sık dişini sık az kaldı izne çıkmamıza :))
seni gidi seni.. iki gün daha pinekle bakalım tv başında
kızlar dün bebeğim mağazasında bebek arabalarına baktık.
biz aradığımız özelliklere göre şunu beğendik. test sürüşüde yaptım. çift yönlü kullanılabiliyor. şiltesi güzeldi ayrıca yenidoğan için küçük kadife gibi bir şilte daha vardı. tekerlekleride wollex kadar büyük burda küçük görünüyor ama öyle değil. tek eksi tarafı puset monte edilmiyor arabanın içine konulup monte ediyor. o da çok sorun değil gibi geldi bana. fiyatı bu sitede daha uygun 600 demişlerdi bize. akşam kargo ücretine falan bakayım derken siparişi vermişim haberim yok. iptal edilmesi için mesaj yazdım ama bakalım artık. iptal edilmezsede beğendik nasıl olsa.
KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI SARI GittiGidiyor'da 68685840
Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum
Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum
sen az daha bekle hele benim araba bi gelsin. bi test sürüşü yapayım bi bagaja sokayım sana net bilgi vercem.. kargo takibine göre yarın elimde olması gerekiyo :)
kızlar dün bebeğim mağazasında bebek arabalarına baktık.
biz aradığımız özelliklere göre şunu beğendik. test sürüşüde yaptım. çift yönlü kullanılabiliyor. şiltesi güzeldi ayrıca yenidoğan için küçük kadife gibi bir şilte daha vardı. tekerlekleride wollex kadar büyük burda küçük görünüyor ama öyle değil. tek eksi tarafı puset monte edilmiyor arabanın içine konulup monte ediyor. o da çok sorun değil gibi geldi bana. fiyatı bu sitede daha uygun 600 demişlerdi bize. akşam kargo ücretine falan bakayım derken siparişi vermişim haberim yok. iptal edilmesi için mesaj yazdım ama bakalım artık. iptal edilmezsede beğendik nasıl olsa.
KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI SARI GittiGidiyor'da 68685840
o kadar istemiyomuşu işte gitmeyi, düşün artık yani, hastalık yaptım kendime:)
canım o kadar fena değilim yaaaaSonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım benim.
Bak geldi geçti işde çok şükür.Sitres yapmana değmedi.
Kız sen çok fenasın yaa,ama en güzelini yapmışsın.
Bak nasılda tıpış tıpış çıkarmışlar fotograflarını bebeşinin.
Sen hamişsin tepkilerin çok normal tabiyki gidip eşin almalı
Insallah tatlim gule gule kullasin bebisin yatagini
Ben de annemlerdeyken idare etcek bisi istiorum tasinuca da hemen alamayabilirim tabi yeni bisi
Park yataklar bana dda cazip geliyor ama beni yeni dogan bebek icin iyi degil diye korkuttular ufak bisi de yatmasi gerekio dediler ondan kafam karisti
belki birazcık daha araştırırdım canım. daha sonra keşke dememek için iptal edicektim.çok güzel hemde çift yönlü niye iptall etmek istiyosun ki.. bence güzel. hayırlı olsun..
canım o kadar fena değilim yaaaa
sözkonusu bebeğim ama bi de öyle düşünün
sesimi çıkartmasam alamayacaktım
aynı ilçeden bir arkadaşıma vermişler
ay bakıp bakıp duruyorum diyor
bizim niye olmasın ki
çok geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah
ben bir kere yaşadım çok kötü olmuştu birde yolda geldi başıma:26::26::26:
raporluysan yatıp dinlen iki gün canım evde tansiyon aletin varsa arada tansiyonunu ölç mutlaka
Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?
ay bazen anlayamıyorum işte.Kız fenalığın iyi yönde
Okurken kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi.
Bende olsam aynı şeyi yapardımm
İki paşanın annesi olmak kolay değil canım benim.Ama herşeyede değer.
Belki yediğin bir şey dokunmuştur,istersen doktorunu ara bir sor.
Çatlak olduğunu sanmıyorum çatlak olsa anlattığın gibi olmazdı.
İnşalllah şekerindede bir problem çıkmaz çok sitres yapma kendine.
.
Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?