2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayyyy bunu bende düşündüm..
yaşıtlarım abla diyo işyerine gelenler..
o kadar bakımsızımki napimmmmmmm

Ayyyy yüksek sesle güldüm :))))) Cok alemsin :)) iyiki varsın

Sinirden güldün demi
Evet onuda anladım :84:

99 yarem var 100 olsa ne çıkar
Kustu ,kızdı ,üzüldü
Gulsede ici kan ağlıyor iste nefret etti artık
Ağzıma çarpıp , ellerime cetvelle vurası geliyor

yap oda güzel oluyormuş tarif var mı sende bende lokumla yapılan var ama hiç denemedim sen denediysen bana mesaj atarmısın bazen burdan kaçırıyorum sende yoksa bendekini sana yollayayım

ben alacağımı aldım zaten artık almam en son eksik varsa alırım diye düşünüyorum eşimin zevkine göre alacak sanırım ben hayır deyince onunla gitmek zorunda kaldı hevesli duyarlı babaanne rolü yapıyor hamile olduğumu geç söyledik herkese oda bilmeden sakın daha çocuğunuz olmasın yapmayın 3-5 sene daha dedi ben 26 yaşındayım 30 yaşına kadar olmasın belki ondan sonrada olmaz mı diye düşündü artık bilemiyorum ama para konusunda eşim ödememiştir alacam dedi mi kendi alır

gerçi gelişme oldu eşim aradı akşam annemler çaya gelecekler gelsin mi diye soruyor iyi dedim bende gelsinler dedim.... annesi hediyeleri vermemiş diye ben gülünce eşim neden gülüyorsun dedi benim de keyfimi kaçırdı diye kızıp kapattım tavır yaptım diye çağırmıştır kesin bakalım akşamki maceramı yarın anlatırım görüşürüz bye

kız walla bende anlamadım bide paspalım yani halimi bi görsen walla sen bile kızken bakmazsın yani bence işte olacakya çenemi tutamadım bende

teşekkürler canım, hemen mailime not aldım

üzerine yumurta sarısı, yoğurt, yağ karışımını sürüyorum ben bu arada(sanki her gece yapar gibi söyledim di mi-börek yapıyorum ya ordan biliyorum; yumurtanın kokusuna tahammülüm yok da ondan)
ben evlenince hamur işine heveslenmiştim, ama bir türlü olmuyordu;çünkü yumurta koymuyordum
ama yumurtayı sevmiyorum napiyim
artık yumurta koyuyorum ama portakal veya limon kabuğu ya da tarçın kullanıyorum kokmasın diye. börekte de yeşil soğan ya da maydonoz kokuyu alıyor

tarif için teşekkürler
akşamdan hamurunu yapar sabah pişiririm
sabah ben de çıkacağım koca ile dışarı, iş olsun diye

ayy bi an düşündümde cidden madalya takılma anını..
süper olur zapzupcum
şey dersin annecimm çok begendim aldıklarını ondan takıyorum
akşam geliyormuş birde ona erken getirme madalyası takacam komşularına göstermiştir artık getirebilir :)

ay uyku arkadaşı mı deniyo kız bilmyorum valla, pilli otomatik 30 dk sonra kendi kendine kapanıyomuş, müzik çalmıyo galiba

evet uyku arkadaşı o zman çok iyi oluyormuş bebekler için faydalıymış

ben de böyle bişey alcam
gerçi mağazada görünce ne yaparım bilmiyorum ama

benim yiğenimin beşiğinin aynısı çok kullanışlı ama yiğenim pek yatmadı beşikte anne yanına alıştı. onunkini ben kullanacağım.
taşınma durumum var inşallah taşınacağımız ev büyük olurda ozaman kızıma oda alabilirim.

inşallah, allahım oğluna sağlık versin. sende olumsuz düşünmemeye çalış

ben henüz denemedim canım netten baktım nasıl yapıldığına huysuz melek söyleyince aklıma geldi benimde doğum için önceden yaparım gelen misafirlere ikramlık güzel olur diye sendeki tarifi gönderir misin canım bana
şu şeker olayını atlataım yapıp denicem bakalım
denemek için aktardan loğusa şebetide aldım ama şekerim yüksek çıkınca onuda yapmayıp bıraktım :26:

durum o derece mi
Benimde kaslar orman
Ben bu sedanin mesajı okudum Yada okuduğumu sandim diyorum ki "cocuk yardım mı istedi bu kiz niye tersledi"
Deseki adi'nin teki falan anlarım sedagg suçlu yanlış yazdı ben normal anladım yani
Allah'tan ilk msji ersnil yazmış çaktım erkenden!

Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı

ya ben çok sevdim bu hayvancıkları daa
kenar koruması da olan bir takım alayım diye düşündüm bir an; ondan almadım bekliyorum
bir eşim kayıklı falan bişey alalım oğlan denizci olsun diyo(uzay gemisi falan olsa astronot olcak ya)

alsamda dursa mı kenarda

nasıl aydınlık ferah bişey olmuş

bir de senin çektiğin resimde model daha çok belli olmuş
sitedekinden daha canlı durmuş

aynı his sizde de var mı ???? bazen sınanıyoruz üstelik tek aşamada bitmiyor bu sınav

ben bugün üğleden sonra yine ASM ye gttim, kan sonucu alacam ya. bu arada yaşlı amcalara teyzelere yardım ediyorum sürekli gözüm kapıda ihtiyacıl olan biri girse de yardım etsem diye. bonus toplamam lazım malum doğumda ihtiyacım olacak hayır duasına

neyse yarım saat bekledm, benim doktorum olmayınca başka doktora verdi sıramatik. gebe takibinden sıra aldım ya ikinci sıra bayağı çabuk yükseldim. tam sıra geldi gircem 6 sıra alttaki deniz hanım sıra ben de dedi.ben de ne alaka dedim sıra bende. o da dedi ki ben 60. sıradayım direkt daldı doktorun odasına. ben öyle kalakaldım sıram 54. neyse iyi dedim bugünde böyle sınanacağız. pazartesiden beri her gün asm de 3 saat geçirip geliyorum ya. allahtan 2 dakikada çıktılar. ben de bu arada dışarıdakilere 2010/73 sayılı genelgeyi anlatıyorum. önce acil vaka sonra engellli sonra gebe sonra 65 yaş üstü sonra sonra 7 yaş altı çocuk diye. çok bilen deniz hanıma göre biz sırası gelince girmeyen, geç kalanlarız ama o listenin sürekli güncellendiğinden numarasının değiştiğinden habersiz. umarım ordaki bayanlar aaa hamilelik çenesine vurmuş dememişlerdir. İsminizin yanında m muayene benim adımın yanındaki g gebe demek falan diye anlattım. umarım attığım kısımlar tutmuştur. neyse kan sonucumu alamdım. kendi doktorumdan almam gerekiyormuş. yarın yine asm ye gidecem.

benim de aklımdan şöyle geçti:
niye telefon numarası olsun ki. adres sormuştur,
hiç olmadı sayısal çekiliş sonucudur.
ak sakallı dede hep sakallı olcek değil ya

Ayyyy kızlar herkes formunda bakıyorum :))))

Sinirden güldün demi
Evet onuda anladım
Gulsede ici kan ağlıyor iste nefret etti artık
Ağzıma çarpıp , ellerime cetvelle vurası geliyor

İstek yapıyorum o zaman
Değme felek değme değme telime benim

Kizlar artık nickimi avatarimi ayırt edemiyorum
Gosi imdat ben cok mu vahimim o hamile olayiyla bak bir
Baska yazilara Diyorum ben ne ara yazdım :26:

Bugun birde kazayı yapan arkadas geldi
Zor bir durum ikimiz icinde ben kırılmasın diye hiç birşeyden bahsetmedim
Oda hep gözlerini kaçırdı konuşurken
Merhametli olmak istemiyorum yinede üzülüyorum
Halbuki kendim acinacak haldeyim haberim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…