2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

teskkr ederizz. evet cogu ihtiyacı bitti banyo ihtiyacları uyku seti yorganı halısı bi kaç bişeyi daha kaldıı :)

dertsizz halaaaa :)) cok sevindim allah tamamına erdirsin :))

yarın ıslat beni.. şu bulaşık makinasından akan sularla ayyyıııgggkkk iğrenççç :)

Şafak topiginde islatiriz legende hani bulasigin sonunda birikiyorya kopuklu olsun o zuluf tellerin doysun yağa kire :))

Ben yine hala oluyorumu hâlâ ölüyorum diye okuyorum algım secmiyor yaslanıyorum
30uma merdiven dayadim :))dertsizim gözün Aydın
Giz mezos 21subat benim d.gunum esim 25 Mart bu kiz ortayı bulursa 1 kez d.gunu yapcez:)))

Kayseri evet iyi,Yozgat vs sehirden genelde oraya gönderiliyor
Ankara elbette daha donanımlı imkan ve her tür Dr bulabilirsin.
Ha unutmuşum yazmayı kalıcı değil evet ama erken teşhis ve tedavi cok iyi.
Rabbim yardımcınız olsun canım benim duayla.

selam kızlar nasılsınız?? sabahtan beri geçmişi bitirip yazamadım bi türlü.
sabah bilgisayarım bozuldu falan derken ancak bitirebildim.
ben çok iyiyim saat 4te minik kuzumu göreceğim. doktorumuz 2 hafta sonra gel beynine falan bakalım demişti. bugün aldım randevumu. bi de idrar tahlili yaptıracağım
bakalım enfeksiyon ne durumda.
çok özledim bebişimiiii :))))

selamlarr =) inşallah enfeksiyon çıkmaz canım gör gel bebişini güzelce =) benim kızım da kıpırdıyo içimde sürekli ve karnım da iyice büyüdü yalnız kilok çok acayip sabah tartılımam ve akaşam tartılmam arasında bazen 3 kilo fark oluyo şişiyo muyum anlamadım. ve bu ara acayip enerjik hissediyorum kendimi okulda sürekli ders etkinlik yapıp eve gelip oraya buraya alışverişe gidip misafir ağırlayıp temizlik şu bu gezme falan olmasında rağmen hala enerjim kalıyo maaşallah diyim de kendi kendime nazar edicem =) tek sıkıntım midemdeki yanma o beni mahvediyo sadece onu da gaviscon la hallediyoruz şişe şişe...kızım bonus mu doğacak ne

çok saol cnm bi karar verip kayseri yada ankaraya gitmeyi düşünüyoruz...

maşallah kız bu ne enerji patlaması tü tü tü maşallah:)ama kızımıza da dikkat :)kaç haftalıksın?

ortayı yakalamaz ama babasına yakın bi tarih seçer heralde.. sen yine kendininkini kutla ama babasıyla kızı bir kutlarsın

Kızlar uykum geldi uzandım ohhh:))
Guneste gözüme gözüme sicacik,
Yafrilarla trotroyu izliyoruz az sonrada ucuzleri izleyeceğiz
Uyursam uyandırmayın dedim bakalım

Uyrsam mezosu durdurun daha bugun birsey almasın

Ay benide çok fena uyku bastırdı...

Kocişde işden geç çık hatunum köprüde karşılaşalım eve birlikde çıkalım diyor.
Dedim ben gelirim,boş otobüs olursa binerim.
Mesafe çok yok zati.Olmadı pastaneye ugrar bir çay içer kocişimi beklerim....

Bugun erkenden uyuruz inşallah.
Hiç halim yok....

Dünde ben o ses türkiyeyi izlemek istiyorum kociş karadayıyı
Ben diyorum ki kociş sen karadayıyı izle.
Kocişim diyorki tamam hatunum sen o ses türkiyeyi izle.
Sonra ikimizde bastık kahkahayı.Çok uyumlu bir çiftiz dimi diye

Kızlar uykum geldi uzandım ohhh:))
Guneste gözüme gözüme sicacik,
Yafrilarla trotroyu izliyoruz az sonrada ucuzleri izleyeceğiz
Uyursam uyandırmayın dedim bakalım

Uyrsam mezosu durdurun daha bugun birsey almasın

Ohhhhhhhhhh keyfine bakk voltajımmm

Bende evimde olacağım zamanı dört gözle bekliyorum.
Mesayi bitimine son 2 saat.

Kızlar kahve çay olayını ne yaptınız..ben haftaiçi sabahları çay içmiyorum işyerinde,güzel olmuyor çay zaten burda pek..hafta sonu evde içiyorum bir tek..Kahveyi de günde 1 tane içiyorum içersem onu da içmiyorum pek ama şu an canım acaip nescafe çekti,1 fincan içicem artık..:)

Ben çayı açık içiyorum canım.
İş yerinde taze oluyor tadını beğeniyorum.
Arada ablamız süt ısıtıp getiriyor.Türk kahvesi içiyordum onu hamiş kaldığımı öğrendiğim beri belki bir iki kez içmişimdir.
Nescafe bir ara bağımlıydım hamiş kalınca onuda bırakdım.Çok canım çekerse içiyorum mesela az önce bir tane içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…