacak kimse lazım ....
Ya bide azcık güldüreyim benim oğlan artık dışardan görünüyor hareketleri şimdeilik ben ve eşim gördük ayrıca dokunur dokunmaz acayip hareketlenio ilk bebek böyle değildi bu çoooooooooookkkkk yaramaz olucak belli
efe de durmadan ne zaman gelecek deyip duruyorr geçengün ciddi ciddi '' anne bu bebek büyümüo bunu verelim başka tardeş alalımmı'''Dedi koptum resmen tamam aşkım dedim şimdi durmadan bunu söylüo
hepinizi çooookkkk öpüyorum kendinize ve tabikide yeğenlerime iyi bakın....
canım bebekler kısmetiyle gelir derler ya hiç canını sıkma. rabbim büyük tatlım.biz evlenirken herşeyi kendimiz yaptık, eşimin ailesi hiçbişe yapmadı, annemler yatak odası bi de akrablara hafif çıtlatmıştık, düğünde takı yerine eşya alın diye öle sordular da bişeler alındı yoksa evlenemiyoduk zaten:)düğünü bile (ki zaten herkes eşya alınca düğünde çok az takı takıldı)üstümdeki paraları çıkarıp salona verdik, yani o gece o da takılmasaydı rehin kalıcaktık orda, bizdeki de ne cesaret, ve o gün kyınpederim düğün yerine insanları götürdüğü ve 150 şira harcadığı için o parayı istedi bizden düğün sırasında yani, bunu hiç unutamıyorum, ondan sonra da zaten hep eşimden para istedi, evlendiğimizin ilk haftası ve sonrasında , eşimin üstüne kredi çekti falan, daha bu ay bitti Alalhıma şükürler olsun, yine yapmıycaklar bişe biliyorum, kayınvalidem geçen gün aradı bi yorgan yaptırmış, çok pahalıymış, almaya gidiyomuş şimdi, hiç sormadım paarsını tabiki, onu dillendirmeye çalışıyo yani, yeni taşındık ya, çay içmeye gelirken getiriirm dedi maalesef
neyse işte demem o ki, bu kadar masrafın altından nası kalkıcaz hiç para yok, eksideyiz çok ama yine de istemem onlardan bişe, evlenirken içimde çok şey kaldı, belki yine kalıcak ama yine de istemem artık, benden uzak olsunlar yeter, maddi manevi, annemlere yakınız artık çok şükür, onlarda da pek bişe yok ama , yine de son güçleriyle bişeler yapmaya çalışıyolar, annem odasını ben almak hiç olmazsa yardım etmek istiyorum dio, inşallah beklediği para gelir, ötekiler de arabayı alsalar ya, ama yok almazlar istemem de, yine kayınvalidem belki 2-3 parça beğenmiyceğim tulum falan alır belki, bilemem
bu mu
bu mu
yavrum bence 120 liraya aldım, nolucak ne kadar kaliteli olabilir ki zaten naylon işte :)boşver sıkılıcaklar zaten biraz akıllanınca o zamana kadar gitse yeter boşveerr:)
nasılsınız güzel anneler
mezocum bnce de baby moon
Canımm o sepetleri geçen yıl Boynerden almıştık. Çok güzel bir indirim yapmışlardı, tanesi 4 liraya falan inmişti. Ama içine kitap koymuştuk, bizim odada duruyordu. O sepetleri dolabın içine koymayı eşim düşünmüş. Zaten dekorasyon işlerine bayılır, yeteneklidir. Hatta Koçtaş'ta bir avize beğenmiştik ama renkleri uymuyordu bize. İstediğim renklerde aynısını yapmış inanamadım. Sadece 8 liraya mal ettik böylece avizeyi:)) Bu arada o sepetlerden her yerde görüyorum renk renk:) Al bence de, çok yakışır prensesinin odasına:)
Günaydın mis kokulu anneler,kuzuları ...
Secilce dolabın cok tatlı güle güle kullan.
Hastalara şifa inşallah.
Wosgi,gecmis olsun canım ,bu kazalar ne çoğaldı yahu.Az evvel gecmis olsun tlf aldım yine yeni yaşanmış gibi tepem atıyor hani bastan anlatıyorsun keske vermeseydiniz diyorlarya abo kızıyorum herseye.
Makinaya yarın öğlene teşrif edecekler bura başka bakalım atlatmazlar inşallah.
Rüyamda annem vefat ediyordu,mezarına gidip konuşurken toprağı elimle duzledim altından kızım çıktı.cok beter iki durumda iyiki ruya.soluma tükürdüm dus aldim suya anlattım ,ağladım cok kotu.
Annemi aradım oda benden korktu sabahın 7 si :)
ne güzel canım... artık benim eşim de dışardan farkediyor kızımızı... allah elimize almayı nasip etsin inşallah...yaaa kızlaaaaaaaaaaaaaarrr az önce bebeğim dışardan farkedilecek kadar sağlam tekmeler attı,
hemen babasına da gösterdim, çok tatlıydı yavrum benim kıyamam ben ona yaaaaaa
çok merak ediyodum ben de dışardan anlayabilecek miyim diye malum göbek kat kat yağlı
kızııııııımmm prensesim benim anneye ne güzel duygular yaşatıyosun sen öyleeeee
canım kendini strese sokma... benim de kalbim güp güp atmıştı ükür doktor olumlu konuşmaya başlayınca rahatladım... bi de kızıcım o esnada pıt pıtlıyordu gülmek geldi banagünaydın hanımlar,nasılsınız?
benim bugün detaylı ultrasonum var ve çok gerginim.
afedersiniz her randevu öncesi olduğu gibi yine ishal oldum.
babamda rahatsız bacağı ağrıyordu sadece ama bir sürü tahlil yapılmış.
bugünde mr çekilecekmiş. gecede saçma sapan rüyalar gördüm.
hiçbişey yapasım yok bugün.
Haftasonu oğluşuma mobilya baktık, mobilyacılar sitesini gezdik hep aynı modeller var ruhum daraldı en kötüsü 3000 den başlıyor, indirim mindirim yok. Eşimin iş arkadaşı Tepe Home'a bakın demişti ben de orda sadece genç odası var demiştim. 2 sene önce salon takımımı ve yemek odası takımımı ordan almıştık o zaman gezerken yoktu. Şimdi yeni yerine de taşındı, bir bakalım madem dedik, 3-4 model vardı, bir tanesini beğendik, internete koymamışlar modelini yoksa gösterecektim size de. 2 kapılı gardolap, büyüyen yatak ve şifonyer, bu haliyle 2900'den 2050 TL ye düşmüş 31 aralığa kadar. Ama ben gardolabı 3 kapılı istedim 250 Tl fark biniyor, 2300 TL oluyor. Fiyatı uygun geldi, hem devamlılığı olan bir marka, salon takımım hala revanşta showroomda, memnunum. İleride bir çalışma masası takviyesiyle harika bir genç odası olur diye düşünüyorum. Bonus karta da 4 ay erteleme 12 taksit yapıyor. Kayınvalidemler yarısını biz ödeyeceğiz diye tutturdu. Bizim hediyemiz bu oluyor, başka da hediye yapmıyoruz dedi, ilk torunda da öyle yaptılardı. Biz olmaz felan dedik önce ama sonra razı olduk. Pazar günü de kendi annemlerle konuştum, onlar da diğer yarısını da biz ödeyelim o zaman dedi. Ben sevindirik oldum.
Tabi 0-3 ay neredeyse tüm kıyafetlerini, 3-6 ay da bazı kıyafetlerini, yeleklerini almış kayınvalidem. Hastane çıkışı bir tane hediye gelmişti kirveden, bir tane de ben alcam sen beğen diyor kayınvalidem. Annem de 10 parça badisini tulumunu felan aldı. Bize halısı, perdesi, duvar kağıdı, elektronikler ana kucağı vb kaldı. Tabi bir de beşik var, onun da yarısını vercez diyor kayınvalidem. Bebek arabasını eylül ekim kasım gibi almayı düşünüyorum.
bu mu
bu mu
haklısın canımm ya
thank you bebeemmmbiz iyiyiz seni sormalı kurabiyeci güzeli
morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bnde çok şükür iyiyim yeni yıl için bikaç bişeler araştırıyorum bitanem
yenı yılda yenı yıl temalı kurabiye yapabilirim belki..belki diyorum çnki misafirim çok yemek şu bu yatak yorgan hazırlığı derken wakit bulursam yapçeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?