2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sabahları da öğleden sonra da açık birkaç bardak çay içiyorum. Kahveyi bu aya kadar bırakmıştım, az az başladım. Bazı gün bir fincan kafeinsiz, bazı gün yarım kupa kafeinli kahve içiyorum. Dışarıda arkadaşlarımla buluştuğumda türk kahvesi içiyorum haftada bir en fazla. Kolayı ise hiç içmiyorum.

Tuncss güle güle kullan,iyi yapmışsınız icine sinsin yeter.

saol canmcım

oooh canım hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın,

bişe sorcam, wollex katlanınca krafta göre daha mı küçük oluyodu, bizim arabanın bagajı ufacık onun için düşünüyorum da

çok da fark yoktu diyebilirim.. hatta wollex çok daha büyük tekerlekli olduğu için kesinlikle tekerlekler sökülmek durumunda kalabilir küçükse bagaj.. ama yine eğer küçükse kraft da rahatsızlık verebilir.. yerinde gidip bakmak en iyisi.. ben çok kararsızdım wollex görüntü olarak nette çok tatmin etmişti ama canlısı bi o kadar itici geldi bana.. ama bu tercih ve zevk meselesi birazda.. iç ısınması da cabası.. nedense bana twist çok sıcak geliverdi.. hiiiç anlamadan kendimi kasada buldum.. eşim çok pimpiriklidir benim, o da bi anda hadi bunu alalım deyiverdi.. eğer imkanın varsa, bulunduğun yerde modelleri görme seçeneğin olacaksa git bak derim.

Sut icemiyorum malesef kizlar, karbonati da almayacak gibi midem soda fayda etmio. Surup ya da ilac almamak icin direniyorum gunlerce nedense

canım gaviscon rennie bunlar gebelikte zararsızlar.. ben şimdiye dek 8 şişe oldu sanırım rennie.. sürekli içiyorum.. günde 5-6 kez içtiğim oluyor.. bazı günler çok artıyor yanmalarım.. doktorum hiç tereddüt etmeden istediğin kadar içebilirsin dedi. bu kadar direnme bence, kendi canına da yazık..

Bence rüyaya
Anlamayan olunca cok mutlu oluyorum yalnız değilim hele yanlış Anlama ve okumalar :))
Kızlar "hala olacakmışım " deyin
hee ben anladım ama onu, bi kerede hemide

ama bazen anlamıyo olabilirim, adını bile koydum : HAMİLELİK MALLIĞI:)))
öle mal mal baktığım oluyo bazen:)

tu tu maşallah,bazen bana da oluyo, bugün havayı güzel gördüm,çarşıya gittim, eşimde iş çıkışı geldi, o gelene kadar 3 saat gezmişim,ordan yemek yedik,markete gittik,2 saatte orda takıldık,8buçuğa doğru eve geldik,ayaklarımdan ateş çıkıyo:)
ama dikkat etmek lazım, kanmayalım bu enerjiye, sonu çok yorucu oluyo:)

maşallah size de tu tu,ama sora ne izlediniz ki:))

ben açık çay içiyorum,canım çekerse kahvede içiyorum,bunları abartmadığın sürece bebeğe hiç zararı yok,(abartmakda günde 2-3 bardak kahve gibi), sadece kansızlık yapabilir,ama çaya limon koyulunca demir emilimini engellemiyor..

Bende yarım saate çıkarım evimi özledim yatağımı özledim uykummmm varrrrrrr..
bugün son olarak bunu aldım ve günü kapattım .
Eki Görüntüle 587304

voltajım mezoyu tutun demiş ama, yakalayamamış kızlar seni:) güle güle kullanın canım..

kıs okudum bende çok üzüldüm, herşey Allahtan, o kadar istenmeden doğan, cami avlusuna bırakılan çocuk war, kısmet işte bazı şeyler, ama o arkadaş suçlamış kendini bi kere,Allah kimseye yaşatmasın,çok zor.. bi çocuğu warmış Allahtan, onla avunur, ya hiç olmasa..

ay çok tatlısın:)bazı anneler ne kadar rahat dediğine dedim:)

:)sende kıs..

bende seni bekliyodum, wollex için.. benimde içime kurt düştü.. zaten görmeden netten almak istemiyodum,izmitte bulacağımı da hiç sanmıyorum:)
kraft ı travel olarak mı aldınız, bide kaça aldınız, ayıp olmazsa:)

Kızlar bebek beşiğini yada odasını kız tarafı yapar gb bi adet duydum doğru mudur?
Benim kayınvalide hiç sormuyor ne yapıyosunuz aldınız mı fln diye de :))
Gerçi bi beklentimiz yok evlenirken her haltımızı kendimiz yaptık da.. gamsızlar..

duymadım öle bişe, öle bişe warsa bence erkek tarafına yakışır..

eğer ben gibi maxi cossi, concorde neo gibi modellere bakmış biri isen sende wollex tatmin etmiyor.. ama bu tamamen benim fikrim.. önceki mesajımda da dediğim gibi tamamen zevk ve tercih meselesi.. bana arka tekerlerin birbirine olan uzaklığı yani; genişlik çok fazla geldi.. satıcı ayaklar tekerleklere çarpmasın diye filan desede ben sevemedim.. dükkana iki kez gittik geldik, her seferinde açtık kapadık falan derken düşünelim deyip ayrıldık.. birde tek elle kapanmıyor wollex.. twistte de tek elle kapayabilirsin ama onunda içini çıkartmak gerekiyor.. diyorum ya araba mevzusu tuhaf.. dipsiz kuyu gibi..
Ankarada özelcan bebe diye bir mağaza var.. pek meşhur biryer.. oraya baktık biz, dünya markalarının çoğu orda vardı.. mclaren, quınny vs gibi.. orda da wollex yoktu mesela.. adam teknik servis ağının çok iyi olmadığını sorunla karşılaşılırsa sıkıntı olabileceğini söyledi.. diyorum ya her kafadan bir ses çıkıyor.. en mantıklısı gidip görmek, görerek almak.. eğer ben gibi sıkıntılı bir insan isen, içine sineni dokunarak, görerek almak en mantıklısı..

paraya gelince.. wollex'e satıcı 625 tl dedi..
twisti 900e aldık canım.. arada fiyat olarak fark var evet ama dediğim gibi içime sinen bu oldu..

geçen bir arkadaşım söyledi bana da.. varmış böyle bir adet.. ama bu dile gelmedi ise yoktur sizinkilerde belki..
bizde de durum aynıydı.. benim memleketimdeki düğünü babamlar, eşimin ordakini ise eşim yaptı.. evimizin tüm eşyalarını herşeyi eşim yaptı.. kayınpeder beyefendiden tek bişey görmedik.. evlendiğimden beri torun torun dediler.. şimdi torunları olacak, yine umurlarında değil.. amaaan lazım da değiller.. tırnağın varsa kaşınacaksın..

Guzel anneler nasilsiniz? Herkes iyidir umarim gecmisi okuyamadim cok yogun isler giremiyorum da pek ozledim valla hepinizi muhabbetinizi. Yrn seker yukleme testini yaptirc saglik ocagiyla grustum doktor 50 grlik istemisti.
Bugun biraz dolastik bebek arabasina karar verdik galiba jokerde kampanya varmis bebeconfort elea markasi ana kucagi ile birlikte. Hosumuza gitti kapanmasi kolay yer kaplamiyo sizce nasildir bilginiz var mi?
Bi konuda kafam cok karisti tecrubeli annelr yardim edin lutfen
Biliyosunuz annemlerdeyiz suan ve bebis 3 aylik olana kadar onlarla yasamaya karar verdik simdi tasinma telasina girmek cok zor yattigimiz oda ufak oraya sigacak ne alabilirim sepet mi besik mi park yatak mi?
Park yataklar saglikli mi dogumdan hemen sonra kullanilir mi bilmiyorum
Sepetlr 3 ay filan kullanilio 3ay icin o kadar para vermek bilemedim
Mothercarede ahsap besik var 350 lira su an 150 ve uzerine 50 tl hediye ceki var hosuma gitti ama emin degilim
Internette sunny marka besik var 16aya kadar kullanim yaziyor ama plastik gibi duruo saglikli mi bilemedim offff cok karistiiiii

forumun bebek arabası şeçimi topiğinden emotionleon'dan alıntı:

İyi geceler kızlar ne Alemdesiniz?
Kizlarimla geziniyoruz bakalım
Şans kapıda diye birsey var bakıyoruz
Başbakanın kac cocugu var dediler 3 diyorlar ve yanıldılar kesin ben 4 biliyorum kızının biri adasim hatta

Anaaa gitti eşyalar
Keske bende takasa girsem.
Kaynanamdan baslar paso yanlış cvp veririm

bu geceki favorim bu benim

Graco Mirage Seyahat Sistem Bebek Arabası / Pop Art - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

burdaki videoda sadece açma kapama var

Video About Graco Mirage Travel System Product Features - Kiddicare | Encyclopedia.com

hem baston puset(gerçek şu ki çocuk yürümeye başlayınca bebek arabası biraz yalan oluyor-hatta arabasını kendi süren çok çocuk gördüm ben) hem travel sistem(travel sistemi biraz yalan olmuş ama)
yenidoganda kullanılabildiği söyleniyor
7.2 kilo
kolay kapanıyor
bagaja sığıyor
kumaş kalitesiz görünüyor-pek çoğunda aynı sorun var
tüm anakucaklarında aynı sorun: baza ile daha güvenli oto koltuğu olma-bazasız arabaya bağlama işleminin uzun sürmesi

sonuç: listeme ekledim
bakcaz

Mezosss vallahi şafak topiginde aklıma geldin :)))
Niye uyandın kuzu,mide yanması ,wc,kiz uyutmadı ,hepsi seçeneğimde var

Anaaa gitti eşyalar

O ne ? Yeni bi yarışma mi ? Beni uyku tutmuyor isten gelince uyumuştum Şimdi yatakta dön dur
Az önce elektrikler gitti wc ye gitmeye tirsiyorum bir an önce gelmezse esim bu horultulu uykusunu bölmek zorunda kalacak

Cocuk 5-6 aylık olunca(yapisinada bağlı)ana kucağı hakikaten külfet
Yerinizde olsam iyi araba 40 tl lik ana kucağı alırım
Ama oto koltuğu ileriki donemde olmazsa olmaz ona para harcarım daha iyi
Zaten 6 ay sonra oturur,bakar,...

Anaaa gitti eşyalar

ben sadece reklamlerı seyredebiliyorum; hep reklem hep reklam kardeşim
o prenses bu saatte annesine eşlik edebilmek için mi uyumadı
yerim ben onu ya
imrendim ben şimdi size-analı kızlı tv mi seyrediyorsunuz
meyve de var mı

aslında çok mantıklı
takım-travel sistem olması çok mu gerekli
zaten ilk 6 ay babası taşısın ben 9 ay taşımışım

cimcime seni bilgisayarın başında görüp saldırmıyor mu bilgisayara

O ne ? Yeni bi yarışma mi ? Beni uyku tutmuyor isten gelince uyumuştum Şimdi yatakta dön dur
Az önce elektrikler gitti wc ye gitmeye tirsiyorum bir an önce gelmezse esim bu horultulu uykusunu bölmek zorunda kalacak

Evet yeni galiba d'de oynuyor hayla,
destur geri dur de gir
Wc girerken okunacak bir dua var
'Allahumme ınni euzu bike minel hubsi ve habais'
Sol ayaklan gir
Yallah güle güle

Mezosss vallahi şafak topiginde aklıma geldin :)))
Niye uyandın kuzu,mide yanması ,wc,kiz uyutmadı ,hepsi seçeneğimde var

99 oldum :)) bekliyorum bulaşık sularını :)
Voltaj dün gece fıtık tuttu ayağımı bile kipirdatamadim . Bi yandan da icimde çift kale mac ( Bugun gelir gelmez uyudum. Uyaninca da kusmaktan iflahim kesildi durum bu bacım

Son düzenleme:

Pc den girmiyorum canım net yok onda
Tlf netli ,yoksa hayatta oturtmaz

Hayir şart değil hatta gerekli de değil ha su var ilk aylar onda bile uyuyup kalıyor o yonden rahat ama dediğim gibi en cok 5-6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…