2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dün bebeğim mağazasında bebek arabalarına baktık.

biz aradığımız özelliklere göre şunu beğendik. test sürüşüde yaptım. çift yönlü kullanılabiliyor. şiltesi güzeldi ayrıca yenidoğan için küçük kadife gibi bir şilte daha vardı. tekerlekleride wollex kadar büyük burda küçük görünüyor ama öyle değil. tek eksi tarafı puset monte edilmiyor arabanın içine konulup monte ediyor. o da çok sorun değil gibi geldi bana. fiyatı bu sitede daha uygun 600 demişlerdi bize. akşam kargo ücretine falan bakayım derken siparişi vermişim haberim yok. iptal edilmesi için mesaj yazdım ama bakalım artık. iptal edilmezsede beğendik nasıl olsa.

KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI SARI GittiGidiyor'da 68685840

güle güle kullan cnm çok güzel

sen az daha bekle hele benim araba bi gelsin. bi test sürüşü yapayım bi bagaja sokayım sana net bilgi vercem.. kargo takibine göre yarın elimde olması gerekiyo :)

valla canım sana güveniyorum bu konuda senden haber bekliyorum o zmn alışveriş canavarım benim:)

çok güzel hemde çift yönlü niye iptall etmek istiyosun ki.. bence güzel. hayırlı olsun..

o kadar istemiyomuşu işte gitmeyi, düşün artık yani, hastalık yaptım kendime:)

bak ne diycem sana wollex e karar verecek olursan tqc3 dün bi sitede 200 tl daha ucuza buldu
ben boşuna verdim 650

Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum

tabiki sarılı olan tabi ki ördekli olan

canım o kadar fena değilim yaaaa
sözkonusu bebeğim ama bi de öyle düşünün
sesimi çıkartmasam alamayacaktım
aynı ilçeden bir arkadaşıma vermişler
ay bakıp bakıp duruyorum diyor
bizim niye olmasın ki

canım benim oğluma park yatak almıştık biz. ablamlarda da küçük beşik vardı ilk aylar için onu verelim dediler ama biz bi heves kurduk yatağımızı çok hoşumuza gitti. beşiği almadık onlardan. kendi park yatağında yattı ilk günden itibaren. hala da yatıyordu da şimdi artık küçük gelmeye başladı. aslında park yatakta en az 3 yaşına kadar yatar ama benim oğlum çok deli yatıyor sağa sola atıyor kendini.
neden yeni doğan için iyi değil dediler anlamadım bence gayet ideal. sağa sola dönme durumu da yok ya biz yatağını kenar hizasına kadar yükseltip yatırıyorduk oğlumu çok güzel oluyordu valla. her an gözümün önünde oluyordu. hiç bir sorun yaşamadık yani.

Kız fenalığın iyi yönde
Okurken kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi.
Bende olsam aynı şeyi yapardımm

çok saol cnm
valla bakıcam canım duurma göre yarın için ama bi yanım da dio hazır elinde imkan var yat işte, bi daha böle nazlanamayız,

geçti diye doktoru aramadım canım şu anda kaşınıyor ama çok şükür kızarıklık yok sanırım kaşıntı normal de kızarıklık doktorun sürdüğü jelden oldu şmdi düşününce dank etti. çünkü jeli sürünce aşırı yanmıştı. ben akşama kadar kaşıdım akşamda jeli sürünce kızarmış olabilir değil mi çünkü eve gelip göbeğimi silip havalandırınca geçti. daha yeni anladım :))
farklı bişey de yemedim çünkü dün. olsa olsa jelden olmuştr.
sağol canım inşallah şeker çıkmaz bence de. ailede de olunca korkuyorum zaten. ilkinde de korkmuştum ama çıkmamıştı. bunda da çıkmaz inşallah.

Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum

bence 2. daha tatlı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…