2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kiz ancak bazı Msj görmüyorum bile bu konuşmalar görüntülü olsa bana gülmekten olursunuz.
Annen belki cok alismamak için cok durmamistir.
Annemin gecen hafta dogum günüydü (47 oldu :))aradım hoparlörden hepimiz konuşuyoruz kızım iyiki doğdun teyze dedi bak unutuyor kızım gel dedim ama oda çalışıyor haklı gelememekte babam emekli onu yollayim dedi asla dedim
Cocuğun olsada bile hayatim senin de bir cocuk oldugun gercegi ölene dek değişmiyor bunu da görürsün :)
Nasip bakalım .
Bende sana
Cümlemize inşallah...
iyi geceler arkadaşlar tatlı rüyalar
Sanada canım.
Bende ayaklandim huzurlu mutlu geceler.
Laternemin duasını tamamlayim,kızların tefriciyeye başlayayım
İnşallah yetişir
He bu ara da yarın birde tamircilerde gelecek,oglusumu da Dr götüreceğim
ediniyorum herseye...

kızlar hepsi çok güzel. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

dertsizz halaaaa :)) cok sevindim allah tamamına erdirsin :))

Hala oluyormuşsun şekerim nasılda sevindim.
Darısı bizim başımıza inşallah :)

Bence rüyaya
Anlamayan olunca cok mutlu oluyorum yalnız değilim hele yanlış Anlama ve okumalar :))
Kızlar "hala olacakmışım " deyin
ay voltajım çok güldüm ya. rabbim seni de güldürsün emi

canım çok sevindim çifte mutluluk yaşayacaksınız desene hadi gözünüz aydın inşallah. :)

Tekrardan acil şifalar tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz bu arada, yeğenimize selam söle..

Hayırlı uğurlu olsun taze halamız, Allah sağlık versin bebecik bu sefer dünyaya gelsin inşş.

hayırlısı olsun bende hala oluyorum işallah sağ salim dünyaya gelirler

Dretsiz ve Derineser halalığınızı tebrik ederim,ne güzel çifte sevinç sizinki..diğer adını unuttuğum hala olacaklara tebriklerimi iletiyorum...

tebrikler canım..... :13: Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

kızlar hepinize teşekkür ederim. çok sevindim inşallah gelinimizinde sorunsuz bir şekilde hamileliği devam eder.
zapzup, derineser sizide tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Bende yarım saate çıkarım evimi özledim yatağımı özledim uykummmm varrrrrrr..
bugün son olarak bunu aldım ve günü kapattım .
Eki Görüntüle 587304
mezocum güle güle kullansın yarenimiz.

günaydın kızlar. Geçen hafta tansiyonum 13-14 lere çıktığı için doktorum ve ben paniklemiştik. Doktorum bir sürü test yaptırdı. 8 sayfa test sonucum var. Hesap edin. Başka doktorlara da gittim. Göz, iç hastalıkları falan. Kadın doğumcum gitmemi söyledi. Neyse hepsi temiz çıktı. Şeker yüklememde iyi çıktı. Evde tansiyonumu sürekli ölçüyom. 11-12 lerde. Bebeğimde 1 kiloyu geçmiş. Minik tosbam benim. Benim şafak 100 ün altına inmiş. Heyyo

Mezo aldığın park yatak çok güzelmiş. İnternetten aldın sanırım. Nerden aldın. Bayıldım. Bebeğinle güzel günlerde kullanın inşallah.

günaydın kızlar
ben normalde erkenden yatıyordum 10:30 gibi dün akşam fetih 1453 vardı onu izledik eşimle saat 12 de yattım ve çok güzel uyumuşum demekki erken yatmak yaramıyormuş bana

kayınvaliden için bişey söylemeyeceğim canım hepsi aynı işte. arada hanipeksçiğimin kayınvalidesi gibi istisnalarda çıkıyor ama. canım arabanızı güle güle kullanın.

Sut icemiyorum malesef kizlar, karbonati da almayacak gibi midem soda fayda etmio. Surup ya da ilac almamak icin direniyorum gunlerce nedense
canım elma yesen belki faydası olur. benim anneannemde kendimi bildim bileli mide yanması vardır. o da sürekli elma yer.

canım o adet bizdede var. hem eşimin tarafında, hemde bizim tarafta. ikimizinde şehirleri ve bölgeleri farklı. hatta kayınvalidem diyor ki anneanne ve dede, babaanne,dede varsa amca ve halayıda giydirirmiş. bohça hazırlarmış. takım elbise filan alırlarmış. yuhhh dedim içimden tabi. bizde öyle bişey yok demiştim. anneme söyledim kayınvalidem böyle böyle demişti diye. annem onlara bir iğne bile almam beşiği, kıyafetlerini herşeyi seve seve yaparız ama onlara kıyafet almam demişti. bizimkiler konuşmuyorlar zaten. bakalım biraraya nasıl gelecekler. ben hastanedeyken annem yanımda olursa babam nerde kalacak. iki ailede şehir dışından gelecek. offf doğumdan daha çok bunu düşünüyorum valla.

Günaydın kızlar ...
Dün detaylimiz vardı. Çok şükür ki iyi geçti. Oglusum bi türlü yüzünü göstermedi. Çok uğraştı doktorumuz ama koluyla bi güzel kapatmış yüzünü, her tarafını oynatiyor ama kolunu yüzünden cekmiyor.. Hastane sitesine koymak için çekim yaptılar, sanırım ünlü olmak istemedi bizim oğlan :)
Dertsiz sen ne yaptın gidebildi mi dün, nasıl geçti?

günaydın kızlar. nasılsınız?? ben sırt ağrısından ölüyorum gece oğlumun odasındaki kanepede uyudum 3ten sonra çoook pişmanım. sırtım iyice tutulmuş beter durumdayım valla.

dün kuzumu görmeye gittik ayyy çok tatlıydı kıpırdak 1 sn durmadı tam resmini almaya çalışıyordu doktor bi esnedi açtı ağzını kocaman. ayy resmen yiyesim geldi.

tam profil resmini alırken de bacağını kaldırdı havaya resimde kafasının üstünde topuğu görünüyor. bu da büyük oğlumdan aşağı kalmayacak sanırım. iki canavar beni ne hallere sokacak bakalım.

çok şükür bebeğimin sağlığında bir sorun yok 754 gr olmuş. gelişimi ileri görünüyor maşallah. doktor abisinden aşağı bir kiloyla doğmaz böyle giderse dedi. çok sevindim valla. ele avuca gelir bi kiloda olur inşallah.

idrar tahlilimde bir sorun çıkmadı ama önceki tahlilde enfeksiyon çıkması doktoru alarma geçirdi. malum kasılmalarım olmuştu ya enfeksiyona bağlı olabilir diye endişelendi doktor. bol su iç. haftaya tekrar tahlil yaptır dedi.

amaaa kötü haber suyum biraz fazlaymış şeker olabilir dedi doktor. şeker yüklemem haftaya bakalım tırstım acaip zaten şüpheleniyorum kendimden. geçen ay bi anda 3-4 kilo birden aldım aşırı iştah açılması yaşıyorum her an açım yemek düşünüyorum hadi bunlar neyse de bebeğimin gelişimi de ilerde çıkıyor ya kafamda tehlike çanları çalmaya başladı. inşallah bir sorun çıkmaz dua edin bize kızlar.

bi de göbeğimde aşırı bi kaşıntı var bi kaçgündür. hele dün artık ağlayacaktım kaşınmaktan. bebe yağı krem fayda etmiyor yara ediyorum kaşımaktan dün göbeğimi bi açtım kıpkırmızı çizgiler noktalar bi korktum çatladım diye ama her yeri komple kızarıktı. evde biraz açtım falan geçti çok şükür. çatlak olsa geçmezdi değil mi?
alerjik bişey mi acaba? tam da doktordan gelince oldu ordayken farketsem gösterirdim doktora.
mezopotamya canım senin göbeğin alerji olmuştu ya resmini bi daha paylaşabilri misin? bakayım benzer mi??

günaydın hanımlar,

dün detaylı ultrasona gittik geç kalmadan tam vaktinde yetiştik.
doktoru hiç sevmedim uyuz biriydi. mır mır konuşuyor kendi konuştuğunu kendi duyuyordu.
adam ultrasonu açtı benim minik yavrum acıların çocuğuyum modunda elini alnına koymuş.
25 dk boyunca elini alnından çekmedi. bacakları kıpır kıpır arada bir tekme attı.
hem tekmeyi hissetmek hemde görmek çok güzeldi. poziyonunuda hiç değiştirmedi.
yere paralel şekilde yatıyordu. kendi doktorumda hep aynı şeyi söylüyordu.
bu bebek rahatına düşkün olacak baksana hep yatıyor diyordu. sırtüstü yattığı için kalbini tam göremedi.
ritmde sorun yok 4 tane boşluk oluşmuş dedi sadece. raporada kardiyak çok incelenemedi diye not düşmüş.
diğer organlara da baktı ama açıkçası beni hiç tatmin etmedi. burda sadece bu hastanede detaylı ultrason var.
daha önce telefonla sorduğumda video ve 4 tane ultrason görüntüsü vereceklerini söylemişlerdi.
muayene bitince biz cdyi hazırlayalım siz bekleyin dediler.
daha sonra zarf getirdiler cd ve diğer herşey içinde dediler.
o sırada tuvalet derdine düştüğüm için zarfın içini çıkarıp bakmadım.üstten şöyle bir baktım.
cd ve rapor içindeydi. ben sanıyorum ki hem video hemde ultrason görüntüsü cd de kayıtlı. ama cd de sadece video varmış.
sinir oldum akşamdan beri söylemediğim şey kalmadı. aynı hastanenin kadın doğumuna giden başka bir arkadaşıma vermişler.
demekki hasta seçiyorlar diye cinlerim tepeme çıktı. biraz sonra arayıp cıngar çıkartıcam.

Son düzenleme:

gerçekten çok saçma bi adetmiş kim çıkardıysa.. eşimin tarafından da bir iki kişi söyledi laf arasında, duymamazlıktan geldim.. çok şükür annemiz babamız okutmuş etmiş hepimiz meslek sahibi insanlarız.. kendimiz alırız.. çiftlere destek olsun diye iyidir belki ama diretmenin, laf değdirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. içinden gelen alsın geri çevirmez kimse :)) illa kızın ailesi yapacak demek saçma bence..
sağ olsun kayınvalidem üst baş bir sürü şey hazırlamış annemlerde almış.. bize ekstra sevinç oldu cici cici hepsi.. çoğu el emeği göz nuru.. ama adet deyip bi tarafa yıkmaya karşıyım. kaldı ki artık (biz de dahil) çiftlerin çoğu kendi düğünlerini bile kendileri yapıyo ..nerde kaldı eski adetler

ahh kuzummm sırt ağrısı çok çektiriyo. bende fıtıktan tutulmuş durumdayım kaç gündür. benim kaşıntı dün yine nüksetti. ama anlamadım neden aynı yerden oldu yine ufak bi alan ama kızarıklık kaşıntı pullanma hepsi orda. ahanda böyleydi

kesinlikle bencede saçma canım. kim ne istiyorsa onu yapsın zorla olmaz bu işler. benim eşim herşeyi kendimiz alıcaz diyordu kimseye bişey aldırmam diyordu. ama izine gidince benim olmadığım zaman kayınvalidem birşey demiş olacak ki benim babam beşiği biz almak istiyoruz dediğinde hiç sesini çıkartmadı. evde biz kendimiz alırız deyip ahkam kesen adam gitti yerine sus pus biri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…