kızlar bugün kuzuma aldıklarım:
Eki Görüntüle 588780 Eki Görüntüle 588781
Eki Görüntüle 588782 Eki Görüntüle 588783
Eki Görüntüle 588784
Ayyyy ne hoş süpriz, hayırlı uğurlu olsun.
Ay çok ciciymis, hangi renk ışık veriyor canım?
Ay en sevmediğim iki hayvan Allah affetsin.
Allah napmasın seni sesli güldüm okulda, rezil oldum :)
hayırlı olsun canım,güle güle kullanın,çok sağol verdiğin bilgiler için,şöle bi mağaza olsa hepsinin bi arada olduğu ne iyi olucak:)
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
maşallah canım çok tatlı, nazar değmesin, 2 resimde sanki küt dalgalı saçları var gibi durmuş demi:))
hamileliğin ilk günlerinde eşim arada gelirken, istersen döner alıym die (ben aslında sevmem bilir,kendisi sever:),yok aşkım gel ben sana döner yaptım dedim, yanındaki arkadaşıda ne güzel döner yapıyo eşin demiş:),eve geldi hemen mutfağa koştu,tencereyi bi açtı "ıspanak":) (hiç sevmez:) o anki yüz ifadesini görmek lazım, nası bi hayal kırıklığı, canım ya sanki ben döner ustasıyım,umtulanmış gerçekten:)))
bende bazen almasam hemen diyorum ama en çok yazın ihtiyaç duyuluyo, gezerken elimizde pusetle zor olur, o yüzden travel düşünüyorum, ki eşimde bende öğretmeniz, tatilimiz uzun oluyo,ihtiyaç olur gibi geliyo..
yakaladım seni, bak ilerde de var bi tane anlamadığın:)
sedacım kusura bakma sen üzülmüşüm,eşine kızmışın ama benim aklıma ilk gelen "maşallah hatuna, hamileyken bile nası dikkat çekiyo ki" oldu,kıs sen nası birisin anlat bakıym:))
etkinlik yapan veliler konusuna katılıyom çok, bide ödevi verince anlamayan veliler gelip sormuyomu,halbuki çocuk anlamış yane:)
kıs senin bebek erken gelmesin,maşallah herşeyi hazır:)
bak buda 2 oldu,voltajım ne diym ben sana he söle:)))
yeni ciciler dolaplar hayırlı olsun canlarım.. iyi günlerde kullanın inşallah..
ben yemeğimi yaptım, yedim.. şimdi de kocam aradı benim işim erken bitti geliyorum dedi, gel de cinlenme
ne var ne yok kızlar? ben cuma ya da cumartesi gidiyorum.. stres bastı şimdiden.. valiz hazırlanacak daha.. bi sürü işim var ve ben miskin miskin ya uyuyorum ya da pc başında oluyorum..
Eki Görüntüle 588784
perilous, hanipeks güle güle giydirin.
değişik renklerde veriyomuş canım ,renk geçişleri sırasında ayarlayabiliyomuşsun, o renk sabit olarak da kalabiliyomuş
hu hu hanipeks peki bu ciciler kimden geldi? kargodan diyosun ama senin hediyeler başkabak nasıl farkettim farkı ama..
ya çok güzel , bayıldım bayıldım
selam kizlar bu hafta yogundum giremedim pek herkesler iyidir umarim
burda arkadas vardi dun gece dogum yapmis onu gormeye gidicez aksam da insallah, ikizdi normal dogum yapmis cok sevindim :)
bebeklerine hediye almistik babyshowerinda, simdi hastaneye giderken ne gotursem :26: cicek alsam odaya sokarlar mi hemsireler bilmiyorum bebege alerji falan yapmasin diye, baska ne olur ki
bende yarin doktora gitcem insallah, ultrasona almayacak muhtemelen 28. haftada bakariz demisti, cok heyecanli degilim o yuzden ama
keske baksa da kistler gecmis mi ya kuculmus mu gorsek
ya ben çok sevdim bu hayvancıkları daa
kenar koruması da olan bir takım alayım diye düşündüm bir an; ondan almadım bekliyorum
bir eşim kayıklı falan bişey alalım oğlan denizci olsun diyo(uzay gemisi falan olsa astronot olcak ya)
alsamda dursa mı kenarda
nasıl aydınlık ferah bişey olmuş
bir de senin çektiğin resimde model daha çok belli olmuş
sitedekinden daha canlı durmuş
ördekliyi de mi aldın
gelince onu da resmini koy olur mu
hayırlı olsun canım,güle güle kullanın,çok sağol verdiğin bilgiler için,şöle bi mağaza olsa hepsinin bi arada olduğu ne iyi olucak:)
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
maşallah canım çok tatlı, nazar değmesin, 2 resimde sanki küt dalgalı saçları var gibi durmuş demi:))
hamileliğin ilk günlerinde eşim arada gelirken, istersen döner alıym die (ben aslında sevmem bilir,kendisi sever:),yok aşkım gel ben sana döner yaptım dedim, yanındaki arkadaşıda ne güzel döner yapıyo eşin demiş:),eve geldi hemen mutfağa koştu,tencereyi bi açtı "ıspanak":) (hiç sevmez:) o anki yüz ifadesini görmek lazım, nası bi hayal kırıklığı, canım ya sanki ben döner ustasıyım,umtulanmış gerçekten:)))
bende bazen almasam hemen diyorum ama en çok yazın ihtiyaç duyuluyo, gezerken elimizde pusetle zor olur, o yüzden travel düşünüyorum, ki eşimde bende öğretmeniz, tatilimiz uzun oluyo,ihtiyaç olur gibi geliyo..
yakaladım seni, bak ilerde de var bi tane anlamadığın:)
sedacım kusura bakma sen üzülmüşüm,eşine kızmışın ama benim aklıma ilk gelen "maşallah hatuna, hamileyken bile nası dikkat çekiyo ki" oldu,kıs sen nası birisin anlat bakıym:))
etkinlik yapan veliler konusuna katılıyom çok, bide ödevi verince anlamayan veliler gelip sormuyomu,halbuki çocuk anlamış yane:)
kıs senin bebek erken gelmesin,maşallah herşeyi hazır:)
bak buda 2 oldu,voltajım ne diym ben sana he söle:)))
civilbebe deki ana kucağı bitmiş:) dün geç saatte bi kaç eşya ile onu da sepete atmıştım. yorgunluktan uğraşmak zor geldi yarın alırım diye ertelemiştim. almak için girdim siteye tüm renkleri bitmiş. oğluma kısmet değilmiş
Eki Görüntüle 588784
ay canım sen nereye gidiyodun yahu?
selam kizlar bu hafta yogundum giremedim pek herkesler iyidir umarim
burda arkadas vardi dun gece dogum yapmis onu gormeye gidicez aksam da insallah, ikizdi normal dogum yapmis cok sevindim :)
bebeklerine hediye almistik babyshowerinda, simdi hastaneye giderken ne gotursem :26: cicek alsam odaya sokarlar mi hemsireler bilmiyorum bebege alerji falan yapmasin diye, baska ne olur ki
bende yarin doktora gitcem insallah, ultrasona almayacak muhtemelen 28. haftada bakariz demisti, cok heyecanli degilim o yuzden ama
keske baksa da kistler gecmis mi ya kuculmus mu gorsek
unnadodan ya da butikbebeden almıştım canım geçen hafta, tam hatırlamıyorum. Bu arada çekilişi yaparken herkese benim adresimi göndersem mi diye düşünüp gülmedim değil hihihihi
yeni ciciler dolaplar hayırlı olsun canlarım.. iyi günlerde kullanın inşallah..
ben yemeğimi yaptım, yedim.. şimdi de kocam aradı benim işim erken bitti geliyorum dedi, gel de cinlenme
ne var ne yok kızlar? ben cuma ya da cumartesi gidiyorum.. stres bastı şimdiden.. valiz hazırlanacak daha.. bi sürü işim var ve ben miskin miskin ya uyuyorum ya da pc başında oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?