2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

hoşgeldin hayılrı doğumlar olsun inşallah.

bende geldim aranıza slm kızlar:)

canım geçmiş olsun geçici bir durumdur inşallah merak etme.

canım merhaba nasıl gidiyor eşinin sağlık durumları?

Merhaba fıstıklarım
Herkes iyidir inşallah

canım çok sevindim çifte mutluluk yaşayacaksınız desene hadi gözünüz aydın inşallah. :)

ohh afiyetler olsun yarasın bana da kimse birşey vermiyor hatta benden mandalina galeta falan alıyorlar ha aha haah:)

Ohh afiyet olsun.Soğuk sıcak ne ararsan var bizim şirkette.
Kim ne yese içse canın çeker diye banada getiriyorlar.
Hele ablamız saolsun sütleri ısıtıp ısıtıp koyuyor önüme:)

ohh afiyetler olsun yarasın bana da kimse birşey vermiyor hatta benden mandalina galeta falan alıyorlar ha aha haah:)

Benimde senin gibi ne yesem elime bakıyolar ya sinir oldum. en sonunda hizmetli abla dedi onlara 'bu kız iki canlı,ayıp' diye.. hayır fazla taşıyamıyorum yoksa getirip doyurucam herkesi bizde bayan yok erkek arkadaşlar sağolsun çok odunlar. hiç anlayış yok

Bizde bayan erkek aynı sayıda saylırız.
Ama saolsunlar hepsi anlayışlı o konuda şanslıyım...

Çokk uykum geldii

sağol canım inşallah bişey çıkmaz. romatizma var mı ona bakıcaz demişler ama yine de evham yapıyorum ve en kötüsünü düşünüyorum.

Tekrardan acil şifalar tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz bu arada, yeğenimize selam söle..

Ay sesli güldüm, aklıma geldikçe kahkaha atıyorum Benim de bir öğrencim 2 güne bir "bugün de mi karnında bebek var?" diye soruyor, bıkmadan evet diyorum

Pek anlamıyorum ama park yatağın terlettiğini söylemişti burada bir arkadaş. Ben de kararsızım park mı olsun sepet tarzı bi şeyy mi olsun diye.

Hayır olsun rüyan canım. Anneciğini de korkutmuşun

oh ne güzel canım keşke benimkiler de öyle olsa ama malesef... ben daha hiç alışverişe başlayamadım... küçücük ilçedeyiz alacak pek yer yok

Mersine gelirsiniz belki bir hafta sonu, oldukça çok mağazza var, bir günde tamamlarsın ihtiyaçlarını üzülme canım daha zaman var.

Resmini çeksene odanın canım, daha farklı fikirler veririz belki :)

aranızda Tığ işi battaniye örmüş olan vamı?varsa modelini gösterebilir mi?
Ben oğlumda örmüştüm bir tane ama bu sefer farklı olsun istiyorum,internetteki modellerden de pek beğenemedim.,beğendiklerimi çıkaramadım..:)

Çok çok geçmiş olsun canım... canını sıkmamaya çalış. doktorun seni muhakkak en doğru şekilde yönlendirecektir korkma...Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

[=chosy;27949370]sarı kahve nası oluyo diorum bende
[/QUOTE]

alemsin kız :)

- hanipeks canım bizde kankalık bitti en sonunda :) ama tabiki yine ayda yılda haftada 1 törenle :) kız sen de kır şeytanın bacağını bişey olmuyor boşu boşuna durmuşuz.

ay yok olmaz artık bundan sonra ben utanırım hahahahaha

Bizde 3 amca var, birini saymıyorum 2 amca var onlar da öğrenci :) benim de kayıncıklar gerekli durumlarda bağlayıveriyorlar ve kocam bağlıyor açıyor eğilemiyorum malesef.

Hayırlı uğurlu olsun taze halamız, Allah sağlık versin bebecik bu sefer dünyaya gelsin inşş.

​Çok ciciler güle güle kullanın, ben de tac aslanlı nevresim takımını alcam gs nin.

işallah düzelir canım bebişin sen çocuk kardiyoloji bölümüne git FETAL EKO çektir benim bebeğimin kalbinde beyaz leke var bende fetal eko çektirdim kalp ritmine bakıyorlar damarlara kan akışına kontrol ediyorlar çocuk hastanelerinde var bu bölüm hamileyim bebeğimin kalbinin fetal ekosunu çektirmek istiyorum de kalp ritminde bozukluk var falan söyle bunları yönlendirirler bu fetal eko çok önemli aminiyosentezle falan bebeğin kalbinin durumu anlaşılmıyor ancak kalp uzmanı bakıp kesin sonuç veriyor eğer kalpte sorun varsa ona göre tedavi veya doğumdan sonra çocuğa uygulanacak tedavi belirleniyor işallah düzelir de birşeyi kalmaz ama ihmal etme

çok güzel bu çok şirin güle güle kullansın bebişin çok şanslı bu bebekler daha doğmadan oyuncakları bile alındı :)

hayırlısı olsun bende hala oluyorum işallah sağ salim dünyaya gelirler

Allah kabul etsin...

canım benim allah tamamına erdirsin. ben de hala oluyorum bu arada :) hem de aramızda 2-3 ay var. bizim gelin 10 ocakta doğum yapacak. onunki de kız. annem benim oğlandan sonra rabbim bi tane de kız torun nasip etsin deyip durdu; senmisin isteyen, al sana iki tane cadı :) seneye bizim köyevinde şenlik var :)

Dretsiz ve Derineser halalığınızı tebrik ederim,ne güzel çifte sevinç sizinki..diğer adını unuttuğum hala olacaklara tebriklerimi iletiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…