2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
maşallah canım. rabbim her zaman sağlık sıhhat versin.bende dün gittim canım. msjda ayrıntılı yazdım tatlım.

gözünaydın canım maşallah.

neyse sen buna takılma artık canım benim.. alınmış bitmiş.. hayırlı uğurlu olsun. hem senin içine sindi alınan herşey. en azından kendi annen baban aldı.. lafını etmezler. zoruna gidecek birsey demezler.. kimse canını sıkmaz.. Allah başkasına muhtaç etmesin anneler babalar hep fedakar hep fedakar.. Allah başımızdan eksik etmesin onları

kızlar hastaneyi aradım. önce tatlı tatlı konuştum.
baktım vermeye yanaşmıyorlar açtım ağzımı yumdum gözümü.
hasta mı ayırt ediyorsunuz dedim.
bebeğiniz poz vermediyse biz ne yapalım diyor hemşire.
videolarda gayet net görünüyor yüzü dedim
sonra doktor aldı telefonu. hanfendi video var işte fotoğrafa ne gerek var diyor.
bağırdım çağırdım kapattım telefonu.
2 dk sonra telefonum çaldı. doktor arıyor dertsiz hanım görüntüleri çıkarttım gelin alın diye.
ben şimdi nasıl gitçem adamın yüzüne nasıl bakıcam bağırdım çağırdım. :26:
en iyisi eşimi göndereyim ben hamileyim dimi ama gerginim sinirlenebilirim normal dimi ama

günaydın kızlar,

dün berbat bi gece geçirdim, içimde bi huzursuzluk. çarpıntı bi tuhaf , tam uykuya geçicem dediğim zaman benim canım kızım bi bacağıma bi kasığımına bi böğrüme çalışltı durdu, eşimin horultusu eşliğinde, hiç uyumadım herhalde,

sabah da kuru kayısıyla , nar suyu içtim bi de previt içtim kırk yılda bir vitamin çıktım evden,ama yutamadaım herhalde ilacı, serviste fenalaştım, soğuk soğuk terledim, midem bulandı ve kustum, berbattı yani, okula gitim kendime gelemedim,revirde yattım, doktor dedi, seni eve gönderiyim, bi daha kusarsan kendi doktorunu ara, 2 gün rapor yazdı, taksiyle eve geldim,

hala midem kötü, elim ayağım tutmuyo gibi, kendime gelemedim tam,yarın iyi olursam giderim işe inş. ama rapor var zaten

sizler iyisinizdir umarım

Haklısın canım direnmeyeceğim ve şimdi getirtiyorum eczaneden. Şuanda kötüyüm.

Bebişleriniz iyiymiş maşallah, sevindim güzel mutlu haberlerinize. Tu tu tu maşallah nazar değmesin
Dertsizciğim ben de daha cd mi alamadım bugün tam 3 hafta oluyor, sistem arızalıydı dr kayıt etti ama cd ye aktaramadı, hevesim de geçti, şu saatten sonra verseler de bir şey farketmeyecek.

ayyy çok güldüm

evet evet sen hamilesin herşey söyleyebilirsin onlar da kızdırmasalardı.
demek ki bağırınca oluyormuş eşin gitsin almaya bi de üste çıksın.. ''eşim çok hassas bu fotoğraflar konusunda neden zamanında vermiyorsunuz illa sinirlerinin gerilmesi mi lazım'' desin

evet canım içime sindi gerçekten. bişey demeye de yüzleri olmaz artık. annemler yapacağını yaptılar ve yapmayada devam ediyorlar. (albüme eklediğim kıyafetleri annemler aldı, örgüleride annem yapmış hala da örmeye devam ediyor)

yavrucum seni kaç günden sonra işe gidecek olmak strese soktu

şaka bi yana da dün gece bende öyleydim kustum, ağrılar acılar yatamadım hatta foruma dadandım gece 1 de :)) zorlama kendini uzan dinlen. sabah sabah kayısı ve nar olmamış gibi sanki ben mutlaka mide suyunu çeksin diye ilk olarak ağzıma ekmek peynir atıyorum canım .. artık son aylarda Voltajın dediğine göre batmalar, yanmalarla geçecek

günaydın kızlar..
mezocum 99 a düşmüşüz :)

günaydın katinammm :)
evet çok şükür ikili haneleri gördük :))

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. uykusuzukta en büyük etken olmuş sanırım. ben normal zamanda bile uykumu alamazsam istifra etmeye başlardım. doğum iznini ücretli 2 yıl yapmaları lazım bence. çalışan annelerimiz için çok zor oluyor.

Dertsizciğim ben de daha cd mi alamadım bugün tam 3 hafta oluyor, sistem arızalıydı dr kayıt etti ama cd ye aktaramadı, hevesim de geçti, şu saatten sonra verseler de bir şey farketmeyecek.[/B]
canım olsun sen yine ara sor. şimdi böyle diyorsun ama eminim görünce tekrar heyecanlanırsın.

Gozunuz aydin kizlar masallah bebislere

Dmtcim gecmis olsun

DERTSİZ aday ol oyumu vercem sana kız :))
tez vakitte kadın ve aileden sorumlu bakan olmanı diliyorummmm hem diyorlar bebek yapın hem de sadece 4 ay izin veriyorlar. hep erkek olmalarından kaynaklanıyo bu yasaları yapanların bilseler ne zor oluyo (

fıtıktan zaten çekmediğim kalmıyor canım da üstüne de bi de sırt ağrısı çok kötü üstelik iş yerinde hep masa başındayız ne kadar kalkıp dolansam da uzanmak gibi olmuyor. çok fena durumdayım.
yaa benim ki bu kadar barzi değildi ama derinin tam üstünde küçücük çizgi şeklinde her yerinde kırmızılık vardı. çatladım sandım ama 1-2 saat sonra geçti. kaşıdığım yerlede yara oldu. şu anda yine başladı deliriyorum kaşıntıdan. bi de kıyafetler öyle bir yakıyor ki. evde olsam da göbeğimi havalandıra havalandıra gezsem ( ablamda gebelik kaşıntısı olmuştu son aylarda her yeri yara bere içindeydi kaşımaktan acaba öyle bişey mi bizim ki de (

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. ne güzel evde yat dinlen. işe gideceğim diye strese sokma kendini. hamilelik kolay değil ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor. bulduğun her fırsatta yatıp dinlenmek en güzeli.

Gecmis olsun tatlim

ay valla stres vardı ayni,uykusuzluk da cabası, öle iğrenç bi işki benim işim, hele hamileyken hiç çekilmiyo yani, onun etkisi olabilir bak doğru:)kayısıyı dışarıya çıkabilkiyim die, nar suyunu da tansiyonu düğşürsün die içiyorum ama bugün olmadı demekki:)

dinleniyim işte oh:)yarın da bakiyim duruma

ben 2 yıl ücretli izin isityorum v alla kesinlikle kesinlikle,

aynen canım evdeyken hiçbirsey yok bende de.. kıyafetlerden oluyo bence. atlet, üzerine çorap üzerine elbise.. havasız kalıyo demek ki o çizgiler geçiyo bende çatlak sanmıştım ama kaşımaktan olmuş izleri de kalmıyo

Gunaydin kizlarrrr su an saglik ocagindayim glikozu ictim bekliyorum bakalim
Bana bu yatacagi yer konusunda yardimci olur musunuz lutfen kafam cok karisik

sık dişini sık az kaldı izne çıkmamıza :))

seni gidi seni.. iki gün daha pinekle bakalım tv başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…