tamam daha fazla,daha fazla bir yoğunluk ile yatacağım :))
Benim makina 10 yıllık ilk defa bakılacak kapağın altından su çıkıyor
Mutfağa girdim ki şlopp ayağım su kaldır yıka bir kere daha denedim yine aynı.
Bende elimde yıkıyorum ve devamlı bulaşığımız çıkıyormuş.
Evlendiğimden beri sadece 2 tane istediğim ve gördüğüm şey vardı biri yatağım biri makinem.
Yatak yüzünden bellonayla sac bas olacaktık azmin elinden birsey kurtulmuyor kazandım ama ağzımın tadı kalmadı.
Esim gonulsuz alıyor demek ki hayir görmüyorum.
Masa istiyordum artık onuda istemeyeceğim 3 kurusluk seyleri alırken bin dil dok sorun çıkınca yirt bir yanını
Yok arkadas herseyden gecti gönlüm olmayınca olmuyor
23 haftalık hamileyim ve sizi en başından beri takip ediyodum ama yazmaya fırsatım olmuyodu.Bu hafta raporlu olduğum için vaktim var.Dün doktor kontrolumuz vardı ve doktor ultrasondan bakarken kalbi dikkatini çekti oğlumun kalbi normal seviyesinde atıp atıp sonra duruyodu veya yavaşlıyodu aritmi var dedi. Ama ben çok kötü oldum.Yapısal bi bozukluk olmadığını söyledi kii haftasıyla da uyumlu 552 gr olmuş 28 cm boyu olmuş...Ama bu konu hakkında bilgisi olan çevrenizden duyduğunuz bişey varsa söylerseniz çok sevineceğim.Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın hepsini korusun inşş
çok tatlıııııı,, güle güle giysin inş.:)
detaylı ultrasona da yetişicez sanırım. eşim aradı biraz önce apar topar bir duş aldım. 3 gibi evden çıkıcaz randevumuz 4te dualarınızı eksik etmeyin nolur.
detaylı ultrasona da yetişicez sanırım. eşim aradı biraz önce apar topar bir duş aldım. 3 gibi evden çıkıcaz randevumuz 4te dualarınızı eksik etmeyin nolur.
biliyorum doktor değilsiniz ama çevrenizde buna benzer durum yaşayan yada duyduğunuz birşeyler var mı lütfen cvp verin...
Dayımızda bize hastane çıkışı dışında,tulum almış,battaniye almış,havlu almış.
Hepsi gs storeden.
Eki Görüntüle 587209 Eki Görüntüle 587211
Ben bunu özellikle çok beğendim.İçinede aldığı battaniyeyi koymuş.
Paşa gelcek yatırcaz buraya diyor,agucuk yaparak seviyor
Kardeşimle iyiki aramızda 1 yaş var diyorum şimdi,erşeyi dolu dolu yaşıyoruz
Hastane çıkışının çok şeker canım ya.
Sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim inşallah.
canım geçmiş olsun ama hiç bir bilgim yok..İnternette bir bak istersen...
Çok güzel,zevliymiş dayısı..güle güle kullanın..
Saol canım,ben uzun süre hastane çıkışı bakındım,en çok bu hoşuma gitti şapkasına bayıldım çünkü...:)
biliyorum doktor değilsiniz ama çevrenizde buna benzer durum yaşayan yada duyduğunuz birşeyler var mı lütfen cvp verin...
bebişlerin cicileri çok güzel hepsi güle güle giysinler tek tek yazamadım sağlıkla iyi günlerde eskitsinler inşallah. Amin.
kızlar ben hala oluyorum
nasıl sevindim anlatamam. kan pıhtılaşmasından dolayı 2 tane düşüğü var gelinimizin.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
biz beşik alırken o da yanımızdaydı. belli etmedi ama üzüldüğünü anladım.
annemde kızım üzülme seninde olsun sanada alırız istersen odada alırız dedi.
çok şükür rabbim sana.
Bebeci Sultan nerde ben hiç görmüyorum .
Mezos şafağına baktım sen hergun say benden sana hep destek tam destek kis :)))
Canım gecmis olsun ritim bozukluğu tanıdığımda var ama yetiskinken öğrendi ,
Yalnız kardiyologa neden göndermedi , Yada hangi yolu izlemelisiniz demedimi birsey?
Kızımı dogum yaptığımda benle dogum yapan bir bayanda bebeğe bakmaya gelmişti kalbinde ufurum Mü duymuşlar kuvozdeydi bebeklerimiz onunkini acil kuvozle ambulansla çapaya götürdüler Dr en iyisi dedi aklımda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?