Sen hızını almadın belli,tüm ihtiyaçlarını aldın galiba bebişin..:) güle güle kullanın..
Benim makinam da on yıllık,benimki de içinde su biriktiriyordu,meğerse sızdırıyormuş borudan,boru değişti 135 lira verdik,1 hafta sonra gene gitti..Bakalım bu sefer kaç paraya mal olcak..Akşam bulaşık yıkarken bende onu dedim eşime,meğer ne önemli şeymiş bulaşık makinası,hele uzun süre ayakta duramadığım böyle bir zamanda..ahh ahh gözünü sevdiğim makinası,ben onu ne kullandım tepe tepe kullandım,bugüne kadar çok iyi hizmet etti bana garibim..inşallah düzelir de döner aramıza..şimdiden özledim ..:)
dertsizz halaaaa :)) cok sevindimallah tamamına erdirsin :))
yarın ıslat beni.. şu bulaşık makinasından akan sularlaayyyıııgggkkk iğrenççç :)
çok sağol cnm cvp verdiğin için.Doktorum kayserideki perinatoloji uzmanı bi prof. yönlendirdi ama o doktor da istanbuldan haftada 3 gün geliyomuş bana yarın saat 5e randevu verdiler. ne ben kayserideyim ne de doktor buluşma yerimiz gibi olacak o yüzden kararsızım ankaraya mı gitsem die her türlü cihaz falan bulunur die.Yapısal bi bozukluk olmaması sevindirdi beni ama 7-8 kalp atımında bi yavaşlaması çok üzdü beni(Ecazacı bi arkadaşın başına gelmiş ve 2 hafta sonra geçmiş bunları duymak sevindirse de içim çok kötü Allahım yavrularımızı sağlıklı bi şekilde bize bağışlasın inş...
kesinlikle kesinlikle
selam kızlar nasılsınız?? sabahtan beri geçmişi bitirip yazamadım bi türlü.
sabah bilgisayarım bozuldu falan derken ancak bitirebildim.
ben çok iyiyim saat 4te minik kuzumu göreceğim. doktorumuz 2 hafta sonra gel beynine falan bakalım demişti. bugün aldım randevumu. bi de idrar tahlili yaptıracağım
bakalım enfeksiyon ne durumda.
çok özledim bebişimiiii :))))[/Q
hayırlısıyla kucağınada alırsın inş cnm benim .o ultrasona baktığımızda yüzümüzdeki gülümsemeyi rabbim hiç ekik etmesin:)bende özledim şimdi oğluşumu:)
kıs hangisine dedin kesinlikle die:)
Kayseri evet iyi,Yozgat vs sehirden genelde oraya gönderiliyor
Ankara elbette daha donanımlı imkan ve her tür Dr bulabilirsin.
Ha unutmuşum yazmayı kalıcı değil evet ama erken teşhis ve tedavi cok iyi.
Rabbim yardımcınız olsun canım benim duayla.
selamlarr =) inşallah enfeksiyon çıkmaz canım gör gel bebişini güzelce =) benim kızım da kıpırdıyo içimde sürekli ve karnım da iyice büyüdü yalnız kilok çok acayip sabah tartılımam ve akaşam tartılmam arasında bazen 3 kilo fark oluyo şişiyo muyum anlamadım. ve bu ara acayip enerjik hissediyorum kendimi okulda sürekli ders etkinlik yapıp eve gelip oraya buraya alışverişe gidip misafir ağırlayıp temizlik şu bu gezme falan olmasında rağmen hala enerjim kalıyo maaşallah diyim de kendi kendime nazar edicem =) tek sıkıntım midemdeki yanma o beni mahvediyo sadece onu da gaviscon la hallediyoruz şişe şişe...kızım bonus mu doğacak ne
Şafak topiginde islatirizlegende hani bulasigin sonunda birikiyorya kopuklu olsun o zuluf tellerin doysun yağa kire :))
Ben yine hala oluyorumu hâlâ ölüyorum diye okuyorum algım secmiyor yaslanıyorum
30uma merdiven dayadim :))dertsizim gözün Aydın
Giz mezos 21subat benim d.gunum esim 25 Mart bu kiz ortayı bulursa 1 kez d.gunu yapcez:)))
Kızlar uykum geldi uzandım ohhh:))
Guneste gözüme gözüme sicacik,
Yafrilarla trotroyu izliyoruz az sonrada ucuzleri izleyeceğiz
Uyursam uyandırmayın dedim bakalım
Uyrsam mezosu durdurun daha bugun birsey almasın
Kızlar kahve çay olayını ne yaptınız..ben haftaiçi sabahları çay içmiyorum işyerinde,güzel olmuyor çay zaten burda pek..hafta sonu evde içiyorum bir tek..Kahveyi de günde 1 tane içiyorum içersem onu da içmiyorum pek ama şu an canım acaip nescafe çekti,1 fincan içicem artık..:)
bizim de kadınlar ıhlamur kaynatıyorlar,onu içiyorum çay yerine sabahları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?