2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
detaylı ultrasona da yetişicez sanırım. eşim aradı biraz önce apar topar bir duş aldım. 3 gibi evden çıkıcaz randevumuz 4te dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Sen hızını almadın belli,tüm ihtiyaçlarını aldın galiba bebişin..:) güle güle kullanın..

Benim makinam da on yıllık,benimki de içinde su biriktiriyordu,meğerse sızdırıyormuş borudan,boru değişti 135 lira verdik,1 hafta sonra gene gitti..Bakalım bu sefer kaç paraya mal olcak..Akşam bulaşık yıkarken bende onu dedim eşime,meğer ne önemli şeymiş bulaşık makinası,hele uzun süre ayakta duramadığım böyle bir zamanda..ahh ahh gözünü sevdiğim makinası,ben onu ne kullandım tepe tepe kullandım,bugüne kadar çok iyi hizmet etti bana garibim..inşallah düzelir de döner aramıza..şimdiden özledim ..:)

biliyorum doktor değilsiniz ama çevrenizde buna benzer durum yaşayan yada duyduğunuz birşeyler var mı lütfen cvp verin...

Dayımızda bize hastane çıkışı dışında,tulum almış,battaniye almış,havlu almış.
Hepsi gs storeden.

Ben bunu özellikle çok beğendim.İçinede aldığı battaniyeyi koymuş.
Paşa gelcek yatırcaz buraya diyor,agucuk yaparak seviyor

Kardeşimle iyiki aramızda 1 yaş var diyorum şimdi,erşeyi dolu dolu yaşıyoruz

detaylı ultrasona da yetişicez sanırım. eşim aradı biraz önce apar topar bir duş aldım. 3 gibi evden çıkıcaz randevumuz 4te dualarınızı eksik etmeyin nolur.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, dualarımız seninle

Çok güzel,zevliymiş dayısı..güle güle kullanın..

Hastane çıkışının çok şeker canım ya.
Sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim inşallah.

Saol canım,ben uzun süre hastane çıkışı bakındım,en çok bu hoşuma gitti şapkasına bayıldım çünkü...:)

ben şimdi oğluşumu anneanesine bırakıp gelicem,hem de bişeyler atıştırayım bakalım...fazla kaynatmayın ben yokken...

Çok güzel,zevliymiş dayısı..güle güle kullanın..

Saol canım,ben uzun süre hastane çıkışı bakındım,en çok bu hoşuma gitti şapkasına bayıldım çünkü...:)

Bende çok beğendim sağlıkla giysin canım benim.
Bizim hastane çıkışımızda bu.Yine dayısından hediye.Dilediği gibi alıyor.
Paşa olacak ya dayımız pek bir hevesli.

biliyorum doktor değilsiniz ama çevrenizde buna benzer durum yaşayan yada duyduğunuz birşeyler var mı lütfen cvp verin...

Canım gecmis olsun ritim bozukluğu tanıdığımda var ama yetiskinken öğrendi ,
Yalnız kardiyologa neden göndermedi , Yada hangi yolu izlemelisiniz demedimi birsey?
Kızımı dogum yaptığımda benle dogum yapan bir bayanda bebeğe bakmaya gelmişti kalbinde ufurum Mü duymuşlar kuvozdeydi bebeklerimiz onunkini acil kuvozle ambulansla çapaya götürdüler Dr en iyisi dedi aklımda kaldı.

bebişlerin cicileri çok güzel hepsi güle güle giysinler tek tek yazamadım sağlıkla iyi günlerde eskitsinler inşallah. Amin.

Sağlıkla inşallah canım benim.

Yazını şimdi gördüm babişkom sadece anju oldu.
İki gün sonra ayaktaydı çok şükür.Şimdi çok daha iyi.

dertsizz halaaaa :)) cok sevindim allah tamamına erdirsin :))

Bebeci Sultan nerde ben hiç görmüyorum .

Mezos şafağına baktım sen hergun say benden sana hep destek tam destek kis :)))

yarın ıslat beni.. şu bulaşık makinasından akan sularla ayyyıııgggkkk iğrenççç :)

Hoş gelmişsin canım benim...

Yoğunlukdan geçmişe çok bakamadım ama eşin rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun.
İnşallah şimdi iyidir,sende telaşla kendini çok yorma aman dikkat et.

çok sağol cnm cvp verdiğin için.Doktorum kayserideki perinatoloji uzmanı bi prof. yönlendirdi ama o doktor da istanbuldan haftada 3 gün geliyomuş bana yarın saat 5e randevu verdiler. ne ben kayserideyim ne de doktor buluşma yerimiz gibi olacak o yüzden kararsızım ankaraya mı gitsem die her türlü cihaz falan bulunur die.Yapısal bi bozukluk olmaması sevindirdi beni ama 7-8 kalp atımında bi yavaşlaması çok üzdü beni (Ecazacı bi arkadaşın başına gelmiş ve 2 hafta sonra geçmiş bunları duymak sevindirse de içim çok kötü Allahım yavrularımızı sağlıklı bi şekilde bize bağışlasın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…