2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

oturmuşlar bunun için tekerleme mi yazmışlar
eğitim işi gerçekten emek istiyor

keşke trigonometri için de olsaydı böyle tekerlemeler
o cosunusler sinüsler benim için o kadar ürkünç olmazdı

ooffff offf.. kocam is yemegine gidiyormus!! bende tum gun aksam gelirde yemege cikariz diyip durmustum.. bir telefinla hayallerim yikildi.. simdi kalkip yemek yapmam lazim.. oglumda bende cok açiiiizzzzz

iki eliyle alabilmek için bir eliyle verenler
sözüm meclisten dışarı
onlar biliyor kendilerini

"Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !"

onları da böyle kabul ettim ben, yapı meselesi.
bonus toplamam lazım, dedikodu yapmicam

hayırlı olsun canım,güle güle kullanın,çok sağol verdiğin bilgiler için,şöle bi mağaza olsa hepsinin bi arada olduğu ne iyi olucak:)

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..

kızımı gösteriyimmi size:)
maşallah canım çok tatlı, nazar değmesin, 2 resimde sanki küt dalgalı saçları var gibi durmuş demi:))

hamileliğin ilk günlerinde eşim arada gelirken, istersen döner alıym die (ben aslında sevmem bilir,kendisi sever:),yok aşkım gel ben sana döner yaptım dedim, yanındaki arkadaşıda ne güzel döner yapıyo eşin demiş:),eve geldi hemen mutfağa koştu,tencereyi bi açtı "ıspanak":) (hiç sevmez:) o anki yüz ifadesini görmek lazım, nası bi hayal kırıklığı, canım ya sanki ben döner ustasıyım,umtulanmış gerçekten:)))

Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?

bende bazen almasam hemen diyorum ama en çok yazın ihtiyaç duyuluyo, gezerken elimizde pusetle zor olur, o yüzden travel düşünüyorum, ki eşimde bende öğretmeniz, tatilimiz uzun oluyo,ihtiyaç olur gibi geliyo..

yakaladım seni, bak ilerde de var bi tane anlamadığın:)

sedacım kusura bakma sen üzülmüşüm,eşine kızmışın ama benim aklıma ilk gelen "maşallah hatuna, hamileyken bile nası dikkat çekiyo ki" oldu,kıs sen nası birisin anlat bakıym:))

etkinlik yapan veliler konusuna katılıyom çok, bide ödevi verince anlamayan veliler gelip sormuyomu,halbuki çocuk anlamış yane:)

Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı
kıs senin bebek erken gelmesin,maşallah herşeyi hazır:)

bak buda 2 oldu,voltajım ne diym ben sana he söle:)))

üzülme kuzucum
HEPİMİZ "YÜKSEK VOLTAJ"IZ

aaa avatarını görünce ben seni voltaj sandım, pardon

ben de taşınmak istiyorum ama kiralık ev bakacağıma forumda zaman geçirdiğim için taşınamicam galiba.
ben de oğluma 12sine girince çift kişilik yata alacağım
ben ergenlikte çift kişilik yata isterdim hep
ranzada yatmaktan galiba

bende "voltajı gördüm galiba" dedim avatarı görünce aaumutmuş ama

son üç sayfayı ben yazdığıma göre geçmişi okumayı bitiridm galiba
şimdi çıkıyorum ama ders çalışmama lazım
çok kaynatmayın, döncem

Ayyyy ne hoş süpriz, hayırlı uğurlu olsun.

Ay çok ciciymis, hangi renk ışık veriyor canım?

şunlara bakarmısınız kızlarr yaaaa Eki Görüntüle 588747

Ay en sevmediğim iki hayvan Allah affetsin.

Allah napmasın seni sesli güldüm okulda, rezil oldum :)

akşam geliyormuş birde ona erken getirme madalyası takacam komşularına göstermiştir artık getirebilir :)

evet uyku arkadaşı o zman çok iyi oluyormuş bebekler için faydalıymış

iyi bak farkında olmadan iyi bişe yapmışım aferin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…