2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hepinize iyi akşamlar güzel anneler.. Ben malumunuz 4 gündür Adana'dan gelen kayınvalidem ve görümcemleydim..
Hiç net'e girmedim.... bugün de iş acayip yooğun geçti... geçmişe bakmaya çalıştım ama sizlere birşeyler yazamadım....
yarın inşallah aktif katılabilirim....
Allahım hepinize güzellikler, hastalara acil şifalar versin... Dualarım sizlerle...

tebrikler canım..... :13: Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

o kadar katılıyorum ki bu söylediğine. benim dırdırımla aldığımız eşimin istemeyip almak zorunda kaldığı herşey ya bozulur ya kırılır; hayrını görmem yani. şimdi binbir dil dökerek yemek odasını değiştirdim; endişeli bekleyiş başladı bakalım masanın bacakları ne zaman oynamaya başlayacak

nerden aldın ve ne kadara aldın acaba bende düşünüyorumda çok güzel.. iyi günlerde kullansın bebişin...

hello baby nin yeni açılan magazasından aldım

fiyatı 475 fakat 100 tl indirim çeki veriyorlar 375 e geldi 100 tl ile de başka ihtiyaçlarını aldık

çok baktık ve en kullanışlı ve konforlu olan buydu diğer markalara nazaran 30-50 tl farkı var fakat değer :)

araba almayı düşünmüyorum beben dört beş aylık olana kadar bu yüzden iyi bişey olsun istedim

yarın doktorumun yönlendirdiği prof. için kayseriye gideceğim sordum fetal eko falan çekiliyo mu die çünkü özel muayenehanesine gitcem eğer yok deselerdi ankaraya gidecektim inş dediğin gibi düzelir de bişeyi kalmaz canımın...

yaa ben yokken en sevdiğim konu konuşulmuş :)))

kaynana çekiştirmece

benimki kadar tuhafı kimsede yoktur diyordum ama kendim gibileri görünce valla az da olsa rahatlıyorum.. çok kafama takıyorum ben çünki..
daha bugün gene kapıştık.. eşim geldi öğlende gidelim hadi dedi araba bakmaya.. o zannediyo ki oğlu veriyor parayı.! oysa arabamızı ablam alıyor.. bir çok eksiğimizi de annemler.. ama o herşeyi oğlu yapıyor sanıyor o nedenle de çatışıyoruz. sürekli ona ne gerek buna ne gerek modunda kadın.. ip al da hırka yelek öreyim diyor.. ipi ben aldıktan sonra ne anlamı kalıyor.. gidip bir yumak ip almıyor torununa sonra çıkıp ben yaptım diye dolanacak el içinde.. yapacak insan şimdiye kadar yapardı zaten.. annem dünya kadar yelek hırka örmüş, bu daha ip al derdinde.. 3 lira bi yumak ip be.. gidip onu alamıyor.. bugün bi de ulusa gitcez dedim, hee iyi iyi tülbent alında kenarlarını oyalayım diyo.. ohoooo dedim sen ben yapamam deyince annem hepsini halletti bile dedim.. aa ne çabuk diyo..! dedim o benim annem pimpirikli kadın rahat edemez hazır olmadan.. bu sefer bana çemkirmeye kalktı, sana sormadan bişi alamıyorum ki diye laf etmeye kalktı.. ki annemlerde her şeyi sorarak alıyorlar ya da yapıyorlar.. beğenmezsem diye tedirgin oluyorlar.. bu düşncesiz de diyemiyo kalk kızım ben şunu şunu almaya niyetliyim hadi gidip alalım.. yoook nerde.. sonra herşeyi annemler yapıyor bu iş sonunda aaa bende alacaktım yapacaktım moduna bürünüyor.. keyfini mi beklicem yaa.. daha bir çorap bile almadılar ki tek oğulları var.. lafta erkek torun olursa herşeyi onlar yapacaktı.. el içinde sürekli şunu da aldık bunu da yaptık diyorlar.. ahh ahh hele o düğünle ilgili konuşmaları yok mu..! çıldırmamak elde değil.. babam yoldan gelecekler ayıp düğün yemekli olsun dedi.. tüm masrafları karşıladı.. çok da içime sinen düğünüm oldu.. babam bir kere bile övünmedi.. ama sevgili kayınpederim kız tarafının düğününü de biz yaptık diye reklam yapıyor..! ilk zamanlar susuyordum ama artık susmuyorum.. her fırsatta verip veriştiriyorum.. yarın bebek doğunca da benden çok sahiplenecekler biliyorum başıma gelecekleri ben..
amaaan neyse bak kaynana deyince kan beynime fışkırıyo çenem düşüyo
sustum tamam..

biz bebek arabasını aldık..
wollex baktım baktım baktım.. ama bir türlü o arka tekerlekleri içime sinmedi.. sonra gidip aklımda olan concorde neo diye bir araba vardı ona da baktık.. onu da sevemedim.. ısınmadı içim.. sonra chicco lıving diye bir modele baktık.. o katlanınca bastonlardan incecik bişey oluyordu..ama çok zangırdıyordu böle bi tuhaftı.. ordan da çıktık.. çocuğum kesin arabasız kalcak dedim.. eşim yeniden wollexe bakalım dedi.. baktık yine defalarca kez açtık kapadık.. yok ya dedim içime sinmeyecek almış olmak için de alamam dedim.. çıktık.. eve dönerken bankaya uğradık, hemen yanında bebe mağazası vardı gel bi de buraya bakalım dedim eşime.. ve bi anda kasada bulduk kendimizi.. kraft twist aldık
dün akşam voltajımın dediği gibi hiç alakasız bambaşka bir araba alıp geldik.. çok sevdik ama ikimizde.. bi an o da bende tamam bu olsun dedik.. gözümü doyurdu ilk etapta.. evet biraz büyük katlanınca filan ama arabada bagaj sıkıntımız yok çok şükür, evde de depolamada sıkıntı yok.. olan oldu artık.. ödemeyi yaptık, 2013 modeli ocağın ilk haftası gelecekmiş ellerine.. o zaman teslim alacağız.. rengine de o zaman karar vereceğiz..

işte böyle.. üstümden kocaman bir yük kalktı.. sadece ıvır zıvır eksiklerimiz kaldı.. onları da annemlerden dönünce halledicez.. ohhh

Hayırlı olsun canım.... sağlıklı günlerde, güle güle kullanın....

İnşallah oynamaz ya
Ben evet saydım sadece 2 istegim olmuş başka yok.esyami halılarımı vs hep kendilerince almışlardı .ben cocuklarımın beşiğini bile tercih etme lüksüne sahip olamadım .ama Rabbim gönlüme göre verdi.yinede buruk oluyorsun.
Ben şimdi bebeğe hiç birsey almayacağım cidden.artik bebe mağazasına gitsin ne lazım sorsun alsin zaten tek fark ben kazulet misal bekliyordum o olmayacak.
Benim bugünlerde sabrım tükendi sanki.
Tahammülüm yok.milyarlarca masraf açan elemana tamam sen boşver üstlerine gitme diyor,ucak biletlerinin hepsini iptal etti yarı parası bosa gitti o göze görünmüyor.
Ben bir masa istiyorum cok.
Gelende hep kendi es dostu.15 tatilde anası kardesi gelecek.yemek yemek isteyen mutfağa girsin ben su saatten sonra eğilip bukulemem.yerde uyuşup kalamam.
"herseyimizi sıfırdan doseyecegiz,ne istersen ama ev alınca"
Ben o kadar sen o kadar yasayacak miyiz?
Bana suan lazım .
Yani mazerete ne gerek,el delisi.

Son düzenleme:

tatlım valla şikayetler de herşey de aynı :)) al bendende okadar tek sorun mide yanması...bebişimin kafası üstteymiş bu dahada arttırıyormuş...gaviscona devam.akşamları kilonun farketmesi normal doğru olan sabah tartısı zaten ,ben bazı akşamlar şişiyorum 5 kg fark oluyor.tüm gün yediklerin falan akşam normal insanlardada fazla çıkar zaten biz birde su tutuyoruz

oooh canım hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın,

bişe sorcam, wollex katlanınca krafta göre daha mı küçük oluyodu, bizim arabanın bagajı ufacık onun için düşünüyorum da

Sut icemiyorum malesef kizlar, karbonati da almayacak gibi midem soda fayda etmio. Surup ya da ilac almamak icin direniyorum gunlerce nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…