:)))) sesli güldüm ya Rabbim de seni güldürsün.
İyi hatırlattın balım seni göremiyorum bu aralar rüyalarımda yoksun
Şimdilik iyiyim hatta cok iyi elhamdulillah,sen nasilsin canım pitirciklar nasil
Mezosum mor rengi bende severim kına elbisem bile mordu ama bunun tonu itti beni iste
Alma onu
O sancı yaklaşık 2 haftadır bende de var yalancı sancı Yada dogum hazırlık kasilmasi.
Bende çatı kemigi kapalı ağzı dar falan ondan biraz daha yogun yasıyorum birazda erken dogum riskinden sanki.
Birde benim sezaryen dikislerim ne ağrır ne sızlar ne iltihaplanir hiçbir sorun yasamadım da dün bir Ocak annesinde okudum dikiş yeri aynı oluyorya her doğumda aynı yer açılıyor bebek buyudukce incelme oluyormuş onun 4. Cocuguydu bende bu durum olur mü diye aklımda 2 gündür egdir dondur bakıyorum kasıyorum da hart hart taktım.
Ayyy şapkalarını,oyun halısını yesinler,çok güzeller.Güle güle,sağlıkla kullanın inş.
Canım buarada liste bilgilerini verirsen,eklerim
( Yaş,son adet tarihi,beklenen doğum tarihi,kaçıncı bebek,cinsiyet,bebeğin ismi,hamile kalınan kilo & şimdiki kilo,şehir)
ya bi el atın nolur iki gündür karar veremiyorum
bu mu
Kraft 008 Oyun Parkı Leylak 70x120(Kargo Bizden) GittiGidiyor'da 59170366
bu mu
0a baby moon oyun parkı YATAK + HEDİYELER** GittiGidiyor'da 69631174
hangisi daha hoş göründü size ?
Günaydın mis kokulu anneler,kuzuları ...
Secilce dolabın cok tatlı güle güle kullan.
Hastalara şifa inşallah.
Wosgi,gecmis olsun canım ,bu kazalar ne çoğaldı yahu.Az evvel gecmis olsun tlf aldım yine yeni yaşanmış gibi tepem atıyor hani bastan anlatıyorsun keske vermeseydiniz diyorlarya abo kızıyorum herseye.
Makinaya yarın öğlene teşrif edecekler bura başka bakalım atlatmazlar inşallah.
Rüyamda annem vefat ediyordu,mezarına gidip konuşurken toprağı elimle duzledim altından kızım çıktı.cok beter iki durumda iyiki ruya.soluma tükürdüm dus aldim suya anlattım ,ağladım cok kotu.
Annemi aradım oda benden korktu sabahın 7 si :)
Tunanecc ben bir ara yine ruya gördüm ve burda birinin kızının adını nehir koyacağını gormuştum hatta esinin adi hakandi.ama hep mezos diye aklımda kaldı.sonra baktım o değil huysuzmelek (hakanim yaziyordu iletisinde)zannettim oda değil :galiba sensin
sarı kahve nası oluyo diorum bende
kız bende balona dikkat ettim:)
maşallah eşine canım, benimki bırak dekorasyonu, lambaları taktı bizim evlenirken,şimdi hepsi sarkmış, yanlardan kablo gözüküyo, hatta yatak odası arada temassızlık yapıp sönüyo, bütün işleri öle, ucu ucuna tuttuysa tamam, bide sanki inşaat yapmış gibi bi ter bi ter, soluk aman allahım:)
canım Allah sana sabır versin, okurken bile sinirlerim bozuluyo böle insanlara, içinde olunca nasıldır kimbilir, ama böle durumlarda yapılabilecek en iyi şey içini ferah tutup, sallamamaya çalışmak, yoksa düşün düşün kafayı yer insan (ablamdan biliyorum), bebek eşyalarını bencede aldırma,alabildiğin kadar al ama kendin al, laf verme ağızlarına, giysi alırsa da giydirme, ben çok sinir oldum:)
bilmiş şey, maşallah, gelecek bu akıllı çocuklarla nası olucak çok merak ediyorum, görcez mi acaba:)
bende bende göçmenim, bizim eski ama, tipimden hemen tahmin ederler:) kızım olsa ismi belliydi nehir olucaktı, çok severim, hatta şimdi bile acaba tuna mı olsa diye düşünüyorum, ama eskiden beri derdim oğlum olsa adını eren koyucam diye, adıyla geldi heralde, tam belli değil ama belki değişir:)
Benim Oğlumun adı Tuna,kızımın ki de Nehir olacak..alışmaya başladım artık ismine..:)
ben şimdiden düşünüyorum oğlumun geleceğini, bazı insanlar çok mu rahat ne??
ya be böle bi rüya hem eşim için hemde babam için gördüm, kaç gün sürdü etkisi, ama çok fantastik dizi-film izlediğimiz için sanırım, rüyanın devamında geri geldiklerini görüyorumdaha da kötü oluyo, içime oturuyo, uyumaktan korktum bi süre, bu ara yok şükür, olmasın
Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Balk Bebek Nevresim Takm (Baskl) COTTON BOX BEBEK NEVRESM TAKIMLARI Burdan aldım canım indirime girmiş şimdi kaçırma derim yıkadım ütüledim ne rengi gitti nede bişi oldu cok canlı renkleri nevresimden ayrı bi mavi çarşafı 2tanede yastık kılıfı var kılıfın biri mavi biri deniz hayvanlı
bilemedim ki tatlım babası olsun mu diyince düşünelim dedim :) ama karar wermiş değiliz daha önerilere açığım yanii duyrulurrrr
bitanem bazanın 2sini de yollayamam weremem yani
dediğim gibi mobilyalarım yatak olmayan cinsden o yüzden bazalar lazım annem gelcek kalcak yanıma annanemde nerde yatcaklar hem artık 2 bazayı,baza sabitleyici ile sabitleyip çift kişilik yapcam beşiğede yer açıcam başka çare yok :26:
büyüyene kadar beşik idare eder sonra halasının mağazasına gider ne istiosa alırız :) halası sağolsun
dedesinin ordan da duwar kağıdı halı seçer tamamdır :)))
Bebek nevresim takımları sadece 30 tl buyrun hanımlar :) Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Baskl
-wosgi eltine çok geçmiş olsun cnaım yine ucuz atlatmış çok şükür. oğluşunun sözlerine çok güldüm maşallah çok tatlı :)
- dertsiz canım boşver detaylı için endişelenme inşallah geç olsun güç olmasın hayılrı haberlerle döneceksin inşallah. Ayrıca babana da geçmiş olsun.
-ofelyam canım noch bende de çıkmıştı sağ tarafta ilk baktırdığımda sonra geçen gün baktırdığımda geçmiş çok şükür. senin de kalıcı olduğunu sanmıyorum geçicidir inşallah.
-yüksekvoltaj canım tansiyonun ve keyfin iyi dimi maşallah. ben de bebişe çorap bile almadım sonra artık :)
- temmuz27 canım senden de hayırlı haberler alırız Allahın izni ile detaylıdan.
- ersnil bana çok geçmiş olsun canım üzülme iyidir inşallah sadece anjiyo olmuş dimi?
- tuncss canım senin de babana Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.
- mezopotamya yanım bel ağrına üzüldüm dikkat et kendine.
- hanipeks canım bizde kankalık bitti en sonunda :) ama tabiki yine ayda yılda haftada 1 törenle :) kız sen de kır şeytanın bacağını bişey olmuyor boşu boşuna durmuşuz.
-
-
Off kızlar çok uykum var ya... Dersteyim uyuyup kalicam şimdi. Çok erken başladı bu uyku sorunu, akşama da detaylımız var. Uyuyup kalmiyim bide doktor kontrol ederken, kaç gündür bugunu bekliyoruz ya
tşk ettim sana bundan sonra sanal alışverişlerimde sana danışcam olar mı :)))
şanslı böcekkkkkkkayyy ne nazlı olur ne nazlııı
düşünceli arkadaşım ya.. tşklerrkimsecikleri de atlamıyo :)
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeee .. boş derslerimde resmen sızıyorum öğretmenler odasında ama koltuklar rahat değilmüdüre rica edeceğimmm az bi rahat bı sey alsın şuraya
şanslı böcekkkkkkkayyy ne nazlı olur ne nazlııı
sarı kahve nası oluyo diorum bende
kız bende balona dikkat ettim:)
maşallah eşine canım, benimki bırak dekorasyonu, lambaları taktı bizim evlenirken,şimdi hepsi sarkmış, yanlardan kablo gözüküyo, hatta yatak odası arada temassızlık yapıp sönüyo, bütün işleri öle, ucu ucuna tuttuysa tamam, bide sanki inşaat yapmış gibi bi ter bi ter, soluk aman allahım:)
canım Allah sana sabır versin, okurken bile sinirlerim bozuluyo böle insanlara, içinde olunca nasıldır kimbilir, ama böle durumlarda yapılabilecek en iyi şey içini ferah tutup, sallamamaya çalışmak, yoksa düşün düşün kafayı yer insan (ablamdan biliyorum), bebek eşyalarını bencede aldırma,alabildiğin kadar al ama kendin al, laf verme ağızlarına, giysi alırsa da giydirme, ben çok sinir oldum:)
bilmiş şey, maşallah, gelecek bu akıllı çocuklarla nası olucak çok merak ediyorum, görcez mi acaba:)
bende bende göçmenim, bizim eski ama, tipimden hemen tahmin ederler:) kızım olsa ismi belliydi nehir olucaktı, çok severim, hatta şimdi bile acaba tuna mı olsa diye düşünüyorum, ama eskiden beri derdim oğlum olsa adını eren koyucam diye, adıyla geldi heralde, tam belli değil ama belki değişir:)
ben şimdiden düşünüyorum oğlumun geleceğini, bazı insanlar çok mu rahat ne??
ya be böle bi rüya hem eşim için hemde babam için gördüm, kaç gün sürdü etkisi, ama çok fantastik dizi-film izlediğimiz için sanırım, rüyanın devamında geri geldiklerini görüyorumdaha da kötü oluyo, içime oturuyo, uyumaktan korktum bi süre, bu ara yok şükür, olmasın
kızlar artık bebeğimin hareketleri dışarıdan farkediliyor karnım hareketlendi inanılmaz bir keyif veriyor izlemek
babamız hiç hissedememişti hareketini dün yine elini koydu bekledi bekledi kızım hiç hareket etmedi bende oooof artık sıkıldım dedim ve bebeğim sağlam bir tekme indirdi tabi babamızın gözleri yerinden fırladı aaaaay ne çok güldüm yarım saat gülüyordum valla kızım anladı sağlam tepki verdi
tabiki danışabilrsiiinn ben hep netten yapıorum alışverişimi şimdi civil sitesinden aldıgım ana kucagı geldi kurup fotosunu cekip göndericem 45 tl :)
çok nazlı olacak teyzesii çoooook :)
bu arada ewli görümcemin eşi de marangoz kayseride tanınmış biri ahşaptan insan yap desen yapar o da daha sonra bişeler yapcakmış aldım haberini
şansı hep böle olsun tüm bebişlerimizin inşallah
kızlar artık bebeğimin hareketleri dışarıdan farkediliyor karnım hareketlendi inanılmaz bir keyif veriyor izlemek
babamız hiç hissedememişti hareketini dün yine elini koydu bekledi bekledi kızım hiç hareket etmedi bende oooof artık sıkıldım dedim ve bebeğim sağlam bir tekme indirdi tabi babamızın gözleri yerinden fırladı aaaaay ne çok güldüm yarım saat gülüyordum valla kızım anladı sağlam tepki verdi
Ohh maşallah canım baya bir toparlaşmışsın kararınızıda vermişsiniz çok sevindim.
Aile desteği çok önemli ya.Küçük bir parça alsalar bile insan mutlu oluyor.
Bizde ilk öncelikle beşiğini alacağız oğluşumun dayısı ben alıcam diyor.Hatta gs storede bakmışda küçük gelmiş.
Hastane çıkışını,battaneiyesini,tulumunu,havlusunu hepsini gs storeden almış.
Hafta sonu bakdık,eve götürmemize izin vermedi.Hergü çıkarığ bakıyorum diyor:)
Bizde ya yemek odasını bozucaz kira bitiminde yada daha büyük eve taşınıcaz.
O zaman odasına bakıcaz oğluşumun.Bende öyle istiyorum.
Büyüdüğündede kullanabileceği bir oda olsun.Modokodaki modelleri beğendik bizde.
Çekmece kulpları filanda değiiyor,büyüdüğünde oda daha genç odası havasını alıyor.
Bakalım artık kısmet
tepe de bizde bakmıştık ama parkelerimle aynı renk yatak ve renk seçeneği yok diye vazgeçmiştim :)
çok güzel ve kullanışlı o büyüyen modelleri. kuzenim almıştı bebeği 4 yaşında şuan, hatta ikinciye hamile :) taş gibi maşallah.. anne baba zeyno 3ü birlikte yatıyorlar bazen inadı tutunca
Çınar'cık şanslı desene maşallahsağlıkla giysin inşallah cicilerini..
bende durup durup hesaplıyorum da o ıvır zıvırlar varya dünya para tutuyor.. hele o duvar kağıdı yok muu!! kafayı yedirtti bana hafta sonu.. iyisi çok pahalı, ucuzu da çok dandik duruyor.. ben seçtim ama sonunda, darısı size olsun..
bizimki de stresli alacakları var piyasadan millet yeni yıla sallamaya çalışıyo.. ee bizim de işçilerin maaşları ıvır zıvır derken bi dünya paraya ihtiyacımız var.. ev kredi, araba kredi.. tamam streslisin arkadaş da bu kadar da benden pohpohlanmak beklemek de neyin nesi.. o stresli ise ben ondan kat kat stresliyim.. benim hayatım bambaşka bir hal aldı ve bebek geldiğinde daha da değişecek.. ona olan bişey yok ki.. akşamdaaan akşama eve gelince sadece bir kişi fazla olacak evde, iki pışpış bir iki de sevgi gösterisi yapacak.. hadi al annesi olacak.. ben biliyorum başıma geleceği.. tüm bunların stresini ben yaşarken beni anlamaması çok dokunuyor..
o kankalık da ayrı bir parmak basılası mesele.. sizde mi biz gibisiniz? hamile olduğumu öğrendik, doktor bi yasakladı yasak o yasak.. daha müsade yok ki zaten artık müsade olsada bende cesaret yok.. o da çok etkiliyor sanırım..
Herkese çok sevgiler..Aaaaaaa bu arada Hanipeks çınar yapraklarına bayıldımmm bayıldımmmm çook güzel:))
-wosgi eltine çok geçmiş olsun cnaım yine ucuz atlatmış çok şükür. oğluşunun sözlerine çok güldüm maşallah çok tatlı :)
- dertsiz canım boşver detaylı için endişelenme inşallah geç olsun güç olmasın hayılrı haberlerle döneceksin inşallah. Ayrıca babana da geçmiş olsun.
-ofelyam canım noch bende de çıkmıştı sağ tarafta ilk baktırdığımda sonra geçen gün baktırdığımda geçmiş çok şükür. senin de kalıcı olduğunu sanmıyorum geçicidir inşallah.
-yüksekvoltaj canım tansiyonun ve keyfin iyi dimi maşallah. ben de bebişe çorap bile almadım sonra artık :)
- temmuz27 canım senden de hayırlı haberler alırız Allahın izni ile detaylıdan.
- ersnil bana çok geçmiş olsun canım üzülme iyidir inşallah sadece anjiyo olmuş dimi?
- tuncss canım senin de babana Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.
- mezopotamya yanım bel ağrına üzüldüm dikkat et kendine.
- hanipeks canım bizde kankalık bitti en sonunda :) ama tabiki yine ayda yılda haftada 1 törenle :) kız sen de kır şeytanın bacağını bişey olmuyor boşu boşuna durmuşuz.
-
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?