selam kızlar nasılsınız?? sabahtan beri geçmişi bitirip yazamadım bi türlü.
sabah bilgisayarım bozuldu falan derken ancak bitirebildim.
ben çok iyiyim saat 4te minik kuzumu göreceğim. doktorumuz 2 hafta sonra gel beynine falan bakalım demişti. bugün aldım randevumu. bi de idrar tahlili yaptıracağım
bakalım enfeksiyon ne durumda.
çok özledim bebişimiiii :))))
bende geldim aranıza slm kızlar:)
çok sağol cnm cvp verdiğin için.Doktorum kayserideki perinatoloji uzmanı bi prof. yönlendirdi ama o doktor da istanbuldan haftada 3 gün geliyomuş bana yarın saat 5e randevu verdiler. ne ben kayserideyim ne de doktor buluşma yerimiz gibi olacak o yüzden kararsızım ankaraya mı gitsem die her türlü cihaz falan bulunur die.Yapısal bi bozukluk olmaması sevindirdi beni ama 7-8 kalp atımında bi yavaşlaması çok üzdü beni(Ecazacı bi arkadaşın başına gelmiş ve 2 hafta sonra geçmiş bunları duymak sevindirse de içim çok kötü Allahım yavrularımızı sağlıklı bi şekilde bize bağışlasın inş...
Merhaba fıstıklarım
Herkes iyidir inşallah
arkadaşlar bir sürü alıntı yaptım ama hepsi gitmiş kusuruma bakmayın nolur.
:26:
kızlar ben hala oluyorum
nasıl sevindim anlatamam. kan pıhtılaşmasından dolayı 2 tane düşüğü var gelinimizin.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
biz beşik alırken o da yanımızdaydı. belli etmedi ama üzüldüğünü anladım.
annemde kızım üzülme seninde olsun sanada alırız istersen odada alırız dedi.
çok şükür rabbim sana.
Ohh afiyet olsun.Soğuk sıcak ne ararsan var bizim şirkette.
Kim ne yese içse canın çeker diye banada getiriyorlar.
Hele ablamız saolsun sütleri ısıtıp ısıtıp koyuyor önüme:)
ohh afiyetler olsun yarasın bana da kimse birşey vermiyor hatta benden mandalina galeta falan alıyorlar ha aha haah:)
Bende yarım saate çıkarım evimi özledim yatağımı özledim uykummmm varrrrrrr..
bugün son olarak bunu aldım ve günü kapattım .
Eki Görüntüle 587304
ohh afiyetler olsun yarasın bana da kimse birşey vermiyor hatta benden mandalina galeta falan alıyorlar ha aha haah:)
Benimde senin gibi ne yesem elime bakıyolar ya sinir oldum. en sonunda hizmetli abla dedi onlara 'bu kız iki canlı,ayıp' diye.. hayır fazla taşıyamıyorum yoksa getirip doyurucam herkesibizde bayan yok erkek arkadaşlar sağolsun çok odunlar. hiç anlayış yok
İki tane göstermişdin ya kuzu onlardan vazgeçip bunu mu aldın?
sağol canım inşallah bişey çıkmaz. romatizma var mı ona bakıcaz demişler ama yine de evham yapıyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.
Ya bide azcık güldüreyim benim oğlan artık dışardan görünüyor hareketleri şimdeilik ben ve eşim gördük ayrıca dokunur dokunmaz acayip hareketlenio ilk bebek böyle değildi bu çoooooooooookkkkk yaramaz olucak belli
efe de durmadan ne zaman gelecek deyip duruyorr geçengün ciddi ciddi '' anne bu bebek büyümüo bunu verelim başka tardeş alalımmı'''Dedi koptum resmen tamam aşkım dedim şimdi durmadan bunu söylüo
ya bi el atın nolur iki gündür karar veremiyorum
bu mu
Kraft 008 Oyun Parkı Leylak 70x120(Kargo Bizden) GittiGidiyor'da 59170366
bu mu
0a baby moon oyun parkı YATAK + HEDİYELER** GittiGidiyor'da 69631174
hangisi daha hoş göründü size ?
Rüyamda annem vefat ediyordu,mezarına gidip konuşurken toprağı elimle duzledim altından kızım çıktı.cok beter iki durumda iyiki ruya.soluma tükürdüm dus aldim suya anlattım ,ağladım cok kotu.
Annemi aradım oda benden korktu sabahın 7 si :)
oh ne güzel canım keşke benimkiler de öyle olsa ama malesef... ben daha hiç alışverişe başlayamadım... küçücük ilçedeyiz alacak pek yer yok
yok bitanem gerçekten öle hamarat fln değilim de aklıma koydum ya yaparım işte
fikrinizi bi alayım bnde ozaman biçak konuda :)
şimdi canlarım bnm çocuk odam da 2 tane başlıklı misafir bazam war çnki misafirim çok olur diye görümcem almışdı :)
we ilk ewimde westiyer yoktu 2 kapılı 2 çekmeceli we bir tarafıda böle raf raf 4 bölmeli yeri war , böle bi dolabım war çocuk odasında
dolayısıyla ben çocuğa oda yapmayacağım yani boşa masraf çıkacak bana o bazaları nereye göndereyim dimi ? sizce ?
we o westiyeri de kullanmadım sade askılı bölümü kullandım manto fln astım şimdi de yazlıklar mantolar fln war
ben diyorum ki bebeğe dolap fln almayayım , o dolabı güzelce duwar kağıdı gibi bi kağıtla şöle pembiş pembiş bişeye kaplayayım dolabı o olsun
bi de parkyatak wardı dayımların,kullanmadı bizim küçük kuzen, annem onu da göndereyim boşa masraf yapmayın başka bi eksiğinizi alın diyo
yoksa görümcem mobilyacı bize bile gerek kalmadan oda takımı fln alır gönderir sağolsun da şuan koyacak yerim yok
parkyatağıda ilk zaman odamıza yanımıza koyarız sonra çocuk odasında biyere koyarım heraldeyer bulabilirsem
evet canım babası çok renkli olsun istedi :))))))
Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
- hanipeks canım bizde kankalık bitti en sonunda :) ama tabiki yine ayda yılda haftada 1 törenle :) kız sen de kır şeytanın bacağını bişey olmuyor boşu boşuna durmuşuz.
Bizdede bir dayı bir hala var şekerim.
Haladan hayır yokda.Dayımız pek bir hevesli.
Birde çok yakın arkadaşlarım var,oğluşumun teyzoşları her bir şeyde destekler bana.
Hafta sonu alışveriş yapalım dedik.Ben eğilemiyorum diye botlarımı bağlıyorlar,çıkarıp yeni bot denetiyorlar filan,öz kardeşim olsalar ancak o kadar olur.
kızlar ben hala oluyorum
nasıl sevindim anlatamam. kan pıhtılaşmasından dolayı 2 tane düşüğü var gelinimizin.
çok şükür rabbim sana.
Dayımızda bize hastane çıkışı dışında,tulum almış,battaniye almış,havlu almış.
Hepsi gs storeden.
Eki Görüntüle 587209 Eki Görüntüle 587211
Ben bunu özellikle çok beğendim.İçinede aldığı battaniyeyi koymuş.
Paşa gelcek yatırcaz buraya diyor,agucuk yaparak seviyor
Kardeşimle iyiki aramızda 1 yaş var diyorum şimdi,erşeyi dolu dolu yaşıyoruz
Ay keşke gitmeseydiniz, biz de buluşurduk burada kaktüs yapardık :)
Valla süper olurdu... Hamiş hamiş takılırdık..
Adana'ları da götürürdük tabi....
işallah düzelir canım bebişin sen çocuk kardiyoloji bölümüne git FETAL EKO çektir benim bebeğimin kalbinde beyaz leke var bende fetal eko çektirdim kalp ritmine bakıyorlar damarlara kan akışına kontrol ediyorlar çocuk hastanelerinde var bu bölüm hamileyim bebeğimin kalbinin fetal ekosunu çektirmek istiyorum de kalp ritminde bozukluk var falan söyle bunları yönlendirirler bu fetal eko çok önemli aminiyosentezle falan bebeğin kalbinin durumu anlaşılmıyor ancak kalp uzmanı bakıp kesin sonuç veriyor eğer kalpte sorun varsa ona göre tedavi veya doğumdan sonra çocuğa uygulanacak tedavi belirleniyor işallah düzelir de birşeyi kalmaz ama ihmal etme23 haftalık hamileyim ve sizi en başından beri takip ediyodum ama yazmaya fırsatım olmuyodu.Bu hafta raporlu olduğum için vaktim var.Dün doktor kontrolumuz vardı ve doktor ultrasondan bakarken kalbi dikkatini çekti oğlumun kalbi normal seviyesinde atıp atıp sonra duruyodu veya yavaşlıyodu aritmi var dedi. Ama ben çok kötü oldum.Yapısal bi bozukluk olmadığını söyledi kii haftasıyla da uyumlu 552 gr olmuş 28 cm boyu olmuş...Ama bu konu hakkında bilgisi olan çevrenizden duyduğunuz bişey varsa söylerseniz çok sevineceğim.Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın hepsini korusun inşş
çok güzel bu çok şirin güle güle kullansın bebişin çok şanslı bu bebekler daha doğmadan oyuncakları bile alındı :)
kızlar ben hala oluyorum
çok şükür rabbim sana.
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! ZAPZUP,YÜKSEK VOLTAJ ve WOSGİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin
Ya Rab ! Yüksek Voltaj arkadaşımıza acil şifalar ,dertlerine derman ver Allahım..
Ya Rab ! Wosgi annemizin doğmamış yavrusuna şifa ver her ne sıkıntısı var ise anneciğinin karnındayken iyileşmesini sağla Allahım..
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
kızlar ben hala oluyorum
çok şükür rabbim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?