ciddi değilsin di mi???!!!!
ben evdeki adamın dikkatini çekemiyorum, sen sokaktaki delikalının nasıl dikkatini çektin
nedir bunun sırrı
şaka bir yana hamilelikten dolayı o da şimdi daha hassastır, biraz zaman geçsin,siniri geçer
Ayyyy yüksek sesle güldüm :))))) Cok alemsin :)) iyiki varsın
yap oda güzel oluyormuş tarif var mı sende bende lokumla yapılan var ama hiç denemedim sen denediysen bana mesaj atarmısın bazen burdan kaçırıyorum sende yoksa bendekini sana yollayayıminşallah canım yarın iyi haberle gelirimmmm
bende pasta ve hamurişleri yapmayı çok severim yemeyide tabieşimde tatlı hastasıdır zaten
bende denicem o tarifi ama gıda boyası kullanma taraftarı değilim pek o yüzden güllü lokumla yapıcam
Getirince madalyasını takın bari
İyide ne aldı belki sende alacaksın fazla olacak
Neden yalnız değil de esinle gidiyor ki ben killandim kendi ödedi demi:44:
Yaptın bir hayir ,acayipler ya benimkide yüzükte öyleydi sapir saçma sanki bilmiyor millet oğlan evi aldı diye
Aslında cok gereksizlerneden varlar cok anlamıyorum
Onlarsiz hayat rahatta yinede arkalarında bir yığın düşünce bırakıyorlar
İsim konusunda da burunlarını sokmuyorlar insallah
ben evdeki adamın dikkatini çekemiyorum, sen sokaktaki delikalının nasıl dikkatini çektin
nedir bunun sırrı
şaka bir yana hamilelikten dolayı o da şimdi daha hassastır, biraz zaman geçsin,siniri geçer
canım sana poğaça tarifi sözü vermiştim işte yazıyorum bunu yap çok memnun kalacaksın
PUF POĞAÇA
Malzemeler
-7 su bardağı un
-2,5 su bardağı süt ılık olsun
-2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ küçük küçük doğranmış
- 1,5 çay bardağı sıvı yağ
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 yemek kaşığı toz şeker
-1 paket instant maya
üzeri içi
-1 yumurta sarısı
-çörek otu veya susam
iç harcı için
-200 grbeyaz peynir
-maydanoz (benim eşim maydonoz sevmez ben sadece peynirli yapıyorum)
YAPILIŞI
önce kuru malzemeleri karıştırın un, şeker, tuz, maya bunları bir kabın içerisinde karıştırın. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyin
süt, sıvıyağ, tereyağ, hepsini iyice yoğurun kulak memesi kıvamında olacak biraz süt ve un ilavesiyle kıvamı istenilen şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerini bir tepsiyle kapatıp mayalanması için bekletiyoruz yaklaşık yarım saatte mayalanır (hamur kabarınca mayalandığı anlaşılır). Hamur mayalanırken peyniri eziyoruz ve minik minik doğradığımız maydanozu peynirle karıştırıyoruz böylece iç harcımız hazır oluyor peynir tuzsuz ise bir miktar tuz atabilrsiniz. Mayalanmış olan hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz sonra bastırarak düz hale getiriyoruz içine 1 tatlı kaşığı peynirli harçtan katıyoruz ve üzerini hafifçe kapatıyoruz yağlanmış olan tepsiye bunları diziyoruz üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüyoruz üzerine isteğe göre çörekotu, susam serpebiliriz sade yumurtalı olarak da kalabilir tepsiye dizdiğimiz poğaçaları 10dk bekletiyoruz mayalanıyor bu sırada. mayaandıktan sonra ısıtılmış fırında 200 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. afiyet bal şeker olsun nefis miss poğaçaların oluyor
ayy bi an düşündümde cidden madalya takılma anını..
süper olur zapzupcum
şey dersin annecimm çok begendim aldıklarını ondan takıyorum
akşam geliyormuş birde ona erken getirme madalyası takacam komşularına göstermiştir artık getirebilir :)ayy bi an düşündümde cidden madalya takılma anını..
süper olur zapzupcum
şey dersin annecimm çok begendim aldıklarını ondan takıyorum
ay uyku arkadaşı mı deniyo kız bilmyorum valla, pilli otomatik 30 dk sonra kendi kendine kapanıyomuş, müzik çalmıyo galiba
ben de böyle bişey alcam
gerçi mağazada görünce ne yaparım bilmiyorum ama
kızlar güzel anneler bugün saat 5te kayserideki randevumuza gideceğiz inşallahh oğlumun kalbinde bi sorun yoktur hamilelerin duası kabul olur derler lütfen bizim için dua edin çok ihtiyacımız var...Oğlumun sağlığı yerinde olsun lütfen güzel dualarınızı eksik etmeyin
yap oda güzel oluyormuş tarif var mı sende bende lokumla yapılan var ama hiç denemedim sen denediysen bana mesaj atarmısın bazen burdan kaçırıyorum sende yoksa bendekini sana yollayayım
ben alacağımı aldım zaten artık almam en son eksik varsa alırım diye düşünüyorum eşimin zevkine göre alacak sanırım ben hayır deyince onunla gitmek zorunda kaldı hevesli duyarlı babaanne rolü yapıyor hamile olduğumu geç söyledik herkese oda bilmeden sakın daha çocuğunuz olmasın yapmayın 3-5 sene daha dedi ben 26 yaşındayım 30 yaşına kadar olmasın belki ondan sonrada olmaz mı diye düşündü artık bilemiyorum ama para konusunda eşim ödememiştir alacam dedi mi kendi alır
gerçi gelişme oldu eşim aradı akşam annemler çaya gelecekler gelsin mi diye soruyor iyi dedim bende gelsinler dedim.... annesi hediyeleri vermemiş diye ben gülünce eşim neden gülüyorsun dedi benim de keyfimi kaçırdı diye kızıp kapattım tavır yaptım diye çağırmıştır kesin bakalım akşamki maceramı yarın anlatırım görüşürüz bye
huysuz melek bu geçen günkü kurabiye ile şeker hamurunu nasıl yapıştırdın bal ile mi şekerli su ile mi onu da yazar mısın
nedir bunun sırrı
Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı
ya ben çok sevdim bu hayvancıkları daa
kenar koruması da olan bir takım alayım diye düşündüm bir an; ondan almadım bekliyorum
bir eşim kayıklı falan bişey alalım oğlan denizci olsun diyo(uzay gemisi falan olsa astronot olcak ya)
alsamda dursa mı kenarda
nasıl aydınlık ferah bişey olmuş
onuda gösterir konu komşuya gelinim taktı die
tsk ederm cnm amiinn. evet canım o site bugn bitane daha sipariş ettm :)
kızlar ben gittim geldim. dolmuşla gittim allahım ölcem sandım. 3 tane köyden geçiyor dolmuş. hayvan bakan çok fazla insan var köylerde. üstlerini değiştirmeden dolmuşa biniyorlar. allahım nasıl bir kokuydu.
neyse hastaneye gittim.radyolojide beklemeye başladım. içeriden hemşire çıktı. ben ultrason çıktılarımı almaya geldim dedim. adım şu soyadım şu dedim. tamam dedi. sonra dışarıya çıktı doktor bey sizinle görüşmek istiyor dedi. doktor ben sizi ilk önce anlayamadım kusura bakmayın o yüzden öyle tepki verdim dedi. ben de telde farklı söylediniz verdikleriniz farklıydı cdnin içinde fotoğraf göremeyince nevrim döndü dedim. anne adayımıza böyle yapmak istemezdik dedi. konuştu konuştu isterseniz bidaha bile bakarım dedi. gerek yok dedim. sonra çıktıları verdi videodan çıktı almış ve siyah beyaz ne anladım ben ondan. tabi yine çok bişey söylemek istemedim. neyse renklisi için yine uğraşıcaz demekki dedim. videoyu açın sonra netleşince pause yapın ve fotoğrafın çıktısını alın diyor. evde renkli printer var kendim denicem bakalım.
gittiğime değdi mi? beni tatmin etmedi ama başkalarına yapmazlar en azından.
Eki Görüntüle 588675
Aşkım kocacim kac gündür almak için çıldırdıgim dilabi almış bana da foto çekip watsapptan göndermiş yuppi benim kızımın da dilabi oldu yatak ortada yok o ayrı tabi hihi
durum o derece mi
Benimde kaslar orman
Ben bu sedanin mesajı okudum Yada okuduğumu sandim diyorum ki "cocuk yardım mı istedi bu kiz niye tersledi"
Deseki adi'nin teki falan anlarım sedagg suçlu yanlış yazdı ben normal anladım yani
Allah'tan ilk msji ersnil yazmış çaktım erkenden!
nedir bunun sırrı
Sinirden güldün demi
Evet onuda anladım
Gulsede ici kan ağlıyor iste nefret etti artık
Ağzıma çarpıp , ellerime cetvelle vurası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?