tqc3..canım senin de cicilerin hayırlı olsun diycektim ama atlamışım.Güle güle kullanın,güzel günlerde..
ay ben de almayı düşünüyorum ya bundan canım nerden aldın?
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com da aldım canım 16.yıla özel indirim var suan 45 tl 2 tanede yastık aldım tanesi 5 tl yumuşacıkk çok guzl :)
ay kızlar 2 gündür iştahım inanılmaz açıldı ya , çok fenayım, evdeyim diye mi böle oldu, ne yesem doymuyorum, 2 saatte bir acıkıyorum, canım hep tatlı istiyo pöffffgelsin kilolar
güle güle kullan, çok güzel cnm hem de çok ucuzmuş ya, ben de bakıcam şimdi, sallanıyo dimi?
Ben ilk bakışta kraftınkini beğendim sanki yaa,ama diğeri de fena değil..
Canım Bulaşık makinası konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz...3 keredir arıza yapıyor benimki de,parça değişti,oldu derken gene bozuldu.Bugün komple alıp götürcekler serviste incelecekler bakalım..Elde yıkadığım bulaşığın haddi hesabı yok,2 parça bişey neyse de koca makinanın içindekileri yıkadım kaç defa,belim koptu resmen...
Senden korkulur valla ne diyim,cinsiyet tahmininden sonra,isimlerde de tutturuyosun ya hadi hayırlısı..eşimin ismi tutmuyor ama yaklaşmışsın(Biraz daha Konsanrtasyon pleaseee) Eşimin adı da Özkan..
Şu sıralar rüyalar daha da dehşet bir hal aldı bende de..:)
evdesin diye tatlım ya. bende hafta sonları öyleyim ama hafta içi burda öğlen bazen tostla bile geçiştiriyorum eve gidene kadar yemek çok düşünmüyorum. ama eve gidince yatana kadar yiyorum abur cubur ne bulursam
ay kendimi sokaklara atayım ya, bu böle olmıycak çok fenayım, bi kuaföre gidiyim, ordan biraz dolaşiyim yok yok çok fena:)doğru evet ben de okuldan geldikten sonra eşim gelene kadar tıkınıyorum aynı hesap işte
Çok iyi canım çok şükür.
İki gün sonra ayakda ve işinin başındaydı.
Allahım dermansız dert vermesin zor.
Bababm ilk kez hastaneye yattı ve ben yanında yoktum ençokda bu dokundu tabi.
Kankalıkdan mı allah iyiliği versin emi..
Kocişler içinde zor şekerim,şimdi alışkınlar hatunların ilgisini eh biz ancak kendimize yetince zor oluyor.
Mesela ben gece çok döndüğüm için artık benimle birlikde kocişde uyanıyor.
Bir gece dönmesem rahat uyusam kocişde o gece rahat uyuyor.
Çamaşırlar kurudu iki gündür demirde öylece duruyor.
Halim yok ki katlayıp yerleştireyim kendimi eve zor atıyorum.
Birde kocişle aynı anda evde olduğumuz için iş yapacak zaman kalmıyor.
Dün yemek yerine evdede fazla ekmek vardı,iki tane tost yaptım öyle karnımızı doyurduk.
Tv izlerken kociş çay demliyimde içelim dedi.
Nasıl sevindi anlatamam
WALLA SORMA GÖRMEMİŞLER GİBİ BÜTÜN GECE GÖBEĞİM AÇIK DOLAŞTIM TEKME ATACAK DİE:d
hanipeks anahtarlık fikri çok güzel. hiç kimsenin yapmadığı bir fikir bulmuşsun ben daha önce hiç görmemiştim. yapraklarda çok güzel olmuş.
aynıyız canım bende öyle korkuyorum ters hareket yapıcam diye:26::26:
birde tuvalet sorunu var hala gece tuvalete kalkınca uykum kaçıyor
ya bi el atın nolur iki gündür karar veremiyorum
bu mu
Kraft 008 Oyun Parkı Leylak 70x120(Kargo Bizden) GittiGidiyor'da 59170366
bu mu
0a baby moon oyun parkı YATAK + HEDİYELER** GittiGidiyor'da 69631174
hangisi daha hoş göründü size ?
biz evlenirken herşeyi kendimiz yaptık, eşimin ailesi hiçbişe yapmadı, annemler yatak odası bi de akrablara hafif çıtlatmıştık, düğünde takı yerine eşya alın diye öle sordular da bişeler alındı yoksa evlenemiyoduk zaten:)düğünü bile (ki zaten herkes eşya alınca düğünde çok az takı takıldı)üstümdeki paraları çıkarıp salona verdik, yani o gece o da takılmasaydı rehin kalıcaktık orda, bizdeki de ne cesaret, ve o gün kyınpederim düğün yerine insanları götürdüğü ve 150 şira harcadığı için o parayı istedi bizden düğün sırasında yani, bunu hiç unutamıyorum, ondan sonra da zaten hep eşimden para istedi, evlendiğimizin ilk haftası ve sonrasında , eşimin üstüne kredi çekti falan, daha bu ay bitti Alalhıma şükürler olsun, yine yapmıycaklar bişe biliyorum, kayınvalidem geçen gün aradı bi yorgan yaptırmış, çok pahalıymış, almaya gidiyomuş şimdi, hiç sormadım paarsını tabiki, onu dillendirmeye çalışıyo yani, yeni taşındık ya, çay içmeye gelirken getiriirm dedi maalesef
neyse işte demem o ki, bu kadar masrafın altından nası kalkıcaz hiç para yok, eksideyiz çok ama yine de istemem onlardan bişe, evlenirken içimde çok şey kaldı, belki yine kalıcak ama yine de istemem artık, benden uzak olsunlar yeter, maddi manevi, annemlere yakınız artık çok şükür, onlarda da pek bişe yok ama , yine de son güçleriyle bişeler yapmaya çalışıyolar, annem odasını ben almak hiç olmazsa yardım etmek istiyorum dio, inşallah beklediği para gelir, ötekiler de arabayı alsalar ya, ama yok almazlar istemem de, yine kayınvalidem belki 2-3 parça beğenmiyceğim tulum falan alır belki, bilemem
Günaydın mis kokulu anneler,kuzuları ...
Secilce dolabın cok tatlı güle güle kullan.
Hastalara şifa inşallah.
Wosgi,gecmis olsun canım ,bu kazalar ne çoğaldı yahu.Az evvel gecmis olsun tlf aldım yine yeni yaşanmış gibi tepem atıyor hani bastan anlatıyorsun keske vermeseydiniz diyorlarya abo kızıyorum herseye.
Makinaya yarın öğlene teşrif edecekler bura başka bakalım atlatmazlar inşallah.
Rüyamda annem vefat ediyordu,mezarına gidip konuşurken toprağı elimle duzledim altından kızım çıktı.cok beter iki durumda iyiki ruya.soluma tükürdüm dus aldim suya anlattım ,ağladım cok kotu.
Annemi aradım oda benden korktu sabahın 7 si :)
i
kayınvalidem çok uyanık canım. eşimi can evinden vuruyor.
eşim bişey söylese beni korusa kayınvalidem kendini hastaneye atıyor. geceyi acilde geçiriyor.
bende zaman zaman onun taktiğini uyguluyorum bende akıllandım. eşiminin ödü kopuyor.
Bizde dayı, teyze, hala yok malesef, kuzenim arabasını alacak askerden dönünce tekrar işe girerse hihihihi
çık tabi çık tatil yarın bitiyo ofelya hanımmmmyeter
Ohh afiyet olsun ben de sabahları hep tost hep tost yiyorumBenim çamaşır teli de öyle bıraksan 1 haftayı bulur toplanması bazen de yenilerini asacam diye mecburen toplayıp ütü masasının üstüne katlamadan yığıyorum. Şimdi o oda çınarın odası olacak ve ben ne halt yicem bilmiyorum
Allah şifa versin canım, her şeyin başı sağlık, tedavisi mümkün olmayan dert vermesin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?