2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Herkese günaydın kızlar. Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış

şişşşşt hamile var her an her şey olabilir
bağırdığımı söylesem eşim hayatta gitmez mezocum ya.
iyi ki merkeze hastaneye gidiyoruz da kimse tanımıyor.

ay aklıma bişey geldi. 2004 yılıydı 200 liraya çizme aldım.
eşimle flört ediyoruz o dönemde. ilk defa çizmeleri giydim.
eşimle kahvaltıya gittik. çıkışta topuğum kırıldı.
taksiye bindiğimiz gibi soluğu mağazada aldık.
allah sen misin topuğu kırılan çizmeyi satan
mağazayı birbirine kattım. baktım fayda etmiyor.
tüketici haklarına şikayet ettim. kaymakamlıkta mahkeme oluyor.
ona bile gittim kız. ve sonuç parasını verelim diyorlar. çizmenin aynısından ve sağlamından olcak diyorum.
çizmede tasarımmış 3 tane numara üretilmiş. adamlar benim için çizme yaptılar.
eşim sonra "eyvah ben yandım" demiş. çenemde varda bir kayınvalideme yetemiyorum işte.

Gunaydin kizlarrrr su an saglik ocagindayim glikozu ictim bekliyorum bakalim
Bana bu yatacagi yer konusunda yardimci olur musunuz lutfen kafam cok karisik

hayırlı sonuçlarla çıkarsın inşallah canım..

bende çok ikilemde kaldım en son park yatak aldım. terletme konusunda zaten altına pamuklu battaniye pamuklu çarşaf falan konulacak naylonların üzerine yatırmayacağız sonuçta. ben mobilya çok istedim ama bizim taşınma eninde sonunda olacak, yer sıkıntım da var evde. sepet desen kullanacağın birkaç ay, alan kimse tavsiye etmedi. kısa süre için gereksiz masraf. hadi masrafı geçtim depolayacak alan lazım sonrasında ya da vereceksin hemen birine. bence çok çok kafa yorma. ne alırsan al kendi hazırladığın yatağın içinde yatıracaksın . ama kullanan herkes parklardan memnun.
son karar senin

tamam kız aday olcam. mecliste nolur bilmiyorum dediğimi kabul etmezlerse topuklu ayakkabılar havada uçar ama

cnm biz de eşimle bu arabayı çok beğenmiştik, orda görevli çocuk da diğer pahalı arabalardan çok daha fazla tavsiye etmişti, tek elle kapanıyo, sürüşü rahat, bizim aklımızda hep bu vardı, tek sorun benim hayalimdeki tarz olmamasıydı ben daha çok wollex tarzı olan arabaları beeniyodum, ama tek elle kapanmama sorunu ve bagaja sığmama olayı beni ondan soğuttu, gerçi bizim bagaj o kadar küçükki, bu da sığmaz muhtemelen ama en azından tek elle kapanıyo, ve fiyatı da burda çok iyiymiş ya

dertsiz çok hoşsun ya :)) bende diyecektim ki eşin üniformayla gidince zaten birşey demeden verirler.. maşallah sen daha rütbeli takılıyon kız ben de haklarım konusunda senin gibiyim. herkes çok abarttığımı söyler.. sevdim seni bak kanım kaynadı
kaynana mevzuna gelinceeeee :) bende bekarken atıp tutardım . bana kimse şunu yapamaz bunu diyemez diye. ama işler değişiyo evlenince. öyle bekarken oldugu gibi kılıcın önü arkası kesmiyo :)) Allahtan benim kaynana çok hanımefendidir. susması konusması gereken zamanı bilir benimde görümcekle sıkıntım var eli teee nerelerden uzanır bana bu konularda annemin lafını söylerim daha da birsey söylemem ''ele karışmak zor kızım zor''

sen az daha bekle hele benim araba bi gelsin. bi test sürüşü yapayım bi bagaja sokayım sana net bilgi vercem.. kargo takibine göre yarın elimde olması gerekiyo :)

çok geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah
ben bir kere yaşadım çok kötü olmuştu birde yolda geldi başıma:26::26::26:
raporluysan yatıp dinlen iki gün canım evde tansiyon aletin varsa arada tansiyonunu ölç mutlaka

Insallah tatlim gule gule kullasin bebisin yatagini
Ben de annemlerdeyken idare etcek bisi istiorum tasinuca da hemen alamayabilirim tabi yeni bisi
Park yataklar bana dda cazip geliyor ama beni yeni dogan bebek icin iyi degil diye korkuttular ufak bisi de yatmasi gerekio dediler ondan kafam karisti

bak annenlerden kendi evine geçmen 3 ayı alacaksa içinde kalmasın al sepetlerden ya da şöyle ufak beşiklerden. hem çok pahalı şeyler değil zaten. anneannesinde kalır hafta sonu falan giderseniz beşik taşımak zorunda kalmazsın orda da yeri olur. uygun fiyatlı ufak şeyler var. yalnız anneler sallansın diyo :)) işi kolaylaştırıyomus. ben hep chicco yatak istiyodum tek vazgeçme nedenim sallanmıyo oluşlarıydı.
amannn üç günlük dünya al aklında ne varsa al kız içinde kalmasın atla deve seyler değil zaten

bencede öle yapsın cnm ara sıra çirkeflik işe yarıor

Dogru diyosun bak bu acidan bakmadim annemde kalir evet yaa canim benim cok sevindim bu fikire

yok canım ya sadece hakkımı koruyorum. ilçede beni kimse tanımazdı son 1 yıldır tanıyorlar. eşim alyans takmaz eşime eş bulmaya kalkınca(bu doğru ama) çekilin bakayım ben geldim dedim şaka bir yana da eşli protokollere katılınca tanındım. 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım gittiğim okullarda kim olduğumu bile bilmezlerdi. eşimde bende mesleğini kesinlikle kullanmayız. hakkını koruyan sade vatandaşlarız biz.

kaynana konusunda sen şanlıymışsın canım benimde eltim bi gelsin o zaman benden iyisi olmayacak biliyorum.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim.
Ehh koç bebeği öyle istenilen zamanda istenilen pozu vermez :)

İki paşanın annesi olmak kolay değil canım benim.Ama herşeyede değer.
Belki yediğin bir şey dokunmuştur,istersen doktorunu ara bir sor.
Çatlak olduğunu sanmıyorum çatlak olsa anlattığın gibi olmazdı.
İnşalllah şekerindede bir problem çıkmaz çok sitres yapma kendine.

Sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım benim.
Bak geldi geçti işde çok şükür.Sitres yapmana değmedi.
Kız sen çok fenasın yaa,ama en güzelini yapmışsın.
Bak nasılda tıpış tıpış çıkarmışlar fotograflarını bebeşinin.
Sen hamişsin tepkilerin çok normal tabiyki gidip eşin almalı

Oy oy kıyamam sana çok geçmiş olsun kuzucum aman dikkat et kendine.
Bol bol dinlen raporunun tadını çıkar...

Çok uykum var kızlar yaa

Bugun biran önce bitsin evime gideyim kocişin yamacında kollarının arasında olayım uyuyayım istiyorum.
Hiç çalışasım yok

ersnilcim dün yatağın fiyatını sormuşsun gece okurken gördüm 230 tl tatlım ..

Linkini ekledin ya kuzucum ordan hemen bakdım.

Ben beşiklere hiç bakmıyorum ya.
Annem park beşikden yana değil.
Ama ben zaten en azından 1 yaşında oda istiyorum.
O yüzden şimdi park beşik dışında uzayabilen beşiklerden almak saçma geliyor.
Bakalım biz ne yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…