2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
:)))) sesli güldüm ya Rabbim de seni güldürsün.
İyi hatırlattın balım seni göremiyorum bu aralar rüyalarımda yoksun

Şimdilik iyiyim hatta cok iyi elhamdulillah,sen nasilsin canım pitirciklar nasil

Canım benim,Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inşallah

Çok şükür bizde iyiyiz hayatım.Pıtırcıklarımın anneannesi ve dedesi gelecek,ciciler alacağız inşallah

-wosgi eltine çok geçmiş olsun cnaım yine ucuz atlatmış çok şükür. oğluşunun sözlerine çok güldüm maşallah çok tatlı :)

- dertsiz canım boşver detaylı için endişelenme inşallah geç olsun güç olmasın hayılrı haberlerle döneceksin inşallah. Ayrıca babana da geçmiş olsun.

-ofelyam canım noch bende de çıkmıştı sağ tarafta ilk baktırdığımda sonra geçen gün baktırdığımda geçmiş çok şükür. senin de kalıcı olduğunu sanmıyorum geçicidir inşallah.

-yüksekvoltaj canım tansiyonun ve keyfin iyi dimi maşallah. ben de bebişe çorap bile almadım sonra artık :)

- temmuz27 canım senden de hayırlı haberler alırız Allahın izni ile detaylıdan.

- ersnil bana çok geçmiş olsun canım üzülme iyidir inşallah sadece anjiyo olmuş dimi?

- tuncss canım senin de babana Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.

- mezopotamya yanım bel ağrına üzüldüm dikkat et kendine.

- hanipeks canım bizde kankalık bitti en sonunda :) ama tabiki yine ayda yılda haftada 1 törenle :) kız sen de kır şeytanın bacağını bişey olmuyor boşu boşuna durmuşuz.

-

-

Son düzenleme:
23 haftalık hamileyim ve sizi en başından beri takip ediyodum ama yazmaya fırsatım olmuyodu.Bu hafta raporlu olduğum için vaktim var.Dün doktor kontrolumuz vardı ve doktor ultrasondan bakarken kalbi dikkatini çekti oğlumun kalbi normal seviyesinde atıp atıp sonra duruyodu veya yavaşlıyodu aritmi var dedi. Ama ben çok kötü oldum.Yapısal bi bozukluk olmadığını söyledi kii haftasıyla da uyumlu 552 gr olmuş 28 cm boyu olmuş...Ama bu konu hakkında bilgisi olan çevrenizden duyduğunuz bişey varsa söylerseniz çok sevineceğim.Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın hepsini korusun inşş

almadım onu zaten :)

yaaaa keşke yakınlarda olsan günde on kere gelsem senle dertleşsem.. elimi tutsannn :18: sakin ol desen :))) hastayım şu rahatlığına he dikişte incelme nası oluyooo be yırtılacak gibi olur acır ufff ya (

Off kızlar çok uykum var ya... Dersteyim uyuyup kalicam şimdi. Çok erken başladı bu uyku sorunu, akşama da detaylımız var. Uyuyup kalmiyim bide doktor kontrol ederken, kaç gündür bugunu bekliyoruz ya

teskr ederim cnm amin.. özelden msj atamadım daha yeni oldugum için verdiğim cvplrn en az 100 olması gerekıomuş bnm dha 54 :) nyse burdan yazıorum yaş:21 SAT06:2012 bebegin d.tarihi 4 nisan ilk bebek cinsiyet erkek isimi miraç hamile kalınan kilo 63 şimdiki kilo 71 sehir izmir

kızlar artık bebeğimin hareketleri dışarıdan farkediliyor karnım hareketlendi inanılmaz bir keyif veriyor izlemek
babamız hiç hissedememişti hareketini dün yine elini koydu bekledi bekledi kızım hiç hareket etmedi bende oooof artık sıkıldım dedim ve bebeğim sağlam bir tekme indirdi tabi babamızın gözleri yerinden fırladı aaaaay ne çok güldüm yarım saat gülüyordum valla kızım anladı sağlam tepki verdi

Ben ilk bakışta kraftınkini beğendim sanki yaa,ama diğeri de fena değil..

Canım Bulaşık makinası konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz...3 keredir arıza yapıyor benimki de,parça değişti,oldu derken gene bozuldu.Bugün komple alıp götürcekler serviste incelecekler bakalım..Elde yıkadığım bulaşığın haddi hesabı yok,2 parça bişey neyse de koca makinanın içindekileri yıkadım kaç defa,belim koptu resmen...

Senden korkulur valla ne diyim,cinsiyet tahmininden sonra,isimlerde de tutturuyosun ya hadi hayırlısı..eşimin ismi tutmuyor ama yaklaşmışsın(Biraz daha Konsanrtasyon pleaseee) Eşimin adı da Özkan..

Şu sıralar rüyalar daha da dehşet bir hal aldı bende de..:)

tşk ettim sana bundan sonra sanal alışverişlerimde sana danışcam olar mı :)))

şanslı böcekkkkkkk ayyy ne nazlı olur ne nazlııı

Bebek nevresim takımları sadece 30 tl buyrun hanımlar :) Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Baskl

düşünceli arkadaşım ya.. tşklerr kimsecikleri de atlamıyo :)

Off kızlar çok uykum var ya... Dersteyim uyuyup kalicam şimdi. Çok erken başladı bu uyku sorunu, akşama da detaylımız var. Uyuyup kalmiyim bide doktor kontrol ederken, kaç gündür bugunu bekliyoruz ya

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeee .. boş derslerimde resmen sızıyorum öğretmenler odasında ama koltuklar rahat değil müdüre rica edeceğimmm az bi rahat bı sey alsın şuraya

tabiki danışabilrsiiinn ben hep netten yapıorum alışverişimi şimdi civil sitesinden aldıgım ana kucagı geldi kurup fotosunu cekip göndericem 45 tl :)

kesinlikle kesinlikle

:)) bizde de öyle olmuştu ilk tekmesinde :)) eşim dedi ki sen tekme deyince ben bağırsak hareketi falan diye düşünüyordum korkumdan sana bı sey dıyemıyordum bu resmen vuruyo diyo :))) ne sandın dedim boşuna inletmiyo beni uykulardan kaldırmıyo

tabiki danışabilrsiiinn ben hep netten yapıorum alışverişimi şimdi civil sitesinden aldıgım ana kucagı geldi kurup fotosunu cekip göndericem 45 tl :)

ayyy ucuz aslında onu görmüştüm şu 16.yıl muhabbeti ama ben ana kucağı diye kraft ın elektronik ürününe bunun tam on katını verdim şimdi yine ana kucağı almaya utanıyom :26:

her zaman bahtı kısmeti açık olur inşallah canım .. rabbim bizi onlarla sınamasın

Bizim de durum aynı..ben işteyken bir haraketliyiz sorma,dışardan görülüyor tepikleri..ama babamız ne zman elini koysa tık yok,adamcağız bekliyor bekliyor çekiyor elini..Bu hep böyle,sana kımıldamıyor diyorum bende...

Birde şu sancımıdır nedir bnde de olmaya başladı,akşam bulaşık yıkarken bir saplandı,erken doğum yapçam sandım..Daha önce de hafif oluyordu ama bizim yaramaz orayı tekmeliyor sanırdım,şimdi şiddetlendi...

Bizde dayı, teyze, hala yok malesef, kuzenim arabasını alacak askerden dönünce tekrar işe girerse hihihihi

Ay canım çok sevindim tepe home ile ilgili yorumlarına, destekçi arıyorum yanıma hihihihi :) Bizim parke değil, yaptırsak mı diye düşündüm tabi ama karar vermedik bir de onun masrafı olmasın şimdi dedik, zaten yaptırırsak beyaz parke yaptırırız. mobilyaya da uyar, kenarları açık kahve önleri kırık beyaz çünkü. kulpları da değişik değişik daha seçmedik konseptini ayarlamadım çünkü, hayvanlı mı olsun taşıtlı mı olsun bilemedim. Duvar kağıdına bakmadık daha, internette fiyatlar çok uçuk, bu haftasonu da duvar kağıtlarına bakacağız olmadı alcaz elimize fırçayı biz boyayacağız sarıya :)

Ah anacım haklıyız ama napalım atsan atamayız satsan satamayız herifleri

Herkese çok sevgiler..Aaaaaaa bu arada Hanipeks çınar yapraklarına bayıldımmm bayıldımmmm çook güzel:))

Teşekkür ederim canım benim.

ya gerçekten mi yani gerçekten geçebiliyomuş, Ay Allah'ım inş. benimki de geçer inş. inş., bunu duymam çok iyi oldu canım ya, ben doktora inanmamıştım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…