selamlar
ben de kızımın ihtiyaçlarını ufaktan ufaktan almaya başladım
sizlerlede paylaşmak istedim :)
arabayı nasip olursa bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum
ilk aylar bu kullanılıyor zaten
o zaman daha tecrübeli olurum ve daha doğru bir secim yaparım diye düşünüyorum
Hanipeks yapraklar pek hoş olmuş hayatım ben görmeye gelemesemde benim ki hazan renkli olsun ,huznu anlatsın bana kahveli sarılı cok sonbahar gördüm kendimi.çınarda kızmasın bana ben daha tomurcukken icimi baydın diye
ayy ne hoş ellerine sağlık canımne güzel düşünmüşsün yaaa
bu cümleyi anneme her kurduğumda ''kiminki içinde kalmış da senin ki kalcak!!'' diye kızıyor bana
hanipeks anahtarlıklar süper olmuş ellerinize sağlık çok anlamlı süper fikir. beni merak etmişin sağol yazamadım hiç.
benim detaylı iyi çıktı ama doktor detaylının çok ta garantili birşey olmadığını söyledi canımız sıkıldı. bize bırakmıştı amniyosentez kararını şart koşmamıştı yani şimdi de busefer de çok iyi çıktı sıkıntı yok ama bu hastalık riskini sıfıra indirmez dedineyse artık bu saatten donra düşünmek bile istemiyorum.Allah korusun.
güzellerrr herkese günaydın
mis gibi güneşli ama uykusuzluktan öldüğüm bi gün.. ağrıdan acıdan gözüme uyku girmedi. fıtığım tuttu bi yandan da.. kalan zaman sanırım beni zorlayacak( bebeğin hareketleri sebebiyle uyuyamayan var mı aranızda bazı hareketleri çok canımı yakıyo, alttan ağrı gibi giriyo :26:
günaydın hanımlar,nasılsınız?
benim bugün detaylı ultrasonum var ve çok gerginim.
afedersiniz her randevu öncesi olduğu gibi yine ishal oldum.
babamda rahatsız bacağı ağrıyordu sadece ama bir sürü tahlil yapılmış.
bugünde mr çekilecekmiş. gecede saçma sapan rüyalar gördüm.
hiçbişey yapasım yok bugün.
kızlar artık yawrumun tekmeleri dışardan bakıncada gözüküo dün babasıyla oturduk izledik çok güzel bi duygu
günaydın anneler ve tatlı bebecikleri..
tüm gece sağa dön, olmadı solu dene, ehh bi de sırt üstü; yok yok hiçbiri uymuyo.. dur yüzüstü deneyeyim.. ona da bebek müsade etmiyo.. veeee sabah oluvermiş.. uygun pozisyonu bulamadım,uykusuz kalıverdim.. güyaaa sabah erkenden eşimle çıkıcaktım.. sabah su yaptı! götürmedi beni.. çok gerginiz ikimizde, hayır ola..! benim hamile olduğumu hiç düşünmüyor, hiç anlayışlı davranmıyor, her daim benden ilgi alaka bekliyor.. ama ben de kendime yetemiyorum ki ona da bölüneyim.. çok zordayım çok.. Allah yardımcımız olsun..
şimdi kalkıp ortalık toplayıp, çamaşır ve ütüye girişme zamanıdır.. ben yokken çok kaynatmayın gelince okuması pek zor oluyor..
hepinizi sevgiyle kucaklıyor, minnak bebelerinizi de öpüyorum.
günaydın anneler ve tatlı bebecikleri..
tüm gece sağa dön, olmadı solu dene, ehh bi de sırt üstü; yok yok hiçbiri uymuyo.. dur yüzüstü deneyeyim.. ona da bebek müsade etmiyo.. veeee sabah oluvermiş.. uygun pozisyonu bulamadım,uykusuz kalıverdim.. güyaaa sabah erkenden eşimle çıkıcaktım.. sabah su yaptı! götürmedi beni.. çok gerginiz ikimizde, hayır ola..! benim hamile olduğumu hiç düşünmüyor, hiç anlayışlı davranmıyor, her daim benden ilgi alaka bekliyor.. ama ben de kendime yetemiyorum ki ona da bölüneyim.. çok zordayım çok.. Allah yardımcımız olsun..
şimdi kalkıp ortalık toplayıp, çamaşır ve ütüye girişme zamanıdır.. ben yokken çok kaynatmayın gelince okuması pek zor oluyor..
hepinizi sevgiyle kucaklıyor, minnak bebelerinizi de öpüyorum.
canım geçmiş olsun. uzak olunca aklı kalıyor insanın evham yapma.. inş birsey cıkmaz tahlillerde
al benden bi tane daha.. uyku muyku yok artık bize( ölüyorum uykusuzluktan şu an
Aynı sıkıntıyı ben de çektim gece canım. Ben de eşimden ilgi bekliyorum ama yok nerdeeeeeee, ben bir koltuğa o diğerine devriliyoruz yemeği yer yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?