2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yeni ciciler dolaplar hayırlı olsun canlarım.. iyi günlerde kullanın inşallah..

ben yemeğimi yaptım, yedim.. şimdi de kocam aradı benim işim erken bitti geliyorum dedi, gel de cinlenme

ne var ne yok kızlar? ben cuma ya da cumartesi gidiyorum.. stres bastı şimdiden.. valiz hazırlanacak daha.. bi sürü işim var ve ben miskin miskin ya uyuyorum ya da pc başında oluyorum..

değişik renklerde veriyomuş canım ,renk geçişleri sırasında ayarlayabiliyomuşsun, o renk sabit olarak da kalabiliyomuş

saol canım, bu mide yanmasına rapunzel doğursam anca zaten:)

ay canım sen nereye gidiyodun yahu?

selam kizlar bu hafta yogundum giremedim pek herkesler iyidir umarim

burda arkadas vardi dun gece dogum yapmis onu gormeye gidicez aksam da insallah, ikizdi normal dogum yapmis cok sevindim :)

bebeklerine hediye almistik babyshowerinda, simdi hastaneye giderken ne gotursem :26: cicek alsam odaya sokarlar mi hemsireler bilmiyorum bebege alerji falan yapmasin diye, baska ne olur ki

bende yarin doktora gitcem insallah, ultrasona almayacak muhtemelen 28. haftada bakariz demisti, cok heyecanli degilim o yuzden ama

keske baksa da kistler gecmis mi ya kuculmus mu gorsek

civilbebe deki ana kucağı bitmiş:) dün geç saatte bi kaç eşya ile onu da sepete atmıştım. yorgunluktan uğraşmak zor geldi yarın alırım diye ertelemiştim. almak için girdim siteye tüm renkleri bitmiş. oğluma kısmet değilmiş

Cicilere bak sen cicilere bak yesinler bunları, güle güle giysin yavrun.

perilous, hanipeks güle güle giydirin.

Teşekkür ederim canım benim.

değişik renklerde veriyomuş canım ,renk geçişleri sırasında ayarlayabiliyomuşsun, o renk sabit olarak da kalabiliyomuş

Kırmızı da bol bol sabitle o zaman canım, çünkü anne karnından bebek kırmızıya alışıyor ve uyuması kolaylaşıyor.

hu hu hanipeks peki bu ciciler kimden geldi? kargodan diyosun ama senin hediyeler başka bak nasıl farkettim farkı ama..

unnadodan ya da butikbebeden almıştım canım geçen hafta, tam hatırlamıyorum. Bu arada çekilişi yaparken herkese benim adresimi göndersem mi diye düşünüp gülmedim değil hihihihi

ya çok güzel , bayıldım bayıldım

Teşekkür ederim canım.

Çikolata götürebilirsin canım, madlen olanlardan, gelen gidene ikram ederler makbula geçer.

Kenar korumalı olanda war bu modeldn uyku seti 80tl fln olması lazm yanls hatirlamiosam bn bunu aldm btane daha siparis ettm bugn bitanede uyku seti alcm yeterli olur hralde

Allah korusun zamanında gelir ins

Hadi yaa tüh kacırmssn

ay canım sen nereye gidiyodun yahu?

ben anneme gidiyorum canım.. ocak sonuna doğru döneceğim evime.. son son bebişim olmadan baba evimin tadını çıkarayım dedim

sen yurtdışındaydın dimi canım.. babyshower sende yapacak mısın? eğer yaparsan bizimle de fotoları paylaş tamam mı?
hastaneye giderken bişey alma bence, nasılsa sonradan evine de gidersin o zaman alırsın..

unnadodan ya da butikbebeden almıştım canım geçen hafta, tam hatırlamıyorum. Bu arada çekilişi yaparken herkese benim adresimi göndersem mi diye düşünüp gülmedim değil hihihihi

hmmm.. güle güle giysin Çınar.. adresi yolla bana da istersen, benimki de nasılsa sende var

sende çift hanelere düşmüşsün
yakında il il plaka saymaya başlarız
cumaya daha çok var
valiz hazırlamak yerine valize konacakları listele
son yarım saatte halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…