2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

nerden aldın ve ne kadara aldın acaba bende düşünüyorumda çok güzel.. iyi günlerde kullansın bebişin...

güzellerrr herkese günaydın

mis gibi güneşli ama uykusuzluktan öldüğüm bi gün.. ağrıdan acıdan gözüme uyku girmedi. fıtığım tuttu bi yandan da.. kalan zaman sanırım beni zorlayacak ( bebeğin hareketleri sebebiyle uyuyamayan var mı aranızda bazı hareketleri çok canımı yakıyo, alttan ağrı gibi giriyo :26:

günaydın hanımlar,nasılsınız?

benim bugün detaylı ultrasonum var ve çok gerginim.
afedersiniz her randevu öncesi olduğu gibi yine ishal oldum.
babamda rahatsız bacağı ağrıyordu sadece ama bir sürü tahlil yapılmış.
bugünde mr çekilecekmiş. gecede saçma sapan rüyalar gördüm.
hiçbişey yapasım yok bugün.

günaydın hayırlı sabahlar günümüz güzel geçsin inşallah:)

tamam canım sana sarı kahve yapacağım

ayy ne hoş ellerine sağlık canım ne güzel düşünmüşsün yaaa

Sağol canım senin de ellerine sağlık.

bu cümleyi anneme her kurduğumda ''kiminki içinde kalmış da senin ki kalcak!!'' diye kızıyor bana

Ay çok doğru çok doğru, ağzzına sağlık anneciğinin :)

Teşekkür ederim canım, çok sevindim sonuçlarına. Ona kalırsa şu hayatta neyin garantisi var ki?

Ay canım kıyamam, ben de sırt ağrısından uyuyamıyorum ne yazık ki

​Geçmiş olsun cnm babana, eğer bir sıkıntı varsa erken teşhis edebilmek için tahlil istemişlerdir, hemen telaşlanma, önlem olur hem. Güzel güzel git hayırlı haberlerle dön inş canım.

günaydın anneler ve tatlı bebecikleri..

tüm gece sağa dön, olmadı solu dene, ehh bi de sırt üstü; yok yok hiçbiri uymuyo.. dur yüzüstü deneyeyim.. ona da bebek müsade etmiyo.. veeee sabah oluvermiş.. uygun pozisyonu bulamadım,uykusuz kalıverdim.. güyaaa sabah erkenden eşimle çıkıcaktım.. sabah su yaptı! götürmedi beni.. çok gerginiz ikimizde, hayır ola..! benim hamile olduğumu hiç düşünmüyor, hiç anlayışlı davranmıyor, her daim benden ilgi alaka bekliyor.. ama ben de kendime yetemiyorum ki ona da bölüneyim.. çok zordayım çok.. Allah yardımcımız olsun..

şimdi kalkıp ortalık toplayıp, çamaşır ve ütüye girişme zamanıdır.. ben yokken çok kaynatmayın gelince okuması pek zor oluyor..

hepinizi sevgiyle kucaklıyor, minnak bebelerinizi de öpüyorum.

canım geçmiş olsun. uzak olunca aklı kalıyor insanın evham yapma.. inş birsey cıkmaz tahlillerde

al benden bi tane daha.. uyku muyku yok artık bize ( ölüyorum uykusuzluktan şu an

Aynı sıkıntıyı ben de çektim gece canım. Ben de eşimden ilgi bekliyorum ama yok nerdeeeeeee, ben bir koltuğa o diğerine devriliyoruz yemeği yer yemez

Bu uykusuzluk hali bendede var kızlar...

Gece resmen alev içinde kalıyorum.Üzerimdeki herşeyi çıkarasım geliyor.
Benim eşimde tam tersi fazla ilgili.İlla üzerimi örtecek.Kurulu saat gibi ben uyanınca oda uyanıyor.
Kıyamıyorum da,fıstığım yapabileceğim bir şey varmı diyor.
Bende üzerimi örtme hayatım yeter diyorum,oda müsade edemem farkında değilsin üşüteceksin diyor.

Gerçekdende öyle ne yapcam bilmiyorum halsiz değilim ama burnum akmaya başladı.
Şöyle yüz üstü uzanıp uyumayı çok özledim...

canım benimm.. gurbet kuşu olmak ne zor değil mi? benim de babam kasımın 20sinden beri yatıyor evde.. onunda ayağında sıkıntı, mantardan sebep enfeksiyon kemiğe damara kadar ilerlemiş ve pıhtı olmuş bacaktaki damarda. hiç kalkmadan yatıyordu çok şükür birkaç gündür kalkmasına müsade etmiş doktor.. ama aklım sürekli orda. gidemiyorum da.. otobüsle eşim göndermiyo ben götürcem bu hafta yok bi dahakine derken 1,5 ay oldu.. kafayı yicem.. birazda ondan gerginim.. eşim de bi o kadar rahat.. kendi ailesi burnunun dibinde tabi, gık deseler koşuyoruz.. çok canım sıkılıyo çooookkk
detaylıya gelince sakin ol ki bebişinde güzel güzel dursun annesi.. herşey çok güzel olacak

canım geçmiş olsun. uzak olunca aklı kalıyor insanın evham yapma.. inş birsey cıkmaz tahlillerde

al benden bi tane daha.. uyku muyku yok artık bize ( ölüyorum uykusuzluktan şu an

ahh ahh, beni gerginlikte mahvediyor.. güya geçen cuma gidiyorduk adaya, kaldı bu cumaya.. bakalım cuma gelince ne zamana erteleyecek eşim ki bu sefer de ertelerse hiç şansı yok biner otobüse giderim. yetti artık.. babamda aklım sürekli.. iyi ki şu akıllı telefonlar var da, görüntülü filan konuşuyoruz en azından iyi olduğunu gözüm görüyor..
senin de belin ağrıyor dimi? ben uygun pozisyon bulamıyorum yatmak için. burnumda kemik eğriliği var soluma yatınca nefes almam imkansız hale geliyor, sağa yatınca da daralıyorum.. her yanım uyuşuyor gibi oluyor.. göbek iyice büyüdü artık yüzüstü yatmak imkansız.. yastıklarla filan dengelemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor.. son haftaları düşünemiyorum.. zaten pek bişey kalmadı.. şöyle bir bakıyorum da 8-10 hafta içerisinde bir bir doğurmaya başlarız..

Aynı sıkıntıyı ben de çektim gece canım. Ben de eşimden ilgi bekliyorum ama yok nerdeeeeeee, ben bir koltuğa o diğerine devriliyoruz yemeği yer yemez

ahh bu kocalar..!!! odun alıp kovalamalı.. bi de laf ediyo çok hakkı varmış gibi.. keşke benim içimde olaydı da bu kadar naz kapris yapılmadan da hamilelik geçermiş göreydin diyor.. ve ben varya normal zamanda bunun 10 misli nazlı kaprisli bi insandım.. hamilelik beni sakin dingin bir insan yaptı.. ama beyimiz göremiyor bunu.. bu günlerde çok gıcığım çok.. hani derler ya cin görüyorum diye.. aha işte ben eşimi aynen öyle görüyorum

Canım benim çok geçmiş olsun.
Benim babişkomda 2 hafta önce anju oldu damarında daralma varmış.
Çok şükür iki gün sonra ayaktaydı.
Hamişim diye bana sadece kolestrol yüksek demişlerdi,sonradan öğrendim şok oldum.
Hastanede yanında değildim,eve gittim gelmelerini bekledim eşimle.
İnsan uzak kalınca herşey daha bir zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…