- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Kiz ancak bazı Msj görmüyorum bile bu konuşmalar görüntülü olsa bana gülmekten olursunuz.Aaa gördü beni sonunda
valla geldiler gittiler birşey anlamadım bu sefer
daha çok kalırlar sanıyordum ama annem evini özlemiş ne varsa evinde
buna da sukur dedik uğurladık
insallah gelir anacin doguma, senin iki tane kuzun var benim kadar aramıyorsundur
benim bebisim en büyük yardımcım bu konuda, onunsayesinde alıştı, yeni hayatıma
ananeye düşkün olsun ya benim yeğen düşkün anneme de babama da , cocuk seviyorlar çok fazla ilgileniyorlar
Ondan dedi Diycem eminim
Bende sanaBebecim Allah kavuştursun tatlım :) anne baba gibisi yok.
Senin de kızın olur daha yolu varrrr :)))
Voltaj sana bayılıyorum ben :)) Rabbim cocuklarinla esinle huzur dolu bir ömür nasip etsin sana ins :)
Şarj bitiyo elektrikte yok ben çıkayım bari sabah alarm çalsın
Hepinizi öpüyorum kızlar tatli rüyalar huzurlu uykular dilerim
Sanada canım.iyi geceler arkadaşlar tatlı rüyalar
Dayımızda bize hastane çıkışı dışında,tulum almış,battaniye almış,havlu almış.
Hepsi gs storeden.
Eki Görüntüle 587209 Eki Görüntüle 587211
Ben bunu özellikle çok beğendim.İçinede aldığı battaniyeyi koymuş.
Paşa gelcek yatırcaz buraya diyor,agucuk yaparak seviyor
Kardeşimle iyiki aramızda 1 yaş var diyorum şimdi,erşeyi dolu dolu yaşıyoruz
Bende çok beğendim sağlıkla giysin canım benim.
Bizim hastane çıkışımızda bu.Yine dayısından hediye.Dilediği gibi alıyor.
Paşa olacak ya dayımız pek bir hevesli.
Eki Görüntüle 587250
dertsizz halaaaa :)) cok sevindimallah tamamına erdirsin :))
Hala oluyormuşsun şekerim nasılda sevindim.
Darısı bizim başımıza inşallah :)
ay voltajım çok güldüm ya. rabbim seni de güldürsün emiBence rüyaya
Anlamayan olunca cok mutlu oluyorum yalnız değilim hele yanlış Anlama ve okumalar :))
Kızlar "hala olacakmışım " deyin
canım çok sevindim çifte mutluluk yaşayacaksınız desene hadi gözünüz aydın inşallah. :)
Tekrardan acil şifalar tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz bu arada, yeğenimize selam söle..
Hayırlı uğurlu olsun taze halamız, Allah sağlık versin bebecik bu sefer dünyaya gelsin inşş.
hayırlısı olsun bende hala oluyorum işallah sağ salim dünyaya gelirler
canım benim allah tamamına erdirsin. ben de hala oluyorum bu arada :) hem de aramızda 2-3 ay var. bizim gelin 10 ocakta doğum yapacak. onunki de kız. annem benim oğlandan sonra rabbim bi tane de kız torun nasip etsin deyip durdu; senmisin isteyen, al sana iki tane cadı :) seneye bizim köyevinde şenlik var :)
Dretsiz ve Derineser halalığınızı tebrik ederim,ne güzel çifte sevinç sizinki..diğer adını unuttuğum hala olacaklara tebriklerimi iletiyorum...
tebrikler canım..... :13: Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
mezocum güle güle kullansın yarenimiz.Bende yarım saate çıkarım evimi özledim yatağımı özledim uykummmm varrrrrrr..
bugün son olarak bunu aldım ve günü kapattım .
Eki Görüntüle 587304
mezocum güle güle kullansın yarenimiz.
kayınvaliden için bişey söylemeyeceğim canım hepsi aynı işte. arada hanipeksçiğimin kayınvalidesi gibi istisnalarda çıkıyor ama. canım arabanızı güle güle kullanın.yaa ben yokken en sevdiğim konu konuşulmuş :)))
kaynana çekiştirmece
benimki kadar tuhafı kimsede yoktur diyordum ama kendim gibileri görünce valla az da olsa rahatlıyorum.. çok kafama takıyorum ben çünki..
daha bugün gene kapıştık.. eşim geldi öğlende gidelim hadi dedi araba bakmaya.. o zannediyo ki oğlu veriyor parayı.! oysa arabamızı ablam alıyor.. bir çok eksiğimizi de annemler.. ama o herşeyi oğlu yapıyor sanıyor o nedenle de çatışıyoruz. sürekli ona ne gerek buna ne gerek modunda kadın.. ip al da hırka yelek öreyim diyor.. ipi ben aldıktan sonra ne anlamı kalıyor.. gidip bir yumak ip almıyor torununa sonra çıkıp ben yaptım diye dolanacak el içinde.. yapacak insan şimdiye kadar yapardı zaten.. annem dünya kadar yelek hırka örmüş, bu daha ip al derdinde.. 3 lira bi yumak ip be.. gidip onu alamıyor.. bugün bi de ulusa gitcez dedim, hee iyi iyi tülbent alında kenarlarını oyalayım diyo.. ohoooo dedim sen ben yapamam deyince annem hepsini halletti bile dedim.. aa ne çabuk diyo..! dedim o benim annem pimpirikli kadın rahat edemez hazır olmadan.. bu sefer bana çemkirmeye kalktı, sana sormadan bişi alamıyorum ki diye laf etmeye kalktı.. ki annemlerde her şeyi sorarak alıyorlar ya da yapıyorlar.. beğenmezsem diye tedirgin oluyorlar.. bu düşncesiz de diyemiyo kalk kızım ben şunu şunu almaya niyetliyim hadi gidip alalım.. yoook nerde.. sonra herşeyi annemler yapıyor bu iş sonunda aaa bende alacaktım yapacaktım moduna bürünüyor.. keyfini mi beklicem yaa.. daha bir çorap bile almadılar ki tek oğulları var.. lafta erkek torun olursa herşeyi onlar yapacaktı.. el içinde sürekli şunu da aldık bunu da yaptık diyorlar.. ahh ahh hele o düğünle ilgili konuşmaları yok mu..! çıldırmamak elde değil.. babam yoldan gelecekler ayıp düğün yemekli olsun dedi.. tüm masrafları karşıladı.. çok da içime sinen düğünüm oldu.. babam bir kere bile övünmedi.. ama sevgili kayınpederim kız tarafının düğününü de biz yaptık diye reklam yapıyor..! ilk zamanlar susuyordum ama artık susmuyorum.. her fırsatta verip veriştiriyorum.. yarın bebek doğunca da benden çok sahiplenecekler biliyorum başıma gelecekleri ben..
amaaan neyse bak kaynana deyince kan beynime fışkırıyo çenem düşüyo
sustum tamam..
biz bebek arabasını aldık..
wollex baktım baktım baktım.. ama bir türlü o arka tekerlekleri içime sinmedi.. sonra gidip aklımda olan concorde neo diye bir araba vardı ona da baktık.. onu da sevemedim.. ısınmadı içim.. sonra chicco lıving diye bir modele baktık.. o katlanınca bastonlardan incecik bişey oluyordu..ama çok zangırdıyordu böle bi tuhaftı.. ordan da çıktık.. çocuğum kesin arabasız kalcak dedim.. eşim yeniden wollexe bakalım dedi.. baktık yine defalarca kez açtık kapadık.. yok ya dedim içime sinmeyecek almış olmak için de alamam dedim.. çıktık.. eve dönerken bankaya uğradık, hemen yanında bebe mağazası vardı gel bi de buraya bakalım dedim eşime.. ve bi anda kasada bulduk kendimizi.. kraft twist aldık
dün akşam voltajımın dediği gibi hiç alakasız bambaşka bir araba alıp geldik.. çok sevdik ama ikimizde.. bi an o da bende tamam bu olsun dedik.. gözümü doyurdu ilk etapta.. evet biraz büyük katlanınca filan ama arabada bagaj sıkıntımız yok çok şükür, evde de depolamada sıkıntı yok.. olan oldu artık.. ödemeyi yaptık, 2013 modeli ocağın ilk haftası gelecekmiş ellerine.. o zaman teslim alacağız.. rengine de o zaman karar vereceğiz..
işte böyle.. üstümden kocaman bir yük kalktı.. sadece ıvır zıvır eksiklerimiz kaldı.. onları da annemlerden dönünce halledicez.. ohhh
canım elma yesen belki faydası olur. benim anneannemde kendimi bildim bileli mide yanması vardır. o da sürekli elma yer.Sut icemiyorum malesef kizlar, karbonati da almayacak gibi midem soda fayda etmio. Surup ya da ilac almamak icin direniyorum gunlerce nedense
canım o adet bizdede var. hem eşimin tarafında, hemde bizim tarafta. ikimizinde şehirleri ve bölgeleri farklı. hatta kayınvalidem diyor ki anneanne ve dede, babaanne,dede varsa amca ve halayıda giydirirmiş. bohça hazırlarmış. takım elbise filan alırlarmış. yuhhh dedim içimden tabi. bizde öyle bişey yok demiştim. anneme söyledim kayınvalidem böyle böyle demişti diye. annem onlara bir iğne bile almam beşiği, kıyafetlerini herşeyi seve seve yaparız ama onlara kıyafet almam demişti. bizimkiler konuşmuyorlar zaten. bakalım biraraya nasıl gelecekler. ben hastanedeyken annem yanımda olursa babam nerde kalacak. iki ailede şehir dışından gelecek. offf doğumdan daha çok bunu düşünüyorum valla.Kızlar bebek beşiğini yada odasını kız tarafı yapar gb bi adet duydum doğru mudur?
Benim kayınvalide hiç sormuyor ne yapıyosunuz aldınız mı fln diye de :))
Gerçi bi beklentimiz yok evlenirken her haltımızı kendimiz yaptık da.. gamsızlar..
Mezo aldığın park yatak çok güzelmiş. İnternetten aldın sanırım. Nerden aldın. Bayıldım. Bebeğinle güzel günlerde kullanın inşallah.
canım o adet bizdede var. hem eşimin tarafında, hemde bizim tarafta. ikimizinde şehirleri ve bölgeleri farklı. hatta kayınvalidem diyor ki anneanne ve dede, babaanne,dede varsa amca ve halayıda giydirirmiş. bohça hazırlarmış. takım elbise filan alırlarmış. yuhhh dedim içimden tabi. bizde öyle bişey yok demiştim. anneme söyledim kayınvalidem böyle böyle demişti diye. annem onlara bir iğne bile almam beşiği, kıyafetlerini herşeyi seve seve yaparız ama onlara kıyafet almam demişti. bizimkiler konuşmuyorlar zaten. bakalım biraraya nasıl gelecekler. ben hastanedeyken annem yanımda olursa babam nerde kalacak. iki ailede şehir dışından gelecek. offf doğumdan daha çok bunu düşünüyorum valla.
günaydın kızlar. nasılsınız?? ben sırt ağrısından ölüyorum gece oğlumun odasındaki kanepede uyudum 3ten sonra çoook pişmanım. sırtım iyice tutulmuş beter durumdayım valla.
bi de göbeğimde aşırı bi kaşıntı var bi kaçgündür. hele dün artık ağlayacaktım kaşınmaktan. bebe yağı krem fayda etmiyor yara ediyorum kaşımaktan dün göbeğimi bi açtım kıpkırmızı çizgiler noktalar bi korktum çatladım diye ama her yeri komple kızarıktı. evde biraz açtım falan geçti çok şükür. çatlak olsa geçmezdi değil mi?
alerjik bişey mi acaba? tam da doktordan gelince oldu ordayken farketsem gösterirdim doktora.
mezopotamya canım senin göbeğin alerji olmuştu ya resmini bi daha paylaşabilri misin? bakayım benzer mi??
kesinlikle bencede saçma canım. kim ne istiyorsa onu yapsın zorla olmaz bu işler. benim eşim herşeyi kendimiz alıcaz diyordu kimseye bişey aldırmam diyordu. ama izine gidince benim olmadığım zaman kayınvalidem birşey demiş olacak ki benim babam beşiği biz almak istiyoruz dediğinde hiç sesini çıkartmadı. evde biz kendimiz alırız deyip ahkam kesen adam gitti yerine sus pus biri geldi.gerçekten çok saçma bi adetmiş kim çıkardıysa.. eşimin tarafından da bir iki kişi söyledi laf arasında, duymamazlıktan geldim.. çok şükür annemiz babamız okutmuş etmiş hepimiz meslek sahibi insanlarız.. kendimiz alırız.. çiftlere destek olsun diye iyidir belki ama diretmenin, laf değdirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. içinden gelen alsın geri çevirmez kimse :)) illa kızın ailesi yapacak demek saçma bence..
sağ olsun kayınvalidem üst baş bir sürü şey hazırlamış annemlerde almış.. bize ekstra sevinç oldu cici cici hepsi.. çoğu el emeği göz nuru.. ama adet deyip bi tarafa yıkmaya karşıyım. kaldı ki artık (biz de dahil) çiftlerin çoğu kendi düğünlerini bile kendileri yapıyo ..nerde kaldı eski adetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?