maşallah canım. rabbim her zaman sağlık sıhhat versin.bende dün gittim canım. msjda ayrıntılı yazdım tatlım.Günaydın kızlar ...
Dün detaylimiz vardı. Çok şükür ki iyi geçti. Oglusum bi türlü yüzünü göstermedi. Çok uğraştı doktorumuz ama koluyla bi güzel kapatmış yüzünü, her tarafını oynatiyor ama kolunu yüzünden cekmiyor.. Hastane sitesine koymak için çekim yaptılar, sanırım ünlü olmak istemedi bizim oğlan :)
Dertsiz sen ne yaptın gidebildi mi dün, nasıl geçti?
gözünaydın canım maşallah.günaydın kızlar. nasılsınız?? ben sırt ağrısından ölüyorum gece oğlumun odasındaki kanepede uyudum 3ten sonra çoook pişmanım. sırtım iyice tutulmuş beter durumdayım valla.
dün kuzumu görmeye gittik ayyy çok tatlıydı kıpırdak 1 sn durmadı tam resmini almaya çalışıyordu doktor bi esnedi açtı ağzını kocaman. ayy resmen yiyesim geldi.
tam profil resmini alırken de bacağını kaldırdı havaya resimde kafasının üstünde topuğu görünüyor. bu da büyük oğlumdan aşağı kalmayacak sanırım. iki canavar beni ne hallere sokacak bakalım.
çok şükür bebeğimin sağlığında bir sorun yok 754 gr olmuş. gelişimi ileri görünüyor maşallah. doktor abisinden aşağı bir kiloyla doğmaz böyle giderse dedi. çok sevindim valla. ele avuca gelir bi kiloda olur inşallah.
idrar tahlilimde bir sorun çıkmadı ama önceki tahlilde enfeksiyon çıkması doktoru alarma geçirdi. malum kasılmalarım olmuştu ya enfeksiyona bağlı olabilir diye endişelendi doktor. bol su iç. haftaya tekrar tahlil yaptır dedi.
amaaa kötü haber suyum biraz fazlaymış şeker olabilir dedi doktor. şeker yüklemem haftaya bakalım tırstım acaip zaten şüpheleniyorum kendimden. geçen ay bi anda 3-4 kilo birden aldım aşırı iştah açılması yaşıyorum her an açım yemek düşünüyorum hadi bunlar neyse de bebeğimin gelişimi de ilerde çıkıyor ya kafamda tehlike çanları çalmaya başladı. inşallah bir sorun çıkmaz dua edin bize kızlar.
bi de göbeğimde aşırı bi kaşıntı var bi kaçgündür. hele dün artık ağlayacaktım kaşınmaktan. bebe yağı krem fayda etmiyor yara ediyorum kaşımaktan dün göbeğimi bi açtım kıpkırmızı çizgiler noktalar bi korktum çatladım diye ama her yeri komple kızarıktı. evde biraz açtım falan geçti çok şükür. çatlak olsa geçmezdi değil mi?
alerjik bişey mi acaba? tam da doktordan gelince oldu ordayken farketsem gösterirdim doktora.
mezopotamya canım senin göbeğin alerji olmuştu ya resmini bi daha paylaşabilri misin? bakayım benzer mi??
kesinlikle bencede saçma canım. kim ne istiyorsa onu yapsın zorla olmaz bu işler. benim eşim herşeyi kendimiz alıcaz diyordu kimseye bişey aldırmam diyordu. ama izine gidince benim olmadığım zaman kayınvalidem birşey demiş olacak ki benim babam beşiği biz almak istiyoruz dediğinde hiç sesini çıkartmadı. evde biz kendimiz alırız deyip ahkam kesen adam gitti yerine sus pus biri geldi.
saol canmcım
canım gaviscon rennie bunlar gebelikte zararsızlar.. ben şimdiye dek 8 şişe oldu sanırım rennie.. sürekli içiyorum.. günde 5-6 kez içtiğim oluyor.. bazı günler çok artıyor yanmalarım.. doktorum hiç tereddüt etmeden istediğin kadar içebilirsin dedi. bu kadar direnme bence, kendi canına da yazık..
Günaydın kızlar ...
Dün detaylimiz vardı. Çok şükür ki iyi geçti. Oglusum bi türlü yüzünü göstermedi. Çok uğraştı doktorumuz ama koluyla bi güzel kapatmış yüzünü, her tarafını oynatiyor ama kolunu yüzünden cekmiyor.. Hastane sitesine koymak için çekim yaptılar, sanırım ünlü olmak istemedi bizim oğlan :)
dün kuzumu görmeye gittik ayyy çok tatlıydı kıpırdak 1 sn durmadı tam resmini almaya çalışıyordu doktor bi esnedi açtı ağzını kocaman. ayy resmen yiyesim geldi.
tam profil resmini alırken de bacağını kaldırdı havaya resimde kafasının üstünde topuğu görünüyor. bu da büyük oğlumdan aşağı kalmayacak sanırım. iki canavar beni ne hallere sokacak bakalım.
çok şükür bebeğimin sağlığında bir sorun yok 754 gr olmuş. gelişimi ileri görünüyor maşallah. doktor abisinden aşağı bir kiloyla doğmaz böyle giderse dedi. çok sevindim valla. ele avuca gelir bi kiloda olur inşallah.
idrar tahlilimde bir sorun çıkmadı ama önceki tahlilde enfeksiyon çıkması doktoru alarma geçirdi. malum kasılmalarım olmuştu ya enfeksiyona bağlı olabilir diye endişelendi doktor. bol su iç. haftaya tekrar tahlil yaptır dedi.
amaaa kötü haber suyum biraz fazlaymış şeker olabilir dedi doktor. şeker yüklemem haftaya bakalım tırstım acaip zaten şüpheleniyorum kendimden. geçen ay bi anda 3-4 kilo birden aldım aşırı iştah açılması yaşıyorum her an açım yemek düşünüyorum hadi bunlar neyse de bebeğimin gelişimi de ilerde çıkıyor ya kafamda tehlike çanları çalmaya başladı. inşallah bir sorun çıkmaz dua edin bize kızlar.
günaydın hanımlar,
dün detaylı ultrasona gittik geç kalmadan tam vaktinde yetiştik.
doktoru hiç sevmedim uyuz biriydi. mır mır konuşuyor kendi konuştuğunu kendi duyuyordu.
adam ultrasonu açtı benim minik yavrum acıların çocuğuyum modunda elini alnına koymuş.
25 dk boyunca elini alnından çekmedi. bacakları kıpır kıpır arada bir tekme attı.
hem tekmeyi hissetmek hemde görmek çok güzeldi. poziyonunuda hiç değiştirmedi.
yere paralel şekilde yatıyordu. kendi doktorumda hep aynı şeyi söylüyordu.
bu bebek rahatına düşkün olacak baksana hep yatıyor diyordu. sırtüstü yattığı için kalbini tam göremedi.
ritmde sorun yok 4 tane boşluk oluşmuş dedi sadece. raporada kardiyak çok incelenemedi diye not düşmüş.
diğer organlara da baktı ama açıkçası beni hiç tatmin etmedi. burda sadece bu hastanede detaylı ultrason var.
daha önce telefonla sorduğumda video ve 4 tane ultrason görüntüsü vereceklerini söylemişlerdi.
muayene bitince biz cdyi hazırlayalım siz bekleyin dediler.
daha sonra zarf getirdiler cd ve diğer herşey içinde dediler.
o sırada tuvalet derdine düştüğüm için zarfın içini çıkarıp bakmadım.üstten şöyle bir baktım.
cd ve rapor içindeydi. ben sanıyorum ki hem video hemde ultrason görüntüsü cd de kayıtlı. ama cd de sadece video varmış.
sinir oldum akşamdan beri söylemediğim şey kalmadı. aynı hastanenin kadın doğumuna giden başka bir arkadaşıma vermişler.
demekki hasta seçiyorlar diye cinlerim tepeme çıktı. biraz sonra arayıp cıngar çıkartıcam.
kızlar hastaneyi aradım. önce tatlı tatlı konuştum.
baktım vermeye yanaşmıyorlar açtım ağzımı yumdum gözümü.
hasta mı ayırt ediyorsunuz dedim.
bebeğiniz poz vermediyse biz ne yapalım diyor hemşire.
videolarda gayet net görünüyor yüzü dedim
sonra doktor aldı telefonu. hanfendi video var işte fotoğrafa ne gerek var diyor.
bağırdım çağırdım kapattım telefonu.
2 dk sonra telefonum çaldı. doktor arıyor dertsiz hanım görüntüleri çıkarttım gelin alın diye.
ben şimdi nasıl gitçem adamın yüzüne nasıl bakıcam bağırdım çağırdım.:26:
en iyisi eşimi göndereyimben hamileyim dimi ama gerginim sinirlenebilirim normal dimi ama
evet canım içime sindi gerçekten. bişey demeye de yüzleri olmaz artık. annemler yapacağını yaptılar ve yapmayada devam ediyorlar. (albüme eklediğim kıyafetleri annemler aldı, örgüleride annem yapmış hala da örmeye devam ediyor)neyse sen buna takılma artık canım benim.. alınmış bitmiş.. hayırlı uğurlu olsun. hem senin içine sindi alınan herşey. en azından kendi annen baban aldı.. lafını etmezler. zoruna gidecek birsey demezler.. kimse canını sıkmaz.. Allah başkasına muhtaç etmesin anneler babalar hep fedakar hep fedakar.. Allah başımızdan eksik etmesin onları
günaydın kızlar,
dün berbat bi gece geçirdim, içimde bi huzursuzluk. çarpıntı bi tuhaf , tam uykuya geçicem dediğim zaman benim canım kızım bi bacağıma bi kasığımına bi böğrüme çalışltı durdu, eşimin horultusu eşliğinde, hiç uyumadım herhalde,
sabah da kuru kayısıyla , nar suyu içtim bi de previt içtim kırk yılda bir vitamin çıktım evden,ama yutamadaım herhalde ilacı, serviste fenalaştım, soğuk soğuk terledim, midem bulandı ve kustum, berbattı yani, okula gitim kendime gelemedim,revirde yattım, doktor dedi, seni eve gönderiyim, bi daha kusarsan kendi doktorunu ara, 2 gün rapor yazdı, taksiyle eve geldim,
hala midem kötü, elim ayağım tutmuyo gibi, kendime gelemedim tam,yarın iyi olursam giderim işe inş. ama rapor var zaten
sizler iyisinizdir umarım
günaydın kızlar..
mezocum 99 a düşmüşüz :)
geçmiş olsun canım. uykusuzukta en büyük etken olmuş sanırım. ben normal zamanda bile uykumu alamazsam istifra etmeye başlardım. doğum iznini ücretli 2 yıl yapmaları lazım bence. çalışan annelerimiz için çok zor oluyor.günaydın kızlar,
dün berbat bi gece geçirdim, içimde bi huzursuzluk. çarpıntı bi tuhaf , tam uykuya geçicem dediğim zaman benim canım kızım bi bacağıma bi kasığımına bi böğrüme çalışltı durdu, eşimin horultusu eşliğinde, hiç uyumadım herhalde,
sabah da kuru kayısıyla , nar suyu içtim bi de previt içtim kırk yılda bir vitamin çıktım evden,ama yutamadaım herhalde ilacı, serviste fenalaştım, soğuk soğuk terledim, midem bulandı ve kustum, berbattı yani, okula gitim kendime gelemedim,revirde yattım, doktor dedi, seni eve gönderiyim, bi daha kusarsan kendi doktorunu ara, 2 gün rapor yazdı, taksiyle eve geldim,
hala midem kötü, elim ayağım tutmuyo gibi, kendime gelemedim tam,yarın iyi olursam giderim işe inş. ama rapor var zaten
canım olsun sen yine ara sor. şimdi böyle diyorsun ama eminim görünce tekrar heyecanlanırsın.Dertsizciğim ben de daha cd mi alamadım bugün tam 3 hafta oluyor, sistem arızalıydı dr kayıt etti ama cd ye aktaramadı, hevesim de geçti, şu saatten sonra verseler de bir şey farketmeyecek.[/B]
Günaydın kızlar ...
günaydın kızlar. nasılsınız?? ben sırt ağrısından ölüyorum gece oğlumun odasındaki kanepede uyudum 3ten sonra çoook pişmanım. sırtım iyice tutulmuş beter durumdayım valla.
bi de göbeğimde aşırı bi kaşıntı var bi kaçgündür. hele dün artık ağlayacaktım kaşınmaktan. bebe yağı krem fayda etmiyor yara ediyorum kaşımaktan dün göbeğimi bi açtım kıpkırmızı çizgiler noktalar bi korktum çatladım diye ama her yeri komple kızarıktı. evde biraz açtım falan geçti çok şükür. çatlak olsa geçmezdi değil mi?
alerjik bişey mi acaba? tam da doktordan gelince oldu ordayken farketsem gösterirdim doktora.
mezopotamya canım senin göbeğin alerji olmuştu ya resmini bi daha paylaşabilri misin? bakayım benzer mi??
günaydın hanımlar,
dün detaylı ultrasona gittik geç kalmadan tam vaktinde yetiştik.
doktoru hiç sevmedim uyuz biriydi. mır mır konuşuyor kendi konuştuğunu kendi duyuyordu.
adam ultrasonu açtı benim minik yavrum acıların çocuğuyum modunda elini alnına koymuş.
25 dk boyunca elini alnından çekmedi. bacakları kıpır kıpır arada bir tekme attı.
hem tekmeyi hissetmek hemde görmek çok güzeldi. poziyonunuda hiç değiştirmedi.
yere paralel şekilde yatıyordu. kendi doktorumda hep aynı şeyi söylüyordu.
bu bebek rahatına düşkün olacak baksana hep yatıyor diyordu. sırtüstü yattığı için kalbini tam göremedi.
ritmde sorun yok 4 tane boşluk oluşmuş dedi sadece. raporada kardiyak çok incelenemedi diye not düşmüş.
diğer organlara da baktı ama açıkçası beni hiç tatmin etmedi. burda sadece bu hastanede detaylı ultrason var.
daha önce telefonla sorduğumda video ve 4 tane ultrason görüntüsü vereceklerini söylemişlerdi.
muayene bitince biz cdyi hazırlayalım siz bekleyin dediler.
daha sonra zarf getirdiler cd ve diğer herşey içinde dediler.
o sırada tuvalet derdine düştüğüm için zarfın içini çıkarıp bakmadım.üstten şöyle bir baktım.
cd ve rapor içindeydi. ben sanıyorum ki hem video hemde ultrason görüntüsü cd de kayıtlı. ama cd de sadece video varmış.
sinir oldum akşamdan beri söylemediğim şey kalmadı. aynı hastanenin kadın doğumuna giden başka bir arkadaşıma vermişler.
demekki hasta seçiyorlar diye cinlerim tepeme çıktı. biraz sonra arayıp cıngar çıkartıcam.
geçmiş olsun canım. uykusuzukta en büyük etken olmuş sanırım. ben normal zamanda bile uykumu alamazsam istifra etmeye başlardım. doğum iznini ücretli 2 yıl yapmaları lazım bence. çalışan annelerimiz için çok zor oluyor.
ahh kuzummm sırt ağrısı çok çektiriyo. bende fıtıktan tutulmuş durumdayım kaç gündür. benim kaşıntı dün yine nüksetti. ama anlamadım neden aynı yerden oldu yine ufak bi alan ama kızarıklık kaşıntı pullanma hepsi orda. ahanda böyleydi
Eki Görüntüle 588129
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
Gozunuz aydin kizlar masallah bebislere
Dmtcim gecmis olsun
geçmiş olsun canım. uykusuzukta en büyük etken olmuş sanırım. ben normal zamanda bile uykumu alamazsam istifra etmeye başlardım. doğum iznini ücretli 2 yıl yapmaları lazım bence. çalışan annelerimiz için çok zor oluyor.
yavrucum seni kaç günden sonra işe gidecek olmak strese soktu
şaka bi yana da dün gece bende öyleydim kustum, ağrılar acılar yatamadım hatta foruma dadandım gece 1 de :)) zorlama kendini uzan dinlen. sabah sabah kayısı ve nar olmamış gibi sanki ben mutlaka mide suyunu çeksin diye ilk olarak ağzıma ekmek peynir atıyorum canım .. artık son aylarda Voltajın dediğine göre batmalar, yanmalarla geçecek
günaydın katinammm :)
evet çok şükür ikili haneleri gördük :))
fıtıktan zaten çekmediğim kalmıyor canım da üstüne de bi de sırt ağrısı çok kötü üstelik iş yerinde hep masa başındayız ne kadar kalkıp dolansam da uzanmak gibi olmuyor. çok fena durumdayım.
yaa benim ki bu kadar barzi değildi ama derinin tam üstünde küçücük çizgi şeklinde her yerinde kırmızılık vardı. çatladım sandım ama 1-2 saat sonra geçti. kaşıdığım yerlede yara oldu. şu anda yine başladı deliriyorum kaşıntıdan. bi de kıyafetler öyle bir yakıyor ki. evde olsam da göbeğimi havalandıra havalandıra gezsem( ablamda gebelik kaşıntısı olmuştu son aylarda her yeri yara bere içindeydi kaşımaktan acaba öyle bişey mi bizim ki de (
Guzel anneler nasilsiniz? Herkes iyidir umarim gecmisi okuyamadim cok yogun isler giremiyorum da pek ozledim valla hepinizi muhabbetinizi. Yrn seker yukleme testini yaptirc saglik ocagiyla grustum doktor 50 grlik istemisti.
Bugun biraz dolastik bebek arabasina karar verdik galiba jokerde kampanya varmis bebeconfort elea markasi ana kucagi ile birlikte. Hosumuza gitti kapanmasi kolay yer kaplamiyo sizce nasildir bilginiz var mi?
Bi konuda kafam cok karisti tecrubeli annelr yardim edin lutfen
Biliyosunuz annemlerdeyiz suan ve bebis 3 aylik olana kadar onlarla yasamaya karar verdik simdi tasinma telasina girmek cok zor yattigimiz oda ufak oraya sigacak ne alabilirim sepet mi besik mi park yatak mi?
Park yataklar saglikli mi dogumdan hemen sonra kullanilir mi bilmiyorum
Sepetlr 3 ay filan kullanilio 3ay icin o kadar para vermek bilemedim
Mothercarede ahsap besik var 350 lira su an 150 ve uzerine 50 tl hediye ceki var hosuma gitti ama emin degilim
Internette sunny marka besik var 16aya kadar kullanim yaziyor ama plastik gibi duruo saglikli mi bilemedim offff cok karistiiiii
ay valla stres vardı ayni,uykusuzluk da cabası, öle iğrenç bi işki benim işim, hele hamileyken hiç çekilmiyo yani, onun etkisi olabilir bak doğru:)kayısıyı dışarıya çıkabilkiyim die, nar suyunu da tansiyonu düğşürsün die içiyorum ama bugün olmadı demekki:)
dinleniyim işte oh:)yarın da bakiyim duruma
ben 2 yıl ücretli izin isityorum v alla kesinlikle kesinlikle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?